Financieel

Zwitserse oud-bankier ‘doet boekje open over onzichtbare macht Bilderberggroep’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische journalist Peter Odintsov zou op 30 mei 2011 in Moskou een interview hebben afgenomen met een Zwitserse oud-bankier over de geheimzinnige Bilderberggroep. Dat jaar was de groep bijeen in het Zwitserse Sankt Moritz.

Odintsov stelde tijdens het gesprek vragen over onder meer de Zwitserse bankier Josef Ackermann en Christine Lagarde, satanisme en pedofilie. Het interview is opgenomen in het boek Geld komt uit het niets van econoom Ad Broere.

De bankier verklaart betrokken te zijn geweest bij de uitbetaling van een huurmoordenaar, die in opdracht van een buitenlandse inlichtingendienst een leider van een derdewereldland moest uitschakelen.

Economische huurmoordenaar

Zwitserse oud-bankier 'doet boekje open over onzichtbare macht Bilderberggroep'“Ik kan uit eigen ervaring bevestigen dat het klopt wat John Perkins beschrijft in zijn boek Bekentenissen van een economische huurmoordenaar,” aldus de bankier. “Het systeem waar hij het over heeft bestaat echt en Zwitserse banken zijn hierbij betrokken.”

Perkins opereerde 40 jaar lang undercover als economische huurmoordenaar. Na 11 september 2001 besloot hij zijn zwijgplicht te verbreken, de steekpenningen en dreigementen te negeren en naar buiten te treden met het ontstellende verhaal over zijn carrière.

Hij haalde derdewereldlanden door bedrieglijke prognoses ertoe over enorme leningen te accepteren voor de ontwikkeling van hun infrastructuur. Deze ontwikkelingsprojecten, die gefinancierd werden met geld van de Wereldbank, werden uitbesteed aan Amerikaanse bedrijven.

Zodra een land diep in de schulden zat, konden de Amerikaanse regering en de daarmee verbonden internationale ontwikkelingshulpinstellingen de economie van het land naar hun hand zetten, met catastrofale gevolgen.

Als Perkins niet in zijn opzet slaagde, maakten huurmoordenaars van een ander type, de jakhalzen van de CIA, hun opwachting.

Hebzucht

Volgens de Zwitserse bankier zijn mensen van de Bilderberggroep betrokken geweest bij dit soort opdrachten. “Zij gaven de opdracht om bepaalde personen uit de weg te ruimen. We moesten op instructie van buitenlandse mogendheden betalingen verrichten voor de moord op mensen die niet deden wat de Bilderberggroep, het IMF of de Wereldbank van hen eiste.”

“Iemand zoals Josef Ackermann, een Zwitsers staatsburger en oud-topman van de Deutsche Bank, gebruikt zijn macht louter om zijn hebzucht te bevredigen,” aldus de bankier. “Er lopen verschillende rechtszaken tegen hem in Duitsland en de VS. Ackermann is een Bilderberger. Hij heeft minachting voor welke nationale overheid dan ook.”

Hij voegde toe dat de Bilderbergers een gigantische hoeveelheid geld tot hun beschikking hebben en dat geld aanwenden om de economie van bepaalde landen te vernietigen en elders weer op te bouwen. Het uiteindelijke doel is volgens de bankier een elite te vormen in een wereld waarin zij de absolute macht hebben en de mensheid door armoede tot totale slavernij brengen.

IJzeren greep

De Europese Unie zit al in de ijzeren greep van de Bilderberggroep, stelde hij. Tot deze club behoren volgens hem lieden die vrouwen verkrachten en satanist of pedofiel zijn. “Het is moeilijk om deze figuren te ontmaskeren, omdat ze er letterlijk alles voor over hebben om hun macht te behouden.”

Op de vraag waarom de westerse media zwijgen over de Bilderberggroep antwoordde de bankier dat er een afspraak is gemaakt met de grote mediabazen. “Een aantal van hen wordt uitgenodigd voor de conferenties op voorwaarde dat er niet over wordt gesproken of geschreven.”

Volgens de bankier bestaat de binnenste kring van de groep uit gewetenloze satanisten en wordt de buitencirkel gevormd door naïeve, soms idealistische en minder goed geïnformeerde mensen die in de waan verkeren goed te doen.

“De enige en beste manier om de waarheid naar buiten te brengen is hun duistere praktijken aan het licht te brengen,” besloot hij. “Als we ze niet stoppen zijn we binnenkort hun slaven.”

Boekentip: Bekentenissen van een economische huurmoordenaar, Geld komt uit het niets

[Ad Broere]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De bilderberggroep zijn demonen.

M. Easox
M. Easox
6 jaren geleden

lees dit maar eens….. http://rondehuis.blogspot.nl/

Bonusje
Bonusje
6 jaren geleden

Dat ziet t zelfde uit als de marchallhulp dat amerika aan Europa gaf en we nóg krom van liggen..

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

In hoeverre is ons koningshuis dan demonisch? Een val van de EU/land
betekent ook een val voor ons koningshuis. Toch? Of alleen een val voor de gewone man/vrouw.
Lang geleden hier al een keer geschreven. Bij de kroning zei Willem: Ik zal regeren, zolang ik dat kan. Zoiets. Hij keek er bedrukt bij. Alsof hij al wist wat komen ging. Ons koningshuis is grootaandeelhouder van Shell. Het gaat niet goed met de olieprijs. Politiek zei al eerder: we gaan over andere energie en gaan meer richten op technologie. Iedereen weet(die logisch kunnen nadenken) dat verdere technologisering niet erg gunstig is voor de gewone man.(massa ontslag/meer controle/veel ellende door verkeerde berekeningen/meer kosten voor huishouden door aanschaf technologie/ziek worden door straling/verslaving enz.)
Tot nu toe zijn er meer nadelen aan huidige technologie dan voordelen voor de gewone man/vrouw/kind.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x