Buitenland

Schokkende beelden: ‘quarantainehotels’ bij Britse vliegvelden zijn gevangenenkampen

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die in een ‘quarantainehotel’ moeten verblijven, worden behandeld als gevangenen, blijkt uit beelden die bij de Londense luchthaven Heathrow zijn gemaakt. Een vrouw die buiten beeld staat, zegt in onderstaand filmpje: “Het is net een gevangenenkamp. Het is gestoord. Ze mogen niet weg!”

De persoon achter de camera vraagt een man achter het hek hoe vaak hij naar buiten mag. “Een paar keer per dag,” antwoordt hij. “Je wordt naar buiten begeleid. Op iedere verdieping zijn beveiligers aanwezig. Er zijn vier beveiligers per verdieping. Er zijn zo’n 20 beveiligers in de lobby.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Niet praten

Een beveiliger met een geel hesje vraagt het gezelschap op een gegeven moment om te stoppen met praten. “We hebben jouw toestemming niet nodig,” krijgt de beveiliger te horen. Hij loopt vervolgens weg, waarna het stel dat filmt tegen de geïsoleerde man zegt: “We vinden het heel erg. Sterkte. Tot ziens.”

Reizigers die Groot-Brittannië binnenkomen vanuit een ‘rood land’ moeten een aantal dagen in quarantaine in een hotel. De kosten bedragen omgerekend 1400 tot 2100 euro.

Hotel uit de hel

“Het is als een hotel uit de hel. We worden behandeld als gevangenen,” zei een vrouw eerder deze maand over haar verblijf in het quarantainehotel bij luchthaven Londen Stansted. De vrouw zei dat ze twee keer per dag 45 minuten naar buiten mocht en vergeleek het ‘hotel’ met een gevangenis.

[Infowars]

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Al wat alleen zichtbaar was voor een kleine minderheid…word nu ook snel zichtbaar voor de Hersenloze Gewillige Kudde… time…time…time…is on our side…yes it is…

Emphyrio
Emphyrio
3 jaren geleden

Ha ha ha, fantastisch bericht! Laten ze hun ware gezicht zien. En het wordt gewoon geaccepteerd door de sheeple/sukkels.

Edward
Edward
3 jaren geleden

Het nieuwe normaal, met dank aan het volgzame, slaafse schapenvolk. Wie vrijheid opoffert voor veiligheid is beide niet waard.

mikkie
mikkie
3 jaren geleden

Nouja…als je weet dat je in quarantaine moet, dan ga je gewoon niet naar de UK.
Stom ook.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x