Homepagina » Het Complot » Rechtbankstukken: schietpartij Aurora werk van politiechef en Illuminati
Bioscoopschutter James Holmes

Rechtbankstukken: schietpartij Aurora werk van politiechef en Illuminati

Uit vrijgegeven rechtbankstukken in de Holmes-zaak blijkt mogelijk wie verantwoordelijk zijn voor de schietpartij tijdens de Batman-première op 20 juli jongstleden.

Een anoniem slachtoffer heeft een motie ingediend waarin zij met een beschuldigende vinger wijst naar de politiechef van Aurora en de Illuminati.

De ‘Motion to Intervene’ vraagt de rechtbank actie te ondernemen in de Holmes-zaak omdat achtergehouden bewijsmateriaal zou zijn ontdekt. Het slachtoffer stelt dat James Holmes onschuldig is en per direct zou moeten worden vrijgelaten.

Philip Anschutz

Het document leest verder dat ‘James erin is geluisd door miljardair Philip Anschutz uit Denver, politiechef Dan Oates en de Illuminati’. De Anschutz Entertainment Group (AEG) van Philip Anschutz is onder meer verwikkeld in een rechtszaak aangaande de dood van Michael Jackson. In 1999 werd Anschutz door tijdschrift Fortune vergeleken met J.P. Morgan.

Daarnaast wordt openbaar aanklaagster Carol Chambers genoemd. Zij zou de indiener van de motie hebben gedwongen om tegen haar wil te getuigen als slachtoffer. “Ik ben geen slachtoffer van James Holmes, omdat hij me nooit heeft beschoten,” aldus de auteur.

“Openbaar aanklaagster Carol Chambers en politiechef Dan Oates kwamen naar mijn huis en zeiden me dat ze me zouden arresteren wegens prostitutie, escortdiensten en fraude,” ging het anonieme slachtoffer verder. “Ik moest een deal met ze sluiten en doen alsof ik een slachtoffer was in deze zaak. Dan Oates schoot me neer, naar zijn zeggen op plaatsen die niet levensbedreigend waren.” In de rechtbank zou ze moeten getuigen dat Holmes de verwondingen had toegebracht.

De schrijfster gaat door: “Ik wil niet onder ede liegen en doen alsof ik een slachtoffer ben zodat mijn getuigenis leidt tot de veroordeling van James. Daar kan ik niet mee leven.”

Acteurs

De motie concludeert dat de zaak moet worden onderzocht door de FBI en het Congres. Arapahoe County is corrupt, laat James Holmes vrij, andere vermeende getuigen in deze zaak zijn acteurs die ingehuurd worden door de overheid. Ze moeten allemaal een leugentest ondergaan, luidde het.

Rechter William Sylvester reageerde bezorgd. Hij keurde de motie af, maar heeft wel een kopie laten opsturen naar het politiebureau van Arapahoe County en de Arapahoe County Adult Protection Services zodat een onderzoek kan worden ingesteld. Sylvester meent dat het mysterieuze slachtoffer de motie mogelijk heeft vervalst, hulp nodig heeft en verder niet betrokken is bij de zaak. Hij oordeelde dat de documenten openbaar moesten worden gemaakt.

Al het tot dusver verzamelde bewijsmateriaal lijkt de motie echter te ondersteunen, ondanks pogingen door de media en de rechtbank om bewijs dat in strijd is met het officiële verhaal te onderdrukken.

Enkele weken geleden overwogen lokale media zelfs een rechtszaak aan te spannen om toegang te krijgen tot geheime stukken. Nu deze motie naar buiten is gekomen blijft het vooralsnog stil.

Bron: Examiner.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • legaal schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”AS”]Als deze info nou ook een keer op de landelijke tv verscheen. Zelfs op google news is hierover niks te vinden.[/quote]
  hoi Google zit onder controle van de Illumintie als je kijkt op Google eart is de noordpool weg geverft en zie je sneeuw dit is maar 1 voorbeeld[/quote]
  dit moet zijn geen sneeuw en ijs.

  1 likes
 • Delfia schreef:

  Hoe vaak heb ik het niet geroepen: Al Qaida bestaat niet. En soms heb ik de neiging om het sujet te vervangen door Illuminati. Ik geloof wel in de metaforische existensie van deze ‘verlichten’, maar niet als organisatie! met snode plannen. En wat hebben ze voor baat bij deze (zinloze) slachtpartij?? Overigens wil ik het ook niet voor 100% uitsluiten hoor

  1 likes
 • WaarheidNU schreef:

  Goed! Zet ze in de schijnwerpers!

  0 likes
 • nostradamus schreef:

  Ze moeten iets om de wapen van hun toekomstige slaven af te kunnen pakken!

  0 likes
 • Roel schreef:

  Maar ja, wie moet wie/wat onderzoeken.
  Bijna alles is toch corrupt in de USA?
  Ik hoop dat de waarheid boven water komt in deze kwestie en in nog zoveel andere zaken.

  0 likes
 • Nuxx schreef:

  Wat als de 2e persoon James Holmes uit de toekomst was… O.o

  0 likes
 • AS schreef:

  Als deze info nou ook een keer op de landelijke tv verscheen. Zelfs op google news is hierover niks te vinden.

  0 likes
 • dymph schreef:

  Te zot voor woorden dat hier niks van op de tv komt. Dat is al een teken dat de media niet te vertrouwen is. Ik hoop dat deze jongen een goede advokaat heeft, maar die zal ook wel omgekocht worden.

