Homepagina » Universum » ‘Bouwwerken gevonden op Mercurius’
Bouwwerken gevonden op Mercurius

‘Bouwwerken gevonden op Mercurius’

Er is op dit moment veel te doen rond NASA-foto’s waaruit zou blijken dat de planeet Mercurius bewoond is.

De planeet die het dichtst bij de zon staat heeft geen atmosfeer, waardoor de temperatuur er varieert van 430 graden Celsius overdag tot -170 graden Celsius gedurende de nacht.

Volgens Scott Waring van UFO Sightings Daily zijn op Mercurius bouwwerken te vinden, die schoon zijn en in de loop der tijd niet bedekt zijn geraakt door stof. Om die reden denkt Waring dat ze bewoond zijn.

Gezicht

Het bewijs van de buitenaardse bouwwerken bestaat uit uitvergrotingen van satellietfoto’s die zijn opgenomen in een interactieve kaart van het oppervlak van de planeet.

De infraroodfoto’s van Mariner 10 kijken als het ware in de schaduw. Waring zegt bewijs te hebben gevonden voor een ‘gezicht’ op Mercurius. Dit gezicht lijkt volgens hem enigszins op het ‘Gezicht op Mars’ dat door de Vikingsondes is gevonden.

In de schaduw zag Waring honingraatvormige structuren die steeds van vorm veranderen. Andere bouwwerken zijn in de buurt van heuvels en bergen geplaatst om van een afstand niet op te vallen. Daarom zijn deze bouwwerken op gewone foto’s van Mercurius niet te zien, aldus Waring.

Artefacten

Waring geeft toe dat het herkennen van buitenaardse bouwwerken niet gemakkelijk is. Dergelijke bouwwerken zien er volgens hem vaak uit als zwarte bergen of enorme witte paddenstoelen.

In sommige gevallen zijn het niet meer dan pixels of kan een waarneming worden verklaard door pareidolie, een verschijnsel waarbij iemand een zodanige interpretatie van onduidelijke of willekeurige waarnemingen heeft, dat hij hierin herkenbare dingen meent waar te nemen.

De foto’s van Mercurius zijn bovendien gemaakt op grote afstand en onder extreme omstandigheden, waardoor gemakkelijk artefacten kunnen optreden.

Bron: News.com.au

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Pascal schreef:

  Heeft iemand zich ooit wel eens afgevraagd van wie onze Zuid pool Antarctica is?

  Antarctica is van de Aliens??

  1 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Herman”]Er is iets anders wat mij interesseert: dat buitenaardsen kennelijk ook zuurstof inademen.[/quote]
  Hm zuurstof inademen op een planeet zonder dampkring ? Vind ik knap. Wellicht zijn er buitenaardsen die andere gassen inademen wie zal het zeggen ?

  1 likes
 • jaywacked schreef:

  Wanneer de gebouwen in de schaduw stonden van bergen en wanneer dit constant zo is, dan is het misschien mogelijk dat de temperatuur daar beter te controleren is. Maar dat ze in de schaduw stonden om niet ontdekt te worden vanuit de ruimte is misschien wat ver gezocht. Leuk artikel. Wie weet… 🙂

  1 likes
 • Wesley schreef:

  ik dacht al: “waar blijft het rotsformatie-wordt-aangezien-voor-gebouw-topic van vandaag.”

  Begrijpen deze mensen nou niet dat je voor je dergelijke bizarre claims maakt dat je overtuigender bewijs moet hebben dan wazige korrelige foto’s waar werkelijk niks op te zien is?

  0 likes
 • bewust schreef:

  Hoewel de bewijsvoering uiterst zwak is , zou het me niets verbazen als er idd een gezicht gevonden is op Mercurius,zoals er ook een te vinden is op Mars en ….op Aarde.
  En dan bedoel ik niet de Sfynx , maar het gezicht bij de Bucegi berg in Roemenie.
  Het zijn stille getuigen van een tijd , waarbij intergallactisch reizen een normale zaak was. Op Aarde was dat tijdens de beschaving van Lemurie , waarvan de teloorgang gecodeerd is in het Griekse Alfabeth .

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  Als er geen dampkring is kunnen er geen wezens wonen of ze moeten constant in een koepel met zuurstof wonen .. lijkt met uiterst onwaarschijnlijk en nog te heet ook zo dicht bij de zon.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  gezichten zie je overal,in bomen,behang,vloerbedekking,wolken,struiken,water,vlekken,gordijnen,enz; en zelf in de spiegel.

