Het Complot

Journalist: “Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken”

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Koen Voskuil durft als één van de weinigen te graven in de zaak rond oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Zijn nieuwste onthulling legt mogelijk meer machtsmisbruik bloot.

Volgens Voskuil bemoeide Demmink zich actief met de zaak van de Koerdische Turk Hüseyin Baybasin, die in 2002 in Nederland tot levenslang werd veroordeeld voor moord, gijzeling en drugshandel. Zelf beweert Baybasin dat hij om politieke redenen met vals bewijs erin is geluisd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gechanteerd

In 1997 zijn in Istanboel twee aangiftes gedaan van kindermisbruik tegen Demmink. Volgens Baybasin heeft Turkije ons land lang met die zaak gechanteerd. Het land zou het misbruik stilhouden in ruil voor een veroordeling.

Documenten bewijzen nu voor het eerst dat er een link is tussen beide zaken, aldus Voskuil. Zo zou Demmink er persoonlijk voor hebben gezorgd dat Baybasin Nederland niet kon verlaten, waarna hij is veroordeeld.

Een hoop tegenwerking

“Het Demmink-dossier is geen prettig dossier om in te graven,” zegt Voskuil. “Je krijgt een hoop tegenwerking. Het ontbreekt veel media ook aan tijd en misschien wel durf.”

Het strafrechtelijk onderzoek naar de twee aangiftes van de Turkse mannen loopt inmiddels al twee jaar. Er zijn nog steeds geen resultaten geboekt, zegt de journalist. “De kans dat er nog iets uit het onderzoek komt, acht ik erg klein. Het enige wat de journalistiek kan doen, is met nieuwe onthullingen komen.”

[Nieuwe Revu]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelle
Jelle
8 jaren geleden

journalisten moeten door gaan om deze grote pedofiel te durven aan te pakken.
Niemand is ontschendbaar. Weg met onze politiek die dit onder de pet houd

Adriaan Jansens
Adriaan Jansens
8 jaren geleden

Ja er zijn veel meer issue’s waaraan de journaille zich niet durft te wagen, maar op deze manier wordt het wel erg moeilijk om Demmink achter de tralies te krijgen…

atomnics
atomnics
8 jaren geleden

ik snap heel goed dat de zaak demmink aangepakt moet worden. maar demmink wordt nu gebruikt als zwarte schaap zodat de volk iemand de schuld kan geven. begrijp me niet verkeerd maar dit is een heel gerafinneerd spelletje wat hier gespeeld wordt. er is meer aan gaande dan alleen maar pedofilie tuurlijk is het barbaars snap ik al maar te goed. onderzoek verdiep je eens in satanisme/occult en zie hoeveel mensen erbij betrokken zijn zie hoeveel mensen energie geven aan satanisme idolen aabbiding en zie wat ik je probeer te vertellen het is niet alleen maar demmink. de gekste bizarre rituelen worden uitgevoerd van pedo`s tot snuffseks

en dit zijn de dingen onderwerpen wat onder een grote dikke steen ligt
wees niet bang mensen om het aan de licht te brengen dat is juist het kracht van het licht alleen zo verslaan we de duister door het in de volle licht zetten. doe het niet alleen voor jezelf maar voor de kinderen want hun hele toekomst verkankeren door hun. actie nu voordat jij aan de beurt bent of je kind ze hebben liever je kind.

roon
roon
8 jaren geleden

Media wil wel maar mag niet omdat ze gecontroleerd worden van bovenaf.
en ze alleen maar nieuws mogen brengen dat de overheid niet beschadigt.

Er is pas nog een lied over gemaakt door lange-frans Kamervragen deel 2
Hij durft wel zijn mond hier over open te doen!

https://www.youtube.com/watch?v=xqW38GbEiAs

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x