UFO

Zijn raketmotoren achterhaald? (video)

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de vijftiger jaren is er veel veranderd. Als je in die tijd begon over vliegende schotels kon je de vraag verwachten of ze van Mars of van Venus kwamen.

Vandaag de dag gaan de vragen meer over wormgaten, hyperdimensionale reizen en elektromagnetische golfenergie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De natuurkunde leidt bezonnen individuen naar het punt waarop ze tenminste de concepten kunnen gaan begrijpen die beschrijven hoe de aandrijfsystemen van UFO’s werken.

Veda’s

Is het werkelijk nieuw en modern voor ons of herontdekken we een technologie die mogelijk duizenden jaren geleden al op aarde aanwezig was? Staat deze technologie afgebeeld in de Bijbel en de oude hindoeïstische Veda’s?

Naar verluidt wist Duitsland een dergelijke vorm van technologie toe te passen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en hebben de Verenigde Staten het werk van de nazi’s in het geheim voortgezet.

Er is sterk bewijs dat de inval in Irak vooral te maken had met het verkrijgen van een oude technologie in plaats van meer olievoorraden. Indien een land energie op atomisch en subatomisch niveau weet te beheersen is de weg vrij naar de productie van vrije en schone energie, antizwaartekracht en wellicht zelfs reizen in de tijd of tussen dimensies. Zijn we dichtbij? Kunnen we er al gebruik van maken?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Jaren geleden waren ze al met Warp techniek bezig. Zou me niks verbazen als ze dat volbracht hebben en uittesten waardoor mensen denken met UFO’s te maken te hebben.

Lucien
Lucien
11 jaren geleden

Iets in mij zegt dat ze die technologie nu naar buiten willen brengen omdat ze er zelf mee in de miserie zitten. Ze willen de indruk geven dat ze het onder controle hebben, maar daar wringt het schoentje. Als een onbewuste zombiebevolking dan de oplossing moet bieden,… veel succes zou ik zeggen.

Louis
Louis
11 jaren geleden

Wij worden dagelijks geconfronteerd met technologie (als je over technologie kunt praten in onze totnogtoe toegestane kennis over techniek) of situaties waarin steeds duidelijker wordt dat wij op een dwaalspoor waren gezet. Onze ware potentieel om gebruik te maken van de universele wetten ligt in ons zelf. Door de aangenomen gevestigde orde over de eeuwen heen werd de inzet van ons eigen potentieel door vrijwel alle huidige “wetenschappers” als onzin afgewimpeld. Deze wetenschappers werden ook op een dwaalspoor gezet. De enige kennis over het Universum ligt in ons zelf verankerd. Wij zijn zo geschapen door de Allerhoogste Schepper dat wij steeds Up-to-date te zijn. Leer eerst jezelf accepteren, dan leer je jezelf ook kennen. Leer het mannelijk en het vrouwelijk aspect in evenwicht te brengen.Wees een eenheid met jezelf naar je hogere Zelf en de Allerhoogste Schepper.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

Als het waar is dat alles in verbinding staat met een energiebron die overal is. Alsof alles ‘zwemt’ in een oceaan van energie. Dan moet het mogelijk zijn die algemeen toegankelijke energienbron te benutten voor onze apparaten.
M.a.w.: ik wil thuis in de schuur de elektriciteit opwekken voor mijn huishouden. Ondanks de beweringen van Stever Greer etc., dat die energiebron beschikbaar is, waarom is dan die techniek niet in het publieke domain beschikbaar.
Laten we hiervan geen wedstrijd met oog op winstbejag maken. Dan belanden we in de zelfde ellende als nu. Dan hebben de armen weer niks, want de rijken gaan weer bepalen wat mag, en vooral wat niet-mag.
Revolutie. Einde NUON.
Waarom zo geheimzinning. Geef de informtie vrij – mijnheer Greer – zodat iedereen er vrolijk op los kan knutselen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x