Homepagina » Het Complot » Journalist: “Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken”
Journalist: "Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken"

Journalist: “Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken”

Journalist Koen Voskuil durft als één van de weinigen te graven in de zaak rond oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Zijn nieuwste onthulling legt mogelijk meer machtsmisbruik bloot.

Volgens Voskuil bemoeide Demmink zich actief met de zaak van de Koerdische Turk Hüseyin Baybasin, die in 2002 in Nederland tot levenslang werd veroordeeld voor moord, gijzeling en drugshandel. Zelf beweert Baybasin dat hij om politieke redenen met vals bewijs erin is geluisd.

Gechanteerd

In 1997 zijn in Istanboel twee aangiftes gedaan van kindermisbruik tegen Demmink. Volgens Baybasin heeft Turkije ons land lang met die zaak gechanteerd. Het land zou het misbruik stilhouden in ruil voor een veroordeling.

Documenten bewijzen nu voor het eerst dat er een link is tussen beide zaken, aldus Voskuil. Zo zou Demmink er persoonlijk voor hebben gezorgd dat Baybasin Nederland niet kon verlaten, waarna hij is veroordeeld.

Een hoop tegenwerking

“Het Demmink-dossier is geen prettig dossier om in te graven,” zegt Voskuil. “Je krijgt een hoop tegenwerking. Het ontbreekt veel media ook aan tijd en misschien wel durf.”

Het strafrechtelijk onderzoek naar de twee aangiftes van de Turkse mannen loopt inmiddels al twee jaar. Er zijn nog steeds geen resultaten geboekt, zegt de journalist. “De kans dat er nog iets uit het onderzoek komt, acht ik erg klein. Het enige wat de journalistiek kan doen, is met nieuwe onthullingen komen.”

[Nieuwe Revu]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jelle schreef:

  journalisten moeten door gaan om deze grote pedofiel te durven aan te pakken.
  Niemand is ontschendbaar. Weg met onze politiek die dit onder de pet houd

  41 likes
  • ton schreef:

   deze man is waarschijnlijk te linken aan de vrijmetzelaarij (dan weet je genoeg)

   7 likes
   • Demon Noord schreef:

    Nee. Mensen als Demmink zijn absoluut niet welkom bij de vrijmetselarij. Misdadigers en psychopaten hebben niets te zoeken bij de VM. De VM is een esoterisch genootschap.

    7 likes
  • luna schreef:

   Kijk eens voor de verandering op de site van Guido, artikel pedo Demmink
   deze zaak ruikt net zo onfris als de mh 17 en de b o n n e t j e s .. en dat is nog maar een peanut met wat er achter zit bij deze smerige zaken
   Ach ja.. vriendjes allemaal van elkander zal ik maar zeggen he
   zeker als het dicht bij de oranje ballen komt
   als ” afleiding ” afgelopen avond het correspondent diner, wat een blamage dat nederland zich net als Amerika wenst te gedragen.. DOODENG

   8 likes
  • flardinga schreef:

   Vreemde verhalen rond deze Demmink loopt gewoon nog vrij, heeft natuurlijk belangrijke contacten en dus pakken ze hem niet aan, zegt wel heel veel over die zogenaamde onafhankelijke journalisten!!!

   1 likes
 • atomnics schreef:

  ik snap heel goed dat de zaak demmink aangepakt moet worden. maar demmink wordt nu gebruikt als zwarte schaap zodat de volk iemand de schuld kan geven. begrijp me niet verkeerd maar dit is een heel gerafinneerd spelletje wat hier gespeeld wordt. er is meer aan gaande dan alleen maar pedofilie tuurlijk is het barbaars snap ik al maar te goed. onderzoek verdiep je eens in satanisme/occult en zie hoeveel mensen erbij betrokken zijn zie hoeveel mensen energie geven aan satanisme idolen aabbiding en zie wat ik je probeer te vertellen het is niet alleen maar demmink. de gekste bizarre rituelen worden uitgevoerd van pedo`s tot snuffseks

  en dit zijn de dingen onderwerpen wat onder een grote dikke steen ligt
  wees niet bang mensen om het aan de licht te brengen dat is juist het kracht van het licht alleen zo verslaan we de duister door het in de volle licht zetten. doe het niet alleen voor jezelf maar voor de kinderen want hun hele toekomst verkankeren door hun. actie nu voordat jij aan de beurt bent of je kind ze hebben liever je kind.

