Homepagina » Buitenland » “De wereld is gestoord: het is nu officieel!”
"De wereld is gestoord: het is nu officieel!"

“De wereld is gestoord: het is nu officieel!”

Naar welk theater zit ik eigenlijk te kijken als het gaat om berichtgeving over Rusland? De hele wereld moet de Russen boycotten, want die zouden de MH17 naar beneden hebben geschoten. Het bewijs daarvoor is echter geheim.

Maar het gaat inmiddels zo ver dat de grootste NAVO-oefeningen ooit aan de grens met Rusland worden gehouden. Om nog maar niet van de Amerikaans-Chinese akkefietjes te spreken in de Zuid-Chinese Zee.

NAVO oefent dicht tegen de Russische grens

Dan moet ik de Russen agressief vinden want die scheren met hun gevechtsvliegtuigen dicht langs Amerikaanse oorlogsschepen, die ver van huis, zo’n beetje tegen Rusland aan, hun missie uitvoeren?

Rusland provoceert Amerikaans oorlogsschip

"De wereld is gestoord: het is nu officieel!"

Het woord hooligan is typisch Engels, want het wordt geassocieerd met Engels tuig dat huis houdt bij voetbalwedstrijden. Nu zijn het als er gemept wordt ineens Engelse voetballiefhebbers en Russische hooligans. Bovendien gestuurd door Poetin zelf.

Russische hooligans hebben banden met Kremlin

De Amerikanen en hun bondgenoten proberen al jaren ISIS aan te pakken in Syrië en dat lukt niet. Nu doen de Russen dat al een tijdje succesvol en is dat allemaal niet goed want dan zijn het Syrische gematigde rebellen. Bovendien, waar bemoeien de Russen zich mee?

Russen moeten geen door de VS gesteunde rebellen bombarderen

En dan willen de Russen wat grote vrachtvliegtuigen kopen en wie staat er klaar? Boeing.

Russen kopen Boeing 747’s

De wereld is gestoord: het is nu officieel!

En dan mogen we de rest van het jaar nog genieten van de slechtste show on Earth… de Amerikaanse ‘verkiezingen’.

PS: de Amerikanen noemen de plek waar ze oorlog voeren een ‘theater‘… zegt genoeg!

ceterum censeo

Overigens ben ik van mening dat het logisch en abstract denkvermogen van ingenieurs vaker zou moeten doorklinken in het publieke debat. Ongeacht welk debat. Ingenieurs zijn in hoge mate verantwoordelijk voor alle gebruikte en misbruikte techniek in de wereld. Zij zouden zich veel nadrukkelijker moeten bemoeien met hoe en waar en door wie hun technologieën gebruikt worden. Een stevige basis in moreel en ethisch besef is hiervoor noodzakelijk, naast een goede kennis van de historie en de actualiteit van alle menselijke geloofssystemen: zoals daar zijn o.a. wetenschap, techniek, economie, filosofie, religie en politiek. Voorwaar geen sinecure, maar voor een werkelijk vreedzame ontwikkeling van onze soort van het allergrootste belang. Met respect voor elkaars standpunten in een taboe- en waardevrij debat, waar men openstaat voor de inzichten van de ander. Om zo in gezamenlijkheid, in het besef dat de menselijk soort een werkelijk oneindige creatieve potentie heeft, alle ontstane problemen op te lossen.

Door dr.ir. Coen Vermeeren.

[TU Delft]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. De NAVO moet opgeheven worden! Het is een oorlogs-criminele Organisatie!

  47 likes
 2. Het is bijna absurd, dat WO3 nog niet is uitgebroken. Waar ik zo benieuwd naar ben is die macht achter die macht. Wat houdt ze tegen? dat kunnen geen mensenlevens zijn had ik beredeneerd. Of lachen ze ons gewoon uit?
  Mooie opsomming van feiten trouwens in het stuk van dhr. Vermeeren

  23 likes
  • Mooi stukje van Coen.
   Hopenlijk is men niet vergeten ,dat wij hier met een nucleaire mogendheid te maken hebben,die in dit geval wel beschikt over totale vernietigingswapens.
   Door dit ophitsen en getreiter wordt de kans bij de dag groter,dat er binnenkort een paddestoelwolk boven ons hoofd verschijnt.
   30 jaar terug waren er nog massabetogingen tegen kernwapens. Nu laten wij ons als makke schapen naar de slachtbank leiden.

