Homepagina » UFO » New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’
new york times
Foto: CC0

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, zal naar alle waarschijnlijkheid spoedig een aantal van haar bevindingen naar buiten brengen. Dat schrijft de New York Times. De bevindingen zouden weleens opzienbarend kunnen zijn, met name voor mensen die nog twijfelen aan het bestaan van UFO’s.

Het Pentagon doet al meer dan een decennium onderzoek naar deze onbekende objecten, maar er is nog weinig bekend over eventuele ontdekkingen die zijn gedaan. Wat we al wel weten is dat er vaartuigen geborgen zouden zijn die niet op deze aarde zijn gemaakt, zo valt te lezen in het artikel van de New York Times.

Eric Davis, die ooit deel uitmaakte van de eenheid, zei dat het team objecten aantrof die ‘we niet zelf konden maken’.

Ze zijn niet van ons

De eenheid brengt ieder half jaar verslag uit aan de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat. Senator Marco Rubio, de voorzitter van de commissie, zei: “Er vliegen dingen over onze legerbases en andere plekken waar we militaire oefeningen houden, en we weten niet wat het zijn – en ze zijn niet van ons.”

Luis Elizondo, de man die tot 2017 leiding gaf aan de eenheid, zei tegen de krant dat het team objecten ‘van onbekende oorsprong’ heeft bestudeerd.

Het nieuwsbericht heeft ook de aandacht getrokken van FvD-leider Thierry Baudet:


[NYT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
1 jaar geleden

Lees het boek: De Universele Schepping van Stefan Denaerde en het boek: Wij komen al door de eeuwen heen, van Ans Hoornweg.

Justin
Justin
1 jaar geleden

Dit is wat men noemt soft disclosure ,mensen worden zachtjes aan bekend gemaakt met het idee dat er buitenaardsen zijn, voor de meer geïnformeerden is dit ouwe koek die weten allang dat er al in ieder geval sinds Eisenhower contact is met buitenaardsen, maar wat ook vaak over het hoofd wordt gezien is dat er ufo’s ook vanuit binnen aarde met ongelofelijke snelheden over de oppervlakte vliegen.In de aarde wemelt het ook van leven, bekende steden zijn ;Telos ,Shambala en Agartha.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Tja maar als de main stream media dit beweert dan zal er wel een hele dikke adder onder het gras zitten/liggen. Over Ufo’s hoeft niemand geheimzinnig te doen want die zijn er gewoon, maar misschien is het een opbouw naar een scenario om veel mensen bang te maken als deze corona hype mislukt. Veel mensen (zoals mensen die hier reageren) zullen het interessant vinden en blij zijn dat het wat meer openbaar wordt, maar de mensen zie nu nog braaf afstand houden en 30 keer handen wassen en graag een mondkapje opzetten en smeken om meer maatregelen die zullen in paniek raken en dan komen de (door demonen overgenomen) overheden (want de aarde is de hel) om ons te redden tegen weer een hogere prijs uiteraard. Veel van wat buitenaards wordt genoemd is binnenaards maar daarom niet minder interessant natuurlijk. We gaan een hele harde tijd tegemoet mede aardebewoners, ons verstand bij elkaar houden zal niet meevallen. Deze “reset” kan 5 jaar aanhouden en wat je het beste kunt doen is er naar kijken als een toeschouwer, tegenhouden kunnen we het toch niet en de politiek heeft geen enkele invloed. Die worden bestuurd zonder dat ze het beseffen, gewoon kijken vanaf een (mentale) afstand en “Go with the flow”. Laat je niet gek maken, verplichten ze mondkapjes zet er een feestneus bij op, laat zien hoe belachelijk het allemaal is en lach er om. Zoals iemand in een ver verleden wel eens schijnt te hebben gezegd “Vergeef het ze, want ze weten niet wat ze doen”.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Waarom komt dit soort nieuws altijd in een verkiezingsjaar naar buiten?
En wordt het daarna weer stil.

x

Check Also

van houwelingen

Van Houwelingen gaat los in Kamer: ‘We zijn als land terechtgekomen in een Orwell-achtige 1948-samenleving’

Is het normaal dat in deze tijd ...

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x