Homepagina » Buitenland » WikiLeaks: Ontslag Flynn gevolg van ‘destabilisatiecampagne’ media, Democraten en spionnen
WikiLeaks: Ontslag Flynn gevolg van 'destabilisatiecampagne' media, Democraten en spionnen

WikiLeaks: Ontslag Flynn gevolg van ‘destabilisatiecampagne’ media, Democraten en spionnen

De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn is opgestapt.

Hij was steeds meer onder druk komen te staan omdat hij nog tijdens de ambtstermijn van president Obama met de Russische ambassadeur Sergej Kisljak in Washington over Amerikaanse sancties tegen Moskou zou hebben gesproken.

Topambtenaren van het ministerie van Justitie zouden het Witte Huis al weken geleden hebben gewaarschuwd dat Flynn kwetsbaar zou zijn voor chantage.

Russofobie

Dinsdag mengde WikiLeaks zich in de discussie. Volgens de klokkenluiderssite is het ontslag het gevolg van een ‘destabilisatiecampagne’ van Amerikaanse spionnen, de media en de Democraten.


Een reactie uit Moskou liet niet lang op zich wachten. De voorzitter van de commissie Buitenlandse Zaken van de Russische Doema, Konstantin Kosatsjev, zei:

Ofwel Trump is zijn onafhankelijkheid kwijt en heeft zich in de hoek laten zetten, ofwel de hele regering-Trump is geïnfecteerd met russofobie; anti-Russische gevoelens.

Excuses

“Ik heb mijn welgemeende excuses aangeboden aan de president en de vicepresident en zij hebben mijn excuses aanvaard,” schreef Flynn in zijn ontslagbrief.

Flynn zei dat hij de Amerikaanse sancties tegen Rusland niet met Kisljak heeft besproken in de overgangsperiode. Vicepresident Pence herhaalde die uitspraak nog eens op tv afgelopen maand.

Later zei Flynn dat hij ‘er niet 100 procent zeker van was’ of de sancties al dan niet waren besproken.

Actieve rol

WikiLeaks speelde een actieve rol in de presidentscampagne door gelekte e-mails van het Democratisch Nationaal Comité (DNC) en Clintons campagnemanager John Podesta vrij te geven.

De inlichtingengemeenschap concludeerde dat Rusland achter de e-mailhack zat en dat het Kremlin zich mengde in de campagne om Trump in het zadel te helpen.

Transparantie

Rusland ontkent achter de hack te zitten en WikiLeaks stelt de gehackte e-mails niet te hebben gekregen van de Russen.

De klokkenluiderssite zegt onpartijdig en enkel geïnteresseerd in transparantie te zijn.

Pizzagate

Hillary Clintons adviseur Philippe Reines stuurde na het vertrek van Flynn een tweet naar hem en zijn zoon met een link naar een vacature bij Domino’s Pizza.


Daarmee hintte hij naar pizzagate, een complottheorie over een pedonetwerk rond de Democratische Partij, gerund vanuit een kelder van een pizzeria in Washington.

Flynn junior stapte eerder op nadat hij tweets had geplaatst over die theorie.

[The Hill]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Bosvliet
Henk Bosvliet
4 jaren geleden

Honderden arrestaties van pedofielen en mensensmokkelaars, tientallen kinderen bevrijd…allemaal op basis van informatie verkregen van de laptop van A. Weiner.

Nee, er is niks zoals pizzagate…

Faye
Faye
4 jaren geleden

Eindelijk gaat de Hilly/Obama NWO kliek er aan! Dankzij Trump, die nu ineens op WTK als een Hitler wordt neergezet.
Die malle Arend aldaar, maar hij hoeft het helemaal niet over Trump te hebben als hij dat niet wil, ook al zo raar. Maar toch doet hij dat, uit goedheid, vanuit zijn liefdevolle liefdevolheid…kotz..
Duidelijk controlled opposition maar ze gaan het tij niet meer keren met hun gewauwel per strekkende meter, de geest is nu pas goed uit de fles en geen trol die hem er meer in krijgt.
Hup Trump!

LangleveAmerika
LangleveAmerika
Reactie op  Faye
4 jaren geleden

Dit beleef ik allemaal als pure flauwekul. De beste man lag half in bed met KGB agenten en dan gaan wij hier doen alsof het een complot is?? Kom op zeg!

We zijn zo tegen de gevestigde orde dat complete malloten niets fout kunnen doen? Dat doet mij inderdaad denken aan Adolf, een volk dat blind de zogenaamde ‘sterke leider’ volgt omdat deze verandering belooft.

Je hoeft alleen maar naar de mimiek van Trump te kijken tijdens zijn communicatie om te zien dat de man een paar flinke steken mist in zijn hersenen.

Faye
Faye
Reactie op  LangleveAmerika
4 jaren geleden

Alle trucs en leugens ten spijt, Trump schijnt Flynn nu in te huren via een private company als consultant.
Omdat hij erg goed schijnt te zijn in wat hij doet.
Vandaar dat de vijand hem daar weg wilde hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=KUbwTP0aCDc

War on Error
War on Error
4 jaren geleden

Faye, te vroeg gejuicht.
Naïef te denken dat Hellery en Trumpert niet voor dezelfde touwtjestrekkers werken.

