Homepagina » UFO » New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’
new york times
Foto: CC0

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, zal naar alle waarschijnlijkheid spoedig een aantal van haar bevindingen naar buiten brengen. Dat schrijft de New York Times. De bevindingen zouden weleens opzienbarend kunnen zijn, met name voor mensen die nog twijfelen aan het bestaan van UFO’s.

Het Pentagon doet al meer dan een decennium onderzoek naar deze onbekende objecten, maar er is nog weinig bekend over eventuele ontdekkingen die zijn gedaan. Wat we al wel weten is dat er vaartuigen geborgen zouden zijn die niet op deze aarde zijn gemaakt, zo valt te lezen in het artikel van de New York Times.

Eric Davis, die ooit deel uitmaakte van de eenheid, zei dat het team objecten aantrof die ‘we niet zelf konden maken’.

Ze zijn niet van ons

De eenheid brengt ieder half jaar verslag uit aan de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat. Senator Marco Rubio, de voorzitter van de commissie, zei: “Er vliegen dingen over onze legerbases en andere plekken waar we militaire oefeningen houden, en we weten niet wat het zijn – en ze zijn niet van ons.”

Luis Elizondo, de man die tot 2017 leiding gaf aan de eenheid, zei tegen de krant dat het team objecten ‘van onbekende oorsprong’ heeft bestudeerd.

Het nieuwsbericht heeft ook de aandacht getrokken van FvD-leider Thierry Baudet:


[NYT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
9 maanden geleden

Lees het boek: De Universele Schepping van Stefan Denaerde en het boek: Wij komen al door de eeuwen heen, van Ans Hoornweg.

Justin
Justin
9 maanden geleden

Dit is wat men noemt soft disclosure ,mensen worden zachtjes aan bekend gemaakt met het idee dat er buitenaardsen zijn, voor de meer geïnformeerden is dit ouwe koek die weten allang dat er al in ieder geval sinds Eisenhower contact is met buitenaardsen, maar wat ook vaak over het hoofd wordt gezien is dat er ufo’s ook vanuit binnen aarde met ongelofelijke snelheden over de oppervlakte vliegen.In de aarde wemelt het ook van leven, bekende steden zijn ;Telos ,Shambala en Agartha.

vladi
vladi
Reactie op  Justin
9 maanden geleden

Telos,Shambala en Agartha?
hoe was je vakantie daar?

fff

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  vladi
4 maanden geleden

Het zal wel lekker warm weer zijn geweest

Marc
Marc
Reactie op  Justin
9 maanden geleden

@Justin: Telos ,Shambala en Agartha zijn bekende steden? Niet volgens de GPS van 99,99% van de gehele wereldbevolking lijkt me 😉

Marc
Marc
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

@Justin: Ps: Agartha is het hele ondergrondse rijk en Telos en Shambala zijn steden in Agartha, enkele van de 100 steden of meer..

Justin
Justin
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

Meer zelfs ,eerder 120 daar in Agartha,
Agartha is een netwerk “van steden “ maar eigenlijk kunt je het ook niet vergelijken met wat wij steden noemen /zoals wij kennen.Telos en Shambala worden wel het meest genoemd. Soms ook andere idd zoals Catharia het centrum .
Ik vind de verhalen waar Admiraal Byrd mee terug kwam uiterst fascinerend. Ik hoop het mee te maken dat wij oppervlakte bewoners eens kunnen rondkijken in de binnenaarde.

Marc
Marc
Reactie op  Justin
9 maanden geleden

@Justin: Idd en je bent niet de enige 😉

Willem
Willem
9 maanden geleden

Tja maar als de main stream media dit beweert dan zal er wel een hele dikke adder onder het gras zitten/liggen. Over Ufo’s hoeft niemand geheimzinnig te doen want die zijn er gewoon, maar misschien is het een opbouw naar een scenario om veel mensen bang te maken als deze corona hype mislukt. Veel mensen (zoals mensen die hier reageren) zullen het interessant vinden en blij zijn dat het wat meer openbaar wordt, maar de mensen zie nu nog braaf afstand houden en 30 keer handen wassen en graag een mondkapje opzetten en smeken om meer maatregelen die zullen in paniek raken en dan komen de (door demonen overgenomen) overheden (want de aarde is de hel) om ons te redden tegen weer een hogere prijs uiteraard. Veel van wat buitenaards wordt genoemd is binnenaards maar daarom niet minder interessant natuurlijk. We gaan een hele harde tijd tegemoet mede aardebewoners, ons verstand bij elkaar houden zal niet meevallen. Deze “reset” kan 5 jaar aanhouden en wat je het beste kunt doen is er naar kijken als een toeschouwer, tegenhouden kunnen we het toch niet en de politiek heeft geen enkele invloed. Die worden bestuurd zonder dat ze het beseffen, gewoon kijken vanaf een (mentale) afstand en “Go with the flow”. Laat je niet gek maken, verplichten ze mondkapjes zet er een feestneus bij op, laat zien hoe belachelijk het allemaal is en lach er om. Zoals iemand in een ver verleden wel eens schijnt te hebben gezegd “Vergeef het ze, want ze weten niet wat ze doen”.

vladi
vladi
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

de pedomoordenaars spelen nog maar een keer de ufokaart,want er is teveel weerstand.
als dit niet werkt komt de stikstof crisis weer terug of greta (hi i am chucky)
thunberg.

verzet je tegen alles!

