Het Complot

9/11: gecontroleerde sloop, super-thermiet in WTC-puin (video)

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus-hoogleraar scheikunde Niels Harrit van de Universiteit van Kopenhagen deelt de resultaten van zijn onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001 in New York City, een keerpunt in de wereldgeschiedenis.

Hij besloot zich in 9/11 te gaan verdiepen nadat zijn vrouw, een vredesactiviste, een video kreeg toegestuurd van een anonieme afzender.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Al snel kwam Harrit naar eigen zeggen achter de leugens. De ineenstorting van de torens van het World Trade Center heeft volgens de emeritus-hoogleraar niets te maken met Al Qaida, Osama bin Laden of vliegtuigen.

Super-thermiet

Samen met acht andere wetenschappers reisde hij af naar Ground Zero om het puin van de vernietigde torens te onderzoeken. Ze troffen grote hoeveelheden super-thermiet aan, een mengsel van een metaalpoeder en metaaloxide dat gebruikt wordt bij brandgranaten, vuurwerk en in springladingen om gebouwen op te blazen.

Super-thermiet is allesbehalve vrij te verkrijgen en in de Verenigde Staten wordt de handel volledig gecontroleerd door de overheid. Ook werden rood-grijze chips gevonden.

Het onderzoek verscheen onder leiding van professor Steven E. Jones van de Brigham Young-universiteit in Provo in de staat Utah in het Open Chemical Physics Journal. Jones werd met pensioen gestuurd en zijn rapport werd uit de database van de universiteit verwijderd.

Bron: Juicylivingtour.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eppo
eppo
11 jaren geleden

Wat een bullshit toch weer, 911 was an inside job !

IIS
IIS
11 jaren geleden

Het zou een gigantische doorbraak zijn als 9/11 kan worden ontmaskerd als een inside job. Want het één zal het ander tot gevolg hebben en daarmee zou ook de ponzi scheme fraude van de FED/ECB kunnen worden aangepakt. Maar helaas wordt Russia Today niet als serieuze nieuwszender betracht door de gevestigde orde/elite. En zolang een kleine groep burgers (nog) niet de macht of kracht heeft zaken volledig te ontmaskeren en men steevast wordt uitgemaakt voor complotdenker is er geen degelijke en vaste bodem te vinden om zaken als 9/11, false flag operaties, ponzi scheme fraude en geheime imperialistische interventies of geheime genootschappen met degelijk en geloofwaardig bewijs bloot te leggen en aan te pakken. Kort gezegd iedereen weet dat de zaken stinken, maar niemand krijgt 100 procent een vinger achter het bewijs. En als er bewijs is dan zal deze worden verdonkeremaand, eventueel met de ontdekker die zal verdwijnen naar de eeuwigenjachtvelden.

pk
pk
11 jaren geleden

@Eppo
Wat een bullshit schrijf je toch weer

garriet60
garriet60
11 jaren geleden

dat weten we toch zo lanzamerhand wel.alleen zullen zij?? dat nooit toegeven .

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x