Het Complot

Rechtbankstukken: schietpartij Aurora werk van politiechef en Illuminati

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit vrijgegeven rechtbankstukken in de Holmes-zaak blijkt mogelijk wie verantwoordelijk zijn voor de schietpartij tijdens de Batman-première op 20 juli jongstleden.

Een anoniem slachtoffer heeft een motie ingediend waarin zij met een beschuldigende vinger wijst naar de politiechef van Aurora en de Illuminati.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ‘Motion to Intervene’ vraagt de rechtbank actie te ondernemen in de Holmes-zaak omdat achtergehouden bewijsmateriaal zou zijn ontdekt. Het slachtoffer stelt dat James Holmes onschuldig is en per direct zou moeten worden vrijgelaten.

Philip Anschutz

Het document leest verder dat ‘James erin is geluisd door miljardair Philip Anschutz uit Denver, politiechef Dan Oates en de Illuminati’. De Anschutz Entertainment Group (AEG) van Philip Anschutz is onder meer verwikkeld in een rechtszaak aangaande de dood van Michael Jackson. In 1999 werd Anschutz door tijdschrift Fortune vergeleken met J.P. Morgan.

Daarnaast wordt openbaar aanklaagster Carol Chambers genoemd. Zij zou de indiener van de motie hebben gedwongen om tegen haar wil te getuigen als slachtoffer. “Ik ben geen slachtoffer van James Holmes, omdat hij me nooit heeft beschoten,” aldus de auteur.

“Openbaar aanklaagster Carol Chambers en politiechef Dan Oates kwamen naar mijn huis en zeiden me dat ze me zouden arresteren wegens prostitutie, escortdiensten en fraude,” ging het anonieme slachtoffer verder. “Ik moest een deal met ze sluiten en doen alsof ik een slachtoffer was in deze zaak. Dan Oates schoot me neer, naar zijn zeggen op plaatsen die niet levensbedreigend waren.” In de rechtbank zou ze moeten getuigen dat Holmes de verwondingen had toegebracht.

De schrijfster gaat door: “Ik wil niet onder ede liegen en doen alsof ik een slachtoffer ben zodat mijn getuigenis leidt tot de veroordeling van James. Daar kan ik niet mee leven.”

Acteurs

De motie concludeert dat de zaak moet worden onderzocht door de FBI en het Congres. Arapahoe County is corrupt, laat James Holmes vrij, andere vermeende getuigen in deze zaak zijn acteurs die ingehuurd worden door de overheid. Ze moeten allemaal een leugentest ondergaan, luidde het.

Rechter William Sylvester reageerde bezorgd. Hij keurde de motie af, maar heeft wel een kopie laten opsturen naar het politiebureau van Arapahoe County en de Arapahoe County Adult Protection Services zodat een onderzoek kan worden ingesteld. Sylvester meent dat het mysterieuze slachtoffer de motie mogelijk heeft vervalst, hulp nodig heeft en verder niet betrokken is bij de zaak. Hij oordeelde dat de documenten openbaar moesten worden gemaakt.

Al het tot dusver verzamelde bewijsmateriaal lijkt de motie echter te ondersteunen, ondanks pogingen door de media en de rechtbank om bewijs dat in strijd is met het officiële verhaal te onderdrukken.

Enkele weken geleden overwogen lokale media zelfs een rechtszaak aan te spannen om toegang te krijgen tot geheime stukken. Nu deze motie naar buiten is gekomen blijft het vooralsnog stil.

Bron: Examiner.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
WaarheidNU
WaarheidNU
11 jaren geleden

Goed! Zet ze in de schijnwerpers!

nostradamus
nostradamus
11 jaren geleden

Ze moeten iets om de wapen van hun toekomstige slaven af te kunnen pakken!

Roel
Roel
11 jaren geleden

Maar ja, wie moet wie/wat onderzoeken.
Bijna alles is toch corrupt in de USA?
Ik hoop dat de waarheid boven water komt in deze kwestie en in nog zoveel andere zaken.

Nuxx
Nuxx
11 jaren geleden

Wat als de 2e persoon James Holmes uit de toekomst was… O.o

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x