Homepagina » Buitenland » MH17: “Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht”
MH17: "Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht"

MH17: “Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht”

De crash van vlucht MH17 en het conflict in Syrië zijn onderdeel van de manier waarop vanuit Washington provocaties plaatsvinden tegen Rusland. Dat stelt professor Karel van Wolferen in een vraaggesprek met AD-journalist Wierd Duk.

In het Westen heerst de opvatting dat Rusland zich schuldig maakt aan provocaties, maar dat is volgens Van Wolferen onjuist.

In Syrië kan niet worden gesproken van een burgeroorlog, aldus de oud-correspondent van NRC Handelsblad. Daar zijn fanatieke islamitische troepen naartoe gebracht door Washington.

Volslagen onzin

“Islamitische Staat (IS) is een instrument, een creatie van de CIA,” benadrukt hij, toevoegende dat de Verenigde Staten niets te zoeken hebben in Syrië.

We worden al jaren overspoeld door propaganda vanuit Washington en de belangrijkste media en kranten doen eraan mee, klinkt het.

Ook over MH17 wordt veel propaganda verspreid. Het onderzoeksrapport van het JIT over de ramp noemt hij ‘volslagen onzin’.

Schuldbekentenis

Het rapport is gebaseerd op afgetapte telefoongesprekken die de onderzoekers hebben verkregen van de Oekraïense inlichtingendienst, die ‘onbetrouwbaar is en die ook een verdachte is in het geheel’.

De Oekraïense regering heeft bedongen dat het toestemming moest geven voordat het rapport werd gepubliceerd.

“Een medeverdachte die gaat over toestemming van het politierapport,” zegt Van Wolferen. “Dat is eigenlijk al een schuldbekentenis.”

Oplichter en fraudeur

Bellingcat is volgens hem een oplichter en een fraudeur. Der Spiegel bood aan zijn lezers zelfs excuses aan voor het aanhalen van Bellingcat als bron.

“Bellingcat heeft zelf openlijk verklaard dat hij voor de Atlantic Council werkt,” zei hij. “Dat is als het ware het reclamebureau van de NAVO.”

Hij legt uit dat de NAVO er is om enorm grote bestellingen te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. “Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij.”

Afschuwelijk

De professor wijst er verder op dat de BBC kort na de ramp heeft gesproken met vele ooggetuigen die een gevechtsvliegtuig hadden gezien bij MH17.

Maar toen het de BBC te heet onder de voeten werd omdat iedereen al had besloten dat Poetin het had gedaan, werden de interviews van de website gehaald.

“Als Nederlanders zouden we ons moeten schamen dat onze minister van Buitenlandse Zaken en onze minister-president op het wereldtoneel staan en dit de wereld aanbieden als een geloofwaardig rapport,” zegt Van Wolferen. “Dat is afschuwelijk.”

[Café Weltschmerz]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. René van Zalk uut the Middle of Nowhere

  De Russen hebben het onderzoek naar de oorzaak van de ramp met de MH17 tegen gewerkt, wat de indruk wekt dat de schuldigen in Rusland gezocht moeten worden.

  8 likes
 2. Ons huidige kabinet plus D66 zijn zo slecht en zo bedorven als de zwarte pest. Ze verloochenen hun eigen volk en voeren een groot theater stuk op om de Amerikaanse overheid te pleasen. Hoe slecht kan een mens zijn en hoeveel leugens kan hij zijn eigen volk vertellen voordat je je schuldig voelt en slecht.

  70 likes
  • eindelijk eens een man die hier de waarheid naar voren brengt.
   deze man zul je nooit bij ons in een actualiteitenrubriek zien, daar deze man de leugens van onze politici onderuit gaat halen.
   dat dit vliegtuig is neergehaald door oekraiene, en niet door de russen begint langzaam maar zeker door al deze bewijzen tot de grote massa door te dringen.
   doel was hier de anti putin hysterie te starten.
   dat hierbij 300 mensen opgeofferd zijn, schijnt dan van minder belang te zijn.
   of deze zeer stinkende beerput open zal gaan, betwijfel ik.
   maar misschien kan Trump met dit Mh17 aan de gang.

   24 likes
 3. De NAVO is dus de voorraadschuur en inkoper van massa’s wapens, tegen een ‘vijand’ die voortdurend wordt gezocht en wordt ondermijnd.
  Dan is de angst van Europa voor Trump’s plan de NAVO/NATO niet te steunen verklaarbaar.
  De NAVO is dus een wapenhandelaar.

