Gezondheid

Baanbrekende studie: Combineren van kindervaccins is gevaarlijk

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Baby’s krijgen vaak in één keer meerdere vaccins toegediend. Onderzoeksjournalist Neil Z. Miller schrijft in het zomernummer van het Journal of American Physicians and Surgeons dat er bewijs is dat dit onveilig is.

Miller haalde zijn gegevens uit dezelfde overheidsdatabase waar de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC vaak op terugvalt. “Hoewel de CDC vaccins tegen hepatitis B, difterie, tetanus, kinkhoest, het rotavirus, Hib en pneumokokken aanraadt voor twee, vier en zes maanden oude baby’s, is deze combinatie van vaccins nooit getest op veiligheid,” benadrukt Miller.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Vaker

De journalist zette het percentage gemelde bijwerkingen die resulteerden in een ziekenhuisopname of de dood af tegen het aantal vaccins dat een baby had gekregen en de leeftijd van de baby.

“Onze studie laat zien dat baby’s die verschillende vaccins achter elkaar krijgen aanzienlijk meer kans hebben om te worden opgenomen in het ziekenhuis of te sterven,” schrijft hij. “Daarnaast blijkt uit ons onderzoek dat gemelde bijwerkingen vaker leiden tot ziekenhuisopnames en sterfte bij jongere baby’s.”

Alternatieven overwegen

Bij baby’s die vijf of meer vaccins tegelijk hadden gekregen was een bijwerking in 5,4 procent van de gevallen dodelijk, in vergelijking met 3,6 procent bij baby’s die vier of minder vaccins hadden gekregen, zo blijkt uit de studie.

“Ouders en artsen zouden opties moeten overwegen die worden geassocieerd met een lagere kans op ziekenhuisopname of sterfte,” concludeert Miller, auteur van het boek Miller’s Review of Critical Vaccine Studies.

[GlobeNewswire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BerendW
BerendW
7 jaren geleden

Het beweren dat je van vaccines beter is volstrekte onzin, maar de theorie dat Autisme en andere mentale ziekten zouden ontstaan door een prik blijf ik ook onrealistisch vinden, iedereen krijgt er een en een select aantal krijgt bijwerkingen, het is puur het immuunsysteem per mens.

Jantje
Jantje
7 jaren geleden

Het inenten/vaccineren van baby’s is puur en alleen om te zorgen dat de farmaceutische industrie zijn bestaansrecht kan handhaven. Dat de BMW autisme veroorzaakt is bewezen. Dat 1 op de 3 kanker krijgt is ook niet gek. Te danken aan het poliovaccin. Ook dit is bewezen.
Wat niet bewezen is, is dat vaccins veilig zijn aangezien er geen onafhankelijke onderzoeken bestaan die dit staven. Alleen onderzoeken door de industrie zelf. En tja. Dat is toch een beetje wij van wc-eend….
Lees dokter H. Moolenburgh en laat u informeren.

Rick
Rick
7 jaren geleden

Maarja, wat moeten we nu geloven?
Schokkende uitspraak: “Veel wetenschappelijke literatuur is gewoon onwaar”

https://www.ninefornews.nl/schokkende-uitspraak-veel-wetenschappelijke-literatuur-is-gewoon-onwaar/

Dus dit artikel is ook onwaar?
Kan wel kloppen, dat van Wakefield was ook nep.

JaNee
JaNee
7 jaren geleden

Waarom zou je een baby inenten tegen hepatitis B ?????
Die zijn nog helemaal niet sexueel actief……!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x