Homepagina » Buitenland » 12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin
corona
Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin

In Israël zijn meer dan 12.400 mensen positief getest op corona nadat ze waren gevaccineerd. 69 van hen hadden inmiddels ook hun tweede dosis gehaald, zo liet het Israëlische ministerie van Volksgezondheid weten.

De meeste mensen raakten besmet nadat ze hun coronavaccin hadden gekregen. Er is ook een grote groep mensen die twee weken na de eerste prik positief testte. Tegen die tijd zou je al enige immuniteit opgebouwd moeten hebben tegen het virus.

Dinsdag klaagde de Israëlische corona-tsaar Nachman Ash tegenover ministers dat de eerste dosis van het Amerikaanse Pfizer-vaccin onvoldoende beschermt. Het blijkt ‘minder effectief dan we hadden gedacht’. Hij voegde toe dat de effectiviteit ‘lager is dan Pfizer had gezegd’.

Ash waarschuwde ook dat het vaccin mogelijk niet beschermt tegen nieuwe varianten van het virus.

Illegaal experiment

Israël is een maand geleden begonnen met vaccineren en inmiddels hebben honderdduizenden mensen hun tweede dosis gehad. Ondanks de lockdown en massale vaccinaties laat het aantal coronabesmettingen geen dalende trend zien. Overheidsfunctionarissen geven ‘de Britse variant’ daar nu de schuld van.

De krant Calcalist schreef bovendien dat Israël en Pfizer momenteel een grootschalig illegaal experiment uitvoeren op mensen. Volgens de krant zou de vaccinatiecampagne onethisch zijn. Inmiddels is het artikel volledig herschreven.

[Times of Israel, RT]
4.8 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 maand geleden

ha ha, echt om te lachen, het vaccin werkt niet zoals ze dachten..de virus is de mens te slim af. en er zijn tal van andere maatjes om zich voort te planten..

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  rop
1 maand geleden

Er valt ook niks te werken,er is nu werkelijk niets anders aan de hand dan wat er ons hele leven al is behalve dat we nu psychopaten aan de macht hebben die werkelijk alles en iedereen kapotmaken.

Sandra
Sandra
Reactie op  rop
1 maand geleden

Haha de coronavirus zit in de vaccine. Men spuit de mensen in met de coronavirus zodat zij er imuuniteit op zullen gaan bouwen daarom zal iedereen die het vaccine ontvangt logischerwijs coronapositief getest worden. Het gevaar bij zo een test is dat men nog niet eens weet hoe men de coronavirus de baas moet zijn en dan gaan ze al op over om iedereen in te spuiten met het coronavirus in de vaccine opgenomen. Daarom kan dit vaccine NOOIT VEILIG zijn alleen al vanwege het feit dat men niet weet hoe de coronavirus te moeten bestrijden. En omdat ze het NOG NIET weten horen zij dus ook de bevolking NOOIT een VACCINE te mogen geven waarin het coronavirus in is ingebracht om daardoor IMUUNITEIT op te bouwen door het lichaam. Dit is een ZEER KWALIJKE ZAAK en een hele DOMME INZET van onze overheden.

Anne
Anne
1 maand geleden

Werkt goed dus. Stoppen met deze flauwekul. Weer een hoop geld over de balk gegooid.
Kan toch niks zijn dat zo’n vaccin dat in zo’n korte tijd is gefabriceerd.

Simon
Simon
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Precies. Vergelijk het zo: Stel het ontwikkelen van een auto kost normaal 5 jaar en nu doen ze het in een half jaar. Hoe betrouwbaar en veilig zou die auto dan zijn?

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Simon
1 maand geleden

“Zou u een auto kopen waarvan de remmen niet werken” , vraagt de verkoper aan een klant.
“Nee, natuurlijk niet”, zegt de klant.
“Waarom draagt u dat mondkapje dan wel”, vraagt de verkoper.

Jan Smelik
Jan Smelik
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Nee, dat zie je fout. Juist een reden om de lockdowns te handhaven en straks nieuwe vaccins toe te passen.

Rob
Rob
Reactie op  Jan Smelik
1 maand geleden

Precies, nog veel meer gif injecteren. Net zo lang tot z je dood bent of, ligt te stuiptrekken enz. Er zijn de afgelopen decennia veel berichten geweest waarin werd gezegd dat de mens, zoals we nu zijn, in het begin als slaaf werd gecreëerd. Dat door middel van….dna manipulatie, proeven, testen enz. We zijn nu in een eindstrijd verwikkeld en nu willen de huidige bloedlijn families en hun vazallen de mens op dezelfde manier weer uitroeien.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jan Smelik
1 maand geleden

Ze zegt niet dat zij moeten stoppen, dat zullen ze niet uit zichzelf doen. Wij moeten hen stoppen. Een regering geeft nooit uit zichzelf vrijheid terug. Dat moeten we zelf doen. Het komt wel als iedereen tot het uiterste getergd is. Dat Rutte zijn werkelijke gezicht liet zien, is al een goed beginnetje.