In de VS worden zowel de Democraten al Reps. gekocht door de globalisten.
In deze video passeren hoe de Amerikaanse nominaties werken, hoe Trump werd geselecteerd, en met welke krokodillen hij werd omringd:
‘Donald Trump’s eminent-domain empire’: https://www.youtube.com/watch?v=9KXege81Xq0

Lees meer over de fascistische coup in de VS:
http://michellemalkin.com/2011/04/22/donald-trumps-eminent-domain-empire/

Obama was ingehuurd om de VS te slopen. Trump moet het vernietigen voltooien.
De NOS – gesubsidieerde propaganda zender – is ingehuurd om de Nedermens dom te houden;
De NOS is opeens omgeslagen.
Maandenlang demoniseren Trump, nu vól achter de nieuwe fascist.
Twan Huys, in DWDD, knutselde deze woorden aan elkaar: RT-Russisch-Staatsomroep-Propaganda.
(typisch Huys; de splinter en de balk)
De NOS doet nu alles om Trump te redden, en ziet achter alles de kennelijk alles kunnende, overal aanwezige duivelse hand van Rusland.
paranoia noem je dat. NUL bewijzen, alles klakkeloos overgenomen zoals het wordt aangereikt.

Ondertussen – gebruikmakende van de verwarring en afleiding – schakelen de globalisten op andere speelborden. zie video hierboven – die geeft alvast een paar aanwijzingen.
Trump is zo ongelooflijk ongeschikt voor de positie van president voor het Am. volk; om dat te vatten is een video niet genoeg. Hier nog 2 kijktips:
TRUMP IS THE SWAMP Trump’s Elite MAFIA:
https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg#t=728.0193569
Shill Trump: introductie – vriendenkring, netwerken; globalisme – vs. zorgen voor eigen volk
https://www.youtube.com/watch?v=4ccwWh39P2E

Het is dwaas regime Trump te onderschatten.

Faye
Faye
4 jaren geleden

Het is onwetendheid anti Trump te zijn. Je bent niet anders gewend dan snakes, daarom zie je hem ook voor een snake aan. Een typische gewoonte van een gewoontedier, denkt niet verder na en kijkt niet kritisch, nee zijn uitleg is simpel,het is zo omdat het altijd zo was.
Maar Trump zet door daar waar Kennedy noodgedwongen moest afhaken, en slaagt daarin omdat de tijd er nu wel rijp voor is. Aquarius Tijdperk. Is niet erg hoor dat je dat nog steeds niet weet.
Het staat ook in de bijbel. Hogere frequencies waar het duister niet tegen kan.

Faye
Faye
Reactie op  Faye
4 jaren geleden

Trouwens, ik ga die youtubes niet zitten kijken want ik begrijp zonder ze te zien ook wel dat professionals in het maken hiervan, en in het knippen en plakken hiervan, en veel te verliezen hebben door Trump,
hier geweldige en uiterst geloofwaardige sh*t over kunnen maken.

Zeeman
Zeeman
4 jaren geleden

Wat een achterbakse man, die Flynn. Achter de rug van de zittende president om onderhandelen en afspraken maken met Rusland. En dan nog dit durven ontkennen maar wel anderen beschuldigen van oneerlijkheid en doofpot. Het stikt van zulke figuren bij de Republikeinen en de rechtsen. Er gaan er nog veel meer voor het bijltje in de komende tijd. Wat ze Obama hebben geflikt (alleen maar tegenwerking en sabotage) gaat zich nu tegen hen keren…..

Faye
Faye
4 jaren geleden

De vijand was als de dood voor hem zo bang, vandaar dat ze hem op de bekende achterbakse leugenachtige manier die hen zo eigen is, eruit gewerkt hebben.
Via een nep Hillary nog wel, want de echte is allang dood.
Dan kun je rustig stellen dat ze behoorlijk in paniek zijn.
En het ergste voor ze is dat Flynn er nog gewoon zit.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

We hebben met een global macht te maken: een staat in een staat, in weer een staat etc. Maroesjka poppetjes die verwijzen naar oneindig(oeroboros/slang die in zijn eigen staart bijt/niburu) . Meestal 7 poppetjes. Soms 8= symbool voor oneindig. Daarna begint alles weer opnieuw. Trump of Hillary maakt niet uit. VS ruzie met Rusland/terrorisme islam= complete onzin. Zijn verhaaltjes voor ons. De agenda21/30 gaat gewoon door achter de schermen via hegeliaanse dialectiek. Denk aan piramide macht structuur.
De redenen/uitwerking van de agenda21/30/NWO zijn dubbelzinnig. Bewijs dat Rusland gewoon meedoet met de agenda: zie poster https://www.wk2018rusland.com/wk-2018-speelsteden-sint-petersburg Draak met kop als voetbal enz. Petrus(naam van de stad) met 2 sleutels om de hemel te openen en weer te sluiten. Besef dat de religies een grote rol spelen in de agenda.(machtstructuur piramide)Waarom moet die hemel open? Om alle energie weer los te laten? Om mensen op te ruimen?
Kortom wat is de waarheid/doel over/van de wereldagenda 21/30/NWO? Zolang we dit niet weten blijft het een chaos onder de mensen. Kun je feitelijk nergens naar toe werken? Kun je geen grote veranderingen aanbrengen etc? Dus kun je beter afwachten, dicht bij jezelf blijven, met je voetjes op aarde blijven, zolang dat nog lukt.

Faye
Faye
4 jaren geleden

Terwijl de cabal tegen de grens van Rusland aanschurkt, als een kleuter al jaren bezig met een oorlog uitdagen die ze hard nodig hebben, zijn de Russen intussen bezig ze op hun eigen grondgebied de stuipen op het lijf te jagen.

https://www.youtube.com/user/DAHBOO77

trackback
WikiLeaks: Ontslag Flynn gevolg van ‘destabilisatiecampagne’ media, Democraten en spionnen – Real News
4 jaren geleden

[…] verder bij ninefornews.nl of bij infowars.com. […]

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x