BuitenlandCorona

Lid Canadese strijdkrachten roept medesoldaten op het coronavaccin niet te verspreiden: ‘Killervaccin’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een protest tegen de coronamaatregelen in Toronto sprak een lid van de Canadese strijdkrachten zich uit tegen de plannen van het Canadese leger om coronavaccins te verspreiden. Cadet-officier Leslie Kenderesi sprak afgelopen zaterdag in uniform tot de aanwezige betogers, zo is te zien op beelden die rondgaan op YouTube.

De man riep mensen die op dit moment in het leger dienen op om ‘dit onwettige bevel niet op te volgen’ en het vaccin niet te verspreiden. Kenderesi zei dat het coronavaccin een ‘killervaccin’ is omdat ‘niemand weet wat het met je lichaam doet’. Hij zei ook dat het ‘crimineel’ is om het toe te dienen aan mensen.

Hij voegde toe dat hij waarschijnlijk in de problemen zal komen vanwege zijn uitspraken. “Het kan me niet meer schelen.” Hij had gelijk, want het leger heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar zijn uitlatingen.

Tegen tirannie en onderdrukking

Kenderesi deed zijn uitspraken tijdens een protest dat was georganiseerd door The Line Canada, een groep die tegen tirannie en onderdrukking is en die zich verzet tegen de lockdown en andere beperkingen.

Het Canadese ministerie van Defensie heeft tegenover CTV News Toronto bevestigd dat de man lid is van de zogeheten Cadet Instructors Cadre, en dat hij officieren in opleiding traint en begeleidt. Een woordvoerder van het ministerie zei dat het mogelijk is dat Kenderesi wordt ontslagen.

[CTV News Toronto, Ottawa Citizen]

4.9 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
1 jaar geleden

Deze man is pas een held!!

Q Anon
Q Anon
1 jaar geleden

Hmm, check CCP military in Canada!

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Wanneer komt hier iemand van defensie dit even vertellen.

mee 2
mee 2
1 jaar geleden

natuurlijk is onwettige niemand kan jou iets opdringen onder geen enkel omstandigheid

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x