CoronaMens en Dier

Kijk: VVD-Kamerlid denkt dat hij Gideon van Meijeren juridisch de baas is, maar komt bedrogen uit

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!

Vandaag zette Gideon van Meijeren VVD-Kamerlid Jeroen van Wijngaarden op zijn plek. Van Meijeren (FVD) kondigde een amendement aan om het coronatoegangsbewijs in ieder geval af te schaffen voor kinderen.

“We kennen allemaal de schrijnende verhalen van kinderen die niet meer met vriendjes of vriendinnetjes naar de bioscoop kunnen en onder enorme sociale druk komen te staan om zich te laten vaccineren. Voor volwassenen is de sociale uitsluiting vaak al een ramp, maar kinderen moeten we hier helemaal niet mee opzadelen. Het is volstrekt onacceptabel dat kinderen een vaccin gaan halen, omdat ze anders worden buitengesloten, niet omdat dat medische voordelen heeft. Ik mag toch hopen op brede steun voor dit amendement,” zei Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

‘Stemmingmakerij en bangmakerij’

Van Wijngaarden zei hierover: “Volgens mij hadden we afgesproken dat wij moesten proberen ons een beetje tot die wet te beperken die hier voorligt. Ik snap best dat er wat uitweidingen zijn, maar nergens staat het punt dat hier wordt gemaakt, namelijk dat kinderen zich verplicht zouden moeten laten vaccineren en alleen met een bewijs ergens binnen kunnen komen. Ik vind het dus naar de mensen die dit debat volgen en ouders met kinderen, eigenlijk niet zo kies om hier aan een soort stemmingmakerij en bangmakerij te doen door dingen te suggereren die niet worden voorgesteld.”

“De heer Van Wijngaarden is zich er kennelijk niet eens van bewust dat ik het niet heb over maatregelen die worden voorgesteld, maar over geldend recht. Het is vandaag al zo dat kinderen zonder QR-code niet naar de bioscoop of McDonald’s mogen. We debatteren vandaag over de verlenging van de coronamaatregelen. In de spoedwet staat dat die maatregelen verlengd kunnen worden en op onderdelen kunnen worden afgeschaft. Daarom heb ik concrete voorstellen gedaan om bepaalde maatregelen op onderdelen af te schaffen. Dit past volledig binnen het wetsvoorstel dat we vandaag bespreken,” antwoordde Van Meijeren.

Dus dat is wel waar

“Nou ja goed, kennelijk hebben we een ander wetsvoorstel gelezen. We kunnen wel steeds harder gaan praten, maar daarmee is het nog niet waar,” beweerde Van Wijngaarden.

“Het wetsvoorstel dat ik hier vandaag bespreek, is de vierde goedkeuring van de verlenging van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19. Artikel 58ra van de Wet publieke gezondheid, dat als onderdeel geldt van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19, bepaalt dat het coronatoegangsbewijs geldt voor kinderen vanaf 13 jaar. Ik stel voor om dat voor kinderen niet langer te laten gelden. Dit past volledig in het wetsvoorstel, dus dat is wel waar,” benadrukte Van Meijeren.

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
robert
robert
2 jaren geleden

Haha .. Gideon is een baas!

Frits Lourens
Frits Lourens
2 jaren geleden

IJzersterk weer.

Underground
Underground
2 jaren geleden

(Ik stel voor om dat voor kinderen niet langer te laten gelden.)

Ik stel voor dat het voor niemand meer geld.
Rot op met je poppenkast voorstellingen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Vooral zo doorgaan Gideon….Boycot is & blijft de meest vreedzame vorm van Verzet….als iedereen dat QR-Code-Totale-Controle-Social-Credit-System-Oormerk in de vuilnisbak gooit is er namelijk helemaal niks….alleen zo jammer dat we nog steeds met een Meerderheid van Hersendode Gevaccineerde NSB-Überschapen te maken hebben hier in Nederland…die graag ook eens wat Priviliges willen hebben in hun armzalige leventjes…Lekker zonder Ongevaccineerd tuig van de Richel in het Restaurant & naar het Theater…Maar aan al die Priviliges komt in Februari een Einde aan…Dan verliezen alvast de Eerste Überschapen die Géén Booster-VaxxiNazi hebben gehaald hun Privileges….die Booster-VacciNazis & tevens het Vaccineren van kinderen onder de Twaalf loopt ook niet echt storm….wat dat betreft gaat alles de zéér goede kant op…..

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x