Gezondheid

‘Wonderbaby’ verlost van hersentumor nadat gezin kiest voor cannabisolie

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen een vader van een acht maanden oude baby te horen kreeg dat zijn zoontje een hersentumor had, weigerde hij te kiezen voor chemotherapie of bestraling.

Hij besloot zich te verdiepen in alternatieve behandelingen en kwam uit bij cannabisolie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De arts van de baby, William Courtney, stond in eerste instantie sceptisch tegenover medicinale cannabis, maar is na een aantal verbazingwekkende resultaten helemaal bijgedraaid.

De ouders deden twee keer per dag wat cannabisolie op de speen van de baby. Na twee maanden was de tumor flink gekrompen.

Geen last

De oncoloog gaf het gezin toestemming om af te zien van de traditionele behandelingen, zei Courtney in gesprek met HuffPost Live.

Na vier maanden was de tumor zo goed als verdwenen en na acht maanden was het hersenweefsel hersteld.

Omdat er is gekozen voor cannabisolie zal het kind geen last hebben van schadelijke gevolgen die worden geassocieerd met chemotherapie of bestraling, aldus dr. Courtney.

Hij vindt dat cannabisolie moet worden aangeboden aan alle kinderen ‘voordat ze worden bestookt met allerlei soorten medicijnen die afschuwelijke bijwerkingen hebben’.

Wonderbaby

Het kind wordt ook wel een wonderbaby genoemd. Cannabis kan worden gebruikt bij de behandeling tegen kanker, astma, maar ook auto-immuunziektes.

Het Amerikaanse kankerinstituut NCI verwijst naar 25 studies die aantonen dat cannabis de verspreiding van kanker kan tegengaan.

In Duitsland hoeven chronisch zieken cannabis voor medicinaal gebruik niet meer zelf te betalen. Ze kunnen de drug vanaf begin 2017 op recept halen bij de apotheek.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dolex
Dolex
7 jaren geleden

Zie ook:
http://www.ad.nl/gezond/niet-behandelen-was-redding-van-charlotte-15~a277a8a3/

Mooi verhaal over de dochter van wetenschapper Robbert Dijkgraaf, die zonder medicijnen genas van leukemie. Blijkbaar zijn baby’s wel vaker in staat ‘zichzelf te genezen’ van kanker.

wysiwygman
wysiwygman
7 jaren geleden

Ben ik de enige die zich stoort aan het zinnetje “de oncoloog gaf het gezin de toestemming ..” ? NIEMAND zal mij ooit zeggen wat ik al dan niet mag/kan/moet doen als het gaat over mijn kinderen en zeker niet meneer doktoor.

Rose
Rose
7 jaren geleden

Big Pharma is hier zeker niet blij mee. Big Pharma doet er immers alles aan om wetenschappelijke onderzoeken over alternatieve geneeswijzen te vervalsen. Alles waar Big Pharma geen octrooi op kan krijgen worden wetenschappelijke onderzoeken vervalst.

Mensen worden via de WHO bewust zwakker gemaakt door het toestaan van giftige stoffen in onze voeding. Landbouw producten verarmen, water met fluoride, gemtrails , artsen die bewust verkeerde diagnose stellen ( kanker waar geen kanker is ! ) etc etc … ALLES OM BIG PHARMA TE DIENEN !!

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x