Homepagina » Het Complot » Journalist: “Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken”
Journalist: "Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken"

Journalist: “Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken”

Journalist Koen Voskuil durft als één van de weinigen te graven in de zaak rond oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Zijn nieuwste onthulling legt mogelijk meer machtsmisbruik bloot.

Volgens Voskuil bemoeide Demmink zich actief met de zaak van de Koerdische Turk Hüseyin Baybasin, die in 2002 in Nederland tot levenslang werd veroordeeld voor moord, gijzeling en drugshandel. Zelf beweert Baybasin dat hij om politieke redenen met vals bewijs erin is geluisd.

Gechanteerd

In 1997 zijn in Istanboel twee aangiftes gedaan van kindermisbruik tegen Demmink. Volgens Baybasin heeft Turkije ons land lang met die zaak gechanteerd. Het land zou het misbruik stilhouden in ruil voor een veroordeling.

Documenten bewijzen nu voor het eerst dat er een link is tussen beide zaken, aldus Voskuil. Zo zou Demmink er persoonlijk voor hebben gezorgd dat Baybasin Nederland niet kon verlaten, waarna hij is veroordeeld.

Een hoop tegenwerking

“Het Demmink-dossier is geen prettig dossier om in te graven,” zegt Voskuil. “Je krijgt een hoop tegenwerking. Het ontbreekt veel media ook aan tijd en misschien wel durf.”

Het strafrechtelijk onderzoek naar de twee aangiftes van de Turkse mannen loopt inmiddels al twee jaar. Er zijn nog steeds geen resultaten geboekt, zegt de journalist. “De kans dat er nog iets uit het onderzoek komt, acht ik erg klein. Het enige wat de journalistiek kan doen, is met nieuwe onthullingen komen.”

[Nieuwe Revu]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. journalisten moeten door gaan om deze grote pedofiel te durven aan te pakken.
  Niemand is ontschendbaar. Weg met onze politiek die dit onder de pet houd

  41 likes
  • deze man is waarschijnlijk te linken aan de vrijmetzelaarij (dan weet je genoeg)

   7 likes
   • Nee. Mensen als Demmink zijn absoluut niet welkom bij de vrijmetselarij. Misdadigers en psychopaten hebben niets te zoeken bij de VM. De VM is een esoterisch genootschap.

    7 likes
  • Kijk eens voor de verandering op de site van Guido, artikel pedo Demmink
   deze zaak ruikt net zo onfris als de mh 17 en de b o n n e t j e s .. en dat is nog maar een peanut met wat er achter zit bij deze smerige zaken
   Ach ja.. vriendjes allemaal van elkander zal ik maar zeggen he
   zeker als het dicht bij de oranje ballen komt
   als ” afleiding ” afgelopen avond het correspondent diner, wat een blamage dat nederland zich net als Amerika wenst te gedragen.. DOODENG

   8 likes
  • Vreemde verhalen rond deze Demmink loopt gewoon nog vrij, heeft natuurlijk belangrijke contacten en dus pakken ze hem niet aan, zegt wel heel veel over die zogenaamde onafhankelijke journalisten!!!

   1 likes
 2. ik snap heel goed dat de zaak demmink aangepakt moet worden. maar demmink wordt nu gebruikt als zwarte schaap zodat de volk iemand de schuld kan geven. begrijp me niet verkeerd maar dit is een heel gerafinneerd spelletje wat hier gespeeld wordt. er is meer aan gaande dan alleen maar pedofilie tuurlijk is het barbaars snap ik al maar te goed. onderzoek verdiep je eens in satanisme/occult en zie hoeveel mensen erbij betrokken zijn zie hoeveel mensen energie geven aan satanisme idolen aabbiding en zie wat ik je probeer te vertellen het is niet alleen maar demmink. de gekste bizarre rituelen worden uitgevoerd van pedo`s tot snuffseks

  en dit zijn de dingen onderwerpen wat onder een grote dikke steen ligt
  wees niet bang mensen om het aan de licht te brengen dat is juist het kracht van het licht alleen zo verslaan we de duister door het in de volle licht zetten. doe het niet alleen voor jezelf maar voor de kinderen want hun hele toekomst verkankeren door hun. actie nu voordat jij aan de beurt bent of je kind ze hebben liever je kind.