  44 likes
  • Dit lag/ligt toch geheel in de lijn der verwachtingen? De illuminatie, cabal, mafiaregering in Amerika verzint van alles om overal op welk gebied ook dikke orders binnen te halen voor eigen (elite) gewin. Ze gaan over lijken, dat is nu toch wel duidelijk! Wat ik nog steeds niet begrijp is hoe zij allerlei regeringen in de wereld zover krijgen dat die aan het touwtje van Amerika lopen. Wat en hoe gaat dit in zijn werk?

   22 likes
   • lees het boek: “Confessions of an Economic Hitman”eens van John Perkins en je weet precies hoe de vork in de steel steekt.

    16 likes
   • Wat ik nog steeds niet begrijp is hoe zij allerlei regeringen in de wereld zover krijgen dat die aan het touwtje van Amerika lopen. Wat en hoe gaat dit in zijn werk?

    Dat is mogelijk door opgedrongen centrale banken systeem.

    7 likes
 4. Wellicht dat Trump de onderste steen wèl bovenhaalt.
  Dan gaat die hele corrupte kliek van Nederland en Brussel door de molen.

  29 likes
  • Dat zou mooi zijn en het word tijd dat de Brusselse boevenbende word opgerold. Zo komt Timmermans plotseling naar buiten brengen dat Gülen mogelijk toch bij de Turkse staatsgreep betrokken was alsof hij dat vorige week nog niet wist? Had hij dit nieuws ook naar buiten gebracht als Hillary Clinton de verkiezingen had gewonnen?

   Ik dacht van niet. Dan konden ze doorgaan op de zelfde voet als professor Karel van Wolferen in dit filmpje beschrijft. Inzet het onderdruk zetten van landen en vrede. Kostprijs. Europees belastinggeld en NAVO militairen die kunnen worden ingezet. Niet zij zelf natuurlijk. Deze boefjes zijn veel te slim om zichzelf met een geweer in de aanslag naar het front te sturen.

   Neemt niet weg dat je voor een peloton minimaal 20 personen nodig hebt en ik ben al aardig op weg om er eentje te formeren om naar het oostfront te sturen; Jean Claude Juncker (pelotonscommandant), Frans Timmermans, Petro Porosjenko, Mark Rutte, John Kerry, Diederik Samsom, Guy Verhofstadt, Alexander Pechtold, Donald Tusk, Hans van Baalen (luitenant) Martin Schulz.

   33 likes
   • Vergeet niet de jongens die meer dan 2x de Balkenende norm verdienen bij de NPO.
    De ergste is de good looking guy enen Tjan H. De grootste egotripper van TV land. Bijna 4 ton per jaar verdienen en iedereen kleineren. Ach als je geverfde haartjes maar goed zitten. Gevaarlijke man. Typisch een Wolf in Schaapskleding. Bij hem vergeleken was iedere NSB-er een koorknaap.

    4 likes
   • Lekker grootpraat langs de zijlijn…

    3 likes
 5. 16 maanden na de aanslag en het vlijtig zoeken naar stukjes kan ik een redelijk deel van de puzzel inschatten. De contouren en opbouw van de puzzel zijn zichtbaar alleen de diverse filters van geheimen en verdragen zorgen dat details niet kunnen worden waargenomen nu en moeten wachten op een politiek gunstig klimaat of minimaal 70 jaren stof op de akten

  Het grootste probleem is dat alle partijen stukjes puzzel inleveren maar tegelijk ook stukken weglaten of veilig stellen d.m.v. bizarre verdragen. Een mogelijke dader (Oekraïne ) b.v., mag zijn veto gebruiken in zowel het onderzoek naar de toedracht als wel in het onderzoek naar de daders en dat met goedkeuring van de Nederlandse regering. Over welke steen had PM Rutten het ook alweer ? Handelt men zo in een democratie waar rechtspraak onafhankelijk zou moeten staan van de politiek.

  Het voorlopige resultaat van de puzzel zonder alle details geven mij daarom ook volgende beeld

  De aanslag op de MH-17 is met medeweten van de Nederlandse overheid gepland en uitgevoerd door de Oekraïne onder supervisie van de VS.

