Homepagina » Gezondheid » Baanbrekende studie: Combineren van kindervaccins is gevaarlijk
Wetenschappelijk bewezen: Combineren van kindervaccins is onveilig

Baanbrekende studie: Combineren van kindervaccins is gevaarlijk

Baby’s krijgen vaak in één keer meerdere vaccins toegediend. Onderzoeksjournalist Neil Z. Miller schrijft in het zomernummer van het Journal of American Physicians and Surgeons dat er bewijs is dat dit onveilig is.

Miller haalde zijn gegevens uit dezelfde overheidsdatabase waar de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC vaak op terugvalt. “Hoewel de CDC vaccins tegen hepatitis B, difterie, tetanus, kinkhoest, het rotavirus, Hib en pneumokokken aanraadt voor twee, vier en zes maanden oude baby’s, is deze combinatie van vaccins nooit getest op veiligheid,” benadrukt Miller.

Vaker

De journalist zette het percentage gemelde bijwerkingen die resulteerden in een ziekenhuisopname of de dood af tegen het aantal vaccins dat een baby had gekregen en de leeftijd van de baby.

“Onze studie laat zien dat baby’s die verschillende vaccins achter elkaar krijgen aanzienlijk meer kans hebben om te worden opgenomen in het ziekenhuis of te sterven,” schrijft hij. “Daarnaast blijkt uit ons onderzoek dat gemelde bijwerkingen vaker leiden tot ziekenhuisopnames en sterfte bij jongere baby’s.”

Alternatieven overwegen

Bij baby’s die vijf of meer vaccins tegelijk hadden gekregen was een bijwerking in 5,4 procent van de gevallen dodelijk, in vergelijking met 3,6 procent bij baby’s die vier of minder vaccins hadden gekregen, zo blijkt uit de studie.

“Ouders en artsen zouden opties moeten overwegen die worden geassocieerd met een lagere kans op ziekenhuisopname of sterfte,” concludeert Miller, auteur van het boek Miller’s Review of Critical Vaccine Studies.

[GlobeNewswire]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jantje schreef:

  Het inenten/vaccineren van baby’s is puur en alleen om te zorgen dat de farmaceutische industrie zijn bestaansrecht kan handhaven. Dat de BMW autisme veroorzaakt is bewezen. Dat 1 op de 3 kanker krijgt is ook niet gek. Te danken aan het poliovaccin. Ook dit is bewezen.
  Wat niet bewezen is, is dat vaccins veilig zijn aangezien er geen onafhankelijke onderzoeken bestaan die dit staven. Alleen onderzoeken door de industrie zelf. En tja. Dat is toch een beetje wij van wc-eend….
  Lees dokter H. Moolenburgh en laat u informeren.

  9 likes
 • BerendW schreef:

  Het beweren dat je van vaccines beter is volstrekte onzin, maar de theorie dat Autisme en andere mentale ziekten zouden ontstaan door een prik blijf ik ook onrealistisch vinden, iedereen krijgt er een en een select aantal krijgt bijwerkingen, het is puur het immuunsysteem per mens.

  1 likes
  • Suzanne schreef:

   Natuurlijk is het een feit dat ieder mens verschillend reageert. Ik heb nooit getwijfeld aan vaccineren, ik ben verpleegkundige en vertrouwde op het systeem. Totdat na de BMR met 14 mnd mijn zoontje een enorme knik in zijn ontwikkeling doormaakt. Hij ging van een open, prima ontwiklkeld kindje die zelfs al wat sprak met een jaar naar een flink autistisch jongetje. Nu naar een lange en heel hard werken samen met een speltherapeut en door de juiste behandeling van een homeopaat hebben we hem weer bijna op de rit. Regulier heeft ons nagenoeg niet ondersteund en omdat wij altijd hebben vertrouwd op ons kind wil je alle paden bewandelen en dus ook de homeopathie.
   Kortom mijn zoon is nu bijna 7 en hij komt er wel maar had ik dit van tevoren geweten had ik hem nooit en te nimmer laten inenten. Althans, ik had veel kritischer geweest. Als mensen aan mij vragen zou ik nu wel of niet vaccineren adviseer ik om vooral naar je gevoel te luisteren en absoluut het vaccin uit te stellen als je kind ook maar een snottebel heeft.
   Velen zullen mijn verhaal wel weerleggen maar ik vraag me af of diegene die dit zullen doen werkelijk kunnen invoelen wat ons maar vooral mijn lieve schat overkwam na de BMR.

