Homepagina » Financieel » Nieuwe topman Britse centrale bank is Bilderberger en Goldman-veteraan
Nieuwe topman Britse centrale bank is Bilderberger en Goldman-veteraan

Nieuwe topman Britse centrale bank is Bilderberger en Goldman-veteraan

De Britse regering heeft de Canadese centralebankpresident Mark Carney aangewezen als nieuwe gouverneur van de Bank of England.

In juli 2013 neemt hij de functie over van Mervyn King, die na twee termijnen aftreedt. Drie aandachtspunten werken niet in zijn voordeel: Goldman Sachs, de Bilderberggroep en Canada.

Eamonn Fingleton van het zakentijdschrift Forbes begint met de nationaliteit van Carney. Hij heeft een Canadees paspoort. Nu wil een meerderheid van de Britten uit de Europese Unie stappen. Het is daarom van het grootste belang dat de loyaliteit van de gouverneur van de centrale bank bij het Britse volk ligt. Een Brits paspoort zou dan toch wel een minimale eis moeten zijn voor deze functie, aldus Fingleton.

Vrijmetselarij op steroïden

Dan is er de connectie tussen Carney en Goldman Sachs. Dertien jaar lang was hij werkzaam voor de zakenbank in Londen, New York, Tokio en Toronto. Goldman Sachs raakt de laatste tijd steeds vaker in opspraak.

In de zaak John Paulsen heeft Goldman bijvoorbeeld toegegeven haar klanten te hebben bedrogen. In de jaren negentig verstrekte Goldman bovendien onjuiste informatie aan investeerders in Russische obligaties.

Tot slot wordt Carney in verband gebracht met Bilderberggroep. De groep werd in de jaren vijftig opgericht in Nederland en wordt door Fingleton omschreven als een soort vrijmetselarij op steroïden.

Verrassing

Het is bekend dat Carney aanwezig was tijdens de laatste bijeenkomst van de Bilderberggroep. Dat is interessant omdat de Britse minister van Financiën, George Osborne, hem benoemde als gouverneur en zelf ook een veelgeziene gast is op de Bilderbergconferenties.

De groep werd opgericht door prins Bernhard van Nederland, een in Duitsland geboren oud-nazi die bekend stond om zijn alles-is-relatief-benadering.

In de beginjaren hield de groep zich voornamelijk bezig met de wederopbouw van Duitsland. Tot op de dag van vandaag wordt de groep gezien als een hulpmiddel van een crypto-mercantilistische ‘Duitsland, Inc.’ om carrières van bepaalde mensen in de lift te zetten.

De benoeming van Carney werd een verrassing genoemd, omdat algemeen werd aangenomen dat Paul Tucker, de tweede man bij de Bank of England, King zou opvolgen. Aangezien zowel Carney als Osborne aanwezig waren bij de meest recente Bilderbergconferentie, is de benoeming ineens een heel stuk minder verrassend geworden.

Bron: Forbes.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Tja en bij dit soort berichten begin je toch weer te twijfelen aan de juistheid van de berichten van Salusa. Immers, alle belangrijke types die lid zijn van de elite bende zouden worden verwijderd en nu krijgt de Bank of England weer zo’n boef aan het hoofd. Voor mij dus steeds duidelijker dat er maar een Maya voorspelling klopt, namelijk degene die sprak over de tijd tussen 2012 en 2018. Pas daarna kunnen we spreken over een nieuw tijdperk.

  0 likes
 2. [quote name=”Peter”]Tja en bij dit soort berichten begin je toch weer te twijfelen aan de juistheid van de berichten van Salusa. Immers, alle belangrijke types die lid zijn van de elite bende zouden worden verwijderd en nu krijgt de Bank of England weer zo’n boef aan het hoofd. Voor mij dus steeds duidelijker dat er maar een Maya voorspelling klopt, namelijk degene die sprak over de tijd tussen 2012 en 2018. Pas daarna kunnen we spreken over een nieuw tijdperk.[/quote]

  Peter, alsjeblieft … laat me nog even geloven in 21 december 2012.

  0 likes
 3. Rothschild is eigenaar van die Centrale bank en daarom hebben ze geen Euro. Net als Zwitserland die het Hoofdkantoor van De FED reserve in Basel heeft staan. En ook zij geen Euro en niet in de EU. Zo kan je toch wel zeggen dat hij de baas hier op Aarde is. Hij kiest zijn mensen uit om ons zo goed mogelijk slaaf te maken.

  0 likes
 4. [quote name=”Pascal”]Rothschild is eigenaar van die Centrale bank en daarom hebben ze geen Euro. Net als Zwitserland die het Hoofdkantoor van De FED reserve in Basel heeft staan. En ook zij geen Euro en niet in de EU. Zo kan je toch wel zeggen dat hij de baas hier op Aarde is. Hij kiest zijn mensen uit om ons zo goed mogelijk slaaf te maken.[/quote]
  Waarom de Rothschield wil geen Euro in England en Zwitserland ?