  Denkbaar ja onmogelijk nee want globale financiële politiek staat boven menselijkheid en geopolitieke vraagstukken verlangen altijd hoge offers.Het rampgebied is een frontlijn waar twee wereld machten samen komen,waar erupties van geweld plaatsvinden die moeten leiden tot een overwinning voor die die de steun van de VS geniet.

  Feitje nodig? Nederland krijgt 50 jaar samen met Amerikanen het alleenrecht op de winning van schalie gas in de Oekraïne.

  Op de dag van de aanslag stond de Oekraïne er strategisch slecht voor. De coalitie van EU en NATO konden geen middel vinden wat Rusland op de knie kon krijgen en het bewind in de vazalstaat Oekraïne was corrupt en doorweekt van fascisten. Nu de strategische Krim was veiliggesteld door Rusland kon de Oekraïne geen wissel geld meer leveren voor de steun die het ontving van de westerse alliantie het was dus noodzaak een incident te veroorzaken om de wereld opinie weer op haar zijde te krijgen en de vijand een loer te draaien.Het zocht de VS op en zij wel bekend met dit soort praktijken kwamen tot een bizar draaiboek.

  Een internationaal incident met veel burgerslachtoffers moest als wel eens eerder gedaan worden opgezet en uitgevoerd in een conflict zone maar waar alle schuld bij de russen en zijn opstandelingen kon worden gelegd.

  De Nederlandse regering in persoon van Mark Rutte mocht op de Bilderberg conferentie 2014 in Kopenhagen het bloedgeld voor schaliegaswinning gaan betalen met zijn inwoners.Het internationale top overleg met Oekraïne functionarissen 2 dagen voor de rampdag was de samenkomst waar het akkoord werd gegeven tot uitvoering van de operatie.

  Kleine jongens in de zandbak krijgen het wel eens benauwd als de grote jongens soldaatje spelen en vaak komen zij dan ook met de builen naar huis en zo geschiede het ook deze keer.

  Wanneer je tot hier heb gelezen ga ik ervan uit dat je interesse is gewekt veel succes met de zoek tocht naar gerechtigheid voor alle duizenden slachtoffers. En mocht ik ooit ongelijk krijgen waarom heeft dat dan zo lang mogen duren.

  37 likes
  • 28 maanden na de aanslag en het vlijtig zoeken naar stukjes kan ik een redelijk deel van de puzzel inschatten. De contouren en opbouw van de puzzel zijn zichtbaar alleen de diverse filters van geheimen en verdragen zorgen dat details niet kunnen worden waargenomen nu en moeten wachten op een politiek gunstig klimaat of minimaal 70 jaren stof op de akten

   Het grootste probleem is dat alle partijen stukjes puzzel inleveren maar tegelijk ook stukken weglaten of veilig stellen d.m.v. bizarre verdragen. Een mogelijke dader (Oekraïne ) b.v., mag zijn veto gebruiken in zowel het onderzoek naar de toedracht als wel in het onderzoek naar de daders en dat met goedkeuring van de Nederlandse regering. Over welke steen had PM Rutten het ook alweer ? Handelt men zo in een democratie waar rechtspraak onafhankelijk zou moeten staan van de politiek.

   Het voorlopige resultaat van de puzzel zonder alle details geven mij daarom ook volgende beeld

   De aanslag op de MH-17 is met medeweten van de Nederlandse overheid gepland en uitgevoerd door de Oekraïne onder supervisie van de VS.

   Denkbaar ja onmogelijk nee want globale financiële politiek staat boven menselijkheid en geopolitieke vraagstukken verlangen altijd hoge offers.Het rampgebied is een frontlijn waar twee wereld machten samen komen,waar erupties van geweld plaatsvinden die moeten leiden tot een overwinning voor die die de steun van de VS geniet.

   Feitje nodig? Nederland krijgt 50 jaar samen met Amerikanen het alleenrecht op de winning van schalie gas in de Oekraïne.

   Op de dag van de aanslag stond de Oekraïne er strategisch slecht voor. De coalitie van EU en NATO konden geen middel vinden wat Rusland op de knie kon krijgen en het bewind in de vazalstaat Oekraïne was corrupt en doorweekt van fascisten. Nu de strategische Krim was veiliggesteld door Rusland kon de Oekraïne geen wissel geld meer leveren voor de steun die het ontving van de westerse alliantie het was dus noodzaak een incident te veroorzaken om de wereld opinie weer op haar zijde te krijgen en de vijand een loer te draaien.Het zocht de VS op en zij wel bekend met dit soort praktijken kwamen tot een bizar draaiboek.

