Homepagina » Buitenaards » Von Däniken: “Buitenaardsen vormen geen enkel gevaar”
Von Däniken: "Buitenaardsen vormen geen enkel gevaar"

Von Däniken: “Buitenaardsen vormen geen enkel gevaar”

“We zijn voor de gek gehouden.” Schrijver Erich von Däniken verwijst met deze uitspraak naar een geheim document van de CIA over ongeïdentificeerde vliegende objecten waar hij de hand op heeft weten te leggen.

Het document, dat dateert van eind 1954, zou zijn doorgestuurd naar alle andere geheime diensten ter wereld.

De CIA geeft de andere geheime diensten in het stuk de opdracht om alle UFO-waarnemingen en alle mensen die UFO’s hebben gezien belachelijk te maken.

Uit de ruimte

Von Däniken stuitte naar eigen zeggen via de website van MUFON op het geheime document. Via een Wob-verzoek is het boven water gehaald.

Er zijn helaas alleen documenten vrijgegeven die meer dan 50 jaar oud zijn, aldus de schrijver.

“Desalniettemin bewijzen ze dat de vliegende objecten inderdaad uit de ruimte afkomstig zijn,” zei hij.

Bang

Veel mensen hebben nog altijd moeite met dit onderwerp. Wetenschappers wordt geleerd om alles op een rationele manier te benaderen, maar als je het hebt over buitenaardsen is dat lastig, stelt Von Däniken.

Het druist ook in tegen de evolutietheorie, en dat maakt mensen bang.

Beroemde wetenschappers zoals Stephen Hawking zeggen daarnaast dat we allemaal bang moeten zijn voor buitenaardsen.

Nergens voor nodig

Die angst is volgens Von Däniken nergens voor nodig. “De aliens waren hier duizenden jaren geleden al en konden de mensheid op elk gewenst moment uitroeien.”

“Dat hebben ze echter nooit gedaan en dus is de angst voor aliens compleet ongegrond,” zei hij.

De schrijver ergert zich ook aan de manier waarop buitenaardse wezens in films en op tv worden afgebeeld.

Vrijwel altijd zijn het gewelddadige rassen die de aarde willen verwoesten.

[Erft-Kurier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Ik kom niet eens te weten wat mijn vrouw allemaal uitspookt. laat staan dat ik ooit te weten kom hoe het nu precies zit met buitenaadsen.

  16 likes
 2. LS…

  Net als met religie wordt de mens belazerd en zijn wij als soort ziende blind. We hebben blijkbaar veel nodig dat ons verstand overstijgt zodat wij zelf niet meer hoeven na te denken en de charlatans vrij spel hebben. We zien ze al sinds mensenheugenis vliegen maar weten doen we nog steeds niets en daar komt voorlopig geen einde aan.

  Het is zoals de verhaaltjes van Patricia Paay waar een luchtje aan zit en als de wetenschappers ( Peterrr R. Vries en consorten) zich er mee gaan bemoeien gaat het pas echt stinken !

  14 likes
 3. Meneer heeft wel degelijk gelijk met zijn uitspraak. Bovendien is bang zijn altijd nog een keuze ook als er gevaar zou zijn. Het aannemelijkst is dat ze een hoger ontwikkelde soort zijn, en ons zien als hun primitieve voorgangers. Wij zijn eerder een gevaar voor onszelf gezien onze omgangsvormen

  11 likes
 4. De aliens hebben het goed voor met de mensheiď.

  6 likes
  • Volgens sommigen stimuleren de Aliens vijandschap onder de mensen opdat we elkaar uitmoorden en zij een door mensen verlaten aarde kunnen koloniseren.

   2 likes
   • Dat zou hetzelfde zijn wanneer wij de mieren uit een mierenkolonie tegen elkaar proberen op te zetten om elkaar uit te moorden zodat wij dat stukje grond kunnen gebruiken. Zeer onlogisch.

    0 likes
 5. En dat bepaal jij, dat het hele UFO-verhaal een false flag is.

