Homepagina » UFO » New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’
new york times
Foto: CC0

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, zal naar alle waarschijnlijkheid spoedig een aantal van haar bevindingen naar buiten brengen. Dat schrijft de New York Times. De bevindingen zouden weleens opzienbarend kunnen zijn, met name voor mensen die nog twijfelen aan het bestaan van UFO’s.

Het Pentagon doet al meer dan een decennium onderzoek naar deze onbekende objecten, maar er is nog weinig bekend over eventuele ontdekkingen die zijn gedaan. Wat we al wel weten is dat er vaartuigen geborgen zouden zijn die niet op deze aarde zijn gemaakt, zo valt te lezen in het artikel van de New York Times.

Eric Davis, die ooit deel uitmaakte van de eenheid, zei dat het team objecten aantrof die ‘we niet zelf konden maken’.

Ze zijn niet van ons

De eenheid brengt ieder half jaar verslag uit aan de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat. Senator Marco Rubio, de voorzitter van de commissie, zei: “Er vliegen dingen over onze legerbases en andere plekken waar we militaire oefeningen houden, en we weten niet wat het zijn – en ze zijn niet van ons.”

Luis Elizondo, de man die tot 2017 leiding gaf aan de eenheid, zei tegen de krant dat het team objecten ‘van onbekende oorsprong’ heeft bestudeerd.

Het nieuwsbericht heeft ook de aandacht getrokken van FvD-leider Thierry Baudet:


[NYT]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Tja maar als de main stream media dit beweert dan zal er wel een hele dikke adder onder het gras zitten/liggen. Over Ufo’s hoeft niemand geheimzinnig te doen want die zijn er gewoon, maar misschien is het een opbouw naar een scenario om veel mensen bang te maken als deze corona hype mislukt. Veel mensen (zoals mensen die hier reageren) zullen het interessant vinden en blij zijn dat het wat meer openbaar wordt, maar de mensen zie nu nog braaf afstand houden en 30 keer handen wassen en graag een mondkapje opzetten en smeken om meer maatregelen die zullen in paniek raken en dan komen de (door demonen overgenomen) overheden (want de aarde is de hel) om ons te redden tegen weer een hogere prijs uiteraard. Veel van wat buitenaards wordt genoemd is binnenaards maar daarom niet minder interessant natuurlijk. We gaan een hele harde tijd tegemoet mede aardebewoners, ons verstand bij elkaar houden zal niet meevallen. Deze “reset” kan 5 jaar aanhouden en wat je het beste kunt doen is er naar kijken als een toeschouwer, tegenhouden kunnen we het toch niet en de politiek heeft geen enkele invloed. Die worden bestuurd zonder dat ze het beseffen, gewoon kijken vanaf een (mentale) afstand en “Go with the flow”. Laat je niet gek maken, verplichten ze mondkapjes zet er een feestneus bij op, laat zien hoe belachelijk het allemaal is en lach er om. Zoals iemand in een ver verleden wel eens schijnt te hebben gezegd “Vergeef het ze, want ze weten niet wat ze doen”.

  20 likes
  • vladi schreef:

   de pedomoordenaars spelen nog maar een keer de ufokaart,want er is teveel weerstand.
   als dit niet werkt komt de stikstof crisis weer terug of greta (hi i am chucky)
   thunberg.

   verzet je tegen alles!

   fff

   8 likes
  • Rob schreef:

   Als duidelijk wordt wat een mens IS dan zijn buitenaardse levensvormen geen vreemd idee. Dezelfde kern met een ander soort lichaam. Maar vanuit die kern is alleen een ruimer bewustzijn aanwezig terwijl we als mens altijd een slapend bewustzijn hebben gehad van die kern, niet eens ons eigen leven leven en alleen maar met een wereld van macht en controle te maken hebben gehad. Dat is altijd zo geweest op deze planeet. Aangezien het in dit artikel over UFO’s gaat, en dus ook over buitenaardsen die ze gemaakt moeten hebben, er wordt door velen gezegd dat de mens zoals die lange tijd bestaat, door buitenaardsen is gecreëerd en dat die ons toen al als slaaf hebben gecreëerd. Dan zijn er ook velen die zeggen dat van die buitenaardsen nog een aantal afstammelingen of bloedlijnen hier op de planeet zijn en daar is de mens nog steeds slaaf van.

   4 likes
 • Justin schreef:

  Dit is wat men noemt soft disclosure ,mensen worden zachtjes aan bekend gemaakt met het idee dat er buitenaardsen zijn, voor de meer geïnformeerden is dit ouwe koek die weten allang dat er al in ieder geval sinds Eisenhower contact is met buitenaardsen, maar wat ook vaak over het hoofd wordt gezien is dat er ufo’s ook vanuit binnen aarde met ongelofelijke snelheden over de oppervlakte vliegen.In de aarde wemelt het ook van leven, bekende steden zijn ;Telos ,Shambala en Agartha.