   Een internationaal incident met veel burgerslachtoffers moest als wel eens eerder gedaan worden opgezet en uitgevoerd in een conflict zone maar waar alle schuld bij de russen en zijn opstandelingen kon worden gelegd.

   De Nederlandse regering in persoon van Mark Rutte mocht op de Bilderberg conferentie 2014 in Kopenhagen het bloedgeld voor schaliegaswinning gaan betalen met zijn inwoners.Het internationale top overleg met Oekraïne functionarissen 2 dagen voor de rampdag was de samenkomst waar het akkoord werd gegeven tot uitvoering van de operatie.

   Kleine jongens in de zandbak krijgen het wel eens benauwd als de grote jongens soldaatje spelen en vaak komen zij dan ook met de builen naar huis en zo geschiede het ook deze keer.

   Wanneer je tot hier heb gelezen ga ik ervan uit dat je interesse is gewekt veel succes met de zoek tocht naar gerechtigheid voor alle duizenden slachtoffers. En mocht ik ooit ongelijk krijgen waarom heeft dat dan zo lang mogen duren.

   9 likes
  • Deze spelregels en handelwijzen gelden al tenminste van voor de eerste wereld oorlog, zie het verslag van Alex Perry.
   http://www.rense.com/general63/ride.htm There was no need for World War II

   1 likes
 6. Voor alle mensen die Rusland haten. Vraag jezelf eens eerlijk af wat de reden daar van is…. is het misschien omdat wij via leugens bij de NOS en in de kranten gebrainwashed zijn ?!

  Hoeveel oorlogen is Rusland gestart Na WW2 ? Antwoord: 3 en die zijn door Amerika veroorzaakt.
  Hoeveel oorlogen is Amerika bij betrokken Na WW2 ? Antwoord ruim 90 !!!

  Dus wie is hier de wereld agressor ?!

  Ik ben vele malen meer bezorgd om Amerika dan om Rusland.

  Uit ervaring weet ik dat de ” slapers” niet verder komen dan het volgen van het NOS journaal en wat MSM. Zij schoppen tegen mensen zoals wij die op internet speuren . Ik geef toe dat je ook op internet goed moet ziften op nieuws en dat daar ook pulp tussen zit. Maar er zijn wel degelijk sites die nog goed nieuws publiceren zoals hier en nog een goede Nederlandse is : http://www.wanttoknow.nl

  Professor van Wolferen blijf alstublieft doorgaan met schrijven ! Wij hebben mensen zoals u hard nodig om ons land te bevrijden van onze schaduwregering !!

  38 likes
  • Als je in Rusland de vraag stelde waarom men de VS haatte dan kreeg je het antwoord, kapitalisme.
   Als je in de VS de vraag stelde waarom men Rusland haatte dan kreeg je het antwoord, socialisme.

   Beide systemen zijn verwerpelijk, en hebben niet het beste voor met de mens, zoals geen enkel systeem.

   4 likes
 7. Professor Karel van Wolferen ….. helemaal correct wat u schrijft.

  Ik heb die BBC reportage nog gedownload voordat hij van YouTube werd verwijderd .

  Wij worden willens en wetens voorgelogen over alle feiten. Het schijnt onze regering niets uit te maken dat we door hen straks in een WW3 verwikkeld raken. Nee, zij vluchten bij een oorlog naar het buitenland en laten de bevolking in de sh*t zitten.

  De NATO is een organisatie die geen bestaansrecht heeft. Omdat deze heren zonder werk zouden komen hebben ze tegen alle afspraken , na de val van de muur, hun macht steeds verder uitgebreid richting Russische grens. Nu staan ze aan de deur van Rusland. De Oekraïense coup georganiseerd door Soros, Cia, McCain, Victoria Nulande, Amerika, NATO , EU, IMF en VN moest er voor zorgen dat de spanning tussen het westen en Rusland op zou lopen. Er valt Rusland totaal niets te verwijten, sterker nog we hebben het aan Poetin te danken dat het nog geen WW3 is !

  De oorlogsindustrie draait overuren en de banken en het Vaticaan maken nu vette winsten.

  Vergeet het volgende niet : All Wars are bankers Wars !!!!