   18 likes
  • Maar wie verwacht nu dat een stel gekken hun zin nog gaan krijgen? Ik niet. Ze hebben de tijd tegen alleen snappen ze het zelf nog niet.
   Dat draaft maar door als een blind paard met angst aanjagen alsof ze nog alle ruimte en tijd van de wereld hebben. Nee dus. Het is over en uit voor ze.

   8 likes
  • Toen WOII uitbrak werd die volgens mij ook niet zo genoemd. Dat is achteraf gebeurd.

   0 likes
 3. De wereld is niet gek geworden het is enkel zo dat de leugens die ons worden voorgehouden niet stroken met de werkelijkheid zoals wij die dagelijks ervaren. Je wil voorbeelden?

  leugen: de economie krabbelt weer op – werkelijkheid de wereldwijde economie is dood.

  leugen: geloof en ideaal zijn deugdelijke zaken – werkelijkheid geloof en ideaal staan al sinds mensenheugenis aan de basis van ieder conflict.

  leugen: de EU zorgt voor vrede, stabiliteit en verbondenheid – werkelijkheid door de EU staan de lidstaat lijnrecht tegenover elkaar en zijn de banden onderling gespannen, de welvaart is niet meer en fascisme steekt de kop op. En dankzij de EU laait de koude oorlog weer op.

  leugen: alle vluchtelingen van vorig jaar maar ook van het huidige jaar komen uit oorlog gebieden en dienen daarom opgevangen te worden – werkelijkheid meer dan 60% komt van Afrika en oost Europa deze mensen zijn huis en haard niet verloren door oorlog, deze mensen hebben de deur achterlicht opsloot gedraaid om elders hun leven op te bouwen en hebben daarom geen recht op dergelijke hulp, dus niet omdat wij ze dat niet gunnen maar omdat het voor hen absoluut niet nodig dan wel noodzakelijk is.

  En zo zou ik regel na regel door kunnen gaan maar het punt is dus de wereld is niet gek onze bestuurders zijn het spoor volledig bijster en daar dient wat aan gedaan te worden, zij werken voor ons zij bestaan dankzij ons en kunnen alleen maar bestaan door ons. Dit dicteert dus dat wij ook voor de verandering moeten zorgen!

  41 likes
 4. U.S. Sets “DEFCON 3” — US to move forward with plans to attack Syrian President Assad and his forces; Russia Says it will “engage and destroy” anyone who tries!

  At 9:43 PM Eastern US last night (Sunday, June 19) the Armed Forces of the United States were reportedly ordered to set condition “DEFCON 3.” This is an extraordinary development and signals serious trouble, LIKELY requiring an expedited military response.
  The defense readiness condition (DEFCON) is an alert state used by the United States Armed Forces.
  The DEFCON system was developed by the Joint Chiefs of Staff (JCS) and unified and specified combatant commands. It prescribes five graduated levels of readiness (or states of alert) for the U.S. military. It increases in severity from DEFCON 5 (least severe) to DEFCON 1 (most severe) to match varying military situations.

  https://www.superstation95.com/index.php/world/1504

  Van Wiki:
  DEFCON 3 verwijst naar gereedheid boven normaal. Radio-callsigns veranderen in geheime callsigns. Het leger van de Verenigde Staten (behalve de luchtmacht, die al op 2 zat) ging naar dit niveau in 1962 tijdens de Cubacrisis. Alle legeronderdelen gingen naar DEFCON 3 in 1973 tijdens de Jom Kipoeroorlog toen de Sovjet-Unie dreigde tussenbeide te komen voor Egypte. De derde keer dat de Verenigde Staten naar DEFCON 3 ging was tijdens de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Marine- en luchtaanvallen zijn toegestaan.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/DEFCON

  Dit is opeens verdomd serieus aan het worden.

