Homepagina » UFO » Zijn raketmotoren achterhaald? (video)

Zijn raketmotoren achterhaald? (video)

Sinds de vijftiger jaren is er veel veranderd. Als je in die tijd begon over vliegende schotels kon je de vraag verwachten of ze van Mars of van Venus kwamen.

Vandaag de dag gaan de vragen meer over wormgaten, hyperdimensionale reizen en elektromagnetische golfenergie.

De natuurkunde leidt bezonnen individuen naar het punt waarop ze tenminste de concepten kunnen gaan begrijpen die beschrijven hoe de aandrijfsystemen van UFO’s werken.

Veda’s

Is het werkelijk nieuw en modern voor ons of herontdekken we een technologie die mogelijk duizenden jaren geleden al op aarde aanwezig was? Staat deze technologie afgebeeld in de Bijbel en de oude hindoeïstische Veda’s?

Naar verluidt wist Duitsland een dergelijke vorm van technologie toe te passen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en hebben de Verenigde Staten het werk van de nazi’s in het geheim voortgezet.

Er is sterk bewijs dat de inval in Irak vooral te maken had met het verkrijgen van een oude technologie in plaats van meer olievoorraden. Indien een land energie op atomisch en subatomisch niveau weet te beheersen is de weg vrij naar de productie van vrije en schone energie, antizwaartekracht en wellicht zelfs reizen in de tijd of tussen dimensies. Zijn we dichtbij? Kunnen we er al gebruik van maken?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vind je dit leuk? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Jaren geleden waren ze al met Warp techniek bezig. Zou me niks verbazen als ze dat volbracht hebben en uittesten waardoor mensen denken met UFO’s te maken te hebben.

  0 likes
 2. Iets in mij zegt dat ze die technologie nu naar buiten willen brengen omdat ze er zelf mee in de miserie zitten. Ze willen de indruk geven dat ze het onder controle hebben, maar daar wringt het schoentje. Als een onbewuste zombiebevolking dan de oplossing moet bieden,… veel succes zou ik zeggen.

  0 likes
 3. Wij worden dagelijks geconfronteerd met technologie (als je over technologie kunt praten in onze totnogtoe toegestane kennis over techniek) of situaties waarin steeds duidelijker wordt dat wij op een dwaalspoor waren gezet. Onze ware potentieel om gebruik te maken van de universele wetten ligt in ons zelf. Door de aangenomen gevestigde orde over de eeuwen heen werd de inzet van ons eigen potentieel door vrijwel alle huidige “wetenschappers” als onzin afgewimpeld. Deze wetenschappers werden ook op een dwaalspoor gezet. De enige kennis over het Universum ligt in ons zelf verankerd. Wij zijn zo geschapen door de Allerhoogste Schepper dat wij steeds Up-to-date te zijn. Leer eerst jezelf accepteren, dan leer je jezelf ook kennen. Leer het mannelijk en het vrouwelijk aspect in evenwicht te brengen.Wees een eenheid met jezelf naar je hogere Zelf en de Allerhoogste Schepper.

  0 likes
 4. Als het waar is dat alles in verbinding staat met een energiebron die overal is. Alsof alles ‘zwemt’ in een oceaan van energie. Dan moet het mogelijk zijn die algemeen toegankelijke energienbron te benutten voor onze apparaten.
  M.a.w.: ik wil thuis in de schuur de elektriciteit opwekken voor mijn huishouden. Ondanks de beweringen van Stever Greer etc., dat die energiebron beschikbaar is, waarom is dan die techniek niet in het publieke domain beschikbaar.
  Laten we hiervan geen wedstrijd met oog op winstbejag maken. Dan belanden we in de zelfde ellende als nu. Dan hebben de armen weer niks, want de rijken gaan weer bepalen wat mag, en vooral wat niet-mag.
  Revolutie. Einde NUON.
  Waarom zo geheimzinning. Geef de informtie vrij – mijnheer Greer – zodat iedereen er vrolijk op los kan knutselen.