  Iedere militaire die niet de dienst verlaat wegens gewetensbezwaren en vecht in het buitenland is voor mij een oorlogsmisdadiger !! Hij werkt bewust of onbewust mee aan het destabiliseren van de wereldvrede en maakt zich schuldig aan genocide en moord.

  23 likes
 8. Aan ninefornews zou ik willen vragen om samen met professor Karel van Wolferen een goed artikel te schrijven over de schaduwregering die ons land werkelijk regeren.

  Regeringen, vakbonden, Justitie, en wetenschap staan allemaal onder controle van de schaduwregering!
  Wie zijn die schaduwregering? Wel om er enkele te noemen; de BV Oranje, de Banken, de Multinationals, Big Pharma en nog enkele elite families.

  Deze families, firma’s laten u in sprookjes geloven maar achter de schermen werken ze hard om u privacy en u vrijheid af te pakken. Ze creëren bewust situaties en aanslagen om onder het mom van meer veiligheid u privacy en vrijheid zoveel mogelijk in te perken. Ze halen bewust vluchtelingen naar ons land om onrust te creëren en om de arbeidsmarkt totaal te verzieken….. het zijn plannen die vaak al 30 jaar geleden gepland zijn. Met als doel om werkslaven van de elite te creëren. En totale macht bij enkele families.

  Geef ze brood en spelen en je kunt ze helemaal naar je hand zetten !!

  16 likes
 9. Het hele JIT beslag is niet alleen amateuristisch gebral het staat ook nog eens vol met leugens.

  Het is dat Justitie ook corrupt is en in dienst van de de schaduwregering anders zou het per direct van tafel geveegd worden en bestempeld als grote onzin. Hehehe alles in elkaar geknutseld met geknipte en geplakte YouTube video’s. Het stukje video van YouTube waaruit blijkt dat die buk-installatie daar in juli nooit heeft gereden is er maar even uitgeknipt( de buk installatie op die video reed op die plaats daar in mei ! ) Als je dat in een rechtzaak bewijst en dat is eenvoudig te doen dan gaat het hele bewijs alleen daarom al van tafel.
  Er is nooit iets gedaan met de ooggetuigen van de OVSE die kogelgaten constateerde in de romp en in de stoel van de piloot.
  Wanttoknow heeft een heel zorgvuldige analyse en daar klopt naar mijn idee veel meer van.
  http://www.wanttoknow.nl

  Die onderste steen van Rutten is de zoveelste vette leugen van die misdadiger. Want een misdadiger is hij want hij werkt bewust het onderzoek tegen en liegt als de grootste crimineel …. ik hoop dat hij dat ook onder ede doet zodat we hem kunnen hangen voor meineed…. foutje … Justitie is ook al zo verrot en corrupt..

  10 likes
 10. We staan onder invloed van de leugenachtige media.
  We weten niet wat er werkelijk gebeurd.
  Als de leugens ophouden in de media en de waarheid komt aan het licht zal de wereld op alle fronten veranderen.

  https://www.youtube.com/user/DAHBOO77

  10 likes
 11. Journalistiek wat is de definitie & betekenis. Journalistiek is het door de journalist beroepsmatig verzamelen, verzenden, verspreiden en becommentariëren van actuele gegevens van algemeen belang die geschikt worden gemaakt voor publicatie in diverse media zoals kranten, tijdschriften, televisie en radio

  Yep, geschikt worden gemaakt, dat maakt dus alles duidelijk.

  9 likes
 12. Ze staan onder invloed van de antichrist.

  9 likes
 13. De verwondering is raar. Iedereen die de (verzwegen) geschiedenis kent weet dat ons Staatsonderwijs ons al generaties volstort met geschiedvervalsing. De media versterken dat valse beeld al generaties.

  Alle lijntjes wijzen in de richting van ónze corrupte regering.
  De Koning glom van opwinding met zijn contract twv. € 10mrd. voor zijn ‘Koninklijke’, let wel: met Janoekovitsj. ‘in de bepalingen: Oekraine verplichtte zich de concessie schoon te vegen van de huidige grondeigenaren en bewoners – en klaar te leggen voor fracking.