  22 likes
 3. Media wil wel maar mag niet omdat ze gecontroleerd worden van bovenaf.
  en ze alleen maar nieuws mogen brengen dat de overheid niet beschadigt.

  Er is pas nog een lied over gemaakt door lange-frans Kamervragen deel 2
  Hij durft wel zijn mond hier over open te doen!

  https://www.youtube.com/watch?v=xqW38GbEiAs

  17 likes
  • Met het gevolg dat zijn moeder/schoonmoeder gezien wordt als fraudeur, omdat ze op haar kleinkinderen past terwijl ze een bijstandsuitkering heeft. En het verhaal met die pistool is ook vaag, alsof ze erin geluisd werden. Ze proberen hem/gezin dus te nekken.
   Dus hulde aan lange Frans, dat ie nog zijn mond durft open te doen. Voor mij hoeft ie niet meer zo ver te gaan. Hij mag/moet ook aan zichzelf/familie gaan denken. Voorlopig en zonder drugs.

   5 likes
 4. Ja er zijn veel meer issue’s waaraan de journaille zich niet durft te wagen, maar op deze manier wordt het wel erg moeilijk om Demmink achter de tralies te krijgen…

  13 likes
 5. Het Turkse OM is vermoedelijk zelf deelnemer in het kwaad anders hadden zij zeker naar eer en geweten hun mensen/slachtoffers verdedigd, overigs is Demmink niet meer alleen de smeerlap het hele Nederlandse OM is nu verdacht omdat Demmink met vereende krachten wordt beschermt door dit misselijkmakend orgaan.

  10 likes
 6. Een grote stinkende beerput de zaak Demmink.
  Heel af en toe hoor je iets, zoals nu weer.
  Had al jaren geleden tot de bodem uitgezocht moeten worden. Maar ook in Nederland zijn er vele zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Ik ben nu blij dat de heren Opstelten, Donner, Hirsch Ballin en dat soort mensen zijn opgeduveld. Zij waren/zijn ook “involved”.
  De Koerd zit vast en de jongens van de aangifte wordt de mond gesnoerd. De cel van Baybasin is ook uitgekamd en er zijn documenten verdwenen…. Dit stinkt dit zaakje.
  Demmink is nu met pensioen. En misschien wel bijna dood…. zonder verantwoording af te leggen voor zijn escapades. Immers hij wordt beschermd.

  9 likes
 7. Ze zullen die goorlap nooit aanpakken omdat de beerput te groot is. De namen die dan boven water komen vanwege betrokkenheid zouden een geheel nieuw licht werpen op enkele prominenten uit politiek en koningshuis.j

  9 likes
 8. Petertje de vries to the rescue.. Die zien we binnenkort vast wel weer bij een bepaald programma om deze “geruchten” te ontzenuwen. Erdogan chanteert de huidige eu voorzitter (Rutte) met pedoplaatjes en massamigratie. Met zulke leiders ben je geen vijanden nodig.

  4 likes
 9. Ik heb al een paar pogingen gedaan om dit soort info over de zaak Demmink te verspreiden via FB omdat ik het belangrijk vind dat er steeds meer mensen bewust worden van deze gruwelijke misstanden. Maar nog geen 1 reactie ontvangen, geen 1 like. Dit is geen ego kwestie van mij kant maar een teleurstelling omdat het lijkt alsof niemand zich daar druk om maakt, alsof bijna iedereen bang is om daarin te duiken of denken ze dat het allemaal volgens het wetboek gaat? Zoveel slapende mensen…. Heel jammer..

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Turkse automonteur (21) rijdt 70 kilometer op twee liter water. Deze uitvinding kan een einde maken aan alle olie-oorlogen

Turkse automonteur (21) rijdt 70 kilometer op twee liter water. Deze uitvinding kan een einde maken aan alle olie-oorlogen

De Turkse automonteur Murat Agbas (21) heeft ...

11.000 jaar oude tempel ontdekt in Turkije. Ontdek wat deze vondst te maken heeft met Gobekli Tepe, de oudste tempel ter wereld

11.000 jaar oude tempel ontdekt in Turkije. Ontdek wat deze vondst te maken heeft met Gobekli Tepe, de oudste tempel ter wereld

In het oosten van Turkije is een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.