Homepagina » Universum » Complottheoreticus claimt dat mysterieuze planeet Nibiru in 2017 op de aarde afkomt
Complottheoreticus claimt dat mysterieuze planeet Nibiru in 2017 op de aarde afkomt

Complottheoreticus claimt dat mysterieuze planeet Nibiru in 2017 op de aarde afkomt

Hoewel we het jaar 2016 zonder kleerscheuren zijn doorgekomen, staat volgens een boek de apocalyps voor de deur. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

David Meade, auteur van het boek Planet X – The 2017 Arrival, claimt dat een ster met zeven planeten op ramkoers met ons zonnestelsel ligt.

De ster zou kleiner zijn dan onze zon en sommige van de planeten groter dan onze eigen aarde.

Nemesis

Meade zegt dat één van de zeven planeten die rond de ster ‘Nemesis’ draaien de beruchte planeet ‘Nibiru’ is. Soms wordt naar deze planeet verwezen als ‘Planeet X’.

Al jaren gaan er geruchten rond over het mysterieuze hemellichaam, dat vanwege zijn langgerekte baan uit het zicht zou blijven.

Volgens Meade komt de planeet in oktober 2017 op de aarde af. De vraag is natuurlijk waarom de NASA er niet bovenop zit.

Hoek

Meade zegt dat Nemesis en Nibiru lastig te spotten zijn vanwege de hoek waarin het systeem de aarde nadert.

“Dit systeem staat natuurlijk niet op één lijn met de ecliptica van ons zonnestelsel,” schreef Meade in een stuk voor Planet X News. “Het nadert ons vanuit een schuine hoek richting de Zuidpool.”

Lastig

“Hierdoor zijn waarnemingen lastig, tenzij je met een hele goede camera hoog boven Zuid-Amerika vliegt,” voegde hij toe.

Eerder werd het einde der tijden al voorspeld in augustus, september en december 2016.

[MailOnline]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. Momenteel warmt de aarde zich van binnen uit op. De zeer warme uitslag van 2016 hebben we voornamelijk te danken aan de hoge nachttemperaturen en die zijn weer het gevolg van de hoge Noordzee watertemperaturen. Het noordpool ijs smelt van onderen door de hogere watertemperaturen. De gemiddelde recordwarmte op globaal niveau is een gevolg van de warmere oceanen. Op het land zien we een record hoeveelheid aan vulkaanuitbarstingen, dit is echter een fractie van het totaal aantal vulkanen, merendeel is namelijk onder water, moet je nagaan wat daar allemaal gebeurd. Deze toename van vulkanische activiteiten is een gevolg van de opwarming van de kern van de aarde, de lava krijgt hierdoor een groter volume. Hoe kan de kern van de aarde warmer worden als de gravitatie krachten van de zon en de maan en de andere planeten niet is veranderd? Yep, er is iets wat aan ons zonnestelsel trekt en heel langzaam aan de gravitatie krachten doet veranderen. Als we een verdere stijging van vulkaanuitbarstingen en aardbevingen zullen gaan zien dan moeten we ons echt zorgen gaan maken, het is namelijk helemaal niet logisch dat dit gebeurd. Is Niburu dan toch geen mythische planeet?

  16 likes
  • Goed gezien Bert, eindelijk iemand die het begrijpt.
   Alles wat de MSM verspreidt over Globalwarming door de mens is pure bullsh*t. (daar hebben we het weer nepnieuws)
   Ik schrijf al vanaf maart 2016 dat september een bijzondere maand is ivm Nibiru dat kan niemand
   ontkennen. In mijn optiek en onderzoek begint de ellende rond eind september 2017.

   Nu komen ze ineens met de datum 23 september 2017 waarbij iets speciaals staat te gebeuren.
   Met een beetje gezond verstand is er iemand geweest die eens alles op een rijtje heeft gezet. Hij heeft precies gedaan wat ik vorig jaar al wist.
   Lees dit allen om te begrijpen wat er gaande is.

   http://hubpages.com/politics/Nibiru-Planet-X-The-Cabal-Coverup-Crowd-and-World-War-III

   8 likes
   • Spreek jullie wel weer in november 2017 als er weer een nieuwe datum geprikt wordt.