  Er zitten hier duidelijk 2 kampen, de openmindeds en de WNL/Telegraaf/commercieele omroepen/Geenstijl, die staan voor tendentieus (een bepaalde bedoeling zo uitdrukken dat het niet helemaal waar is) ongefundeerd en nodeloos kwetsend, dus de pro NWO, pro oorlogsmensen.
  Nu ga ik er zelf van uit dat het de dommigheid is dat ze in dat kamp zitten, want als je er bewust zit ben je wel een erg slecht mens.
  Dan kan ik me voorstellen dat je niets van UFO’s wil weten.
  Ze dachten serieusl dat ze zelf boven alles en iedereen staan.

  6 likes
 6. Wil even toelichten dat meneer van Däniken niet helemaal gelijk heeft wat betreft zijn uitspraak over dit onderwerp.
  Want als je je toch wat meer verdiept in dit onderwerp dan kom je ook verhalen tegen ook met enig bewijs dat ze het niet altijd het beste met ons voor hebben.
  Er zijn zaken van zowel “cattle als human mutilations” even op z’n Engels gezegd dan.
  Hier een link van YouTube:

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/231882/butch_witkowski__homicide_detective_on_ufos_and_human_mutilations/

  Dat wil dan zeggen dat je je niet blind moet staren “omdat ze technologisch gezien veel verder ontwikkeld zijn dan de mensheid” ook daadwerkelijk goede bedoelingen hebben met ons.

  2 likes
  • De laatste stand van zaken is dat het hele UFO-verhaal een false flag is. De US beschikken blijkbaar allang over de vliegende schotel technologie (area 51) en gebruiken deze om ons buitenaardse toestellen voor te “schotelen” ivm. met een aanstaande nep invasie van “buitenaardsen”. Maar dit klopt m.i. niet helemaal want ik heb veel berichten gelezen over ontvoeringen van mensen die dan ingrepen hebben meegemaakt door “reptilians” en “grijze” buitenaardsen. Maar misschien was dit ook maar een psy op?

   3 likes
   • Je haalt een aantal dingen door elkaar. Er zijn volgens de overlevering 2 soorten ufo’s. Door de mens gecreerde ufo’s en buitenaards gecreerde ufos. Een gemiddeld persoon zal het onderscheid niet kunnen maken. Daarnaast hebben er een aantal vooraanstaande wetenschappers waaronder Wernher von Braun op hun sterfbed verklaart dat er een aantal fals flag operaties zouden komen met als absoluut slotstuk een false flag alien invasion gecreert door een schaduwregering.werelorde die de touwtjes in de VS in handen heeft met als doel de totale onderwerping vd mensheid wereldwijd. Dit heeft verder niets te maken met het feit dat er wel of geen buitenaardse ufo’s hier rondvliegen

    0 likes
 7. Er is maar een echte alien, en dat is dat monster uit de film: Aliën.

  Stel zoiets in een driedelig pak voor, dat een vredestoespraak houdt bij de VN.

  Dan heb je toch een ongeloofwaardige film.

  2 likes
  • het leven is ongeloofwaardig ….er kan simpelweg niet iets uit niets ontstaan (Materie) ….tenzij het droom is … Einstein zij/schreef het (Het leven is een illusie ,maar wel een hardnekkige) ,Plato schreef zoiets ook ….De droom kan/zal nooit toegeven dat hij droom is …. niets is wat het lijkt ….groetjes van Maya/illusie

   1 likes
 8. De VN en EU zijn bemánd met aliëns.
  Eigenlijk is het vrij simpel; we weten wat de agenda van de globalisten is. ‘Agenda 2030’, de wereld zoals wij die nu kennen vernietigen. Technocratie ipv. Democratie. En de mens uitroeien en vervangen – via Transhumans – naar Cyborg (mens en machine gelijkschakelen, Singulariteit bereiken).

  Het is uiteraard een mooie kans om de argeloze belastingbetaler verder leeg te trekken.
  En om de nieuwste technologische vindingen – energie-wapens – op de wereldbevolking te ‘testen’.
  ‘voor uw eigen veiligheid’ heet dat dan . . . .

  http://www.defensenews.com/techwatch
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secrettechindex.htm
  Het grootste gevaar komt uiteraard van binnenuit. De terroristen staan aan de top.