  Volgens mij is het doel van Rothschield in de toekomst dat de hele wereld eenheidsmunt willen invoeren,zoals eenheid of mondiaal regering voor de hele wereld en UN is een examplaar van deze mondiaal regering.

  0 likes
 5. Ach nee u meent het !?

  0 likes
 6. Dr evil reincarnated…

  0 likes
 7. Lees net op een financiele site een stuk waarin Goldman Sachs beweerd dat de beurzen in 2013 13% zullen stijgen. Knap dat dit geboefte dit durft te zeggen.

  @ Peter mag ik je erop wijzen dat al vele ceo’s zijn opgestapt, dat de uitspraken van Salusa ook zijn bedoeld om mensen zelf aan het denken te zetten. De mensheid op Aarde zelf actie hier dient te ondernemen tegen de streken van deze elitaire bankenwereld. Als de mensheid met zijn allen aan zelfsupporting (spaanse dorp) gaat doen, is het gauw afgelopen. Doet men dat niet, blijft en maakt men zichzelf afhankelijk van dat corrupte systeem waar jezelf schuldig aan bent door het te accepteren. 1 voor allen, allen voor 1. Duidelijk genoeg zo.
  Weet dat er nog steeds op vele wijze lichtwerkers bezig zijn op allerlei gebied waar jij geen weet van hebt. Salusa heeft nooit gezegd dat zij alle problemen wel even zouden oplossen. Om verder te komen moest men bewust worden wat hier gebeurd, daar heeft hij steeds op gehamerd.

  0 likes
 8. In juli 2013 neemt hij de functie over!!!!! men weet kenelijk niet dat dan de hele wereld veranderd is, en het gehele systeem omgevallen is. en de duisteren van deze wereld weg zijn.

  0 likes
 9. @Het zal mij worst wezen King of Light, ik wil maar een ding en dat is weg van deze planeet. Ik ben moe gestreden. Namastè

  0 likes
 10. [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”Peter”]Tja en bij dit soort berichten begin je toch weer te twijfelen aan de juistheid van de berichten van Salusa. Immers, alle belangrijke types die lid zijn van de elite bende zouden worden verwijderd en nu krijgt de Bank of England weer zo’n boef aan het hoofd. Voor mij dus steeds duidelijker dat er maar een Maya voorspelling klopt, namelijk degene die sprak over de tijd tussen 2012 en 2018. Pas daarna kunnen we spreken over een nieuw tijdperk.[/quote]

  Peter, alsjeblieft … laat me nog even geloven in 21 december 2012.[/quote]
  Herman, ik ben het helemaal met je eens! Kielhalen die vent voor de 21e!!!

  0 likes
 11. [quote name=”Peter”]@Het zal mij worst wezen King of Light, ik wil maar een ding en dat is weg van deze planeet. Ik ben moe gestreden. Namastè[/quote]

  Moe gestreden? Waarvan? De King of Light strijd al 40 jaar en heeft nooit opgegeven en gaat onverbiddelijk door tot het recht de liefde zal zegevieren. Opgeven is voor verliezers en heb je waarschijnlijk je energie verkeerd ingezet. Vluchten is niet de juiste weg.

  Ik zou zeggen laat je batterij opnieuw op en bundel je krachten met anderen.
  Je kunt het duidelijk niet alleen aan.
  Als oude Nembah heb ik geleerd op dusdanige wijze mijn mond open te trekken dat het behoorlijk afschrikt of klem zet zodat een eerlijk recht zegeviert.
  Die strijd mag je nooit opgeven!!!!

  0 likes
 12. Peter, je hoeft niet te strijden, je kunt ook meer van binnen gaan zitten en stop voor een tijd de negatieve media te volgen, ook hier op niburu, heb ik ook gedaan en dat helpt, je hoeft niet alles te volgen of te weten, maar probeer weer plezier te krijgen met wat je hebt, is voor mij ook moeilijk, vooral eind december met de massale hebzuchtige schrans partijen in dierenlijken, maar daar kom je wel weer doorheen, denk aan de zon.

  0 likes
 13. [quote name=”kennis”][quote name=”Pascal”]Rothschild is eigenaar van die Centrale bank en daarom hebben ze geen Euro. Net als Zwitserland die het Hoofdkantoor van De FED reserve in Basel heeft staan. En ook zij geen Euro en niet in de EU. Zo kan je toch wel zeggen dat hij de baas hier op Aarde is. Hij kiest zijn mensen uit om ons zo goed mogelijk slaaf te maken.[/quote]
  Waarom de Rothschield wil geen Euro in England en Zwitserland ?

  Volgens mij is het doel van Rothschield in de toekomst dat de hele wereld eenheidsmunt willen invoeren,zoals eenheid of mondiaal regering voor de hele wereld en UN is een examplaar van deze mondiaal regering.[/quote] Dit zal zijn weg hebben maar die weg maakt hij en zijn Joodse Zionisten club.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

hugo de jonge

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij

CDA-minister Hugo de Jonge heeft een opmerkelijke ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...