    28 likes
    • Precies. Dan staat er wel weer een nieuwe idioot op die z’n boek wil promoten.
     alternatieve circuit is net zo booming business als de ‘normale’ wereld.

     11 likes
    • Het zijn aanwijzingen. Dus de tekenen gebeuren niet allemaal op dezelfde locatie/of op hetzelfde vlak. Hier een vuurbal, daar een aardbeving, op een andere plek een vloedgolf enz. En de fenomenen zullen groeien.
     Daarnaast heb je het menselijke systeem, waarin wij onder vallen. Die ook op de zon, maan en sterrenhemel is gebaseerd. Onze dagen/jaren/eeuwen, het geldsysteem(waar 7 goede jaren en 7 slechte jaren vandaan komen/zogenaamde crisissen) enz.
     Vroeger kreeg men de kennis over het klimaat/fenomenen/tijd om te oogsten/zaaien/de weg vinden om te handelen via De zon/maan en hemelkalenders. vb stonehenge. Nu heb je obelisks. De poolster is een vast staande ster. Zo kon je het noorden vasthouden in het donker. Overdag kon je de stand van de zon vast houden. Nu heb je horloges die alles in 1 vastleggen. Nieuwste horloge heet niet voor niks Astron.
     Nu verkrijgt men die kennis via satellieten/nieuws.
     Het is jammer, dat mijn oma(zij kwam uit Drenthe waar kalenders/kennis/volksverhalen/noordse mythologie nog lang gebruikt werden) niet meer leeft. Zij kon al aan het weer/tijd enz. zien/voorspellen wat voor weer het werd. Had daar allerlei spreuken/gezegdes en liedjes over. Jammer, dat ik ze niet heb opgeschreven.
     De agenda21/30 punten zijn gebaseerd op aankomende natuurfenomenen en tevens op controle. En ja, we moeten oppassen/opletten dat de gewone mens/onderste laag niet geheel overgenomen wordt. En hier moeten we voor blijven strijden. En vooral stoppen met elkaar afzeiken!

     4 likes
     • Waarom werden de heidenen/wilden/primitieve mensen/heksen/zieners/indianen enz. overgenomen door de grote geloven etc.? Omdat zij de natuurkennis bezaten/bezitten. Het grote geheim, waar alles om draait.

      4 likes
  • Hamburg ligt nu onder water ivm vloedgolf Oostzee. Spontaan springen er waterleidingen, terwijl het niet vroor. Veel eenzijdige auto ongelukken(door verhoogde energie verliest men concentratie). Brandjes/grote branden. Sinkholes. Rare luchten/geluiden. Boomtoppen met verbrandde bladeren(zelf hier gezien), vreemde ziektes etc en dan nog zeggen dat er niks aan de hand is. Dan ben je toch echt stekeblind/leef je niet op je intuïtie. De ene wordt emotioneel, de ander agressief zonder dat je weet waarom/geen reden.
   Convectie veranderingen aan/in alle lagen! Er moet dus ergens extra energie vandaan komen. En of het nu menselijke toegevoegde energie is of natuurlijke energie of beide: de gevolgen zijn/blijven hetzelfde.

   3 likes
   • -Er is voorheen nog NOOIT een storm/vloedgolf geweest. Kom op!
    -Waterleidingen springen wel vaker
    -eenzijdige autoongelukken: wat dacht je van mensen die hun smartphones niet kunnen laten liggen aan het stuur?!
    -brandjes: er bestaat al EEUWEN een brandweer. Dus vroeger brandde het ook
    -vreemde ziektes: nou, meer mensen op de aardbol, meer vreemde ziektes
    -emotioneel/agressief: gelukkig had je vroeger geen huilebalken of zinloze meppers

    Nee, alles wat jij zegt is de schuld van een NIET bestaande planeet.
    zucht…….nooit zoveel kolder als van jou gelezen beste Elise.