  19 likes
  • Ik denk dat het verdomd serieus lijkt, moet lijken, lijken, lijken!!!!
   Als het spel niet serieus wordt gespeeld, is het vals spelen!!!
   Het is al honderden jaren een serieus spel.
   Zij kunnen er zelf niet mee ophouden!
   Ze roepen eigenlijk voortdurend . Laat ons ophouden deze oorlogen en dreigingen te spelen!!
   Beste mensheid stop ons uitroeigedrag. Wij kunnen het niet zelf!!
   We kunnen het ook niet langer volhouden oorlogen te ontketenen, MENSHEID!! wordt eindelijk wakker en heb ons door!!
   Dan kunnen we eindelijk zeggen; wij zijn blij dat jullie ons gestopt hebben!! Want wij konden dat zelf niet.!
   LIEFHEBBEN!< LIEFHEBBEN<.

   8 likes
  • @ DB

   Enig zoeken wijst uit dat de werkelijke militaire DefCon status van de VS/Nato geheim is.
   De website(s) waar jij aan refereert zijn websites die speculeren en inschatten wat de huidige situatie voor status rechtvaardigen zal én men kan afhankelijk zijn van de mensen die de status ‘lekken’. (Dat is natuurlijk strafbaar….)

   Neemt niet weg dat de spanning in de wereld aan het toenemen is. Is het Westen Rusland aan het uitdagen? Ja en dat helpt niet. Is Rusland het Westen aan het uitdagen? Jazeker!

   Enige context, er is extreem militairisme onder de Russische bevolking. De jongeren daar hebben posters van hun grote leider boven het bed, er heerst zieke verheerlijking van leger en leider. Als je deze gegevens combineert met een gekrenkte Russische trots, behoefte aan herstel hiervan middels gebiedsuitbreiding, armoede…dan heb je een cocktail die mij doet denken aan WO II.
   Ik vind de Russen een onaangenaam en eng volk. Zij luisteren niet naar rede maar naar kracht.

   Alles afwegende denk ik dat DefCon 3 flauwekul is al bestaat er zeker een risico tot snelle escalatie indien er bijvoorbeeld meer incidenten volgen in Syrië of aan de grens bij de Baltische staten/Polen.

   Hoe dan ook, ik kies zeer zeker volledig voor het Westen in een eventueel conflict dat er hopelijk nooit komt. Een conflict zal alleen tot verliezers leiden.

   Tijd dat de mensheid overal eerlijke informatie krijgt en betere leiders kiest die het welzijn van de mensheid voorop stellen.

   3 likes
 5. Beste coen,je hebt helemaal gelijk,en het ergste is…..het is de realiteit geen theater meer…..als ik kijk naar de mensen om me heen veel hoog opgeleiden ??? Het maakt niet meer uit!! mensen zijn lam geslagen en plat gebeukt en neee niet door een RUS,overigens goed getrainde jongens…jaa daar staan al die europiaanse
  jongens van te kijken!! ik denk dat heel veel mensen zich zorgen maken,vandaar alle commotie bij Referenda, Al van de jaren 1950 moest het een groot Europa worden van de Amerikanen,er is toch niemand die gelooft dat die domme europianen dit zelf kunnen verzinnen!!! Zelfs in Amerika hebben ze staten met verschillende wetten en wij moeten een eenheid worst worden?? En tja,las net dat Rusland weer langer geboycot wordt,Hoe infantiel kun je zijn,want behalve de Russen kunnen wij hier niet uitvoeren en dat kost ook geld….en zo kan ik lang door gaan en wordt de groep mensen die wel door hebben wat er gebeurt steeds groter,maar nu het grootste probleem!!! wat gaan we er aan doen?????

  21 likes
  • George Carlin, beroemde satiricus (overleden):
   “When you are born in this world you are given a ticket to the Freak Show and when you are born in America you are given a front row seat”
   Wel……ik denk, dat ze op het toneel staan.

   7 likes
 6. TOP, dr.ir. Coen Vermeeren. TOP!!!

