Gezondheid

Zwarte zalf: scalpel uit de natuur onder vuur

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kranten staan er vol mee. Het aantal huidkankergevallen stijgt schrikbarend. Naar verwachting zullen er in 2020 jaarlijks meer dan 70.000 bijkomen.

De afdelingen dermatologie van ziekenhuizen zijn al overbelast door de vele huidkankerpatiënten. Echt iets van deze tijd? Gaten in de ozon?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Is de zon zo slecht voor je dat je er bang van wordt? Hoe was dat vroeger eigenlijk, hadden de mensen ook huidkanker? Maar waarom hoorde je daar dan niets over? Hadden ze überhaupt wel zonnecrèmes om zich te beschermen?

Velen lopen de gehele zomer rond met angst en dikke lagen zonnefilter. Bang voor huidkanker. Maar was de zon niet de grootste leverancier van vitamine D3, de antikanker-vitamine bij uitstek? Angst is een zeer slechte raadgever. Voor sommigen is het zelfs bijzonder beangstigend om naar een dokter te gaan en een diagnose te krijgen. Huidkanker is echt iets van deze tijd. In sommige kringen heerst er een soort van epidemie, als ik dat zo mag zeggen. Iedereen speurt bij elkaar of er vreemde plekjes zitten. Want ja, je zou het maar hebben. Vervolgens wordt de arts geraadpleegd die er kundig naar kijkt en diagnosticeert. De verwijzing naar de dermatoloog is snel uitgeschreven. Maar ook dán blijft het koffiedik kijken. Pas na onderzoek in het lab kan gezien worden of er werkelijk sprake is van huidkanker. Maar eerst moet ‘het’ eruit. Daarna naar huis en wachten op de uitslag; heb ik huidkanker of niet. Op het woord alleen al rust een taboe.

Wordt huidkanker wel veroorzaakt door de zon? Is dat niet het verhaal dat wij steeds als waarheid hebben aangenomen. Onderzoek en vind zelf uit wat de zon voor moois voor jou doet. Google maar eens op zonnestaren of sungazing. Geniet van de zonnestralen op een verstandige wijze en ontspan. De zon is een prachtig en waardevol cadeau voor al het leven hier op aarde.

Indianenverhaal

We gaan een paar honderd jaar terug in de tijd. Noord-Amerika wel te verstaan. We schuiven aan bij een Indianenstam. Aardse mensen met een diep zeker weten, geholpen door hun voorouders, luisterend wat de natuur hen te vertellen heeft. We zitten in een kring met voornamelijk vrouwen, de kinderen spelen om hen heen. De vrouwen spannen huiden van de juist buitgemaakte en gevilde dieren. Vol aandacht bewerken zij deze huiden. Met hun handen wrijven ze met een kruidenbrij over het leder. Het leer wordt soepel en zienderogen krijgt het een mooiere uitstraling, zo kan het beter verwerkt worden. Deze indianen weten al eeuwen dat deze kruiden werken tegen vreemde plekjes op je huid die niet vanzelf verdwijnen. Van de naam huidkanker zullen ze vast nog nooit gehoord hebben. Dat hun zwarte zalf ooit zo’n geweldig middel tegen huidkanker zou worden, wisten ze waarschijnlijk niet. Maar wij zijn hen dankbaar en maken graag gebruik van deze bijzonder genezende zalf. Ode aan de oude, krachtige kruidengeneeskunst die hier in Europa wel heel erg op de tocht staat door alle regelgeving en wetten.

In de 20e eeuw was korstvormende zwarte zalf in iedere apotheek vrij te verkrijgen en tot aan het begin van 1990 de laatste alternatieve kankerkliniek in Amerika door de FDA gesloten werd, werd de zalf met veel succes toegepast. Het argument waarmee de FDA de kankerklinieken in Amerika verbood om verder kankerpatiënten te behandelen was; de therapie was succesvol, maar de methoden verouderd. Hierna vertrokken de klinieken naar Mexico.

Wat is de zwarte zalf?

In de Amerikaanse geschiedenis van de kruidengeneeskunde zijn plantaardige zalven al meer dan 300 jaar bekend. De basis van de recepturen van de zwarte zalven zijn vrijwel gelijk aan de originele Indiaanse, maar kan hier en daar afwijken van regio tot regio en van stam tot stam. De huidige zwarte zalven die bij de behandeling van huid- en borstkanker worden ingezet, zijn nog steeds een combinatie van de oorspronkelijke Indiaanse kruiden van o.a. Sanguinaira Canadesis, Galanga en Graviola.

