Universum

Complottheoreticus claimt dat mysterieuze planeet Nibiru in 2017 op de aarde afkomt

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel we het jaar 2016 zonder kleerscheuren zijn doorgekomen, staat volgens een boek de apocalyps voor de deur. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

David Meade, auteur van het boek Planet X – The 2017 Arrival, claimt dat een ster met zeven planeten op ramkoers met ons zonnestelsel ligt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ster zou kleiner zijn dan onze zon en sommige van de planeten groter dan onze eigen aarde.

Nemesis

Meade zegt dat één van de zeven planeten die rond de ster ‘Nemesis’ draaien de beruchte planeet ‘Nibiru’ is. Soms wordt naar deze planeet verwezen als ‘Planeet X’.

Al jaren gaan er geruchten rond over het mysterieuze hemellichaam, dat vanwege zijn langgerekte baan uit het zicht zou blijven.

Volgens Meade komt de planeet in oktober 2017 op de aarde af. De vraag is natuurlijk waarom de NASA er niet bovenop zit.

Hoek

Meade zegt dat Nemesis en Nibiru lastig te spotten zijn vanwege de hoek waarin het systeem de aarde nadert.

“Dit systeem staat natuurlijk niet op één lijn met de ecliptica van ons zonnestelsel,” schreef Meade in een stuk voor Planet X News. “Het nadert ons vanuit een schuine hoek richting de Zuidpool.”

Lastig

“Hierdoor zijn waarnemingen lastig, tenzij je met een hele goede camera hoog boven Zuid-Amerika vliegt,” voegde hij toe.

Eerder werd het einde der tijden al voorspeld in augustus, september en december 2016.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Waarheid
De Waarheid
7 jaren geleden

Gaaaaaaaap, daar gaan we weer ….

flardinga
flardinga
7 jaren geleden

Misschien een goede poging om zijn boek te promoten?

bert s
bert s
7 jaren geleden

Momenteel warmt de aarde zich van binnen uit op. De zeer warme uitslag van 2016 hebben we voornamelijk te danken aan de hoge nachttemperaturen en die zijn weer het gevolg van de hoge Noordzee watertemperaturen. Het noordpool ijs smelt van onderen door de hogere watertemperaturen. De gemiddelde recordwarmte op globaal niveau is een gevolg van de warmere oceanen. Op het land zien we een record hoeveelheid aan vulkaanuitbarstingen, dit is echter een fractie van het totaal aantal vulkanen, merendeel is namelijk onder water, moet je nagaan wat daar allemaal gebeurd. Deze toename van vulkanische activiteiten is een gevolg van de opwarming van de kern van de aarde, de lava krijgt hierdoor een groter volume. Hoe kan de kern van de aarde warmer worden als de gravitatie krachten van de zon en de maan en de andere planeten niet is veranderd? Yep, er is iets wat aan ons zonnestelsel trekt en heel langzaam aan de gravitatie krachten doet veranderen. Als we een verdere stijging van vulkaanuitbarstingen en aardbevingen zullen gaan zien dan moeten we ons echt zorgen gaan maken, het is namelijk helemaal niet logisch dat dit gebeurd. Is Niburu dan toch geen mythische planeet?

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Ze zijn er al maar het bewustzijn van de mens is er nog niet! We zijn nog steeds een planeet vol slapers!!

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x