Binnenland

Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers gedagvaard om ‘illegale machtsovername’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Voor de eerste keer worden premier Rutte, ministers Kaag en Hoekstra en ChristenUnie-fractievoorzitter Segers in de rechtbank geconfronteerd met de stelling dat zij geen plaats mogen hebben in het landsbestuur. Dat laat de Nationale Bond tegen Overheidszaken weten.

Het viertal is civiel gedagvaard, de zitting vindt op 6 september plaats in Den Haag. Waarom is er een civielrechtelijke procedure aangespannen? Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers heten als rechtspersonen via het bestuursrecht onschendbaar te zijn, een bestuursrechter is daarom als een slager die zijn eigen vlees keurt en dus nooit afkeurt, aldus de Bond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zwaar misdrijf

In het strafrecht bezien de officieren van justitie aanklachten op een zodanige wijze dat landverraders hun verdiende strafrechtelijke vervolging alsnog ontlopen, vervolgt de Bond.

“Het Rijk onder vreemde heerschappij brengen of de regeringsvorm onwettig veranderen, is een zwaar misdrijf dat terdege afgestraft zou moeten worden met levenslange opsluiting!” stelt de organisatie.

Zij wijst erop dat Klaus Schwab er trots op is dat middels Young Global Leaders van het World Economic Forum de meeste regeringen zijn ‘geïnfiltreerd’. ‘Onze’ Nederlandse regering neemt net zo goed deel aan dit kwalijke programma, wat inhoudt dat deze illegale staatsgreep verder uitrolt met actieve medewerking van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en de hoge ambtenaren op ministeries die de deuren bij Schwab in Davos platlopen, schrijft de Bond.

Voorwaarden

Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers hebben de voorwaarden van de Nationale Bond tegen Overheidszaken diepgaand geschonden. Die voorwaarden zijn: Bilderberg, World Economic Forum (The Great Reset) en WHO buiten de orde plaatsen; directe en indirecte vaccinatiedwang verbieden; culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; en indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen.

“Daar mogen zij zich nu voor verantwoorden.”

Het kort geding is onderdeel van de actie Stemmen onder Voorwaarden.

4.7 466 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

314 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Tja

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Nou, we gaan het beleven!

Mary
Mary
1 jaar geleden

Mooi! Weg met deze criminelen.

de Boer
de Boer
1 jaar geleden

YES! Ik stel me er niet teveel bij voor? Maar laat ze maar merken waar ze mee bezig zijn!

Back to top button
314
0
We lezen graag je reactie!x