Sanguinaria canadensis; (Canadees Bloedkruid) groeit oorspronkelijk in Noord-Amerika. Antikanker-kruid bij uitstek. De indianen gebruikten Sanguinaria canadensis niet alleen als geneeskruid, maar ook als rode kleurstof (bloedkruid) voor hun dromenvangers. Galanga; Dit kruid werkt heel specifiek op het immuunsysteem. Zelfs in de Egyptische oudheid werd een variant gebruikt tegen maagzweren en leverontsteking. Ook in de Bijbel staat er een vermelding; de Heere gaf Mozes een recept voor een helende zalf waar dit heilige kruid in zat. Daarbij heft Galanga geestelijke boosheid en negativiteit op.

Graviola; een wel heel bijzonder kruid dat als een soort plantaardige chemo (sorry voor het woord) werkt. Speurt foute, abnormale cellen op en voert deze af. Heeft zijn sporen al verdiend bij de genezing van borstkanker en andere kankersoorten. Samen met nog een paar versterkende ingrediënten is de zwarte zalf een krachtig middel dat een geweldige strijd aangaat met kanker. Op simpele, maar zeer doelgerichte wijze diagnosticeert, verwijdert en geneest de zwarte zalf huidkanker.

Het gehele artikel van Rineke van den Berg over zwarte zalf is gratis te downloaden op Spiegelbeeld.nl

Mede naar aanleiding van het artikel in Spiegelbeeld is TROS Radar een lastercampagne begonnen tegen de auteur. Na de opnames deed de politie een inval bij Van den Berg. Haar bezittingen zijn in beslag genomen en ze werd in verzekerde bewaring gesteld. De aflevering van TROS Radar over wonderzalf wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op Nederland 1.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

Tsja Radar. Eigenlijk zijn dit de programma’s die de mensen onder controle houden. Ogenschijnlijk stellen ze mistanden aan het licht en komen daardoor over als waarheidsdragers. Dan is dit hét programma om (alweer) alternatieve geneeswijzen in een kwaad daglicht te stellen en half Nederland slikt dit voor zoete koek. Ditzelfde gebeurde ook bij Kassa een tijd geleden. Ik heb me enorm geërgerd aan de presentatrice (ben haar naam kwijt) die duidelijk het gesprek stuurde naar kwakzalverij. EN DAAROM KIJK IK DUS NAUWELIJKS TV. Ik kijk sommige programma’s, als ik door sites getipt wordt, wel terug op mijn pc, maar dat is sporadisch.

mevrouw S.
mevrouw S.
11 jaren geleden

Ik heb tegenwoordig een vuistregel:
Voor alle producten die door de huidige aanbieders (het systeem) worden aangeprezen als GOED moeten we echt uitkijken; alle producten die worden aangeraden als SLECHT zijn vaak goed voor ons lichaam. Zo ook wat door het systeem beticht wordt als ‘kwakzalverij’. Kruiden en oude kennis is SLECHT voor ons zegt het systeem, voor mij is het dus GOED. Roomboter is SLECHT voor ons, nee het is GOED. In margarine zit medicatie en afval verwerkt. Light-producten zijn GOED voor ons volgens het systeem, nee ze zijn SLECHT. Mensen worden hier dik van, het is trouwens mierezuur. E-Stoffen kunnen geen kwaad want het is door EU goedgekeurd, dus GOED. Nee, ze zijn super schadelijk voor ons, dus SLECHT. Chemo en bestraling is de enige oplossing voor een nare ziekte zeggen zij (dus GOED), nee er is veel meer (dus het is gewoon SLECHT). Gewoon de uitspraken omdraaien en dan eens Googlen naar de bevindingen. Verrassend hoor! Groet, S.

Alienoutmatter
Alienoutmatter
11 jaren geleden

Nee gewoon onze wetenschappers die honderden Atoomproeven hebben gedaan zoals De Russen Amerikanen, Fransen, canadezen, chinezen en dan al de ongelukken in engeland rusland en nu nog steeds open en spuwend meer dan 5000keer sterker dan kiev fukushima. en de media die hoor je niet is er iemand die enig idee heeft hoeveel keer de wereld onder tussen al vernietigd is. ergens in de jaren zetig hebben de amerikanen zelfs geprobeerd onze ionosfeer op teblazen met atoombommen!! want dan zouden ze zogenaamd niet de 4 minuten het contact verliezen als de raket/modules heen en of terug keren door de dampkring dus lieten ze maar wat bommen hoog in de atmosfeer exploderen maar dat weet niemand blijkbaar meer

garriet60
garriet60
11 jaren geleden

tsja ?? dan moet je dus ook al niet meer bij kassa zijn he want dit zijn veraders purzang .wanneer gaan die ogen nou eens open van de NEDERLANDSE burger !!

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x