  0 likes
 • Quasar schreef:

  Dit is wel heel zwak bewijs. In mijn ogen geen bewijs. Weer een typisch voorbeeld van iemand die ziet wat ie wilt zien in bepaalde structuren.

  0 likes
 • Dru79 schreef:

  Jaja,.. we hebben weer een bouwwerk gevonden gemaakt door intergalactische wezens, die er nu nog steeds wonen ?!!! Haleluja, we hebben ze gevonden !! ..oohh wacht, nee toch niet, was een vorm van pareidolie.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Gezellig op vakantie met ons allen naar de bewoonbare planeet Mercurius.

  0 likes
 • Herman schreef:

  Er is iets anders wat mij interesseert: dat buitenaardsen kennelijk ook zuurstof inademen.

  0 likes
 • Lacsap schreef:

  Dat gezicht op Mars is gewoon een steen die met een nieuwe hoge resolutie foto niet meer op een gezicht lijkt. http://www.msss.com/mars_images/moc/extended_may2001/face/index.html

  0 likes
 • Steef schreef:

  Hallo even mij mening, ik denk dat een ieder die op deze site komt, op zoek is naar bevestiging van zijn eigen denkbeelden.Als je dit artikel gelooft dan geloof je het, ik geloof het ! Als je je open stelt moet je niks uitsluiten wanneer je dat doet weet je dat alles wat je maar kan bedenken in wat voor richting ook waar kan zijn of worden want Niets is onmogelijk en alles kan bestaan ook op planeten waarvan wij denken dat er water etc etc moet zijn .Deze galactikers hebben dit dilemma allang opgelost en zijn een soort van super monsantoos maar dan omgekeerd in de vorm van tesla inventief en crEAtief mensen alles wat je maar kan bedenken in je gedachten is waar en moet je nooit verachten !

  0 likes
 • Pim schreef:

  Wel heel slapjes hoor “het bewijs”.. Mensen vinden/creëren wat ze zoeken..

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Mercurius staat toch dichterbij de zon dan de Aarde ? Lekker zonnebaden dan daar op Mercurius.

  0 likes
 • barsoomx schreef:

  Dat zijn verbannen kunstenaars-architecten die de Barsoom Steatlh Authority heel erg hebben teleurgesteld omdat de gezichten die ze op Barsoom moesten uithouwen,gewoon op hun subsidie gelden de niksnut uit zaten te hangen.
  Toen hebben we ze maar naar Mercurius
  geschopt, waar ze op de blaren mogen blijven zitten.

  0 likes
 • Mete schreef:

  Voor de mensen hier die toch niet willen geloven?1maand geleden heb ik mijn vrouw en kinderen de oranje bollen gezien in Beringen deze bleven een tijd lang cirkelen, en verdwenen ook weer.toen mijn zoon schreeuwde dat we juist boven ons moesten kijken zagen we op een fractie van een seconde 5 driehoekige ufos die plotseling weer in het niets verdwenen. Geloof het of niet,wij weten wat we hebben gezien

  0 likes
 • Jippiiiiiiiii! schreef:

  Idd die Scott Waring ziet gewoon iets wat hij wil zien, en ons wijs maken met zo’n flut foto incluis rood gecirkeld om ons war wijs te maken, ja doei! Hij is de enige die wat DENKT te zien hij ziet ze dus vliegen.

  0 likes
 • 050 Grunn schreef:

  Waring geeft toe dat het herkennen van buitenaardse bouwwerken niet gemakkelijk is. Dergelijke bouwwerken zien er volgens hem vaak uit als zwarte bergen of enorme witte paddenstoelen.

  Ik zie meestal paarse bergen nadat ik paddestoelen heb gehad 🙂

  0 likes
 • nunki schreef:

  Er zijn ondertussen veel scherpere foto’s gemaakt met de Messenger. http://messenger.jhuapl.edu/

  Deze oude opnames zijn te onscherp om iets duidelijk te kunnen onderscheiden. Bewoning op Mercurius is niet onmogelijk. De mens zou daar al toe in staat moeten kunnen zijn.

  0 likes
 • Bokito schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”]Als er geen dampkring is kunnen er geen wezens wonen of ze moeten constant in een koepel met zuurstof wonen .. lijkt met uiterst onwaarschijnlijk en nog te heet ook zo dicht bij de zon.[/quote]
  Ooit van Frieza gehoord?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  supermarkt

  Sluiting ‘corona-supermarkt’ gepaard met groot machtsvertoon: ‘Dit hoort thuis in een politiestaat’

  In Noord Deurningen is een supermarkt gesloten ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  >