fff

Rob
Rob
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Als duidelijk wordt wat een mens IS dan zijn buitenaardse levensvormen geen vreemd idee. Dezelfde kern met een ander soort lichaam. Maar vanuit die kern is alleen een ruimer bewustzijn aanwezig terwijl we als mens altijd een slapend bewustzijn hebben gehad van die kern, niet eens ons eigen leven leven en alleen maar met een wereld van macht en controle te maken hebben gehad. Dat is altijd zo geweest op deze planeet. Aangezien het in dit artikel over UFO’s gaat, en dus ook over buitenaardsen die ze gemaakt moeten hebben, er wordt door velen gezegd dat de mens zoals die lange tijd bestaat, door buitenaardsen is gecreëerd en dat die ons toen al als slaaf hebben gecreëerd. Dan zijn er ook velen die zeggen dat van die buitenaardsen nog een aantal afstammelingen of bloedlijnen hier op de planeet zijn en daar is de mens nog steeds slaaf van.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
9 maanden geleden

Klopt ook Rob,

Marc
Marc
Reactie op  Rob
9 maanden geleden

@Rob: de mens is wel degelijk ooit wakker geweest want dat is nu net de reden waarom er zoveel moeite wordt gedaan om de huidige mens slapend te houden.

Pieter
Pieter
9 maanden geleden

Waarom komt dit soort nieuws altijd in een verkiezingsjaar naar buiten?
En wordt het daarna weer stil.

mart
mart
Reactie op  Pieter
20 uren geleden

om de kiezers naar binnen te jagen tijdens het stemmen. zit er net weer een alien op het stemhokje

Mistery babylon
Mistery babylon
9 maanden geleden

Is dit niet gewoon een false flag?
Om de wereldbevolking angst aan te jagen .het is de NWO niet gelukt met de climate hoax en de covid hoax.
Dus nu proberen ze het met buitenaardse leven .

Think about it.

Trix
Trix
Reactie op  Mistery babylon
9 maanden geleden

Ja silence sublimical conditioning. Making people slowly but slowly prepared for the next step in false flags. Aliens are coming, astroids are coming. Remember we create our own reality as they want it.

Jack Burton
Jack Burton
9 maanden geleden

Naast dat de sektarische vrinden ons een perceptie hebben gegeven welke niet meetbaar is, alleen theoretisch, maar haast nooit practisch is, de wetenschappelijke methode niet overleeft en heel vaak exact tegenovergesteld is aan de hand van de waarneembare realiteit en neutraliteit…gaan ze nu over om deze (verplichte kost) perceptie te versterken…een juiste tijd als u het mij vraagt, een tijd waarin de mens zich netjes laat muilkorven, afstand neemt, niet kan wachten op een spuitje en elkaar keurig verraad bij de autoriteiten aan de hand van een portie fake-news welke diens weerga niet kent…gooi daar het spannende verhaal van de 75 jaar lang geconditioneerde (mars)mannetjes en hun vliegende schotels tegenaan en Voila!! in één klap zijn we nòg simpeler geworden, er is werkelijk geen (sektarische) grap waar we niet instinken… fijn weekend!

Devon
Devon
Reactie op  Jack Burton
9 maanden geleden

Dit past inderdaad in het scenario waar een in ontredderde wereld “gered” worden zal door buitenaartsen ofwel de anti Christ. De disclosures zijn er om de mensheid rijp te maken voor wat gaat komen. En UFO’s zijn er sinds het ontginnen van de aarde. Google maar eens op oude religieuze schilderijen waar je de vliegende boekrollen in kan vinden. De hemelvaart van Jezus en de bevruchting van Maria die door een energiestraal vanuit een luchtvoertuig wordt getroffen.En dan Roswell en het Rendlesham forest incident waar aliens telepatisch aan militairen lieten weten “de loop van de planeet” te monitoren.

Jan
Jan
9 maanden geleden

Een valse vlag operatie??

Devon
Devon
9 maanden geleden

@Willem. Helemaal eens. Dit is precies wat er aan de hand is. Zelfs de grootste wereldleiders staan machteloos. Heel boeiend om te zien hoe een vreemde kracht Corona misbruikt om de samenleving op ongekende wijze te ontwrichten. Het is steeds weer aan dovemans oren gezegd dat in 2017 wereldwijd meer mensen aan griep dood gingen dan tot nu toe door corona. Ik krijg braakneigingen van de BBC,CNN, de NOS hoe ze de zaak besodemieteren, feiten verzwijgen en statistieken verdraaien. Wat heb je aan een melding over besmettingen als er niet bij wordt verteld hoeveel van de positief geteste mensen daadwerkelijk ziek is en de mate waarin.

Alex
Alex
9 maanden geleden

When do they going to disclose free energy, we all know Ufos exist but you never hear about free energy which also exist, apart from DR Steven Greer. Oh wait, it’s because of ‘free energy’ which would RUIN oil industry. Typical! Corrupt world leaders are sitting on “alien technology” which could provide cost free renewable energy to the world, according to Dr Steven Greer. However, he claims the existence of the world-saving technology is suppressed to allow business moguls to cash in on the oil and fossil fuel industries until they run out. He said: “If along with the disclosure of intelligent life, you’re going to have the most disruptive technology in all of history come out… this becomes a big macro-economic issue and that is what the secrecy is partially rooted in.“I began to realise that there were people inside government that know about these projects and there are people inside who do not know, and it has nothing to do with your rank, it doesn’t matter if you are the president. “It doesn’t matter if you’re the CIA director. It only matters if the bureaucracy feels like you are going to go along with the agenda and keeping this secret.”

Alex
Alex
9 maanden geleden

Here’s the full documentary “Unacknowledged” by, Dr Steven Greer. Year: 2017

https://youtu.be/PflnW59KtGc

The other full documentary “Sirius” by Dr Steven Greer from the year 2013 can be found here:

https://youtu.be/5C_-HLD21hA

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x