Homepagina » Mens en Dier » Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’
ondernemer

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door de coronacrisis. Hij moet iedere maand zo’n 10.000 euro ophoesten, maar kreeg tot nu toe slechts eenmalig 4000 euro aan coronasteun. In een video die momenteel rondgaat op Facebook somt hij op wat er volgens hem mis is met het huidige coronabeleid. “Ik heb lang getwijfeld of ik dit bericht moest opnemen,” begint Dieckmann.

Inmiddels is de ondernemer bijna op het punt gekomen dat hij de noodklok moet luiden. En waarom? Het coronabeleid veroorzaakt veel schade: “Depressies, huiselijk geweld, zelfmoorden, kinderen met leerachterstanden, daar wordt nu weinig tot geen rekening mee gehouden. Ouderen worden eenzaam opgesloten.”

“Ook mis ik nog steeds de campagne waarbij mensen wordt verteld hoe ze hun immuunsysteem kunnen boosten. Wat is nou eigenlijk goed voor ons? Dat is toch volksgezondheid? Of zit volksgezondheid tegenwoordig alleen nog maar in een spuitje?” vraagt Dieckmann. “Iedereen zou toch vrij moeten zijn in de keuze om een vaccin te nemen? En mensen met een andere mening zouden dat toch van elkaar moeten kunnen accepteren?”

Propaganda

De ondernemer vraagt zich ook af waar de middenweg is gebleven. “Mensen worden tegen elkaar uitgespeeld: de wappies tegen de schapen, de vaxxers tegen de antivaxxers. We zijn alleen nog maar met de vinger naar elkaar aan het wijzen. Maar ondertussen fietsen ze er allerlei regels doorheen en worden al onze vrijheden afgenomen.”

“Ik heb met eigen ogen gezien hoe de media alles verdraaien en alles alleen nog maar berust op propaganda. Terwijl ieder kritisch woord wordt gecensureerd en in de doofpot wordt gestopt. Misschien dit filmpje ook wel,” zegt hij.

Waar houdt het op?

De ondernemer kon de maatregelen in het begin nog wel begrijpen, vooral omdat er toen nog weinig bekend was over het virus. “Maar voor mij zijn ze nu niet meer reëel. Ze houden ons in het onwetende en voor iedere oplossing is er weer een nieuw probleem. Als de angst wat is gezakt dan duikt er in een ander land weer een nieuwe variant op. En iedere dokter die met een andere oplossing komt tegen het coronavirus wordt monddood gemaakt.”

“De avondklok staat voor de deur, het vaccinatiepaspoort wordt langzaam doorgedrukt, de verkapte vaccinatieplicht zal niet uitblijven. Waar houdt het op? Ondanks dat protesteren een grondrecht is, is opstaan voor je vrijheid en rechten verboden. Ik heb met eigen ogen gezien dat zelfs oude mensjes met een knuppel van het veld werden geslagen. Of is demonstreren alleen nog maar mogelijk als het een Black Lives Matter-protest is?”

“Er moet echt iets gaan gebeuren.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

Ik heb het gezien en doorgestuurd aan de ontkenners die ik ken. als een goede uitleg.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

Bij mij lezen ze het niet en sodemieteren ze het meteen weg omdat het van deze site is.
Ze willen gewoon met hun kop tegen de muur.

Elise
Elise
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Misschien moet je beginnen met dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. En dat als iemand hulp nodig heeft, dat ze dan bij jouw mogen aankloppen. Dat je deur altijd open staat. Merk ook, dat voor veel mensen het allemaal te heftig is/wordt. En het daarom niet willen weten. Het is ook niet niks. Mensen die al jaren in de alternatieve wereld rondhangen, die kregen in het begin ook een shock.(ik weet dat moment nog goed en zelfs nu heb ik dat nog wel, maar ik kan er beter mee overweg.) Die/wij dus(vele hier) hebben er aan kunnen “wennen” door de jaren heen. Acceptie is de eerste weg om er mee leren om te gaan en om iets bij jezelf te kunnen veranderen.

doornbos
doornbos
Reactie op  Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

Heel goed. Ik ben overigens gestopt met het doorsturen. Mijn familie is ‘in de Heer’. En ja, het lief Heertje laat mensen niet creperen. Toch? Nee, de volks en landverraders hebben en houden ruim baan. Daarbij komt, het T4 euthanasie programma is afgestoft, en daar gaat men tot aan 2030 nog een heel klein schepje bovenop doen. Geestig is de voorlopig gekozen aanvangstijd der avondklok: 2030. Ik zeg voorlopig, want die gaat op enig moment naar 1800 uur. 80 jaar geleden werd je indien je geen boodschap had aan de spertijd standrechtelijk geëxecuteerd. Dat lijkt me nou een prachtig lot voor het selecte groepje imbecielen die ons allemaal naar de Filistijnen helpt. Lang zoeken is niet nodig. Het zijn dezelfde griezels als aan het begin van de oorlog.

Andre
Andre
Reactie op  Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

Beste Pieter, zeg er ook even bij als je de ontkenners stuurt dat ze gewoon logisch voor zelf na moeten denken en zeg gewoon wat zo is, jij kent niemand die gezond is die door CoJona is overleden. Samen moeten we deze poppenkast zelf uit zetten. De Hunger games moet nu snel voor ons beginnen, wie is eerst.

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Het lijkt een kwestie van snel of langzaam naar de vaantjes gaan. Beter staande te sterven in vrijheid dan op de knieën in slavernij zei iemand ooit eens. Bescherm de zwakkeren en gooi open de tent.

