Universum

‘Bouwwerken gevonden op Mercurius’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is op dit moment veel te doen rond NASA-foto’s waaruit zou blijken dat de planeet Mercurius bewoond is.

De planeet die het dichtst bij de zon staat heeft geen atmosfeer, waardoor de temperatuur er varieert van 430 graden Celsius overdag tot -170 graden Celsius gedurende de nacht.

Volgens Scott Waring van UFO Sightings Daily zijn op Mercurius bouwwerken te vinden, die schoon zijn en in de loop der tijd niet bedekt zijn geraakt door stof. Om die reden denkt Waring dat ze bewoond zijn.

Gezicht

Het bewijs van de buitenaardse bouwwerken bestaat uit uitvergrotingen van satellietfoto’s die zijn opgenomen in een interactieve kaart van het oppervlak van de planeet.

De infraroodfoto’s van Mariner 10 kijken als het ware in de schaduw. Waring zegt bewijs te hebben gevonden voor een ‘gezicht’ op Mercurius. Dit gezicht lijkt volgens hem enigszins op het ‘Gezicht op Mars’ dat door de Vikingsondes is gevonden.

In de schaduw zag Waring honingraatvormige structuren die steeds van vorm veranderen. Andere bouwwerken zijn in de buurt van heuvels en bergen geplaatst om van een afstand niet op te vallen. Daarom zijn deze bouwwerken op gewone foto’s van Mercurius niet te zien, aldus Waring.

Artefacten

Waring geeft toe dat het herkennen van buitenaardse bouwwerken niet gemakkelijk is. Dergelijke bouwwerken zien er volgens hem vaak uit als zwarte bergen of enorme witte paddenstoelen.

In sommige gevallen zijn het niet meer dan pixels of kan een waarneming worden verklaard door pareidolie, een verschijnsel waarbij iemand een zodanige interpretatie van onduidelijke of willekeurige waarnemingen heeft, dat hij hierin herkenbare dingen meent waar te nemen.

De foto’s van Mercurius zijn bovendien gemaakt op grote afstand en onder extreme omstandigheden, waardoor gemakkelijk artefacten kunnen optreden.

Bron: News.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
8 jaren geleden

ik dacht al: “waar blijft het rotsformatie-wordt-aangezien-voor-gebouw-topic van vandaag.”

Begrijpen deze mensen nou niet dat je voor je dergelijke bizarre claims maakt dat je overtuigender bewijs moet hebben dan wazige korrelige foto’s waar werkelijk niks op te zien is?

bewust
bewust
8 jaren geleden

Hoewel de bewijsvoering uiterst zwak is , zou het me niets verbazen als er idd een gezicht gevonden is op Mercurius,zoals er ook een te vinden is op Mars en ….op Aarde.
En dan bedoel ik niet de Sfynx , maar het gezicht bij de Bucegi berg in Roemenie.
Het zijn stille getuigen van een tijd , waarbij intergallactisch reizen een normale zaak was. Op Aarde was dat tijdens de beschaving van Lemurie , waarvan de teloorgang gecodeerd is in het Griekse Alfabeth .

T.R.Hunter
T.R.Hunter
8 jaren geleden

Als er geen dampkring is kunnen er geen wezens wonen of ze moeten constant in een koepel met zuurstof wonen .. lijkt met uiterst onwaarschijnlijk en nog te heet ook zo dicht bij de zon.

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

gezichten zie je overal,in bomen,behang,vloerbedekking,wolken,struiken,water,vlekken,gordijnen,enz; en zelf in de spiegel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x