Bewustzijn

Wisseling van de wacht: vastlopende systemen van het oude paradigma

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We zijn begonnen aan de zesde dag van de negende golf van de Mayakalender en in deze fase komt de levensboom van de Aarde tot bloei.

Dit betekent dat we nog één periode krijgen waarin we naar binnen keren, namelijk de zesde nacht van de negende golf, voordat we beginnen aan een nieuwe cyclus van menselijk bewustzijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanuit een evolutionair perspectief bekeken is het ontzagwekkend om te zien hoe ver we zijn qua mentale expansie, emotionele verantwoordelijkheid en creatief potentieel. Vanuit het perspectief van ons lagere bewustzijn en fysieke lichaam gaan we oneindig lang door zoveel innerlijke reinigingsprocessen en isolatie dat het lijkt alsof er vrijwel niets is veranderd.

Deze twee perspectieven beginnen nu te versmelten zodat het perspectief van tijd langzaam verdwijnt en we meer verankerd raken in het nulpunt van creatie. Tot de herfstequinox zal dit proces meer gestalte gaan krijgen zodat we steeds meer in het tijdloze nu kunnen leren leven.

Financieel beleid

Omdat we nu meer fysieke veranderingen ervaren aan het einde van een cyclus van 16 miljard jaar kan er meer informatie naar buiten komen betreffende de ontmanteling van het oude paradigma. De samenleving wordt spoedig geconfronteerd met twee grote patstellingen.

De eerste patstelling heeft te maken met ons financiële systeem. Veel mensen zijn bang voor dit onderwerp en dus is het van groot belang te luisteren met je gevoel. Het wereldwijde financiële systeem zal veranderen. Je leven wordt als gevolg van deze verandering niet wreed verstoord dus richt je vooral op de positieve aspecten van de noodzakelijke veranderingen.

We leren volledig en bewust onze realiteit te scheppen. De externe wereld heeft dan veel minder invloed op ons omdat al onze externe steunpunten opnieuw worden verbonden met onze interne bron van potentie. Dit betekent dat we een geactiveerd krachtveld van twaalfdimensionaal bewustzijn creëren. Velen hebben deze fase bijna doorlopen maar omdat we ons allemaal op verschillende niveaus van activatie bevinden is het van belang te weten dat alles volgens plan gaat. Geen uitzonderingen.

Er zal veel aan het licht komen dat direct invloed heeft op de financiële structuren van onze wereld en de instituten die een gedateerd systeem in stand houden. Deze veranderingen zorgen voor de geboorte van een nieuw systeem van bestuur waar de mensheid als geheel baat bij heeft, in plaats van een select gezelschap. Echte welvaart is een staat van bewustzijn, niet een staat van wereldzaken.

Er zijn mensen die geloven dat de financiële ineenstorting een einde maakt aan hebzucht. Hebzucht is echter een symptoom, de motiverende kracht achter ons financiële systeem, en kan alleen individueel en van binnenuit worden genezen. Zij die naar binnen keren om zich uit te lijnen met de nieuwe systemen zullen derhalve beloond worden, terwijl de chaos voor hebzuchtige mensen alleen maar groter zal worden. Uiteindelijk zal alle hebzucht aan de oppervlakte komen.

Van ziekte naar gezondheid

De tweede patstelling betreft de gezondheidszorg die nauw verbonden is met het financiële systeem. Het gevoel van zekerheid komt hierbij in gevaar. Dit gevoel is enkel ontstaan omdat de mensen hun eigen kracht uit handen gaven aan een systeem dat geen baat heeft bij onze gezondheid. De grootste verandering zal zijn dat mensen naar binnen leren te richten om gezond te blijven.

In de gezondheidszorg worden zeker grote vorderingen gemaakt die miljoenen mensenlevens zouden kunnen redden, alleen worden deze ontdekkingen achtergehouden door de corporaties en toezichthouders die een gedateerd systeem in stand houden dat gebaseerd is op hebzucht.

Een ziektekostenverzekering is geen verzekering maar draagt bij aan een industrie die elk jaar miljarden verdient, niets bijdraagt aan de gezondheid van de patiënt en wordt gecontroleerd door mensen die werkzaam zijn voor de grote banken. De gezondheidszorg en de economie zijn dus onlosmakelijk verbonden. Valt het ene systeem, dan volgt gelijk het andere. Een nieuw raamwerk zal tevoorschijn komen om de plaats van de oude systemen in te nemen.

De impasse is bereikt omdat velen denken dat de gezondheidszorg te maken heeft met gezondheid, terwijl het in feite de drijvende kracht is achter een medische industrie die winst maakt door mensen ziek te houden. De onderliggende intentie is dat we geen gezondheid kunnen verwachten wanneer we ons focussen op ziekte.

Wisseling van de wacht

We verbinden onszelf opnieuw met onze krachtbron zodat we ons alleen nog maar kunnen richten op gezondheid. We leren dan ook dat gezondheid van binnenuit kan worden bereikt. De vibratie van de conventionele gezondheidszorg wordt gevaarlijk laag voor de volledig geactiveerde nieuw-menselijke vorm. Mensen die nog afhankelijk zijn van externe gezondheidszorg hebben niets te vrezen. Alles gaat perfect volgens plan. De fundering van het nieuwe systeem is gereed. Er is niets te vrezen. Angst is een illusie. Er komt een nieuw systeem waarbij de Aarde op een meer natuurlijke manier wordt bestuurd zodat planeet, mens en dier gezond blijven.

Niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Mensen die altijd hebben vastgehouden aan hun innerlijke weten worden geëerd. Wanneer je vele stormen hebt doorstaan om hier te komen behoor je tot de bakens van licht. De buitenaardsen zijn het bewijs van ons succes want zij zijn de toekomstige wij. Blijf vredig terwijl de fysieke veranderingen zich binnen en buiten je manifesteren en onthoud je rol als baken van licht. Het is nu tijd om jezelf te zijn.

Bron: Consciousco-creationalcoaching.blogspot.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x