  0 likes
 5. Go With the Flow

  [quote name=”Louis”]Wij worden dagelijks geconfronteerd met technologie (als je over technologie kunt praten in onze totnogtoe toegestane kennis over techniek) of situaties waarin steeds duidelijker wordt dat wij op een dwaalspoor waren gezet. Onze ware potentieel om gebruik te maken van de universele wetten ligt in ons zelf. Door de aangenomen gevestigde orde over de eeuwen heen werd de inzet van ons eigen potentieel door vrijwel alle huidige “wetenschappers” als onzin afgewimpeld. Deze wetenschappers werden ook op een dwaalspoor gezet. De enige kennis over het Universum ligt in ons zelf verankerd. Wij zijn zo geschapen door de Allerhoogste Schepper dat wij steeds Up-to-date te zijn. Leer eerst jezelf accepteren, dan leer je jezelf ook kennen. Leer het mannelijk en het vrouwelijk aspect in evenwicht te brengen.Wees een eenheid met jezelf naar je hogere Zelf en de Allerhoogste Schepper.[/quote]
  @ Louis!!! mooi stukje schreef je daar

  0 likes
 6. Go With the Flow

  vervolg
  Ik weet/geloof door ervaringen dat er heel veel meer mogelijk is, maar die werden/worden wel pas zichtbaar/begrijpbaar, toen ik onderzoek deed naar mijzelf, naar wie ik diep van binnen ben. En dat op zich is al een hele mooie reis, maar vooral noodzakelijk.
  Je kan alle weetjes uit je hoofd leren op alle mogelijke gebieden, en je kan er over discussiëren over welles en nietes, maar als je het van binnen niet onderzocht hebt, blijft het alleen bij uiterlijk praten dat eindeloos doorsuddert.

  0 likes
 7. Ik citeer uit de tekst van het artikel..
  ‘Staat deze technologie afgebeeld in de Bijbel?’
  Welnu in de Bijbel staan géén afbeeldingen.
  Je mag van de Bijbel zelfs geen afbeeldingen maken.

  0 likes
 8. [quote name=”Vonzie”]Jaren geleden waren ze al met Warp techniek bezig. Zou me niks verbazen als ze dat volbracht hebben en uittesten waardoor mensen denken met UFO’s te maken te hebben.[/quote]

  Het lullige zou kunnen wezen dat men deze technologie die voor velen onbekend is is moeilijk te begrijpen (ook voor mij) misbruikt zou kunnen worden om een valse vlagoperatie van zogenaamd aanvallende buitenaardsen op te zetten bij de olympische spelen van Londen. Daar zou ik zwaar van balen !

  0 likes
 9. Naar mijn mening één van de betere onderzoekers/auteurs. “Regeren vanuit het Duister – De ware macht van vrijmetselarij, de Priorij van Sion, Illuminati, Skull and Bones onthuld” is echt een topper, het hele plaatje wordt erin verduidelijkt, met een goed chronologisch overzicht.

  0 likes
 10. hyperdimensionaal reizen. gesteld dat het nu voor de ‘happy few’ al mogelijk zou zijn. zou dat niet heel veel kunnen verklaren? ook in onze eigen levens?

  0 likes
 11. Aangenomen dat het praktisch mogelijk is om fenomenale ufo-snelheden te bereiken, en waanzinnig scherpe bochten te maken. Dan zit je nog altijd met het menselijk lichaam dat slechts een beperkt aantal G-krachten aankan.