    Pure comedy dit

    15 likes
    • Oh nee, dan moet jij de geschiedenis is goed gaan lezen. In het noorden zijn al verschillende vloedgolven geweest. Onlangs hier nog een verhaaltje over helwegen naar het noorden. Dat zijn wegen/gebieden die onderwater konden staan.
     Het waddengebied/eilanden zou allang geheel onder water staan, als de mens er niet aan geknoeid zou hebben.
     En de rivieren die men nu met uiterwaarden het water laten afvloeien, dat is een teken dat het klimaat aan het veranderen is. Het schuift op naar het oosten. Waarom? Omdat de stand van de zon ten opzichte van de aarde/as aan het verschuiven is. Dan verandert er toch alles en als je dit niet begrijpt ,dan zul je het nooit begrijpen.

     3 likes
     • “Omdat de stand van de zon ten opzichte van de aarde/as aan het verschuiven is.”

      Wat een onzin!

      8 likes
     • de stand van de zon tov onze aarde/as.
      ah…. nu staat die niet loodrecht op onze baan rond de zon nee inderdaad. En het is daarom dat we seizoenen hebben.
      en moest de as nog meer gaan kantelen dan zou het verschil in seizoenen groter worden, dat is alles.
      wat het oosten daarin komt te doen, amaaai… oast en west is puur een afspraak geen vast punt, de aarde draait weet je ? (ai nee straks komen er weer rand debielen af met de platte aarde …)
      Het spijtige met alternatieve sites is dat je hier twee soorten mensen hebt:
      slimme mensen die wakker zijn en daarom hier komen, en eeeuh… andere mensen die niks begrepen hebben en hier blijven hangen omdat ze zelf de mainstream niet begrijpen…
      informeer je voordat je onozelheden verteld. door al die onozelaars komen de ware dingen niet naar boven…

      7 likes
     • Ik ben het wel met Emka eens. Allerlei rare ziektes…zeker vergeten dat mensen nu 80 jaar oud worden i.p.v. 40 een eeuw geleden?

      3 likes
     • Het heeft neit zoveel met geloven te maken. Ons bolletje heeft in zijn 4,5 miljard jaar al honderduizenden onstuimige tijden gekend..niks nieuws onder de zon. Dat wij er maar maximaal 100 jaar van meemaken geeft ons een verkeerd beeld..

      1 likes
    • Nou EMKA, daar was de eerste vloedgolf (tsunami) in Nederland al he?
     Een kleintje weliswaar, maar toch…..
     En iedereen gelooft de verklaringen van de weermannen over drukverschil en warmte en meer van dat soort onzin.
     Nee, we maken ons veel drukker over de beslaglegging van de belastingdienst op het huis van mevrouw Paay, of als Justin Bieber nu wel of geen vlees eet. Dat is pas belangrijk!

     1 likes
    • Hij bestaat wel, is officieel toegegeven door de Nasa vorig jaar.
     Eerst ontkennen ze het keihard, en tientallen jaren later, geven ze het toch toe.
     Het bericht stond zelfs op Nu.nl.
     Waarschijnlijk komt ie wel deze kant op, en dat de Nasa het daarom niet meer kan ontkennen.
     Maar wanneer, dat is de vraag, ik geloof niet meer zo gauw in voorspellingsdatums, het kan misschien nog wel 20 jaar duren, en misschien merken we er wel niets van.

     0 likes
     • Wat ben jij nu eigenlijk? Een hoop lucht tussen bizar kleine atomen. Dat geldt ook voor je omgeving. Je moet eens ophouden met zo materialistisch denken.

      0 likes
     • Wat heeft de NASA in vredesnaam toegegeven en wanneer? Bron graag!

      0 likes
    • @Kees, vroeger was de LEVENSVERWACHTING misschien een jaar of veertig. Dat wil niet zeggen dat iedereen op z’n veertigste stierf, net zoals er nu ook mensen zijn die maar dertig worden en mensen die wel honderd worden. In vroeger tijd was er veel meer kindersterfte, stierven vrouwen in hun kraambed. Dat breng de gemiddelde levensverwachting omlaag. Als mensen dan nog lang leefden, leefden ze waarschijnlijk in betere gezondheid dan tegenwoordig.

     0 likes
   • Iedereen begrijpt toch wel, dat als er ergens extreme droogte ontstaat, er voedsel en water verloren gaat en daarom mensen gaan migreren. Zo ook bij te veel wateroverlast. Daarom staan oude huizen/kerken enz. op terpen/bergen.