  0 likes
 • legaal schreef:

  hoi allemaal,als je ziet hoe hij kijkt James Holmes zit hij nog steeds in een hynose fase en gaat alles langs hem heen ik hoop dat ze dit tot de bodem uit gaan zoeken,arme jongen om zo door de Illuminatie gebruikt te worden en dan de vader die is ook niet helemaal zuiver met het bank wezen inderdaad alles is in Amerika corupt Politie noem maar op een grote beerput langzaam langzaam komt toch wel alles boven tafel wat er zich allemaal afspeelt en moeten wij gewoon positief blijven en ik hoop dat James Holden zijn geheugen weer terug krijgt en dat een psychiater hem onder hynosche plaatst om uit te vinden hoe en wat

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  we weten tock ook wel dat leugenaars mekaar de hand boven het hoofd houden??

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”AS”]Als deze info nou ook een keer op de landelijke tv verscheen. Zelfs op google news is hierover niks te vinden.[/quote]
  hoi Google zit onder controle van de Illumintie als je kijkt op Google eart is de noordpool weg geverft en zie je sneeuw dit is maar 1 voorbeeld

  0 likes
 • sparky schreef:

  ik ben bang dat het te laat komt voor James holmes. Als hij veroordeeld is dan denk niemand meer aan deze jongeman en sjokken we weer voort naar het volgende incident

  0 likes
 • Knaagdier schreef:

  [quote name=”legaal”]
  hoi Google zit onder controle van de Illumintie als je kijkt op Google eart is de noordpool weg geverft en zie je sneeuw dit is maar 1 voorbeeld[/quote]
  Verder googlen dan je neus lang is:
  No ice? Simple….. The satellites used there must only register land masses, so the ice at the North Pole would not show up since it is on water. Look at Greenland/Alaska/etc and you see plenty of ice. The South Pole is on a land mass, so the ice shows. Over the sea area, it only shows the sea bed through the water.

  That’s also the reason why you can see terrain in the middle of the oceans, and not water, unless it is a hi-res photo of a certain area. Zoom in to around 2500km above Iceland and slowly scroll south. Then you can follow the Mid-Atlantic Ridge, which is where the tectonic plates are pulling apart, all the way down to the Antarctic continental shelf.

  0 likes
 • angel schreef:

  [quote name=”Delfia”]Hoe vaak heb ik het niet geroepen: Al Qaida bestaat niet. En soms heb ik de neiging om het sujet te vervangen door Illuminati. Ik geloof wel in de metaforische existensie van deze ‘verlichten’, maar niet als organisatie! met snode plannen. En wat hebben ze voor baat bij deze (zinloze) slachtpartij?? Overigens wil ik het ook niet voor 100% uitsluiten hoor[/quote]

  http://cnsnews.com/blog/ron-meyer/auroras-strict-gun-laws-didnt-prevent-shooting-if-one-law-abiding-person-theater-had

  Daar heb je de rede Amerika wil een gun ban en zo forceren ze die.In Aurora was niemand bewapend omdat die al een gun law heeft.De rest van Amerika mag nog een wapen dragen ,en daar zijn ze bang voor zeker wanneer je als dictator aan de slag wilt gaan.Typisch heh dat precies een weerloos stadje hiervoor is uitgezocht.Een senator heeft al opgeroepen hiervoor om de bevolking desnoods maar te hersenspoelen ,zie hier de techniek.

  0 likes
 • mb schreef:

  Veel is gespeeld … ook bijv. gedoe met die dr greer (?) … ‘t zal allemaal wel. TV kun je niet meer serieus nemen , media eigenlijk ook grotendeels niet meer.

  0 likes
 • angel schreef:

  http://www.crossroad.to/articles2/05/dialectic.htm

  hegelian dialectic.

  Uit chaos komt orde.

  Je wilt iets bereiken.
  Je creëert een chaos om die vervolgens op te lossen.De uitkomst is het geen je wilt bereiken.

  0 likes
 • Piemz426 schreef:

  Toen dat incident met op tv was, vond ik het al raar dat ze claimden dat James Holmes de Joker wilde zijn, terwijl de Joker groen haar heeft.

  Daardoor had ik er al een vreemd gevoel bij, en dit artiekel+filmpje is duidelijk een bevestiging.

  0 likes
 • EllenB schreef:

  Ik heb de hele rechtszaak gevolgd, en het zag er allemaal heel echt uit.
  De aanklagers hadden heel veel bewijzen, en ook een heleboel slachtoffers zijn aan het woord gekomen. Compleet met foto’s van hun verwondingen. Er mochten alleen geen foto’s van de slachtoffers getoond worden, omdat dit de verdachte teveel geschaad zou hebben. De jury zou dan met die beelden een onpartijdige instelling hebben moeten behouden, en dat is inderdaad erg moeilijk. Staat ook in het rechtsboek, dat dit zo veel mogelijk voorkomen moet worden.

  Als dit in scene is gezet, is het verdomde goed gedaan..
  Hij had ook maar liefst 5 advocaten, die er alles aan hebben gedaan, om hem voor ‘gek’ te laten verklaren.
  Een hele goede, en vriendelijke rechter heeft beide partijen een eerlijke kans gegeven om hun gelijk te bewijzen.
  Ik heb echt niks onrechtmatigs kunnen ontdekken.

  Denk zelf dat hij een M.K Ultra slachtoffer was, maar heb daar verder geen bewijs voor kunnen vinden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  supermarkt

  Sluiting ‘corona-supermarkt’ gepaard met groot machtsvertoon: ‘Dit hoort thuis in een politiestaat’

  In Noord Deurningen is een supermarkt gesloten ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  >