UFO

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, zal naar alle waarschijnlijkheid spoedig een aantal van haar bevindingen naar buiten brengen. Dat schrijft de New York Times. De bevindingen zouden weleens opzienbarend kunnen zijn, met name voor mensen die nog twijfelen aan het bestaan van UFO’s.

Het Pentagon doet al meer dan een decennium onderzoek naar deze onbekende objecten, maar er is nog weinig bekend over eventuele ontdekkingen die zijn gedaan. Wat we al wel weten is dat er vaartuigen geborgen zouden zijn die niet op deze aarde zijn gemaakt, zo valt te lezen in het artikel van de New York Times.

Eric Davis, die ooit deel uitmaakte van de eenheid, zei dat het team objecten aantrof die ‘we niet zelf konden maken’.

Ze zijn niet van ons

De eenheid brengt ieder half jaar verslag uit aan de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat. Senator Marco Rubio, de voorzitter van de commissie, zei: “Er vliegen dingen over onze legerbases en andere plekken waar we militaire oefeningen houden, en we weten niet wat het zijn – en ze zijn niet van ons.”

Luis Elizondo, de man die tot 2017 leiding gaf aan de eenheid, zei tegen de krant dat het team objecten ‘van onbekende oorsprong’ heeft bestudeerd.

Het nieuwsbericht heeft ook de aandacht getrokken van FvD-leider Thierry Baudet:


[NYT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
2 jaren geleden

Lees het boek: De Universele Schepping van Stefan Denaerde en het boek: Wij komen al door de eeuwen heen, van Ans Hoornweg.

Justin
Justin
2 jaren geleden

Dit is wat men noemt soft disclosure ,mensen worden zachtjes aan bekend gemaakt met het idee dat er buitenaardsen zijn, voor de meer geïnformeerden is dit ouwe koek die weten allang dat er al in ieder geval sinds Eisenhower contact is met buitenaardsen, maar wat ook vaak over het hoofd wordt gezien is dat er ufo’s ook vanuit binnen aarde met ongelofelijke snelheden over de oppervlakte vliegen.In de aarde wemelt het ook van leven, bekende steden zijn ;Telos ,Shambala en Agartha.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Tja maar als de main stream media dit beweert dan zal er wel een hele dikke adder onder het gras zitten/liggen. Over Ufo’s hoeft niemand geheimzinnig te doen want die zijn er gewoon, maar misschien is het een opbouw naar een scenario om veel mensen bang te maken als deze corona hype mislukt. Veel mensen (zoals mensen die hier reageren) zullen het interessant vinden en blij zijn dat het wat meer openbaar wordt, maar de mensen zie nu nog braaf afstand houden en 30 keer handen wassen en graag een mondkapje opzetten en smeken om meer maatregelen die zullen in paniek raken en dan komen de (door demonen overgenomen) overheden (want de aarde is de hel) om ons te redden tegen weer een hogere prijs uiteraard. Veel van wat buitenaards wordt genoemd is binnenaards maar daarom niet minder interessant natuurlijk. We gaan een hele harde tijd tegemoet mede aardebewoners, ons verstand bij elkaar houden zal niet meevallen. Deze “reset” kan 5 jaar aanhouden en wat je het beste kunt doen is er naar kijken als een toeschouwer, tegenhouden kunnen we het toch niet en de politiek heeft geen enkele invloed. Die worden bestuurd zonder dat ze het beseffen, gewoon kijken vanaf een (mentale) afstand en “Go with the flow”. Laat je niet gek maken, verplichten ze mondkapjes zet er een feestneus bij op, laat zien hoe belachelijk het allemaal is en lach er om. Zoals iemand in een ver verleden wel eens schijnt te hebben gezegd “Vergeef het ze, want ze weten niet wat ze doen”.

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Waarom komt dit soort nieuws altijd in een verkiezingsjaar naar buiten?
En wordt het daarna weer stil.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x