  Om een idee te krijgen wat de wereldleiders vast besloten zijn; moeten we de verzwegen geschiedenis boven halen:
  Between 1940 and 1945, sixty-one German cities with a total population of 25 million souls were destroyed or devastated in a bombing campaign that was unquestionably initiated by the British government. Destruction on this scale had no other purpose than the indiscriminate mass murder of as many German people as possible quite regardless of their civilian status.
  134 British bombers on the German city of Mannheim on the 16th December 1940. The attack on the Ruhr was therefore an informal invitation to the Luftwaffe to bomb London.”

  The distinguished American journalist Henry T. Gorrell gave a searing account of the storm of fire unleashed upon beleaguered German countryside:
  http://www.germanvictims.com/2015/02/dresden-eyewitness-account/

  2 likes
 9. Oef, gelukkig. Ben nu tamelijk gerustgesteld.

  3 likes
 10. De mens ziet zichzelf en zijn eigen technologie in de plaats van buitenaardsen, en projecteert zijn eigen gewelddadige natuur op zogenaamde kwaadwillende buitenaardsen. Een van de hoofdredenen voor het wel of niet bestaan van een hoog ontwikkelde beschaving en technologie is de tijd, die een beschaving heeft zonder zichzelf te vernietigen. (L = gemiddelde levensduur van communicerende beschavingen in jaren.)
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vergelijking_van_Drake
  Kennis en technologie bepalen in elk geval niet de vredelievendheid van een intelligente soort, zonder vredelievendheid kan kennis en technologie zich keren tégen de intelligente soort. Weinig halleluja voor de moderne mens.

  2 likes
 11. Er zijn goede en slechtere rassen.
  De reptilians zijn de slechtere en zijn allang onder ons.
  Maar de leek ziet, merkt en weet het niet.
  De volbloed morft erop los en de meer sub klasses van hen gebruiken techs op ons zodat we ze niet zien.
  Ja we zien ze als mensen.
  Wie weet en zoekt, die zal vinden evt middels oa HD en slomo.
  Voor thuis evt een plasma bol (verstoort de cloak).
  Soms vertonen hun techs ( oa een vergelijkbare aards bekende tech liquid cristal) een glitch.

  1 likes
 12. Sergio
  15 februari 2017 14:47 at 14:47ebruari 2017 14:47 at 14:47,

  het doet er echt helemaal niks toe je nu gerustgesteld bent.
  De waarheid is niet zweverig en spiritueel maar heel simpel,
  de mens blijft voortbewegen op zijn oerdriften,
  anderzijds gaat kennis en technologie steeds verder vooruit.
  Dat botst onvermijdelijk. Het is alsof je een aap laat spelen met wapen.

  Von Däniken kan niet weten hoe het zit met buitenaardsen, ook Stephen Hawking niet,
  ik neem evenwel logisch dat dat er 1, een te groot heelal is voor alleen één wereld met een intelligente levenssoort, 2, wanneer een intelligentie dusdanig technologisch complex is en inderdaad de ruimte kan overbruggen, hebben ze waarschijnlijk deze evolutionaire/primaire behoeftes overwonnen.

  Daar kan ik je nog een Amen bij geven.

  1 likes
 13. Zo doortrapt en vals als socialisten zullen ze inderdaad niet zijn…..

  1 likes
 14. Ik heb me wel eens afgevraagd hoe de Aliens, zoals ze in de films worden afgebeeld – als reptielen met lange dunne vingers – knoppen en hendels kunnen bedienen en een hoge technologie kunnen ontwikkelen. Volgens mij klopt daar niks van.
  Indien Aliens inderdaad reptielen zouden zijn, zouden ze hun broeders de slangen, de kaaimannen, de leguanen en varanen en andere reptielachtigen allang empowered hebben, zich met hen gekruist hebben om hun intelligentie te vergroten. Maar niks van dit alles, want de Aliens zijn geen reptielachtigen met een grote intelligentie.

