Binnenland

Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers gedagvaard om ‘illegale machtsovername’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Voor de eerste keer worden premier Rutte, ministers Kaag en Hoekstra en ChristenUnie-fractievoorzitter Segers in de rechtbank geconfronteerd met de stelling dat zij geen plaats mogen hebben in het landsbestuur. Dat laat de Nationale Bond tegen Overheidszaken weten.

Het viertal is civiel gedagvaard, de zitting vindt op 6 september plaats in Den Haag. Waarom is er een civielrechtelijke procedure aangespannen? Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers heten als rechtspersonen via het bestuursrecht onschendbaar te zijn, een bestuursrechter is daarom als een slager die zijn eigen vlees keurt en dus nooit afkeurt, aldus de Bond.

Zwaar misdrijf

In het strafrecht bezien de officieren van justitie aanklachten op een zodanige wijze dat landverraders hun verdiende strafrechtelijke vervolging alsnog ontlopen, vervolgt de Bond.

“Het Rijk onder vreemde heerschappij brengen of de regeringsvorm onwettig veranderen, is een zwaar misdrijf dat terdege afgestraft zou moeten worden met levenslange opsluiting!” stelt de organisatie.

Zij wijst erop dat Klaus Schwab er trots op is dat middels Young Global Leaders van het World Economic Forum de meeste regeringen zijn ‘geïnfiltreerd’. ‘Onze’ Nederlandse regering neemt net zo goed deel aan dit kwalijke programma, wat inhoudt dat deze illegale staatsgreep verder uitrolt met actieve medewerking van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en de hoge ambtenaren op ministeries die de deuren bij Schwab in Davos platlopen, schrijft de Bond.

Voorwaarden

Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers hebben de voorwaarden van de Nationale Bond tegen Overheidszaken diepgaand geschonden. Die voorwaarden zijn: Bilderberg, World Economic Forum (The Great Reset) en WHO buiten de orde plaatsen; directe en indirecte vaccinatiedwang verbieden; culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; en indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen.

“Daar mogen zij zich nu voor verantwoorden.”

Het kort geding is onderdeel van de actie Stemmen onder Voorwaarden.

4.7 463 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
313 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
5 maanden geleden

Tja

Sophie
Sophie
5 maanden geleden

Nou, we gaan het beleven!

Mary
Mary
5 maanden geleden

Mooi! Weg met deze criminelen.

de Boer
de Boer
5 maanden geleden

YES! Ik stel me er niet teveel bij voor? Maar laat ze maar merken waar ze mee bezig zijn!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

313
0
We lezen graag je reactie!x