Homepagina » Gezondheid » I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’
I'm not lovin' it: Storm van kritiek op McDonald's na onthulling echte ingrediënten van 'kaassticks'

I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’

Het belangrijkste ingrediënt van mozzarellasticks is mozzarella. Tenminste, dat zou je denken. Mensen die naar de McDonald’s gingen om het nieuwste product te bestellen waren erg teleurgesteld toen ze tot de ontdekking kwamen dat de kaassticks geen mozzarella bevatten.

Teleurgestelde klanten plaatsten onder de hashtag #Wheresthecheese foto’s van de holle sticks op Twitter. De kaasvulling is nergens te bekennen. Op zijn website toont de hamburgerketen mozzarellasticks met een rijke vulling van ‘100 procent echte mozzarella’. In werkelijkheid krijg je iets heel anders voorgeschoteld:

In een poging klanten terug te winnen is McDonald’s meer gaan variëren. De fastfoodreus biedt onder meer mozzarellasticks, macaroni met kaas en patat van zoete aardappelen aan.

Verschillende media vroegen McDonald’s om commentaar, maar het bedrijf heeft nog geen reactie gegeven. Op de website staat dat de mozzarellasticks, die sinds begin dit jaar in Amerika worden verkocht, nog enige tijd beschikbaar zullen zijn.

Eén boze klant liet op Twitter weten dat de sticks in ieder geval ‘perfect zijn voor mensen met lactose-intolerantie’.

[Alternet]


Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. En in China is een zak rijst omgevallen.

  20 likes
 2. LS…

  De Topdogs bij MC Donalds zijn Topdog Satanisten… Dus enkele reis naar de hel is alles wat deze varkens te bieden hebben !

  14 likes
 3. Iedere keer als ik mijn hond uitlaat dan loop ik met ‘m nog wel eens langs de Mc.Donald’s en iedere keer loopt het beest er met de staart tussen de benen jankend aan voorbij. Vreemd beest.

  9 likes
 4. Wie had dat nou gedacht, bij de grote mac eten en dan klagen. 🙂

  6 likes
 5. de waarheid is dat er al een hele lange tijd al gekloond wordt op grote schaal.

  dit gebeurt al met dieren en mensen ja mensen klonen is sinds 2001 gelegaliseerd dus ja joost weet wel hoelang zijn ze er werkelijk mee bezig zijn?

  vooral experimenten worden er gedaan en dan verkopen aan de consument in een mooie jasje met heel veel lekkere kunstmatige stofjes wat als een suikerbom naar binnengaat.

  ze weten precies hoe onze zintuigen werken en daar spelen ze op in.

  vlees dat bespoten met verschillende hormonen, technieken op de dieren waardoor de hormoon productie verhoogd bijvoobeeld bij zwangere koeien nog eens extra hormonen erin spuiten zodat het maximaale groei eruit wordt gehaald. in de vlees die we eten zit bloed in en dat is gelijk 1 van de kanker oorzaken. er zijn al restaurants gecontroleerd op hun eten en ook bij restaurants hebben zij menselijk DNA gevonden in hun eten.

  ja mensen aliens en klonen zijn al onder ons, sterker nog eet smakelijk.

  zeer waardevolle informatie onder andere mensen klonen van freeman fly een onafhankelijke zelfstandige onderzoeker
  https://www.youtube.com/watch?v=kFPAxSq81eg

  4 likes
 6. Hier in het gesprek met deze Joodse Rabbi Abraham Finkelstein die zegt dat ze de vermiste kinderen door de hamburgers van MC Donald heen draaien.
  Hij verteld dit omdat hij weet dat toch niemand hem geloofd.
  De ondervrager zegt dat hij een hekel aan hem heeft , we zijn Gojem ofwel vee zijn en wij de joden zijn het verkozen volk!!

  Wat een arrogante vreselijke psychopaat is deze man.