Cornelis
Cornelis
Reactie op  Jan Smelik
1 maand geleden
  1. De mensen worden ingespoten met een vacin waarin al het coronavirus zit. Men moet zogenaamd weerstand opbouwen. Dus de mensen met het vacin zijn al ziek.
Jos
Jos
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Het corona-virus is tot op heden nóg steeds NIET gevonden , door geen enkele wetenschapper aangetoond!!!! Stoppen met die hele LEUGEN!!!

Wck
Wck
1 maand geleden

Wie kan mij uitleggen hoe men weet dat er een variant is??

Petrus
Petrus
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Niemand!

Carolina
Carolina
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Ja, dat kan men aantonen.
In Ijsland worden alle positieve test op kweek gezet.
Na 36 uur kan men zien welke variant het is. Schrik niet, maar er zijn er al meer dan 400 gevonden.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Carolina
1 maand geleden

Heftig,de grootste onzin wat er is en er zijn nog mensen die het allemaal heel serieus nemen,hoezo achterlijk?

Cornelis
Cornelis
Reactie op  Carolina
1 maand geleden
  1. Prachtig. Dan ook 400 verschillende vacins.
Ursa
Ursa
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Hoe toont men de Engelse, Duitse, Zuidafrikaanse en andere varianten eigenlijk aan met alleen de PCR-test vraag ik me eigenlijk af? Klopt helemaal niets van maar dat weten de meesten hier al bijna een jaar. Maar wel een avondklok instellen.

Simon
Simon
Reactie op  Ursa
1 maand geleden

PCR kijkt naar maar een heel klein stukje van het virus, dus ondanks dat er vele varianten zijn is dat kleine stukje vaak hetzelfde. PCR herkent dus vele varianten, dus ook andere stofjes als deze toevallig dat hele kleine stukje hetzelfde hebben. Bepaalde schimmels schijnen dat b.v. te hebben.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Simon
1 maand geleden

En geiten en papaya’s in Tanzania ook… Toch, ‘Simon’…?

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Gea Breuker
1 maand geleden

En ook motorolie.

Joris
Joris
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

cola

doornbos
doornbos
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Ja graag. Vooral ook omdat we het hebben over een variant van iets dat bijna een jaar na dato nog altijd niet kan worden aangetoond. Animaties en tekeningen hebben we niks aan en veel verder dan dat komt men niet. Kennis kunnen we ook anders dan middels internet vergaren gelukkig. Wetenschappelijke feiten, de waarheid, staat ook in boeken. Voila. Dus, wat is een virus? Weekie weekie …

Jacob
Jacob
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Die zgn. “varianten” uit Engeland, Brazilië en Zuid-Afrika zijn gewoon de jaarlijks terugkerende griep. Het is Bullshit!!!!

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Het origineel is nog nergens geisoleerd er is iemand die daar een aardig bedrag voor heeft uitgeloofd >> is nog niet geclaimd en nu is er een variant tja; 0x0 blijft 0.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rebel&Girl
1 maand geleden

Dat was met mazelen. Ik heb toch echt de mazelen gehad. Het moet dus iets anders zijn wat dat veroorzaakt.

Mar
Mar
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Haagse variant weet dat !!

OmaD
OmaD
Reactie op  Mar
1 maand geleden

Inderdaad, onze Haagse variant. Wat een blunderaars! Maar…alles ten koste van onze bevolking😠. En mensen worden maar niet wakker. Angst indoctrinatie. Zie Blckbx interview met Maurice de Hondt.