    1 likes
 2. Gaaaaaaaap, daar gaan we weer ….

  38 likes
  • Inderdaad, Gaaaaaaap.!
   Er komt zoveel deze kant op!!
   En ja alles gaat ‘er’ langs, langs de aarde, geeft zijn boodschap af en zegt doei!
   De Aarde heeft zijn eigen ontwikkeling, want ze zal worden tot een ster!!

   1 likes
 3. Ze zijn er al maar het bewustzijn van de mens is er nog niet! We zijn nog steeds een planeet vol slapers!!

  4 likes
 4. Als er zeven planeten op ramkoers liggen met ons zonnestelsel, en de aarde ligt in ‘t “schootsveld” heeft ‘t volgens mij helemaal geen zin om je ergens druk over te maken want er zal geen Bruce Willis zijn die de aarde dan kan redden. Gewoon doorgaan met waar je mee bezig was en komt er een grote klap, dan zijn we er allemaal geweest; ook de elite/ schaduwregering. We zullen zien…

  22 likes
 5. HAHA! dan kunnen we lang wachten….want er bestaan geen planeetbollen en de aarde is ook gewoon plat.

  Enne…niet direct gaan schoppen want dat is zo goedkoop zonder dat je eerst zelf onderzoek gedaan hebt.

  Zoek vooral ook op curvature chart. Dit zijn meetbare feiten dat het overal vlak is op aarde. Van een rondspinnende bol zijn geen enkele (meetbare) feiten, alleen maar therorien en bewerkte foto’s afkomstig van NASA.

  Hier een oude Buddist map vd platte aarde. De Boston map is hetzelfde evenals het VN logo.
  https://www.youtube.com/watch?v=RgY3jNjsB4s

  Dit beantwoord direct al je vragen! Ook het ondergaan vd zon en de maan etc, etc…..!!
  https://www.youtube.com/watch?v=k0xClWgidZU

  Flat Earth…some serious points.. More proof….
  https://www.youtube.com/watch?v=TGpwLYlVBh4

  OUR FLAT DOMED CLOSED SYSTEM EXPLAINED
  https://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

  3 likes
 6. Ieder jaar hetzelfde liedje. Ieder jaar of zelfs iedere maand gaan we nu toch echt allemaal de eindfase in en zal het snel gebeurd zijn…. Gelovers noemen zichzelf wakker maar hun grote onthulling en bevestiging van hun “alternatieve” realiteit blijft voorts uit…. Het is een vreemde wereld met ongelofelijk veel leed, onrecht en een keiharde natuur….. Er zal altijd wel ergens een stukje in de wereld zijn waar het einde schijnt te naderen….. Doch, dit gedoemde bolletje blijft steevast doordraaien met al haar ellende en onduidelijkheid… De enigen die hier echt iets aan kunnen doen zijn…WIJ….(tot op zekere hoogte)

  11 likes
 7. Misschien een goede poging om zijn boek te promoten?

  8 likes
 8. Elke jaar ligt die inderdaad op koers. Al jaren horen we dit verhaal. Heb er geen vertrouwen meer in.

  5 likes
 9. och god nee. Er heeft iemand wat geld nodig, dus wordt er weer schaamteloos reclame gemaakt voor z’n verzinsel boek.
  Dit thema is al duizenden malen volledig gedebunkt!

  Ook frappant: alle waarnemingen van 2e zonnen (lensflares!) zijn dus grote bull****, aangezien meneer hier verkondigt dat die planeet x alleen in de lucht boven zuid amerika met een hele goede camera te zien is!
  Alle waarnemingen met mobiele telefoons, webcams etc zijn dus (zoals uiteraard steeds weer aangetoond) lensflares.
  Mensen, wordt wakker: deze onzin is booming business onder de goedgelovigen onder jullie!

  Ook dit jaar zal weer voorbij gaan als een jaar zonder apocalypse.