  Interview with rabbi Abraham Finkelstein
  https://www.youtube.com/watch?v=vyuDNsTSXl8

  4 likes
 7. Zelfs op de pizza’s en veel andere producten zit geen kaas. Aardappelzetmeel. Ik weet er alles van.

  3 likes
 8. Eet er nog wel eens iemand bij Mickey D dan?

  1 likes
  • ikke al 45 jaar niet meer na de eerste keer.

   1 likes
   • Ik weet dat het troep is, maar toch vind ik het nog steeds lekker, zie het maar als guilty pleasure. Hierboven wordt al beschreven hoe ‘zij’ weten hoe onze zintuigen werken en er op inspelen.

    Zelf eten wij bijna louter biologisch en vooral ook zeer zelden bewerkt voedsel. Echter, een smerige vette snack kan ik gewoon niet vies vinden ook al wordt deze gemaakt van de grootste troep. Frikandellen, hamburgers en noem maar op, en waarschijnlijk ook die mozzarella stick die ik niet ken, heerlijke snelle impulsbevrediging maar helaas ook met het effect van ‘ik wil meer’! Het zit allemaal en zeer doelbewust in het ontwerp van dit voedsel -beter gezegd vulling- besloten. Allemaal lekker omdat er ongezond veel vet, zout en suiker in zit.

    De meesten vallen daar nu eenmaal voor. Mijn manier om er geen last van te hebben is het bijna nooit te eten. Heel soms kom ik in een situatie waarin het wel gebeurt (ben muzikant). Dan geniet ik er gewoon op die specifieke manier van -beetje het kermis idee-, maar blijf erna altijd onvervuld want die troep is nou eenmaal geen voedsel.

    Maar de overheid vind het best, liever demoniseren ze cannabis en laten ze ook de maatschappelijke killer alcohol geheel vrij.

    1 likes
 9. Niemand verplicht je om bij deze hamburgerketen te gaan eten en ik zou ook niemand vrijwillig adviseren om dit te gaan doen. Helaas is fastfood nog steeds big business en vooral bij de onderklasse. In de US worden voedselbonnen en masse ingeleverd bij deze voedselfabrieken. Teleurgesteld in het voorgeschotelde product bij MickeyD betekent feitelijk dat je in jezelf teleurgesteld moet zijn voor het onvermogen om goed voedsel te consumeren.

  3 likes
 10. Das pech…. Mozzarella weg.

  2 likes
 11. Nie op die luije platzakke blijve zitte maonze ze lekke allemaol maor gaon relle voor die kaoskrotette van de Mac!! Aszie amme krokette zit zonde mosserellakaos is ut afgelope.

  2 likes
 12. Yeeak!! Hoe krijg je toch die industriële rotzooi binnen,

  geef mij maar een lekker paleo gerechtje, uw lichaam zal er u dankbaar voor zijn

  1 likes
 13. …niet iedereen mag bij McDonald’s werken…

  0 likes
 14. Nul noodzaak je plezier in eten te verkrachten met die drek van Uncle Sam. Allemaal net echt. In de stad kun je alle tafels uit de hele wereld eten. Kom net van een grill restaurant. Superrr. Lamskotelleten duimdik. Het pure spul. Trotse eigenaar en personeel. Geen verveeld kijkende smarties ahw.

  Mensen zijn het niet meer waard; ze willen behandeld worden als hersenloze zombies, zonder weet hoe natuurlijk voedsel ooit smaakte. Wat een lol!?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De laatste IJslandse McDonald's-burger die zelfs na 10 jaar maar niet wil bederven. Zo ziet hij er nu uit

De laatste IJslandse McDonald’s-burger die zelfs na 10 jaar maar niet wil bederven. Zo ziet hij er nu uit

De laatste McDonald’s op IJsland ging in 2009 ...

12.000 artsen pleiten voor kankerwaarschuwing op kaas. Wist jij dit?

12.000 artsen pleiten voor kankerwaarschuwing op kaas. Wist jij dit?

De organisatie Physicians Committee for Responsible Medicine, ...