   7 likes
  • Dolex schreef:

   Wie beweert dat je van vaccins beter?

   1 likes
 • Hap hap schreef:

  Dit is een discussie van een ander Vaccinatie artikel deze:Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken ‘omdat ze autisme veroorzaken’ Lees ook even mee!!!.

  Want beste franss zet mensen die alles meemaken van eerste hand zoals Suzanne en nog vele andere inclusief ik als leugenaar, door dit soort dingen te beweren.

  Ik licht het nader toe: Mijn neefje van 14 maanden die heel rustig was kreeg zijn BMR en is nu onhandelbaar, agressief en kan de handelingen niet meer die hij daarvoor wel kon.

  Een oud vriend van mij die ik laatst tegen kwam die had een baby van drie maanden oud (had ja lees je mee Franssssssss) na zijn DKTP Koortsstuipen en overleed!!!!! Franss!!!!!! en een andere vriend van mij die heeft een dochter en die had na de BMR Autisme, ik heb hier voor geen wetenschappelijk onderzoek voor nodig wat je met eigen ogen ziet en hoort!!!!!

  Maar die zijn er wel en die worden door de pharma en msm in diskrediet gebracht. kijk ook eens even naar de documentaire Vaxxed Frans!!!!!!!

  Ik leef met je mee Suzanne

  M.v.g Hap Hap

  Beste Franss,

  Als maag tablet ja, waardoor het moeilijk opneembaar is en daarna weer uitgescheiden via de urine.
  maar door intraveneus te injecteren zit het al in het bloed waardoor het makkelijk door de bloed-hersenbarrière komt en daardoor neurologische gevolgen kan hebben.

  en inderdaad het zit overal in worden we toch een partij vergiftigd!!! Bloed kanker, maag kanker Neuroblastoom kinderkanker, Keel kanker Darm kanker prostaat kanker neem nog een paar tabletten en die heerlijke tandpasta !!!
  Maar wat wil je daarmee zeggen? dat als het ook in andere middelen zit het veilig is(naïef), asbest was ook veilig, roken ook, aderlaten was ook veilig.

  En met papegaaien kom je er niet, herhalen wat ik heb geschreven laat maar zien wat voor niveau je hebt en daarbij is dat heel kinderlijk, dat doen kinderen naar elkaar als ze geen uitweg meer weten.

  En mij wegzetten als complotdenker, wij denken gewoon kritisch en geloven niet direct alles wat er gezegd wordt, want Alle bedrijven liegen en de overheid ook, bonnetje teeven kwartje kok, Referendum oekraine,
  Volkswagen, Heel kabinet Rutte, Supermarkten, Hypotheek schandalen, banken, pharma pensioenfondsen, verzekerings-maatschappijen, vluchtelingen.

  Of wilde je zeggen dat ze allemaal goudeerlijke mensen zijn die gewoon een foutje maken? en dan moet ik niet kritisch denken? we worden belazerd door iedereen! dus ik neem niets aan tot ik zelf tot een conclusie kom na onderzoek en ik kijk niet alleen Nos of rtl, maar doe onderzoek in zo een vijftig kranten van andere nationaliteiten !!!!!

  En Polio en andere infectie ziekten waren al aan het afnemen voor de vaccinaties, DOOR DE VERBETERING VAN DE HYGIËNE, kijk even niet naar de kaarten van het vaccinatie programma maar zoek verder terug!!!

  wat op je eigenlijk op deze site als je het complotdenkers vindt wat is je motief?

