CoronaBuitenland

‘Doorbraak!’ Er stierven NUL jonge gezonde individuen aan corona

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!

In Israël zijn nul gezonde individuen jonger dan 50 jaar gestorven aan corona, blijkt uit data van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid die zijn opgevraagd door een advocaat. In de leeftijdsgroep 18 tot en met 49 jaar stierven geen mensen zonder onderliggende aandoeningen aan corona.

“Nul is een heel, heel duidelijk cijfer,” zei internist Yoav Yehezkelli van de Universiteit van Tel Aviv tegen de krant The Epoch Times. “Waarom waren al die extreme maatregelen – zoals schoolsluitingen, het vaccineren van kinderen en lockdowns – nodig?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Onthult eindelijk de waarheid

Deze reactie van het ministerie ‘onthult eindelijk de waarheid’, aldus Yehezkelli. Het was een ziekte die alleen de ouderen trof. “Wat ze ons de afgelopen drie jaar hebben verteld, blijkt niet waar te zijn,” zei hij.

Het ministerie was niet bereikbaar voor commentaar.

Doorbraak

“Een doorbraak! Op bevel van de rechtbank heeft het Israëlische ministerie van Volksgezondheid gegevens vrijgegeven over de sterfgevallen door SARS-CoV-2 in Israël: nul overlijdens door corona zonder comorbiditeit onder de 50 jaar! Geen pandemie!” reageert statisticus Herman Steigstra.

Robert Jensen voegt toe: “We wisten het al, toch leuk om bevestigd te krijgen: ‘Geen enkel gezond persoon jonger dan 50 jaar stierf aan Covid-19 in Israël, volgens gegevens die zijn vrijgegeven door het ministerie van Volksgezondheid van het land als reactie op een verzoek om vrijheid van informatie’.”

4.8 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
10 maanden geleden

Leest u even mee AIVD. Dit hele verhaal wat hier boven wordt beschreven wisten wij als complotwappies voor, tijdens en na coronatijd al. Dus is er weer een complottheorie die door de Nederlandse politieke en Medische ELITE werd ontkend WAARHEID. Ach ja waarheidsvinding is ook zo moeilijk he. Dus zullen we complotdenkers nu maar waarheidsvinders noemen.

Annette
Annette
10 maanden geleden

En de WAARHEID komt overal ter wereld steeds méér aan het licht!

Hartstikke goed nieuws natuurlijk, maar vreselijk voor al die jonge mensen, natuurlijk niet alleen in Israël, maar OVERAL, die geloof hechtten aan de leugens van overheid en de medische wereld.

Voor diegenen die überhaupt nog in leven zijn, is het te laat om dit vreselijke gebeuren terug te draaien.

De experimentele gentechinjectie WAS niets anders dan een biowapen. Ik vind dat eerlijk gezegd smeriger dan de manier waarop de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog de gaskamers inzetten om groepen Joden, zigeuners, communisten een enkeltje naar de eeuwige jachtvelden te sturen.

DAT was, in ieder geval na korte tijd, DUIDELIJKER dan wat er de afgelopen drie jaar is gebeurd.

ISRAEL was de proeftuin, waar de regering nota bene bijzonder trots op was, waar de bevolking als eerste werd ingespoten met het “nieuwe” zogenaamd levensreddende vaccin (dat überhaupt geen vaccin was en is).

In ieder geval is het positief, dat nu OOK in Israël de beerput open is.

Je kunt je wel afvragen, hoe LANG het nu nog duurt, vóórdat dat hier in Nederland ook gebeurt.

Die deksel begint steeds meer te wiebelen. En het is slechts nog een kwestie van tijd, voordat die openknalt!

zona
zona
10 maanden geleden

Zoals Jensen zegt:aan een flinke griep sterven jonge mensen niet,alleen ouderen met aandoeningen.Kijk maar naar de oversterfte 2017/2018.De rest van het verhaal oversterfte na vaccinatie kennen we zo zoetjes aan wel en waar het door komt.En de ministeries weten dit ook wel maar willen niet toegeven.Walgelijke mensen die bang zijn om vervolgd te worden voor hun misdaden.Maar boontje komt wel om zijn loontje.

Hardi aka Jan Willem G.
Hardi aka Jan Willem G.
10 maanden geleden

Het israëlische min. van volksgezondheid ( let wél: kleine letters vanwege het afwezig zijn van achting mijnerzijds ) heeft niet bijtijds informatie ingewonnen bij de nederlandse ministeries hoe je zo’n varkentje wast, denk ik maar zo.

Als dat wél was gebeurd, zou de info voor pakweg 90 % zwart gelakt, aangeleverd zijn.
Dit is zomaar een vermoeden van mij. .

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x