  22 likes
 • roon schreef:

  Media wil wel maar mag niet omdat ze gecontroleerd worden van bovenaf.
  en ze alleen maar nieuws mogen brengen dat de overheid niet beschadigt.

  Er is pas nog een lied over gemaakt door lange-frans Kamervragen deel 2
  Hij durft wel zijn mond hier over open te doen!

  https://www.youtube.com/watch?v=xqW38GbEiAs

  17 likes
  • Elise49 schreef:

   Met het gevolg dat zijn moeder/schoonmoeder gezien wordt als fraudeur, omdat ze op haar kleinkinderen past terwijl ze een bijstandsuitkering heeft. En het verhaal met die pistool is ook vaag, alsof ze erin geluisd werden. Ze proberen hem/gezin dus te nekken.
   Dus hulde aan lange Frans, dat ie nog zijn mond durft open te doen. Voor mij hoeft ie niet meer zo ver te gaan. Hij mag/moet ook aan zichzelf/familie gaan denken. Voorlopig en zonder drugs.

   5 likes
 • Adriaan Jansens schreef:

  Ja er zijn veel meer issue’s waaraan de journaille zich niet durft te wagen, maar op deze manier wordt het wel erg moeilijk om Demmink achter de tralies te krijgen…

  13 likes
 • Silber eye schreef:

  Het Turkse OM is vermoedelijk zelf deelnemer in het kwaad anders hadden zij zeker naar eer en geweten hun mensen/slachtoffers verdedigd, overigs is Demmink niet meer alleen de smeerlap het hele Nederlandse OM is nu verdacht omdat Demmink met vereende krachten wordt beschermt door dit misselijkmakend orgaan.

  10 likes
 • Anna schreef:

  Een grote stinkende beerput de zaak Demmink.
  Heel af en toe hoor je iets, zoals nu weer.
  Had al jaren geleden tot de bodem uitgezocht moeten worden. Maar ook in Nederland zijn er vele zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Ik ben nu blij dat de heren Opstelten, Donner, Hirsch Ballin en dat soort mensen zijn opgeduveld. Zij waren/zijn ook “involved”.
  De Koerd zit vast en de jongens van de aangifte wordt de mond gesnoerd. De cel van Baybasin is ook uitgekamd en er zijn documenten verdwenen…. Dit stinkt dit zaakje.
  Demmink is nu met pensioen. En misschien wel bijna dood…. zonder verantwoording af te leggen voor zijn escapades. Immers hij wordt beschermd.

  9 likes
 • Marc schreef:

  Ze zullen die goorlap nooit aanpakken omdat de beerput te groot is. De namen die dan boven water komen vanwege betrokkenheid zouden een geheel nieuw licht werpen op enkele prominenten uit politiek en koningshuis.j

  9 likes
 • ferrimassi schreef:

  Petertje de vries to the rescue.. Die zien we binnenkort vast wel weer bij een bepaald programma om deze “geruchten” te ontzenuwen. Erdogan chanteert de huidige eu voorzitter (Rutte) met pedoplaatjes en massamigratie. Met zulke leiders ben je geen vijanden nodig.

  4 likes
 • Pippie schreef:

  Ik heb al een paar pogingen gedaan om dit soort info over de zaak Demmink te verspreiden via FB omdat ik het belangrijk vind dat er steeds meer mensen bewust worden van deze gruwelijke misstanden. Maar nog geen 1 reactie ontvangen, geen 1 like. Dit is geen ego kwestie van mij kant maar een teleurstelling omdat het lijkt alsof niemand zich daar druk om maakt, alsof bijna iedereen bang is om daarin te duiken of denken ze dat het allemaal volgens het wetboek gaat? Zoveel slapende mensen…. Heel jammer..

  3 likes
 • x

  Check Also

  tempel

  ‘Verborgen geometrisch patroon’ ontdekt bij oudste tempel ter wereld. ‘Dit had ik niet verwacht’

  De monolieten die zo’n 11.500 jaar geleden ...

  vitamine C

  Vitamine C werkt tegen het coronavirus, zegt expert. “20 procent minder kans op overlijden”

  Vitamine C is een eenvoudig en effectief ...

  >