Buitenaards

1 op de 10 Amerikanen: Ruimtewezens betrokken bij verdwijning vlucht MH370

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén op de tien Amerikanen denkt dat ruimtewezens betrokken waren bij de verdwijning van vlucht MH370 van Malaysia Airlines. Dat blijkt uit een nieuwe peiling. Negen procent van de Amerikanen gelooft dat ‘ruimtewezens of wezens uit een andere dimensie’ erbij betrokken waren. Er wordt nog altijd gezocht naar de vermiste Boeing 777 die op 8 maart jongstleden van de radar verdween.

De meeste Amerikanen vinden dat de zoektocht moet doorgaan, terwijl de helft gelooft dat de autoriteiten op de verkeerde plaats zoeken. De overgrote meerderheid van de ondervraagden (79 procent) denkt dat er geen overlevenden zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Iets meer dan de helft denkt dat we uiteindelijk zullen horen wat er met de vlucht is gebeurd. De enquête is gehouden na de arrestatie van een groep terroristen in verband met de vermiste Boeing. De groep werd aangehouden in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur en de staat Kedah nadat buitenlandse veiligheidsdiensten, waaronder de FBI en MI6, hun uitvoerig wilden ondervragen over vlucht MH370.

De groep verdachten, in de leeftijd van 22 tot 55 jaar, zou bestaan uit onder andere studenten, een weduwe en zakenlui. Een medewerker van de Maleisische veiligheidsdienst zei: “Dat het vliegtuig is gekaapt door militanten staat nog steeds hoog op de lijst van mogelijkheden.”

42 procent van de Amerikanen denkt dat het vliegtuig gekaapt is, 52 procent zei dat het toestel onderweg pech heeft gekregen. Een kwart van de ondervraagden meent dat de bemanning iets met de verdwijning te maken heeft.

De Maleisische regering maakte bekend het verlieslijdende Malaysia Airlines niet opnieuw te ondersteunen als het management van de maatschappij hierom zou vragen. Dat heeft minister van Toerisme en Cultuur Mohamed Nazri Abdul Aziz gezegd.

De vliegmaatschappij verkeerde al voor de mysterieuze verdwijning van vlucht MH370 in grote financiële problemen. De kosten voor de afwikkeling van de ramp kunnen leiden tot de ondergang van Malaysia Airlines.

Via de holding Penarbangan Malaysia Berhad is de Maleisische staat eigenaar van de maatschappij, die sinds 2011 een verlies heeft geleden van 1,3 miljard dollar. Malaysia Airlines moet het steeds afleggen tegen onder meer AirAsia, een prijsvechter van eveneens Maleisische bodem.

Het drama rond MH370 heeft geleid tot flinke reputatieschade voor de luchtvaartmaatschappij. Het aantal boekingen is scherp teruggelopen en het verlies in twee maanden tijd bedraagt volgens bronnen enige honderden miljoenen. “Nieuw kapitaal injecteren is geen optie,” zei minister Aziz. Hij zei niet wat er dan moet gebeuren met Malaysian Airlines en of de regering faillissement zal accepteren.

[Mail Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Ik ben ervan overtuigd dat we gaan horen wat er mee is gebeurd. Of het de waarheid is is een tweede..

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Er gaan verhalen op Internet rond dat ‘Aliens’ betrokken zijn bij verdwijning vlucht MH370.

redice
redice
9 jaren geleden

aliens, right…

en ze wonen in het witte huis waarschijnlijk, hoe dom kunnen de mensen zijn dat ze die bullshitverhalen van de msm blijven geloven trouwens???

die rotte rothschild familie moet maar eens van de kaart geveegd worden !!!

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Enquete onder de Amerikanen; en de rest van de wereld dan ???
Die hebben geen mening ? Hoe fraai is dit rookgordijn. Het toestel staat op Diego Garcia en de makers van de motoren , naar ik meen Rolls Royce heeft de data van ALLe motoren, waar die zich bevinden en wat er mee aan de hand is , en zij hullen zich in stilzwijgen. ( misschien gedwongen?)
Toch een militaire operatie? Of een hele dure operatie om patenten in handen te krijgen?
Toch denk ik ook dat de waarheid boven tafel zal komen. Gewild of ongewild, maar er zal een klokkenluider opstaan, omdat dit toch wel naar de limiet nijgt van onoirbaar handelen.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x