  En ga je nou op elk stukje met vaccineren deze link plaatsen: http://images.huffingtonpost.com/2015-01-07-VaccineAutismstudiesgraphic.JPG

  Het NOS journaal: deze rattengif maakt je sterk en onsterfelijk, jij zou dat direct geloven en grote hoeveelheden tot je nemen.

  M.v.g Hap Hap Denk eerst na voordat je op deze site reguliere onzin gaat verkopen!!! Troll Alert!!!!!

  3 likes
  • Franss schreef:

   Erg treurig, dat van die kinderen in jouw omgeving.

   Daarentegen heb ik 5 directe nichtjes en een neefje die na hun BMR prik geen van allen autisme hebben ontwikkeld.
   Dus, om jouw methode te volgen: ik heb hier voor geen wetenschappelijk onderzoek nodig om te constateren dat de BMR prik 100% veilig is.

   Jouw conclusie is natuurlijk net zo ongeldig als de mijne met slechts een handvol gevallen.

   P.S. je toetsenbord is versleten want de s en ! blijven hangen.

   5 likes
 • Hap hap schreef:

  Frans kopieren kunnen we allemaal.

  Besmetting en preventie
  Het hepatitis B-virus komt voor in bloed, sperma, voorvocht en vaginaal vocht. Hepatitis B wordt overgedragen door onveilig seksueel contact, bloedcontact of bloedproducten. Het virus kan ook rond de bevalling overgedragen worden van moeder op kind. Een kleine hoeveelheid besmet bloed in een wondje is al voldoende om een infectie te veroorzaken. Het virus kan dus niet worden overgebracht door normaal sociaal contact, zoals handen geven en knuffelen, of uit iemands kopje drinken.
  Bij acute hepatitis B is behandeling met medicijnen in de meeste gevallen niet nodig. Ook bij chronisch inactieve hepatitis B-infecties is behandeling niet nodig. Patiënten met chronische actieve hepatitis B kunnen met succes behandeld worden.

  M.v.g Hap Hap

  Bron RIVM

  2 likes
 • Hap hap schreef:

  ik bedoel alle mensen om mij heen en door de hele wereld die dit meemaken. (dat zijn geen handvol maar miljoenen).

  Maar daaruit blijkt weer hoe kortzichtig je bent!!!!!!!!!!!!! Fransssssssssssssssssssssssssssss

  M.v.g Hap Hap

  0 likes
  • Remco schreef:

   Volgens jou zijn het er miljoenen, kun je dit ook staven met cijfers en feiten? Want vooralsnog blijven het aannames.

   Verder moet ik zeggen dat ik me best wel stoor aan jouw onbeschofte manier van communiceren. Blij dat ik niet één van die mensen in je directe omgeving ben zeg…

   Een beetje respect ten opzichte van mensen die een andere mening hierover hebben mag best hoor!

   6 likes
 • Rick schreef:

  Maarja, wat moeten we nu geloven?
  Schokkende uitspraak: “Veel wetenschappelijke literatuur is gewoon onwaar”

  https://www.ninefornews.nl/schokkende-uitspraak-veel-wetenschappelijke-literatuur-is-gewoon-onwaar/

  Dus dit artikel is ook onwaar?
  Kan wel kloppen, dat van Wakefield was ook nep.

  3 likes
 • JaNee schreef:

  Waarom zou je een baby inenten tegen hepatitis B ?????
  Die zijn nog helemaal niet sexueel actief……!