  En maar steeds de vraag stellen waarom velen zo anti-Amerika (en nu ook anti-EU en Turkije) zijn…

  Word toch wakker man. Laat je niet verkrachten.

  23 likes
 7. even kijken boven aan de pagina, nee toch 9fornews ik dacht even dat ik per ongeluk de prawda had geopend.

  10 likes
 8. Mooi degelijk geschreven stukje met feitenmateriaal en goed leesbaar.

  Echter van vele opmerkingen cq reacties hierboven en hierop valt mijn broek uit.
  Het is niet absurd dat WOIII nog niet is uitgebroken want dat ligt geheel in de hand van 1 man en dat is Putin.

  In deze man verkijken er zich echter meer dan maar een. Hij is een ex KGB Officier en afgestudeerd jurist. Daarbij is het ook nog eens een topsporter. Hij doe ijshockey op hoog niveau, hij is een megagoede zwemmer en hij heeft Black Belt 5e Dan gevechtsport.
  Daarbij een heel hoog IQ. Heel wat anders dan die gestuurde aap Banana uit de VS, de zgn onze vrienden aanvoerder.

  Deze man is hoogst seniel en rijp voor een gesloten inrichting.
  Zo wordt hij trouwens bij ontmoetingen met andere regeringsleiders ook wel behandelt!!!

  Wat de reden is dat die achterlijke Amerikanen dit doen moge duidelijk zijn, de vernietiging van Duitsland, niets anders en glashelder!!
  En als 2e grote reden en voordeel van de Yanks is het feit dat indien het tot de uitgelokte confrontatie komt het heel mooi een ver van mijn bed show voor HEN wordt echter niet voor ons. Wij zijn de BUREN!!
  Dan de opmerking hierboven dat Rusland een 3e wereldland is………..
  No Way…….
  Rusland bezit modernere en veel snellere vliegtuigen die ook nog eens 2x zo ver kunnen vliegen zonder bijtanken, betere en snellere tanks, vele betere, grotere en stillere onderzeeboten en een geheim systeem dat werk op basis van geluidgolven en electromagnetische velden.
  Dat de Amerikanen met de NATO deze zelfmoordactie willen gaan beginnen is mij volstrekt onduidelijk maar het wordt niet voor niets nog eventjes opgehouden door PUTIN.

  En dan zou ik als laatste willen opmerken dat er heel veel opgemerkt wordt dat dit of dat moet gebeuren en dat WE er iets aan moeten doen.
  Nou, IK ben er klaar voor, MAAR WIE NOG, of is het allemaal gelul van achter het toetsenbord.
  En geloof mij nu maar, de tijd van de vreedzame acties is voorbij, al jaren.

  Dit moest ik even kwijt.

  Nogmaals, IK BEN ER KLAAR VOOR!!!!

  W.g.

  Gladiator

  16 likes
  • Dat is zoals “het westen”wil dat je Poetin ziet. !!!
   Dat jij daar intrapt. Aan je tekst te zien ben je niet de eerste de beste.

   Poetin heeft inmiddels al jaren contact met Anastasia, een vrouw die in de russische wildernis woont. Op haar advies mag iedere(!) rus gratis 1 ha land uitzoeken en dat bebouwen voor eigen gewin. In haar boeken (De zoemende ceders van Rusland, inmiddels 8 delen in NL verkrijgbaar) schrijft Anastasia nog veel meer dingen die de “Rusland -haat” behoorlijk ontkrachten. Sta daar ook maar eens voor open. Daar word je een ander-vreedzamer mens van…..

   1 likes
 9. Overigens ben ik van mening dat het logisch en abstract denkvermogen van ingenieurs vaker zou moeten doorklinken in het publieke debat. Ongeacht welk debat. Ingenieurs zijn in hoge mate verantwoordelijk voor alle gebruikte en misbruikte techniek in de wereld.
  Nou Coen Vermeeren dan kan je zelf de eerste aftrap doen !
  je hebt lucht en ruimtevaart gestudeerd
  Zijn de Apollo maanlandingen echt of zijn ze op aarde opgenomen door Stanly Kubrick ?