Mar
Mar
Reactie op  OmaD
1 maand geleden

I now omaD,staatsgevaarlijke gekken die ons land regeren,maar niet alleen ons land maar de hele wereld…

Mar
Mar
Reactie op  OmaD
1 maand geleden

Ik zit ook af en toe op de site van maurice,en reageer niet zoveel meer ,ondanks dat hij ook goed werk doet,komt het niet binnen bij de heren….en dan heb ik ook de neiging om te zeggen het gaat niet meer om grafieken of cijfertjes..die agenda zijn we al lang voorbij

Simon
Simon
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Dat doet men door z.g. “sequencen” ze proberen met heel veel stukjes RNA door een soort uitleesapparaat te halen en d.m.v. patroonherkennings software de uiteinden van de stukjes bij elkaar zien te matchen om het hele genoom van het virus te reconstrueren. Het lijkt op het oplossen van een legpuzzle. Zo kan men verschillende varianten van het virus herkennen. Voor Corona zijn er al duizenden varianten gevonden. Het is dus niet zo dat “de Engelse variant” zo bijzonder is. Ieder land, zelfs stad of dorp heeft zo z’n eigen varianten omdat het virus enorm muteerd, het copieerproces is verre van nauwkeurig bij deze virussen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Wck
1 maand geleden

De nieuwe variant is een zwaarder vergif, dat nu rechtstreeks in de bloedbaan terecht komt. Dat was ook de opzet van alles, mensen direct vergiftigen en niet via een omweg, zoals dat tot nu toe het geval was.

De WHO heeft gisteren officieel verklaard dat de PCR-test, bij een hoge vermenigvuldiging van de cycli, er voor verantwoordelijk is dat er een hoog aantal vals positieve uitslagen zijn.

Zoals de uitvinder (Kari Mullis) van deze test zelf gezegd heeft, is deze test niet geschikt om aan te tonen dat iemand met Covid besmet is.

Lies
Lies
Reactie op  Wck
1 maand geleden

Niemand er is geen variant leugens zijn

antje
antje
Reactie op  Wck
1 maand geleden

niet dus want ik probeer daar ook achter te komen en lees dat het in Engeland al aan het dalen is

Cornelis
Cornelis
Reactie op  Wck
1 maand geleden
  1. Dat weten ze niet. Alles wordt uit de duim gezogen
Gert
Gert
1 maand geleden

Uiteraard klopt hier helemaal niks van dit bericht, Hugo heeft gezegd dat dit allemaal ”fakenews” is.

Fijn hé, dat we zo betrokken minister hebben!

Nina
Nina
1 maand geleden

Niet ondanks het vaccin, maar dankzij het vaccin!!!!!

Dubito
Dubito
1 maand geleden

Daarom ben ik zo blij met het ‘getreuzel’ van De Jonge. Gewoon afwachten hoe het andere landen vergaat die zo lekker snel aan het inenten sloegen. Ik zie aankomen dat binnenkort vaccinatieprogramma’s worden opgeschort en Pfizer en Moderna voor de bijl gaan met hun onvolgroeide producten.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

dat gaan we in Nederland ook zien, besmette mensen door het vaccin

Jacob
Jacob
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Kan ik niet mee zitten, die “schapen” hebben er zelf om gevraagd en zelf totaal niets onderzocht.

Sandra
Sandra
1 maand geleden

Logisch als men gevaccineerd wordt dat men positef getest wordt dat komt omdat men het coronavirus in jouw aanbrengt om zo immuumiteit op te bouwen. Wat ze wel niet doen is om de gevaccineerde in quarantaine te gooien en zulke mensen na wederom getest te zijn en wel negatief zijn dan uit de quarantaine te halen. Ik snap alleen niet dat er mensen zijn die zich laten vaccineren als ze weten dat het zulke bijwerkingen geeft. Mensen zijn te lichtgelovig en onderzoeken weinig tot niks.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Maar die PCR-test zegt niets dus kun je er niets mee.
Kan ook uitslaan op een een of ander schimmel.

Jacob
Jacob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Zelfs mensen die dit virus hebben gehad, worden nog steeds positief getest, dat komt door de inferieure apparatuur die het ingekapselde virus, (door ons eigen immuun systeem) ook detecteert. Een slimme jongen die de PCR test heeft uitgedacht, want zo kun je het volk lekker in angst laten zitten en misbruikt deze regering dit om ons te blijven gijzelen, tot in lengte van dagen, let maar op.

Lucky
Lucky
1 maand geleden

Wat een verrassing. Dat gaat hier ook gebeuren natuurlijk, maar er lopen nog teveel onwetende schapen rond die alles maar klakkeloos accepteren. En het ligt overal aan, behalve aan het vaccin. Want kom NIET aan het verdienmodel van Big Pharma en Hugo Mengele. Hey Hugo? Lees je mee. Vaccineer je eigen gezin maar, je mag mijn vaccin hebben. Sterker nogik zal hem zelf even bij jou inspuiten. En je moet je bek houden over welk vaccin, want dat bepaal ik wel, toch Hugo???

x

Check Also

de jonge

De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft

Op vrijdag 5 februari zei demissionair premier ...

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x