  1 likes
  • Franss schreef:

   “Het hepatitis B-virus wordt van mens op mens overgedragen door blootstelling aan geïnfecteerd bloed of lichaamsvloeistoffen die bloed bevatten. Enkele mogelijke vormen van transmissie zijn onbeschermd seksueel contact (als dusdanig valt hepatitis B dan ook onder de SOA’s.), bloedtransfusies, hergebruik van gecontamineerde naalden en verticale transmissie van moeder naar kind. Zonder ingrijpen heeft een moeder die positief test voor het hepatitis B-surface-antigeen (HBsAg) een risico van 20% op het doorgeven van de infectie aan haar kind. …. Het virus wordt mogelijk overgedragen tussen gezinsleden door contact van besmette secreten of speeksel met de slijmvliezen of de eventueel beschadigde huid van de ontvanger” Bron: Wikipedia

   2 likes
 • War on Error schreef:

  Boeiende discussie. Zou niet nodig hoeven zijn. Als de overheid NIET zo corrupt zou zijn, en het mediakartel niet bestond, en we nog onafhankelijke journalistiek hadden om ons van alle kanten te informeren.

  Dat er echt wel iets aan de hand is. Dat kan niemand nog ontkennen blijven.
  Sta toe hier meer woorden te plaatsen dan enkele kreten, of one-liners. Mogelijk ook interessant voor de bezoekers hier.

  Vandaag enige research naar de corruptie aan onze universtiteiten leidde naar de big farma. Daar zitten samenwerkingsverbanden (CONTRACT RESEARCH; vermeerderd met overheids subsidies (gemakshalve ferborgen onder de noemer ‘speerpunt sectoren’) met het PENTAGON.

  Ja, dat leest u goed. U herinnert zich wellicht nog dat onze marine naar Afrika voer – om met de Ebola-aanval te helpen? Het Rode Kruis zette massaal de prikken.
  Ter info; biologische oorlogsvoering deden de geallieerden al ten tijde van het koloniale tijdperk. Amerikaans indianen zijn zo uitgeroeid, Indiers ook. ‘Spaanse griep’ was ook al niet natuurlijk, maar een ‘stil wapen’, dat noemen militaire strategen ‘soft killing’.
  erg betrekkelijk – die naamgeving – Ebola is een ellendig dood. De meeste van die lethaal gemaakte virussen. AISA, HIV – ook uit de geallieerde labs. Erasmus Medisch Centrum – ondergronds – is de enige ter wereld die stalen heeft van lethaal vogelgriep virus.

  Super interessant hierin de onderste steen boven te proberen te halen. De grote filantropen der aarde collecteren over de hele wereld subsidies, die onze regeringen grif overboeken (Schipper, Ploumen, c.s.); TTIP is niet voor niks topgeheim – tot 30 jaar na tekenen!
  Kijk maar ff naar de site van de Rockefeller Foundation. Zoekwoord Judith Robin, ‘Global Healthcare’; misschien begint het dan te dagen wat de werkelijke bedoelingen waren/zijn met Obamacare (uw lichamelijk integriteit zal niet meer bestaan; TTIP legaliseert de exclusieve autoriteit van de corrupte overheid over onze lichamen, zelfs wat wij denken, vinden en willen.

  Daarom is dat geheime contract, wurg contract, ruim 300 pagina’s dik. De meeste dus top-geheim.

  wat hints:
  “Eugenic goals are most likely to be attained under a name other than eugenics.”…In other words, the goals must be camouflaged – it would now be known as crypto-eugenics.

  On June 9th 1969, Dr.D.M. MacArthur, Deputy Director of Research & Technology for the Pentagon, requested a sum of $10 million from the Congressional House Subcommittee on Appropriations to develop a new contagious micro-organsm capable of destroying the human immune system –

  On October 2nd 1979, Robert McNamara (President of the World Bank)
  “..either the current birth rates must come down more quickly, or the death rates must go up… There are, of course, many ways in which the death rates can go up. In a thermonuclear age, we can accomplish it very quickly and decisively”
  http://transmissionsmedia.com/the-order-of-the-skull-the-eugenic-societies-and-population-control-organisations/

  Depopulation By Government Edict: A Succinct History Of Eugenics
  In 1922, Margaret Sanger wrote The Pivot of Civilization with an introduction by eugenicist H. G. Wells. The Rockefeller Foundation “enthusiastically supported the concept of ‘eugenics,’

  Verschuer, Rudin’s protégé, was by then a member of the American Eugenics Society, synonymous with Rockefeller’s Population Council. Dr. Kallmann, a director, also organized the American Society of Human Genetics which directed the Human Genome Project.

