Mens en Dier

WHO-adviseur Koopmans hekelt pleidooi Europarlementariër tegen WHO-pandemieverdrag: ‘Wat een droefenis’

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Europarlementariër Rob Roos was afgelopen maand te gast in de Amerikaanse Senaat om te spreken over het WHO-pandemieverdrag. De Europese Unie pleit voor een juridisch bindend pandemieverdrag.

De WHO heeft nu al de macht om een pandemie uit te roepen en het einde van een pandemie te bepalen. Nu wil zij de macht om vrijheidsbeperkingen in te voeren. We hebben twee maanden om dit nog te voorkomen, waarschuwt Roos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast zijn er een aantal amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling ingediend. Deze amendementen hoeven niet geratificeerd te worden door een nationaal parlement, waardoor de WHO de nationale democratie zou kunnen omzeilen, aldus Roos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het échte directe gevaar

“Hierdoor vormen ze het échte directe gevaar voor de vrijheid wereldwijd,” zei het Europarlementslid. “Het pandemieverdrag is erger, maar de amendementen vormen het dreigende gevaar.”

En de WHO lijkt haast te hebben. Als de amendementen worden aangenomen, zal de democratie buitenspel worden gezet als de WHO besluit een pandemie uit te roepen. Deskundigen zeggen dat de WHO dan lockdowns kan opleggen, medische ingrepen kan afdwingen en medische protocollen kan dicteren. Dat is natuurlijk volkomen ondemocratisch, benadrukte Roos.

“De WHO kan absoluut niet worden vertrouwd. Ze wordt gefinancierd door China, door Big Pharma en door filantropen (lees: oligarchen). Er zijn enorme belangenconflicten,” zei hij. “We moeten voorkomen dat deze amendementen worden aangenomen.”

Zorgelijke ontwikkeling

Viroloog Marion Koopmans volgde de toespraak van Roos met argusogen. “Nederlandse Europarlementariër die in de VS over het ‘COVID cartel’ praat in een pleidooi tegen de pandemic treaty. Nederland… wat een droefenis,” schrijft de WHO-adviseur op X.

Roos dankt haar voor het delen van zijn speech. “Alle aandacht voor dit WHO-pandemieverdrag is van harte welkom. Het gaat tenslotte om een zorgelijke ontwikkeling met onze democratie,” reageert hij. “Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen er kennis van nemen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mickey
Mickey
1 maand geleden

Wanneer gaat deze vogelschrikker achter de tralies!!???

Gene
Gene
1 maand geleden

Sinds wanneer gaan veterinairs over de menselijke gezondheidsdiensten? Stop die vaccin cult!

Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

het is de grootste vastgoedzwendel OOIT

Margie
Margie
1 maand geleden

Niemand beslist wat ik in mijn lijf wil. Niemand!!!!!! Een spuit en er vallen doden. Ik ben de baas over mijn eigen lichaam. En niet jij,lelijke koopmans. !!!!!!!

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x