  12 likes
  • vladi schreef:

   Telos,Shambala en Agartha?
   hoe was je vakantie daar?

   fff

   2 likes
  • Marc schreef:

   @Justin: Telos ,Shambala en Agartha zijn bekende steden? Niet volgens de GPS van 99,99% van de gehele wereldbevolking lijkt me 😉

   1 likes
   • Marc schreef:

    @Justin: Ps: Agartha is het hele ondergrondse rijk en Telos en Shambala zijn steden in Agartha, enkele van de 100 steden of meer..

    1 likes
    • Justin schreef:

     Meer zelfs ,eerder 120 daar in Agartha,
     Agartha is een netwerk “van steden “ maar eigenlijk kunt je het ook niet vergelijken met wat wij steden noemen /zoals wij kennen.Telos en Shambala worden wel het meest genoemd. Soms ook andere idd zoals Catharia het centrum .
     Ik vind de verhalen waar Admiraal Byrd mee terug kwam uiterst fascinerend. Ik hoop het mee te maken dat wij oppervlakte bewoners eens kunnen rondkijken in de binnenaarde.

     4 likes
 • Pieter schreef:

  Waarom komt dit soort nieuws altijd in een verkiezingsjaar naar buiten?
  En wordt het daarna weer stil.

  7 likes
 • Mistery babylon schreef:

  Is dit niet gewoon een false flag?
  Om de wereldbevolking angst aan te jagen .het is de NWO niet gelukt met de climate hoax en de covid hoax.
  Dus nu proberen ze het met buitenaardse leven .

  Think about it.

  6 likes
  • Trix schreef:

   Ja silence sublimical conditioning. Making people slowly but slowly prepared for the next step in false flags. Aliens are coming, astroids are coming. Remember we create our own reality as they want it.

   1 likes
 • Jack Burton schreef:

  Naast dat de sektarische vrinden ons een perceptie hebben gegeven welke niet meetbaar is, alleen theoretisch, maar haast nooit practisch is, de wetenschappelijke methode niet overleeft en heel vaak exact tegenovergesteld is aan de hand van de waarneembare realiteit en neutraliteit…gaan ze nu over om deze (verplichte kost) perceptie te versterken…een juiste tijd als u het mij vraagt, een tijd waarin de mens zich netjes laat muilkorven, afstand neemt, niet kan wachten op een spuitje en elkaar keurig verraad bij de autoriteiten aan de hand van een portie fake-news welke diens weerga niet kent…gooi daar het spannende verhaal van de 75 jaar lang geconditioneerde (mars)mannetjes en hun vliegende schotels tegenaan en Voila!! in één klap zijn we nòg simpeler geworden, er is werkelijk geen (sektarische) grap waar we niet instinken… fijn weekend!

  3 likes
  • Devon schreef:

   Dit past inderdaad in het scenario waar een in ontredderde wereld “gered” worden zal door buitenaartsen ofwel de anti Christ. De disclosures zijn er om de mensheid rijp te maken voor wat gaat komen. En UFO’s zijn er sinds het ontginnen van de aarde. Google maar eens op oude religieuze schilderijen waar je de vliegende boekrollen in kan vinden. De hemelvaart van Jezus en de bevruchting van Maria die door een energiestraal vanuit een luchtvoertuig wordt getroffen.En dan Roswell en het Rendlesham forest incident waar aliens telepatisch aan militairen lieten weten “de loop van de planeet” te monitoren.

   2 likes
 • Alex schreef:

  When do they going to disclose free energy, we all know Ufos exist but you never hear about free energy which also exist, apart from DR Steven Greer. Oh wait, it’s because of ‘free energy’ which would RUIN oil industry. Typical! Corrupt world leaders are sitting on “alien technology” which could provide cost free renewable energy to the world, according to Dr Steven Greer. However, he claims the existence of the world-saving technology is suppressed to allow business moguls to cash in on the oil and fossil fuel industries until they run out. He said: “If along with the disclosure of intelligent life, you’re going to have the most disruptive technology in all of history come out… this becomes a big macro-economic issue and that is what the secrecy is partially rooted in.“I began to realise that there were people inside government that know about these projects and there are people inside who do not know, and it has nothing to do with your rank, it doesn’t matter if you are the president. “It doesn’t matter if you’re the CIA director. It only matters if the bureaucracy feels like you are going to go along with the agenda and keeping this secret.”

  3 likes
 • Alex schreef:

  Correction, the full documentary (English) “Acknowledged” without renting or paying for it, can be found here:

  https://youtu.be/hX3EsuznNxM

  3 likes
 • Ronald schreef:

  Lees het boek: De Universele Schepping van Stefan Denaerde en het boek: Wij komen al door de eeuwen heen, van Ans Hoornweg.