  Since 2001, in conjunction with the Population Action International, and with the encouragement of Congress, the U.S. Agency for International Development (USAID) distributes information in foreign countries in an effort to initiate family planning and cover other reproductive health programs. https://stevenjohnhibbs.wordpress.com/2010/07/25/depopulation-by-government-edict-a-succinct-history-of-eugenics/

  The Rockefellers lent their support to England’s Eugenics Society by establishing the International Planned Parenthood Federation, in conjunction with the Eugenics Society.
  This formed a private, global system in which the elite could choreograph an international holocaust, within the context of offering humanitarian services,
  all under the jurisdiction of the U.N. flag, another Rockefeller front organization.17

  The journal New Scientist agreed: “ONE MISTAKE AWAY FROM A WORLDWIDE FLU PANDEMIC.” Television talk shows and the Internet pulsated with anxiety.
  The widespread alarm led Science and Nature to agree to postpone publication. Fouchier’s virus, which now sits in a vault within his securely guarded underground laboratory in Rotterdam

  Interessante spin van de levensgevaarlijke vakidioot: Ab Osterhaus, the leader of the Erasmus team, said. “Nobody was going to make this virus in his garage. There are so many better ways to create terror. And nature is much more sophisticated than anyone in any lab. Nature is going to manufacture this virus or something like it. We know that. Bio-terrorists might, but nature will.

  (opm: hier liegt Osterhaus, verdraait de feiten, vertelt nog niet de halve waarheid; laat zich raden waarom).
  http://www.newyorker.com/magazine/2012/03/12/the-deadliest-virus

  Dan schiet je de rare FEITENVRIJE pleidooien voor (verplichte) HPV-vaccinaties van meisjes, en zelfs jongens! weer in de herinnering. Dit vertelt dr. ‘Frankenstein’ Osterhaus u niet:
  How The Rockefeller Foundation Quietly Funded The Anti-Fertility Vaccine

  Author Jurriaan Maessan stumbled upon some very compelling and important research back in 2010 while digging through annual reports for the Rockefeller Foundation that conclusively prove that it funded numerous research projects into the development “anti-fertility” vaccines

  Dit zit ‘stealth’ integraal verstopt in de vele, vele ’Handelsverdragen’, vehikels om de VN-agenda (totalitaire wereldregime) te legaliseren en de kiezers in de landen zo ‘in het pak te naaien’.. Daarom doen ze zo agressief over TTIP (de Amerikaanse wet- en regelgeving).

  28 Jan 2015 Netherlands increases support for Gavi vaccination alliance
  Ms Ploumen will also announce an increase in the Netherlands’ support from €200 million to €250 million for the next five years.
  Over the next five years, Gavi wants to immunise another 300 million children and introduce 150 new vaccines.
  In addition, there are plans to vaccinate 30 million women against cervical cancer.
  In parallel with the HPV vaccine, information Gavi’s innovative financing methods

  The remaining €60 million will go to the International Finance Facility for Immunisation (IFFIm), which provides direct funding through the capital markets.

  Of: politiek legaliseren van rassenleer en massamoord.

  Ik heb meer gevonden. Dit liegt er al niet om, oder? Verbind zelf de stippen.

  Het is een race tegen de klok. De landsadvocaat en de rechterlijke macht doen alles om de rechtsgang – spectaculaire meerderheid tegen het bedrieglijke Oekraine-associatie-verdrag de wettig gerechtvaardigde opvolging te geven – te saboteren. Een forse Nederlandse delegatie landverraders ging naar de geheime vergadering, complot dus, van de fascisten puur sang der Bilderberg Group (een vehikel van de CFR – in het geheim de lijnen trekken waartussen de bruikbare idioten (corrupte politici) moeten kleuren).
  Brexit zou voor alle Europeanen een zegen zijn; begin van het einde aan het fascisme in Europa.

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  marokkaanse

  Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

  Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

  >