Homepagina » Buitenland » Studie: 95 procent terroristische aanvallen na 9/11 verzonnen door FBI
Studie: 95 procent terroristische aanslagen na 9/11 verzonnen door FBIStudie: 95 procent terroristische aanslagen na 9/11 verzonnen door FBI

Studie: 95 procent terroristische aanvallen na 9/11 verzonnen door FBI

De FBI heeft bijna 95 procent van de terroristische aanvallen na 9/11 verzonnen, zo blijkt uit een studie van Project SALAM (Support and Legal Advocacy for Muslims).

Hoewel de Amerikaanse regering beweert dat men het land wil beschermen tegen terroristische aanslagen door honderden ‘terroristen’ op te pakken, blijkt uit het onderzoek dat het overgrote merendeel van de aanvallen is verzonnen door de Amerikaanse veiligheidsdienst FBI.

Het onderzoek toont aan dat de oorlog tegen terrorisme is ontworpen om het Amerikaanse volk te laten geloven dat er een terroristisch leger actief is waar het heel erg bang voor moet zijn, terwijl de meeste personen die veroordeeld zijn geen enkel gevaar vormen voor de maatschappij, aldus advocaat van Project SALAM Steven Downs.

Hij zei verder dat de VS de oorlog tegen terrorisme gebruikt om de hele wereld in de gaten te houden. Op deze manier krijgen ze allerlei waardevolle informatie in handen, waar ze hun voordeel mee kunnen doen. Om dit te kunnen rechtvaardigen moet er een oorlog tegen terrorisme zijn. Zonder deze oorlog hebben ze niet het recht om dit te doen. Dus gaat de oorlog tegen terrorisme door; ze moeten mensen blijven vinden, arresteren, wegstoppen en bang maken, aldus Downs.

In het 175 pagina’s tellende onderzoek valt te lezen dat de meerderheid van de opgepakte Amerikaanse moslims onterecht vervolgd is. De FBI gebruikte agent-provocateurs om een doelwit in de val te laten lopen, een val die zorgvuldig was opgezet door de overheid.

“De overheid gebruikt agent-provocateurs om individuen met afwijkende overtuigingen te benaderen en te voorzien van nepraketten, -bommen, -geweren, geld en de strategische en technische planning om te kijken of het individu kan worden aangezet tot het plannen van een gewelddadige actie,” aldus het rapport. De overheid wist (onschuldige) mensen daarnaast te pakken door documenten te vervalsen.

[IWB via Truth and Action]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Het blijven toch gewetenloze schoften, die Amerikanen!

  19 likes
  • Hier moet ik toch tegen protesteren: de Amerikanen zijn geen gewetenloze schoften (zijn over het algemeen beleefder dan de Nederlanders). Dat is de Amerikaanse overheid en hun systeem. De gewone Amerikanen kun je wel enigszins verwijten dat ze slapen, maar ja wat wil je als je al vanaf de kleuterschool stijf wordt geïndoctrineerd met “Its real Americain” en meer van zulke slogans; je hoort het overal, op TV, radio en op billboards etc. Of het nog zo is weet ik niet maar in het niet al te verre verleden zongen alle leerlingen op de scholen iedere ochtend het Amerikaanse volkslied bij de vlag en met de hand op het hart. Ongelooflijk ook hoeveel huizen altijd de vlag hebben uithangen alsmede op auto’s etc. Het wordt er gewoon ingepompt dat zij het puikje van de wereld zijn en krijgen nauwelijks iets van andere culturen, staten en hun geschiedenis te horen en te zien. Een kleine hoeveelheid op de Amerikaanse bevolking weet wel beter maar ja, die zijn dan weer niet patriottisch genoeg. Toch heb ik ondervonden dat de gewone Amerikanen aardiger, voorkomender en beleefder naar elkaar zijn dan wij Nederlanders. Maar ze worden nu ook wel wakkerder naar wat ik zie.

   12 likes
   • Hoop maakt z'n eigen magie

    Willie, heb regelmatig meegemaakt dat ze zichzelf wel degelijk beter vinden dan een ander die niet-Amerikaan is. Over het algemeen vinden ze dat ze recht hebben op meer dan een ander, die indruk kreeg ik globaal gezien.

    1 likes
    • Dat heb ik ook best wel veel ervaren, ook bij Amerikanen die beter zouden kunnen weten zoals academisch geschoolden. Toch heb ik ook schaamte gezien bij sommige Amerikanen, maar dat zijn dan Amerikanen die wel verder kijken dan hun neuzen lang zijn. Een schoondochter van mij is Amerikaanse, genuanceerd in denken en zij schaamt zich ontzettend (evenals veel vrienden van haar) voor wat de VS allemaal aanricht; ze vindt ook dat ze de naam Amerikaan niet verdienen maar dat die behoort tot de native-American en Thanksgivingsday viert ze ook niet omdat ze zich schaamt voor wat aan de basis daarvan ligt. Als zij al deze dingen te berde brengt in de familie is zij meteen een slechte Amerikaanse, ze staat in de hele familie echt helemaal alleen en wordt naar de buitenkant geschoven (ze woont nu hier). De familiedruk is daar ook heel groot, dat had ik niet kunnen vermoeden tot ik er kennis mee maakte en het erge is dat men daar vaak van familie afhankelijk is of weet dat ze er afhankelijk van kunnen worden, kortom “omwille van de smeer, likt de kat de kandeleer”, zo komen ze niet snel tot vrij en onafhankelijk denken en handelen, al denken ze dat ze dat wel doen hahaha.

     1 likes
   • Willie, die Amerikanen slaan op die Amerikanen die dit doen… 😉

    0 likes
 2. Is trouwens wel de vraag of er überhaupt mensen zijn opgepakt. Er worden gewoon wat zondebokken aangewezen.

  10 likes
 3. Dus… zorgen we nu dan voortaan met z’n allen ervoor dat onze regeringen niet meer in gaan op dit soort idiote nep-terreur agitaties van de VS?

  11 likes
 4. Dacht zelf aan 100% verzonnen leugens.

  11 likes
 5. kom op jongens. stop nou eens met het neerplempen van dit soort onzin berichten. begint meer op een complotsite te lijken dan op een nieuwssite.

  7 likes
 6. Valt dit dito onder het plan van de Bilderberggroep/Illuminati.

  6 likes
 7. De propaganda is al bezig om naar de Russen te wijzen. Dat zij achter IS zit. We weten hier allemaal dat na het laatste soevereine land(Griekenland/godin Europa/wij zijn al ingepakt) Nu de stier los gaat op de beer.(Rusland) Standbeeld in Frankfurt bij beurs. Kunnen ze niet de wereldmunt meteen invoeren via leugentje?

  6 likes
 8. new atheist world order

  stukje religieuze propaganda.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...

obamagate

‘Obamagate’ is het ‘grootste politieke schandaal van onze tijd’ (en de media weten het)

Uit documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt ...