Homepagina » Het Complot » 9/11: gecontroleerde sloop, super-thermiet in WTC-puin (video)
harrit293474937824234

9/11: gecontroleerde sloop, super-thermiet in WTC-puin (video)

Emeritus-hoogleraar scheikunde Niels Harrit van de Universiteit van Kopenhagen deelt de resultaten van zijn onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001 in New York City, een keerpunt in de wereldgeschiedenis.

Hij besloot zich in 9/11 te gaan verdiepen nadat zijn vrouw, een vredesactiviste, een video kreeg toegestuurd van een anonieme afzender.

Al snel kwam Harrit naar eigen zeggen achter de leugens. De ineenstorting van de torens van het World Trade Center heeft volgens de emeritus-hoogleraar niets te maken met Al Qaida, Osama bin Laden of vliegtuigen.

Super-thermiet

Samen met acht andere wetenschappers reisde hij af naar Ground Zero om het puin van de vernietigde torens te onderzoeken. Ze troffen grote hoeveelheden super-thermiet aan, een mengsel van een metaalpoeder en metaaloxide dat gebruikt wordt bij brandgranaten, vuurwerk en in springladingen om gebouwen op te blazen.

Super-thermiet is allesbehalve vrij te verkrijgen en in de Verenigde Staten wordt de handel volledig gecontroleerd door de overheid. Ook werden rood-grijze chips gevonden.

Het onderzoek verscheen onder leiding van professor Steven E. Jones van de Brigham Young-universiteit in Provo in de staat Utah in het Open Chemical Physics Journal. Jones werd met pensioen gestuurd en zijn rapport werd uit de database van de universiteit verwijderd.

Bron: Juicylivingtour.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eppo
eppo
8 jaren geleden

Wat een bullshit toch weer, 911 was an inside job !

IIS
IIS
8 jaren geleden

Het zou een gigantische doorbraak zijn als 9/11 kan worden ontmaskerd als een inside job. Want het één zal het ander tot gevolg hebben en daarmee zou ook de ponzi scheme fraude van de FED/ECB kunnen worden aangepakt. Maar helaas wordt Russia Today niet als serieuze nieuwszender betracht door de gevestigde orde/elite. En zolang een kleine groep burgers (nog) niet de macht of kracht heeft zaken volledig te ontmaskeren en men steevast wordt uitgemaakt voor complotdenker is er geen degelijke en vaste bodem te vinden om zaken als 9/11, false flag operaties, ponzi scheme fraude en geheime imperialistische interventies of geheime genootschappen met degelijk en geloofwaardig bewijs bloot te leggen en aan te pakken. Kort gezegd iedereen weet dat de zaken stinken, maar niemand krijgt 100 procent een vinger achter het bewijs. En als er bewijs is dan zal deze worden verdonkeremaand, eventueel met de ontdekker die zal verdwijnen naar de eeuwigenjachtvelden.

pk
pk
8 jaren geleden

@Eppo
Wat een bullshit schrijf je toch weer

garriet60
garriet60
8 jaren geleden

dat weten we toch zo lanzamerhand wel.alleen zullen zij?? dat nooit toegeven .

Marcel
Marcel
8 jaren geleden

911 was duidelijk een valse vlagoperatie. Het is onmogelijk om die flatgebouwen door alleen vliegtuigbrandstof zo rechtstandig in elkaar te laten zakken. Er MOETEN springstoffen zijn gebruikt.

legaal
legaal
8 jaren geleden

hoi allemaal,eens zal de waarheid boven tafel moeten komen en dan officieel.

Sparky
Sparky
8 jaren geleden

Het fijne van Niburu is dat je kunt reageren op onderwerpen en er over mee kunt praten. Wel jammer is dat er altijd mensen zijn die anderen voor rotte vis gaan uitmaken of opmerkingen schrijven die nergens over gaan.

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Huh? Het was toch allang bekend dat dat goedje gebruikt was? Heb daar ooit een docu over gezien. Of ik moet weer vreemd gedroomd hebben? :/

IIS
IIS
8 jaren geleden

Matthias Bröckers – 11.9. zehn Jahre danach, bei bookmark 3sat

http://www.youtube.com/watch?v=p8nnUYmag2Q&feature=relmfu

c r
c r
8 jaren geleden

ik denk ook niet dat ze dit toe gaan geven .in ieder geval niet zo maar via gerecht weet ik niet licht ook aan de rechter he …als die omkoopbaar is dan heb je het al .maar dat er op 9/11 dingen verborgen zijn word duidelijk .

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x