Gezondheid

YouTube verwijdert kanalen met video’s over geneeskrachtige cannabisolie. Mensen komen in actie tegen doorgeslagen censuurbeleid van Google

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

YouTube heeft zich voor het karretje van Big Pharma en de corrupte kankerindustrie laten spannen en is begonnen met het verwijderen van kanalen over cannabis.

De videosite haalde onder meer het kanaal Cannabis News Network van de Nederlandse journalist Steven Kompier offline in verband met het ‘schenden van de communityrichtlijnen en de servicevoorwaarden’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Kompier, die al jaren documentaires over medicinale cannabis maakt, is niet de enige die van YouTube is gegooid. In de afgelopen weken zijn tientallen cannabiskanalen offline gehaald.

De monopolist bepaalt

Steeds meer mensen zoeken hun toevlucht tot alternatieve behandelmethoden en doen hun onderzoek op internet.

Big Pharma probeert hen de pas af te snijden door het moeilijker te maken om toegang te krijgen tot informatie over de geneeskrachtige werking van cannabis.

“De monopolist bepaalt,” zei Kompier, die zo’n 100 video’s heeft gemaakt. “En wat is het volgende dat gecensureerd wordt? Waar zijn de grenzen?”

De journalist diende bezwaar in bij Google, maar de internetreus bleef bij het genomen besluit.

Censuurbeleid

Op internet wordt inmiddels actie gevoerd tegen het doorgeslagen censuurbeleid van Google, weet The Leaf Online.

Sommige mensen achter de cannabiskanalen zijn al hun materiaal kwijt. Na alle aandacht heeft Google het kanaal Cannabis News Network weer online geplaatst.

Kompier is blij dat zijn video’s weer online staan. “Voelt toch als een beetje erkenning,” zegt hij.

Schadelijk en gevaarlijk

Het YouTube-kanaal van Natural News is permanent verwijderd vanwege een filmpje over de geneeskrachtige werking van CBD-olie. Zonder waarschuwing.

Door het bekijken van de video kunnen mensen lichamelijke schade oplopen of sterven, aldus YouTube.

De videosite ziet filmpjes waarin gesproken wordt over natuurlijke geneeswijzen en het redden van levens als ‘schadelijk’ en ‘gevaarlijk’. Daarmee is ook YouTube een Orwelliaanse censuurhut geworden.

Waarschuwing

Hieronder is de video te zien die volgens YouTube zo gevaarlijk is dat het hele kanaal van Natural News offline moest worden gehaald.

Waarschuwing: je gaat nu een ‘gevaarlijke’ video bekijken die kan leiden tot ‘lichamelijke schade of sterfte’. Maak je borst maar nat:

Het filmpje gaat over een 52-jarige terminale kankerpatiënt die besloot cannabisolie te proberen nadat chemotherapie niet bleek te werken. Twee jaar later was ze in remissie.

Dokters zeiden in eerste instantie dat ze nog maar zes weken te leven zou hebben. De vrouw leeft nu een gelukkig, gezond en productief leven.

“Cannabisolie moet worden gelegaliseerd voor medische doeleinden,” zei de vrouw. “Mensen gaan dood en chemotherapie maakt hen niet beter.”

Inderdaad zeg, levensgevaarlijke beelden…

[Natural News, Villamedia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lachughhh
Lachughhh
6 jaren geleden

Hoeveel zouden ze betaald krijgen van die gore industrie ?/ ik denk aardig wat, natuurlijk allemaal onder de tafel want we gaan geen belasting betalen.
Gebruik al jaren geen youtube meer en ben het niet van plan ook.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
6 jaren geleden

ja ja gevaarkijk legt youtube filmpjes langs verschillende maten wanneer je op youtube CRAZY HOMEMADE INVENTIONS! kijkt..

is dat ook nooit niet helemaal gevaar loos..

zullen nog wel meer voorbeelden zijn..

waar geen waarschuwingen bijstaan..

het is maar hoe je insteekt bij gelijkbehandeling.. in gelijke gevallen..

met de complimenten van,

:adrianus-johannes.

Gezond verstandr
Gezond verstandr
6 jaren geleden

Sinds kort ben ik ook een fan van CBS olie.
Liep al 4 jaar met mijn dochtertje bij de dermatoloog voor een soort schimmel rond haar mond.
Je wil niet weten wat er ondertussen allemaal opgesmeerd moest worden. Laatste was zo agressief dat ze uit fel zonlicht moest blijven. Ook geen effect….
Wat nog rest was een zware prednison kuur. Ga ik niet laten gebeuren natuurlijk….
Toen zei ik tegen mijn vrouw dat ik toch wilde proberen om wat CBD olie erop te smeren. Niet erg enthousiast om wiet olie op je kind te smeren, lijkt me logisch.
Zijn nu 4 dagen verder, met een heel licht aangebracht laagje olie. Het lijkt gewoon weg te zijn…….
Dermatoloog gelooft me niet en denkt toch echt dat het aan zijn medicijn lag.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

De techgiganten (Google, Facebook, YouTube, Twitter etc) hebben hun handen ineen geslagen. Ze ruiken bloed. Alternatieve geneeswijzen, alternatieve media, conservatief nieuws. Aan alle kanten wordt het gebannen. Las gisteren nog het bericht dat Facebook ongekende aantallen accounts verwijderd heeft die gemakshalve als fake-accounts worden weggezet. Yeah right. Alles wat niet in de pas loopt van het gewenste narratief gaat de digitale kliko in. Driftig worden bepaalde algoritmes gebruikt en kunstmatige intelligentie ingezet om de datastroom die niet wenselijk is aan alle kanten te manipuleren. De techgiganten voeren de staforders die ze van boven hebben gekregen met veel plezier uit. De mensen die vragen stellen worden geridiculiseerd, belachelijk gemaakt met de destijds door de CIA bedachte term conspiracy. Het woord complot heeft daardoor ook een hele negatieve associatie gekregen terwijl dat het in werkelijkheid natuurlijk niet is. Complotten zijn niks anders dan onderlinge afspraken tussen mensen, bedrijven, overheden, genootschappen die bewust buiten het publieke domein worden gehouden. Dat gebeurt al sinds het begin der tijden. Dat ze niet willen dat het volk wakker wordt laat zich raden. George Orwell draait zich om in zijn graf. 1984 op steroïden. De cabal (lees de satanische elite) die de wereld bestuurt – merkt dat steeds meer mensen wakker beginnen te worden en als ze echt massaal ontwaken zijn hun dagen geteld. Oplossing – keiharde repressie van het vrije woord onder de fluwelen mantel van politieke correctheid maar in werkelijkheid krijgt iedereen een slot op zijn mond. Als het net nog verder wordt aangetrokken zullen zwaardere middelen gehanteerd gaan worden. Denk aan FEMA kampen.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x