Buitenaards

Tom Cruise wil mensheid redden van ‘buitenaardsen die in ons leven’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur en prominent Scientology-lid Tom Cruise heeft een nieuwe missie: de mensheid redden van de buitenaardsen die in ons allemaal leven.

Dat stelt Pulitzer Prijs-winnaar Lawrence Wright in een nieuw boek. Volgens Wright wil de beroemdheid mensen redden van de thetanen, entiteiten die losstaan van de fysische wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Scientology-doctrine beschrijft thetanen ook wel als buitenaardse levensvormen die in de mensen wonen. Het zijn ‘zielen uit de voorwereld, die versuft ronddwalen, maar wier inspirerende kracht de aanhangers van Scientology kunnen herwinnen’.

Grote wezens

Cruise denkt volgens het boek dat hij beschikt over bovennatuurlijke krachten, zo blijkt uit een lijvig stuk in de New York Post. “Ik had graag gezien dat de wereld er anders uitzag,” zou hij hebben gezegd. “Ik zou graag op vakantie willen om te stoeien en te spelen, maar dat kan ik niet.”

Zowel de Scientologykerk als kerkleider David Miscavige hebben zich gedistantieerd van de uitlatingen in het boek Going Clear: Scientology, Hollywood & the Prison of Belief. Morgen start de verkoop.

Miscavige vertelde Cruise dat zij deel uitmaken van een selecte groep ‘grote wezens’ die zijn voorbestemd om op een planeet met de naam ‘Doel Twee’ een ontmoeting te gaan hebben met kerkoprichter L. Ron Hubbard.

Supermarktbladen

Volgens een woordvoerster van de kerk ‘kan Wrights boek beter tussen de supermarktbladen worden verkocht omdat er alleen maar beschuldigingen in staan die lang geleden al zijn ontkracht’.

Een uitgever in Groot-Brittannië zag uiteindelijk af van een Britse versie van het boek. “De uitgever ging twijfelen en besloot het boek van Wright niet te publiceren nadat de kerk het bedrijf had geïnformeerd over de onjuistheden en leugens die het bevat,” zei de woordvoerster. “Wright heeft enkel gesproken met een aantal verbitterde en in diskrediet geraakte Scientology-leden.”

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Als de redding van Tom Cruise moet komen zijn we allemaal hopeloos verloren.

Boon
Boon
11 jaren geleden

Er is een leuke SouthPark afl. over dit onderwerp en de beweringen van l.ron hubbard waarbij Tom Cruise ,in the closet, zit. Echt grappig.

#kefashan
#kefashan
11 jaren geleden

HELP De body thetans zijn onder ons!
🙂
Gelukkig ben ik lid van een andere sekte, die van Salusa: “Door de ascentie staat je een aangename ervaring te wachten, omdat je niet langer negatief zult worden beïnvloed door wezens uit de lagere dimensies, zoals door de body thetans”.
🙂

Sirasoni
Sirasoni
11 jaren geleden

Mission Impossible (V)

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x