CoronaMens en Dier

Zien we hier de voorspellingen van Geert Vanden Bossche uitkomen? ‘Belooft niet veel goeds’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Viroloog Geert Vanden Bossche heeft al vaak – onvermoeibaar – gewaarschuwd voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Hij waarschuwde al in 2021 dat de antilichamen die worden aangemaakt na coronavaccinatie het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Het gevolg is dat bepaalde ziektes moeilijker onder controle te houden zijn.

Hoe meer prikken men neemt, hoe meer dit immuunsysteem wordt onderdrukt, aldus de viroloog. “Neem dus vooral geen boosters.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In een interview waarschuwde hij daarnaast dat de gevaccineerden gevaar lopen. Corona zal blijven muteren en in veel gevallen zal dat fataal zijn voor mensen die zijn ingeënt, zei hij. De vaccinexpert voegde toe dat landen met een hoge vaccinatiegraad afstevenen op een ramp.

Schiet als een raket omhoog

Vanden Bossche zei te verwachten dat veel gevaccineerde mensen die besmet raken, ernstig ziek zullen worden en sterven.

Hij staat niet alleen. Meerdere experts hebben gewaarschuwd voor de catastrofale impact van het coronavaccinatieprogramma op de volksgezondheid.

Wat zien we nu gebeuren? De oversterfte in Nederland, een land met een hoge vaccinatiegraad, schiet als een raket omhoog.

Belooft niet veel goeds

“Zijn we op weg naar het moment waarop de voorspellingen van Geert Vanden Bossche gaan uitkomen?” vraagt moleculair bioloog Rogier Louwen zich af. “[Dit] belooft niet veel goeds, ook niet de hoeveelheid ambulances die we de afgelopen dagen hebben horen uitrijden, de winter is net begonnen.”

Neuroloog Jan Bonte merkt nog op: “Had het RIVM net een mooi modelletje bedacht waarmee ze de hele oversterfte van 2023 onder het tapijt konden vegen, werkt de realiteit niet mee.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Natuurlijk krijgt Geert Vanden Bossche 100& gelijk met ALLES wat hij de afgelopen jaren heeft voorspeld.

Wij ZIEN het dagelijks om ons heen gebeuren.

Ik heb een echte expert, die Geert absoluut is, al vanaf 2020 gevolgd, samen met mensen als Sucharit Bhakdi (hoop dat ik de naam goed spel) en Vernon Coleman. Er zijn er nog veel meer, maar die heb ik niet zo snel paraat.

Dankzij de geweldige inspanningen van deze helden (want zó noem ik mensen, die ECHT het welzijn van de mensheid dienen), zijn mijn man en ik er NIET ingetrapt.

Dit in tegenstelling tot onze eigen kinderen, die er, jammer genoeg, wel ingestonken zijn. Ik kan alleen maar hopen, dat ze tot de bevoorrechte groep behoren, die geen schade ondervinden.

Vanochtend las ik op Telegram, dat er nu weer een nieuw fenomeen is bedacht om de schade van de experimentele gentechinjecties te verdoezelen.

Het wordt genoemd het HHS, afkorting voor Holiday Heart Syndrom. Holiday staat in dit verband voor vakantie in de meest ruime zin van het woord. Daar bedoelen ze ook een vrij weekend mee.

In dit verband is het trouwens grote larie, want de ECHTE oorzaak mag natuurlijk niet genoemd worden.

Eén ding is in ieder geval zeker: voor alle geprikte mensen worden het nog heel spannende tijden!

Bouke
Bouke
3 maanden geleden

Waar je eerder op een willekeurig moment in de auto stapte, hoorde of zag je zelden een ambulance. Dat is momenteel tegenovergesteld. En ik ben niet de enige die het opmerkt.

Joost
Joost
3 maanden geleden

Dat verbaasd mij ook omdat ik de laatste tijd veel minder de ziekenauto heb gehoord. Maar dat kan natuurlijk op toeval berusten?

Ome jaap
Ome jaap
3 maanden geleden

En nog velen het niet willen zien…heb er met mijn partner en familie/vrienden over die zeggen, geloof je nog steeds in die onzin? We zijn er toch nog? Al 6 x geprikt dus stop met die nepnieuws! Echt waar dus die discussie ga ik uit de weg…

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x