Financieel

Nieuwe topman Britse centrale bank is Bilderberger en Goldman-veteraan

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse regering heeft de Canadese centralebankpresident Mark Carney aangewezen als nieuwe gouverneur van de Bank of England.

In juli 2013 neemt hij de functie over van Mervyn King, die na twee termijnen aftreedt. Drie aandachtspunten werken niet in zijn voordeel: Goldman Sachs, de Bilderberggroep en Canada.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eamonn Fingleton van het zakentijdschrift Forbes begint met de nationaliteit van Carney. Hij heeft een Canadees paspoort. Nu wil een meerderheid van de Britten uit de Europese Unie stappen. Het is daarom van het grootste belang dat de loyaliteit van de gouverneur van de centrale bank bij het Britse volk ligt. Een Brits paspoort zou dan toch wel een minimale eis moeten zijn voor deze functie, aldus Fingleton.

Vrijmetselarij op steroïden

Dan is er de connectie tussen Carney en Goldman Sachs. Dertien jaar lang was hij werkzaam voor de zakenbank in Londen, New York, Tokio en Toronto. Goldman Sachs raakt de laatste tijd steeds vaker in opspraak.

In de zaak John Paulsen heeft Goldman bijvoorbeeld toegegeven haar klanten te hebben bedrogen. In de jaren negentig verstrekte Goldman bovendien onjuiste informatie aan investeerders in Russische obligaties.

Tot slot wordt Carney in verband gebracht met Bilderberggroep. De groep werd in de jaren vijftig opgericht in Nederland en wordt door Fingleton omschreven als een soort vrijmetselarij op steroïden.

Verrassing

Het is bekend dat Carney aanwezig was tijdens de laatste bijeenkomst van de Bilderberggroep. Dat is interessant omdat de Britse minister van Financiën, George Osborne, hem benoemde als gouverneur en zelf ook een veelgeziene gast is op de Bilderbergconferenties.

De groep werd opgericht door prins Bernhard van Nederland, een in Duitsland geboren oud-nazi die bekend stond om zijn alles-is-relatief-benadering.

In de beginjaren hield de groep zich voornamelijk bezig met de wederopbouw van Duitsland. Tot op de dag van vandaag wordt de groep gezien als een hulpmiddel van een crypto-mercantilistische ‘Duitsland, Inc.’ om carrières van bepaalde mensen in de lift te zetten.

De benoeming van Carney werd een verrassing genoemd, omdat algemeen werd aangenomen dat Paul Tucker, de tweede man bij de Bank of England, King zou opvolgen. Aangezien zowel Carney als Osborne aanwezig waren bij de meest recente Bilderbergconferentie, is de benoeming ineens een heel stuk minder verrassend geworden.

Bron: Forbes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
11 jaren geleden

Tja en bij dit soort berichten begin je toch weer te twijfelen aan de juistheid van de berichten van Salusa. Immers, alle belangrijke types die lid zijn van de elite bende zouden worden verwijderd en nu krijgt de Bank of England weer zo’n boef aan het hoofd. Voor mij dus steeds duidelijker dat er maar een Maya voorspelling klopt, namelijk degene die sprak over de tijd tussen 2012 en 2018. Pas daarna kunnen we spreken over een nieuw tijdperk.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

[quote name=”Peter”]Tja en bij dit soort berichten begin je toch weer te twijfelen aan de juistheid van de berichten van Salusa. Immers, alle belangrijke types die lid zijn van de elite bende zouden worden verwijderd en nu krijgt de Bank of England weer zo’n boef aan het hoofd. Voor mij dus steeds duidelijker dat er maar een Maya voorspelling klopt, namelijk degene die sprak over de tijd tussen 2012 en 2018. Pas daarna kunnen we spreken over een nieuw tijdperk.[/quote]

Peter, alsjeblieft … laat me nog even geloven in 21 december 2012.

Pascal
Pascal
11 jaren geleden

Rothschild is eigenaar van die Centrale bank en daarom hebben ze geen Euro. Net als Zwitserland die het Hoofdkantoor van De FED reserve in Basel heeft staan. En ook zij geen Euro en niet in de EU. Zo kan je toch wel zeggen dat hij de baas hier op Aarde is. Hij kiest zijn mensen uit om ons zo goed mogelijk slaaf te maken.

kennis
kennis
11 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Rothschild is eigenaar van die Centrale bank en daarom hebben ze geen Euro. Net als Zwitserland die het Hoofdkantoor van De FED reserve in Basel heeft staan. En ook zij geen Euro en niet in de EU. Zo kan je toch wel zeggen dat hij de baas hier op Aarde is. Hij kiest zijn mensen uit om ons zo goed mogelijk slaaf te maken.[/quote]
Waarom de Rothschield wil geen Euro in England en Zwitserland ?

Volgens mij is het doel van Rothschield in de toekomst dat de hele wereld eenheidsmunt willen invoeren,zoals eenheid of mondiaal regering voor de hele wereld en UN is een examplaar van deze mondiaal regering.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x