  5 likes
 10. het is allemaal niet zo moeilijk.kwestie van berekenen en logisch nadenken Uit de wetten van Kepler volgt immers dat een planeet met een omlooptijd van 3600 jaar een baan heeft die nagenoeg parabolisch – is wat betekent dat X ongeveer op ontsnappingssnelheid langs de zon zwaait. Zo’n planeet krijgt na een aantal rondjes om de zon een steeds cirkelvormiger omloop, óf hij wordt voorgoed weggeslingerd, de ruimte in. En aangezien de aarde toch echt 4,5 miljard jaar oud is, heeft X daarvoor al minstens een en een kwart miljoen omlopen de tijd gehad.

  4 likes
 11. In de middeleeuwen hadden ze ook over heksen en trollen, etc. om de kindertjes bang te maken. Nu zijn het Niburu en weet ik veel, dus we zijn nog niet veel verder gekomen in onze evolutie, toch?

  4 likes
 12. ““Dit systeem staat natuurlijk niet op één lijn met de ecliptica van ons zonnestelsel,” schreef Meade in een stuk voor Planet X News. “Het nadert ons vanuit een schuine hoek richting de Zuidpool.””

  Dit zegt alles… Onze aarde draait rond de zon. Dit systeem (waarvan ik het bestaan niet uitsluit, maar wat per definitie een min of een vastomlijnde baan zou moeten hebben) kán daarom nooit continue naderen vanuit een schuine hoek richting zuidpool…

  4 likes
 13. Als er in 2017 met telescopen iets zichtbaar wordt, is dat allang herkend met andere signalen. Onze sterrenwachten zijn wel goed maar niet gek.
  Invaders van the bodysnatchers kennen we al, buitenaards leven is net zo normaal als binnen aards leven, alleen we zijn te slim om het te herkennen.

  Leven uit Amino zuren is de hardnekkigste bestaans vorm en kan in alle vormen komen. Grote planeten is nog je minste zorg. Micro Ducks en varianten.

  3 likes
 14. Kunnen die ufo,s van het bericht hieronder niburu niet wegbeamen ?

  3 likes
 15. Openjeogenennietjemond

  Ik ga ook een boek schrijven
  Next christmass

  3 likes
 16. Dus we leven op een bal die naar gekanteld is wobbelend en draaiend met 1600 km per uur om zijn eigen as, reizend met een snelheid van 107200 km om de zon heen en dan roterend met 800000 km per uur om de wipkey way gaat.
  Dit totaal draait dan met een snelheid van 670.000.000 mph door het universum.

  Hoe is het toch mogelijk dat Heley en Niburu ons bij kunnen houden?

  1 likes
  • hoe weten wij wat het centrum is van het universum ? aangezien we er mar een deeltje van kennen. misschien draait dat univerum zelf ook rond iets ?
   Wat ik niet begrijp is waarom de mensen op de zuidpool niet van de aarde vallen. alles valt toch naar beneden ? Wel nee! dankzij de centripudale kracht natuurlijk blijven we bij de evenaar plakken.
   (wedden dat er hier een of andere snul dat dan nog geloofd ook ?) ook geuuw

   2 likes
  • , als deze hypothetische planeet deel uit zou maken van ons stelsel (omloop 3600 jaar) dan zou deze net zo hard door het melkweg stelsel gaan als dat wij dat doen

   0 likes
 17. Ik word er zo moe van..Laat me toch slapen..see you next year..with new prodictions..gaaaaaap

  1 likes
 18. Eind april, en nog komt er niets op ons af, ik geloof niet meer in niburru ook van salusia horen we niets meer.

  1 likes
 19. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  En waarom precies is deze man een ‘Complottheoreticus’?

  0 likes
 20. Als het aan doemdenkers ligt komt dit minizonnestelsel ieder jaar wel een keer langs. Tot dusver niks specifieks gezien, hoewel de lucht er steeds vreemder en roder uit begint te zien. Ik sluit niet uit dat het er is of niet. We zullen het wel zien, of niet. Er iets tegen doen lijkt me niet haalbaar voor ons simpele mensen dus maak je niet te druk erover.

  0 likes
 21. Doem idioten !

  0 likes
 22. Ach …er wordt binnenkort wel weer een nieuwe datum gepresenteerd gekoppeld aan een grote gebeurtenis gekoppeld aan wat vergezochte verbanden.
  Niks aannemen, geen verwachtingspatroon en een open mind hebben blijft de juiste formule denk ik 🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...