  ‘Atlantic Council’ Timmermans likte zichzelf omhoog om over deze valse vlag de regie te nemen. Zo zorgde hij voor uitstel van de berging – veel bewijzen verdwenen van ‘plaats delict’.
  De rest wordt door de propaganda machine van de NAVO net zo uitgesponnen als de valse vlag Lockerbie
  Dat is bewezen ook een CIA-operatie geweest te zijn. Ook die slaagde perfect,
  de hele wereld geloofde heilig in alle leugens.
  Ook 9/11 toont aan hoe machtig het propaganda apparaat van het kartel van Persagentschappen is.

  Onze kranten duiken nérgens in. De moord op jounalist Eddy de Roever, geheel verzwegen.
  Zo ook de dood van Pamela Hemelrijk. Zij kwamen te dicht bij de waarheid/ corrupte regering.

  De ware toedracht van de politieke moord op Fortuijn, misstanden die klokkenluiders aan het licht brachten m.n. Aad Bos, Spijkers, Zuyderwyn, Zorregieta – alles laten onze media lopen/dekken de corruptie/het landverraad toe. CETA, TTIP, ‘vrijhandel’; het heeft er allemaal ook mee te maken, met deze opgelegde globaliserings ideologie; ‘het beloofde land van de Hitlerites’.

  Met het associatieverdrag wordt het mes in de rug van de Nederlandse belastingbetaler gestoken. U staat garant voor Soros’ ‘investeringen’ aldaar. Echt de wereld op z’n kop! Deze oorlogsmisdadiger is al miljardair, steunt het moslimterrorisme enorm, de omvolking en islamisering van de EU.
  Dus. ‘Oranje boven’, ‘Koning van Spanje’ ‘tot in den doet (de dood)’. Komt eraan hoor; ‘Agenda 2030’.

  8 likes
 14. Waarom zonder enig bewijs er voortdurend op blijven hameren dat de MH-17 is neergehaald door de Russen en waarom niet ook eventuele verdachtmakingen richting Kiev leggen? Waarom zijn er nog steeds geen laatste cockpitgesprekken vrijgegeven? Waarom legt men geen link tussen de MH-17 en de MH-370?? Ik durf zelfs te beweren dat er getwijfeld mag worden of de MH-17 daadwerkelijk heeft bestaan of anderszins, indien deze wel heeft bestaan, of de MH17 ooit boven de Oekraïne heeft gevlogen. Twee toestellen opofferen voor dit doel is natuurlijk geschift, één toestel, één MH-370 is voldoende om te laten geloven dat er boven de Oekraïne een MH-17 is neergehaald.

  6 likes
 15. Peter R. de Vries heeft/had een vinger in de pap bij het Openbaar Ministerie.
  Hoe kan het, de volksmenner, de jongen van de opzwepende televisieprogramma’s op een onderbroekenzender waar men vooral schreeuwende reclames en nog wat leeghoofdige nietsigheid uitzend, die het niet zo nauw nemen met de waarheid, een vinger in de pap heeft bij hoofd politie en justitie…

  4 likes
 16. De politieke slaafsheid en brutale media manipulaties in Nederland over de Amerikaanse verkiezingen. Zie link : Wat trump zei en onze media verzwegen!

  https://www.youtube.com/watch?v=sCEaPQz8B9E&sns=fb

  4 likes
 17. Bedankt Wierd voor dit interview. Ben blij dat de heer van Wolferen net als ik een complotdenker is. Nu durven doorpakken met het AD(terug intimideren zoals heer van Wolferen zegt), misschien dat ik ooit weer een krant neem dan.

  2 likes
 18. Dat Rusland betrokken is bij de leugencampagne blijkt wel uit het feit dat zij eerst met het verhaal kwamen over radarbeelden te beschikken waaruit bleek dat er Oekraïense straaljagers in de buurt waren, maar sinds het JIT rapport ineens met radarbeelden kwamen waaruit ineens wel blijkt dat er een raket is afgeschoten, maar van rebellengebied. Lekker geloofwaardig, dus totaal niet.

  1 likes
  • Waarom zouden Oekraïne, de rebellen en Rusland niet allemaal schuldig kunnen zijn. Misschien had Oekraïne wel een vliegtuig in de buurt (expres?), en schoten de amateurrebellen een Russische raket daarop af, welke zijn doel miste en MH17 trof… Misschien dat zelfs de VS er ook nog bij betrokken is…

   Dat is zoals IK er over denk. Niet allemaal fingerpointen naar de VS of Rusland. Gewoon alle feiten op tafel, eerlijk beoordelen en dan eerlijk evt. deels veroordelen.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...