  7 likes
  • Ik heb ook nog een tweede vraag aan Dr. Ir. Coen vermeeren,
   een ieder die zich in de gebeurtenissen van 911 verdiept heeft ziet dat dat hele nano-thermite verhaal van Richard Gage niet klopt ! en verzonnen is door Steven E Jones.
   mijn vraag is dus waarom Richard Gage dan toch uitgenodigd wordt
   dat is toch misleiding ?

   2 likes
 10. Ik denk dat de academici een van de oorzaken is van alle ellende. Ze zitten te veel bij het bedrijfsleven en de politiek op schoot. En als er dan eentje zijn mond open doet worden ze veelal direct geschoren, nee Nederland is een bananen provincie van de EU geworden en de meesten zijn bang hun verworvenheden te verliezen. Er is grofweg becijfert als we stoppen met deze politieke kliek we jaarlijks tussen de 70 en 80 miljard minder aan belasting behoeven af te dragen das ongeveer 5500 euro p/p maar dan moet je wel een keer in de benen komen en dit politieke systeem voorgoed vaarwel zeggen. Maar zolang de ruifvreters hier de dienst uit willen maken zal er weinig veranderen.

  8 likes
 11. ik vraag mij echt af waar dit heen moet, ik lees alleen maar propaganda tegen Rusland, alleen maar negativiteit.
  mensen wordt wakker, HET IS NIET RUSLAND, het is de Nato en Amerika,en hun lakeien in Europa.

  niemand wil oorlog.

  kijk David Icke “the demonising of Russia”

  6 likes
  • Luna, als het om een of andere reden niet willen weten, dat willen ze het niet weten.
   Ze hebben duidelijk belang bij hun struisvogelpolitiek. {denken ze}

   2 likes
 12. VS van A. doet niet anders dan provoceren, ik ben niet bang voor die Russen, het is een derdewereldland, ik ben bang voor de bevrijders van ’45 die nu feitelijk bezetters zijn geworden, hun bondgenoot:de Media, massa’s hersenspoelen dat Amerika het meest burgelijke lanfd ter wereld is, maar dat feiten weerspreken zich : Vietnam (ver van hun bed), Midden Oosten (olie, wapens?), een Vluchtelingencrisis (veel mensen: ik heb geen idee hoe dat nou komt die ellende, we geven Poetin maar de schuld), terreurgroepen (de CIA hielp de Taliban in jaren 80, wat vreemd dat er nu veel extremisme is) en Koude Oorlog 2.0 (een belofte om de NAVO tot Duitsland te houden, is bitter weinig van terecht gekomen), nee Rusland is mij niet heilig het staat bij mij even zo hoog als de USA. Vrede bestaat niet, en dat zal nooit bestaan ook.

  5 likes
 13. Misschien kan Coen Vermeeren eens duidelijk maken waarom Poetin nog steeds met Obama onder één hoedje speelt als het gaat om hun dagelijkse kopje koffie met de aliens die in hun Ufo’s rond de aarde, of in de aarde of in de maan zitten.
  Of is Poetin gewoon een marionet van de reptilians?

  5 likes
 14. Helaas zijn er veel ingenieurs die moreel achterlijk tot debiel (psychopaat) zijn.

  Deze hebben bovendien een abnormaal machinale energie en concentratie-vermogen, omdat emotionele intelligentie veel (uiterst nuttig bestede) energie kost. Daar hebben deze onverantwoordelijke vak-idioten geen last van en de volle energie kan in logische (krankzinnige) projecten gestopt worden.

  2 likes
 15. Een wetenschapper aan het woord.
  En zie; een helder en logisch betoog. Mét sarcasme… Heerlijk.

  2 likes
 16. Waak ervoor dat de mensen niet wakker worden ! een bloedbad volgt.
  @CoenVermeeren het zijn juist uw collega’s die innovatie vernietigen dit
  is de reden van mijn werk in China
  info P.de Jager uit Hoogakker

  1 likes
 17. Goed duidelijk logies en moedig !! super Coen Vermeer !!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

In 1991 werden piepkleine spoelvormige voorwerpen gevonden ...

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.