  2 likes
 • Devon schreef:

  @Willem. Helemaal eens. Dit is precies wat er aan de hand is. Zelfs de grootste wereldleiders staan machteloos. Heel boeiend om te zien hoe een vreemde kracht Corona misbruikt om de samenleving op ongekende wijze te ontwrichten. Het is steeds weer aan dovemans oren gezegd dat in 2017 wereldwijd meer mensen aan griep dood gingen dan tot nu toe door corona. Ik krijg braakneigingen van de BBC,CNN, de NOS hoe ze de zaak besodemieteren, feiten verzwijgen en statistieken verdraaien. Wat heb je aan een melding over besmettingen als er niet bij wordt verteld hoeveel van de positief geteste mensen daadwerkelijk ziek is en de mate waarin.

  2 likes
 • Alex schreef:

  Here’s the full documentary “Unacknowledged” by, Dr Steven Greer. Year: 2017

  https://youtu.be/PflnW59KtGc

  The other full documentary “Sirius” by Dr Steven Greer from the year 2013 can be found here:

  https://youtu.be/5C_-HLD21hA

  2 likes
 • Jan schreef:

  Een valse vlag operatie??

  0 likes
 • d1rty7 schreef:

  Als je niet in ufo’s of buitenaards leven gelooft dan ben je echt arrogant of gehersenspoeld of zo dom dat je alleen het nos journaal kijkt ha ha. De vraag is : …waarom NU? na zo’n lange periode nu als Amerika gaan toegeven dat dit fenomeen bestaat? Het zal ze wel weer beter uitkomen …aandacht afleiden van andere zaken die nu spelen op deze verschrikkelijke mislukte wereld vol egoïsten.

  0 likes
 • Ron Swart schreef:

  Het NOS-journaal heeft zowaar bericht dat UFO’s bestaan terwijl de Volkskrant & NRC zwegen in alle talen. Vice-admiraal Byrd heeft in 1946/1947 met een flottielje + de nodige vliegtuigen een delicate missie op Antarctica uitgevoerd onder de naam Highjump. Het doel was de UFO-basis van de nazi’s te verslaan. Het is gelukt, maar met enorme verliezen. Piloten scheten in hun broek als ze plotseling vanuit het water UFO’s zagen opstijgen met formidabele snelheden.
  Na terugkomst is Byrd onder sterke druk gezet om z’n mond te houden. Een soort Roswell.
  In 2015 hebben mensen als Obama, Willem-Alexander & Máxima en de Noorse koningin Sonja een bezoek gebracht aan Antarctica. Er zijn aanwijzingen dat er meerdere ingangen zijn naar het midden-aardse rijk Agartha. De bewoners willen vooralsnog onder geen beding contact met de bewoners van aarde (Gaia), vanwege het hier nog steeds heersende geweld.

  0 likes
 • Loes in de Pels schreef:

  Gelukkig vragen mijn medereageerders hier zich ook af : waarom komen ze uitgerekend nu met dit UFO ‘nieuws’?

  Vermoedelijk is dit hun volgende wild card.
  Alles om ons maar bezig te houden. Neprellen en nepaanslagen ensceneren wordt steeds lastiger en de nasleep is ingewikkeld.

  Dodelijke virussen maken nog amper indruk omdat de waarheid inmiddels achterhaald is en veel moedige en geloofwaardige mensen met feiten naar voren zijn getreden en het fakenieuws meesterlijk hebben weerlegd.

  Dit Ufo nieuws bevreemd mij temeer omdat er de afgelopen decennia werkelijk alles aan gedaan is om het juist uit het publieke domein te houden.
  Het was immers staatsgeheim…nou dan weet je het wel ; )

  Toen het Vaticaan op een gegeven moment een superkrachtige sterrenkijker heeft gekocht genaamd Lucifer, dacht ik nog: wij worden bewust in het ongewisse gelaten.
  Destijds was er heel veel te doen om de planeet Saturnus en omdat Satan himself op Saturnus zou recideren.
  Het Vaticaan wil het aardse bezoek van hun heer absoluut niet missen en hem als eerste welkom heten.

  Wij, het volk, zijn zwaar onderschat. De bedenkers van de scamdemie hadden verwacht dat we ons zonder slag of stoot over zouden geven aan hun leiderschap en inmiddels door angst verlamd zouden zijn vanwege dit
  ‘ dodelijke’ virus en smekend in de rij zouden staan voor een vaccin.
  Mijn geloof in de mensheid heeft zich juist door dit virus hersteld.
  Er blijken gelukkig steeds meer leeuwen dan schapen te zijn.

  0 likes
 • x

  Check Also

  baudet

  Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

  D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  >