Binnenland

RTL Nieuws: ‘Een vaccinatieverplichting betekent geen dwang’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oostenrijk wil burgers verplichten zich te laten vaccineren tegen corona. De regering wil de vaccinatieplicht op 1 februari of eerder laten ingaan, liet bondskanselier Schallenberg weten.

Met de verplichting gaat Oostenrijk een stuk verder dan eerder deze week, toen een lockdown voor ongevaccineerden werd afgekondigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Van dwang is nu ook in Oostenrijk geen sprake, zo verzekert RTL Nieuws ons. “Je zal niet beetgepakt worden door vier verpleegkundigen en thuis onder dwang een vaccinatie krijgen,” citeert de nieuwssite een docent gezondheidsrecht. “Het is wel een verplichting, en wie die niet nakomt, krijgt gewoon een boete.”

“Goed om te weten: een verplichting betekent geen dwang,” schrijft RTL Nieuws op Twitter.

Goebbels Award

“Staat er gewoon. ‘Van dwang is nu ook in Oostenrijk geen sprake’. De Goebbels Award gaat dit jaar naar RTL Nieuws,” schrijft opiniemaker Jan Roos.

FVD-woordvoerder Robin de Keijzer twittert: “Goed nieuws! Kopt RTL Nieuws. Een vaccinatieplicht is geen dwang! Hoe kun je zoiets met droge ogen opschrijven? In welke wereld leef je dan?” FVD-kopman Thierry Baudet voegt hieraan toe: “In de imbeciele wereld van de mensen die nog geen halve stap vooruit kunnen denken.”

Welkom in 1984

“Je kunt definities natuurlijk eindeloos blijven oprekken, maar de realiteit liegt niet: een verplichting is gewoon dwang. De coronapas is gewoon dwang. 2G en 3G zijn gewoon dwang. Het hele beleid is gewoon dwang. Stop met wegkijken en vergoelijken. Alsjeblieft zeg,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

“Welkom in 1984,” zegt journalist Annelies Strikkers.

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Die Elite-Parasieten zijn ZWAAR in PANIEK…het Babylonische Corona-Kaartenhuis is volledig ingestort…wanhopig proberen ze de Geest weer terug in de Fles te krijgen….wag-the-dog…Wag-the-DoOG!!!… Hun Experimentele Lange-Termijn-Euthanasie Gentherapie-Gif-Cocktails beginnen volop te werken, ze hadden allang Geweldadige Opstanden van een MINDERHEID van Revolutionairen verwacht die ze Keihard neer hadden kunnen slaan, dat was een mooie Afleidingsmanoeuvre geweest voor de installatie van de NWO…Ordo Ab Chao…maar die bleven jammerlijk uit…Het Elite-Ongedierte voert nu openlijk hun Tirannieke DRUK OP tot Ongekende Hoogte…zelfs de MK-ULTRA-Mainstream-Media begint gaten te schieten in het Totalitaire Wanbeleid van die Haagse Nazi-Collaborateurs…Wat dat betreft heeft de “Ghandiaanse-Strategie” met als wapens slechts de Waarheid & Geweldloosheid goed gewerkt tot nu toe…Het in elkaar meppen van Oude Vrouwtjes, Schieten op Kinderen & Vrouwen met rubber kogels, geboeide Arrestanten in het Gezicht Trappen of door Mechelse Herders aan Flarden laten Scheuren door een doorgesnoven Praetoriaanse Garde & Knokploegen hebben de Wreedheid van het Tirannieke Regime openlijk getoond…Naarmate de Tijd verstrijkt & er Méér Gevaccineerden Sterven worden de Duivelse Plannen van de Cabal alleen maar Transparanter & Zichtbaarder voor AL die Gevaccineerde Hersenloze Collaborateurs…De DRUK op de inwoners van o.a. Australië, Oostenrijk neemt zulke Absurde Groteske Dictatoriale Fascistische Bolsjewistische vormen aan, dat deze Volkeren snel in Opstand zullen komen…daar Twijfel ik niet aan…Hier in Nederland hebben we altijd de Luxe gehad dat Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, Obersturmabannführer Ferd Grapfenmächer & de Rest van dat Haagse Misdaad-Conglomeraat van Nazis & NSB’ers véél te BANG zijn om hier in Nederland al te Rigoreuze Beslissingen te nemen…De Lont kan immers Zomaar in het Kruitvat Schieten…Het Ongedierte Siddert & Beeft, is Zenuwachtig, Nerveus, Schichtig…zienderogen Bang..ingevallen Ogen de Druk wordt te Groot, men Worstelt en Gaat ten onder, er is géén Weg meer terug….Kom maar op met méér Leugens, 2G-Totale-Controle, Lockdowns, Sperrzeit, Boostershots, Landverraad & andere Bullshit… Die Haagse Kakkerlakken hebben allemaal toch al de Morele & Ethische grens van het Maximaal toelaatbare héél erg VÉR Overschreden…Alles wat de Ratten nog doen zijn niks meer dan Extra Bonus-Punten op hun Neurenberg-Spaarkaarten….en dat geldt ook voor jou Sjoerd…

Don
Don
2 jaren geleden

Het feit dat de regimes en de Kabal zoveel haast hebben en steeds onrealistischer en ongeloofwaardiger idiotie invoeren en verplicht stellen, geeft wel iets aan volgens mij. Ze zijn bang voor de massa die op het punt staat de leugens te doorzien.
En als die beer eenmaal los is, krijgen ze die niet meer terug in de kooi. Hopelijk opent ook het handhavend gezag (politie, boa’s, leger) nu eens de ogen en zien ook zij in hoe ongelofelijk zij worden misbruikt! Sterkte in de strijd allemaal! x

politiek profeet
politiek profeet
2 jaren geleden

de achterlijkheid van de msm kent geen grenzen…wat een debielen zijn het.
Vooral deugen, liegen en de nazi-laarzen likken…wat een vies verachtelijk volkje is dat media tuig.

Manna
Manna
2 jaren geleden

Vax plicht is dwang???hallooo. Nog niet wakker? Blijf dan maar slapen. Ik heb besloten dat het eerst erger moet worden voordat het beter wordt maar ik zal strijden tot ik mijn kinderen niet meer kan verdedigen

Back to top button
189
0
We lezen graag je reactie!x