  0 likes
  • Ik denk dat het meest sluitend verhaal dat van dhr. Harald Kautz-Vella is, het bestrijkt alle mogelijke samenhangen van de verschillende agenda’s die nu draaien. Er zijn veel interessante video’s op YouTube. Hier is er een van de nieuwste: https://www.youtube.com/watch?v=gc7eyPLe8X0

   0 likes
  • Beste Zeeman. Misschien moet je geen vergelijking maken van afbeeldingen uit films. Dat zijn dan films uit hollywood enzo. Hendels en knoppen zouden best wel bediend kunnen worden door hen, ieder ras of beschaving maakt zijn eigen bediening panelen zo dat ze hem ook kunnen bedienen. Echter zijn hendels en knoppen iets wat primitief, het zal eerder touch screen zijn dan wel telepathische bediening. De hoge tech is ook geen probleem gezien ze eerder / langer dan ons bestaan. En het empoweren hoeft niet, hun zijn een volbloed ras. Kijk bv wat de mens met alle apensoorten doet op Aarde. We maken ze dood, sommigen eten de apen, ze zijn aan het uitsterven, de zogenaamde voorouder van de mens is aan het verdwijnen. Of het de mens nu wel of niet boeit het gebeurd gewoon wel. Verder hebben hun zich lang geleden gepitst op het voortplanten/integreren van de mens. In zekere zin is het een parasiteer ras geworden omdat ze van ons leven.

   0 likes
 15. A W Reijersen van Buuren

  Volgens de bewoners van de Pleijaden, die bevriend zijn met de Zwitser Billie Meier, zijn er wel degelijk andere buitenaardse rassen die gevaarlijk zijn. Die gevaarlijke buitenaardse rassen zijn vergelijkbaar met de Borg uit Star Trek.

  0 likes
 16. Onbegrijpelijk dat Von Däniken nog steeds aandacht krijgt. Veel van wat hij ooit beweerde blijkt eenvoudig te verklaren met kennis over de culturen die archeologische vondsten die hij als bewijzen ziet vervaardigden. Zie ook http://ancientaliensdebunked.com/ UFO’s op oude schilderijen zijn slechts religieuze symbolen, de gouden op vliegtuigen gelijkende voorwerpjes lijken meer op vogels en zijn gevonden temidden van vele andere beeltenissen uit de dierenwereld, de Nazcalijnen zijn processiewegen i.p.v. landingsbanen, etc. etc… Eenieder die aan die TV-serie meewerkte is ongeloofwaardig, hoe mooi de verhalen ook zijn, en hoezeer ik ook vermoed dat wij inderdaad geen aardse oorsprong hebben (zie ons DNA dat afwijkt van de dieren). Dat de verhalen zo mooi zijn (bijvoorbeeld die van wijlen zijn collega Zecharia Sitchin http://www.sitchiniswrong.com/ die de Soemerische kleitabletten meer interpreteerde dan vertaalde) zorgt er helaas vaak voor dat we geneigd zijn om ze te geloven. Dit is er ook zo een: http://nl.rael.org/home Naar eigen zeggen meegenomen naar een thuisplaneet waar o.a. een machine bestond die tijdelijke mooie meisjes zonder ziel produceerde om de mannen te plezieren, best apart dat een zo ver gevorderde beschaving de puur lichamelijke lusten zonder liefde nog steeds interessant vindt.

  De boodschap van Von Däniken is wel goed: we hoeven niet bang te zijn voor aliens. Ik denk altijd maar zo: als een beschaving zich zo weet te ontwikkelen dat ze het technologisch mogelijk maakt om ons te bezoeken, dan bestaan ze langer dan wij… en dat laatste kan alleen door liefdevol, vredelievend, duurzaam en belangeloos te zijn. Wij mensen zijn technologisch al aardig op weg, maar voordat we zoiets bereiken hebben we onszelf al lang uitgeroeid middels oorlogen, klimaatverandering en de bijbehorende economische belangen m.b.t. wapenproductie, voedselproductie (met de verslavende middelen er in), fossiele brandstoffen, CO2-productie… Ik geloof dat Stephen Hawking dat nog niet helemaal begrijpt.

  0 likes
 17. Je kunt alleen een oordeel geven als je kunt vergelijken.
  Ons oordeel is meestal naar aardse normen.
  Lees nu de vorige meningen nog maar eens.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...