  0 likes
 12. [quote name=”Herman de Graaf”]Als het waar is dat alles in verbinding staat met een energiebron die overal is. Alsof alles ‘zwemt’ in een oceaan van energie. Dan moet het mogelijk zijn die algemeen toegankelijke energienbron te benutten voor onze apparaten.
  M.a.w.: ik wil thuis in de schuur de elektriciteit opwekken voor mijn huishouden. Ondanks de beweringen van Stever Greer etc., dat die energiebron beschikbaar is, waarom is dan die techniek niet in het publieke domain beschikbaar.
  Laten we hiervan geen wedstrijd met oog op winstbejag maken. Dan belanden we in de zelfde ellende als nu. Dan hebben de armen weer niks, want de rijken gaan weer bepalen wat mag, en vooral wat niet-mag.
  Revolutie. Einde NUON.
  Waarom zo geheimzinning. Geef de informtie vrij – mijnheer Greer – zodat iedereen er vrolijk op los kan knutselen.[/quote]

  Een goede bekende tachioniseerd kwartshoudend materiaal en verspreid deze in rivieren om de energie van het water te verhogen.

  0 likes
 13. [quote name=”Le Troubadour”]Aangenomen dat het praktisch mogelijk is om fenomenale ufo-snelheden te bereiken, en waanzinnig scherpe bochten te maken. Dan zit je nog altijd met het menselijk lichaam dat slechts een beperkt aantal G-krachten aankan.[/quote]

  Inertia dempers, nu nog science fiction maar zeker niet onmogelijk.

  0 likes
 14. @12 Louis
  Klinkt niet als iets waarmee vanuit de schuur een huis van energie kan worden voorzien.

  0 likes
 15. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”Le Troubadour”]Aangenomen dat het praktisch mogelijk is om fenomenale ufo-snelheden te bereiken, en waanzinnig scherpe bochten te maken. Dan zit je nog altijd met het menselijk lichaam dat slechts een beperkt aantal G-krachten aankan.[/quote]

  Inertia dempers, nu nog science fiction maar zeker niet onmogelijk.[/quote]

  Inertia dempers?

  http://www.youtube.com/watch?v=B88pFxXOglU

  Nou nou das

  0 likes
 16. [quote name=”Le Troubadour”]Aangenomen dat het praktisch mogelijk is om fenomenale ufo-snelheden te bereiken, en waanzinnig scherpe bochten te maken. Dan zit je nog altijd met het menselijk lichaam dat slechts een beperkt aantal G-krachten aankan.[/quote]

  Het lijkt mij ,dat mocht het zo zijn,dat zon ufo door de atmosfeer vliegt en zweeft door gebruik te maken van een anti-gravitatiebubbel om het toestel heen,dat je dan met wetmatigheden als G-krachten geen zak meer te maken hebt.

  0 likes
 17. [quote name=”Drareg Havel”]Ik citeer uit de tekst van het artikel..
  ‘Staat deze technologie afgebeeld in de Bijbel?’
  Welnu in de Bijbel staan géén afbeeldingen.
  Je mag van de Bijbel zelfs geen afbeeldingen maken.[/quote]
  Er bestaan heilige geschriften, waarin allerlei technieken uit de duizenden jaren “Oudheid” voor onze begrippen geavanceerd zijn, volledig uitgelegd met ontwerptekeningen kunnen worden vervaardigd!

  0 likes
 18. [quote name=”Boon”][quote name=”Le Troubadour”]Aangenomen dat het praktisch mogelijk is om fenomenale ufo-snelheden te bereiken, en waanzinnig scherpe bochten te maken. Dan zit je nog altijd met het menselijk lichaam dat slechts een beperkt aantal G-krachten aankan.[/quote]

  Het lijkt mij ,dat mocht het zo zijn,dat zon ufo door de atmosfeer vliegt en zweeft door gebruik te maken van een anti-gravitatiebubbel om het toestel heen,dat je dan met wetmatigheden als G-krachten geen zak meer te maken hebt.[/quote]

  GENAU!!!! 🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Nieuwe ziektegevallen coronavirus in Frankrijk en Duitsland: ‘Tweede Kamer moet nu aan de bel trekken’

In Frankrijk is dinsdag het vierde ziektegeval ...

tragedies

Eén van de grootste tragedies van de 20e eeuw waar u nog nooit van hebt gehoord

Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.