Frank vd Berg
Frank vd Berg
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Dit kan alleen door een parallelle samenleving op te starten met een eigen crypto munt, aangesloten bedrijven, een eigen zorg en onderwijssysteem en eigen handhavers.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Frank vd Berg
1 maand geleden

Succes.

Nina
Nina
Reactie op  Frank vd Berg
1 maand geleden

Om iets te kunnen starten heb je al gauw vergunningen nodig…. Er is maar 1 overheid die vergunningen verstrekt. Van de huidige bedrijven zijn er heel veel groot en verbonden met de overheid via allerlei overkoepelende organen en clubjes die het beleid volgen. Niet voor niets willen ze de kleine ondernemer weg hebben. Parallelle samenleving is op deze manier erg moeilijk op te starten. Overheid en overheidsbemoeienis is veel te groot en daar hebben ze de laatste jaren niet voor niets naar toegewerkt.

R W
R W
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Vergunning? Om spullen te ruilen, diensten aan te bieden tegen wederdienst of voedsel? Betalen met eigen munt? Niks vergunning, gewoon doen.

Nina
Nina
Reactie op  R W
1 maand geleden

Uiteindelijk zul je met ruilen niet zo ver komen op lange termijn, dan moeten er veel disciplines meedoen, vooral voor voeding en drogisterijartikelen, kleding en spullen voor het huis. Het kan maar makkelijk is het niet, denk ik. Om over de tegenwerking van de overheid nog maar te zwijgen.

Rob
Rob
Reactie op  R W
1 maand geleden

Denk je werkelijk dat je er een crypto munt doorheen krijgt als gewone berichten al verwijderd worden? De technologie is veel verder dan wij weten. Zodra je die munt probeert te activeren zal hij waarschijnlijk alweer uitgeschakeld worden. We moeten geen parallelle samenleving hebben, we moeten alleen van de heersende macht los komen. Daarvoor moet de bevolking van de planeet zichzelf gaan organiseren om oplossingen te vinden in plaats van afhankelijk te zijn van psychopaten. Het oude systeem moet gewoon volledig verdwijnen. En ook niet vervangen worden door een nieuw systeem van de psychopaten. Er moeten echter nog veel mensen zelf gaan nadenken die dat nu nog steeds niet doen.
https://www.youtube.com/watch?v=JhJGOYJo9mM

Pieter
Pieter
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Heb ik dat alleen: Video is niet beschikbaar ?

benno
benno
Reactie op  Nina
1 maand geleden

daarom moeten we dan ook 1 provincie annexeren en autonoom verklaren.
maw, wij, de wappies, beginnen ons eigen land.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

En of, je bent tegenwoordig alleen nog maar een burger als je netjes ja en amen zegt. Geen vragen stelt. Geen mening hebt.
En vooral je mond dicht houdt, al was het maar uit puur lijfsbehoud zoals we afgelopen zondag gezien hebben

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Burgemeester Halsema is druk bezig haar straatje schoon te wegen door te beweren, dat er 37 (!) undercoveragenten waren. Haalt – weinig origineel – het begrip complottheorie weer eens van stal en legt de nadruk op de gemaakte kosten van een half miljoen van de politie-inzet.
Over de romeo’s (en julia’s?) en het wangedrag van de politie natuurlijk geen woord.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Er is niet alleen iets mis met het Coronabeleid, maar met de hele regering. Het kan niet anders dan dat ook alle mensen in de regering zijn bedreigd als onderdeel van Rockefeller, Lockstep 2010.

Zij gaan mee op de ingeslagen weg van de vijand (Bill Gates, Tedros, WHO, de EU, Klaus Schwab, etc.). Commentaar op de regering is zo goed als verboden en het commentaar dat er is, zet geen zoden aan de dijk. Nog steeds staat eigen belang voorop en wordt er een toneelstuk opgevoerd, waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

Het wordt wel steeds dramatischer en nu mensen rechtstreeks via de inentingen vergiftigd worden met MERS, is er maar 1 oplossing: ONMIDDELIJK STOPPEN MET DEZE ONZIN. DIT IS VOLKERENMOORD.

Het zijn de mensen die zich laten testen en inenten, die er nu verantwoordelijk zijn dat de regering zijn gang kan gaan en de zogenaamde pandemie in leven houden. Helaas hebben deze mensen dit niet door, niet alleen angst overheerst, maar ook een gebrek aan gezond verstand.

Dat is wat er gebeurd, wanneer je de hele dag naar de radio luistert en TV kijkt, waarvan de medewerkers zijn omgekocht, om het door te voeren programma van mensen voor de gek te houden, eindeloos te herhalen. Dat is pure manipulatie. Wat mij betreft mogen ook alle DJ’s en presentatoren die geen commentaar hebben op het beleid van de regering, aansprakelijk gesteld worden. Dat geldt ook voor alle journalisten en kranten.

Voor diegene die kan aantonen dat een virus daadwerkelijk bestaat, is er nog steeds een groot bedrag te verdienen. Dat zegt genoeg.

Stephan
Stephan
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Even voor de duidelijkheid. Ik ben anti Covid maatregelen. Zeer anti zelfs en ben goed voorzien van informatie. Maar zeggen dat het virus niet bestaat is vreemd. Ik ken een gezonde 70 plusser die eraan overleden is. Deze man gebruikte geen medicijnen. Daarnaast ken ik welgeteld 2 personen die Covid gehad hebben. Toch erg weinig gezien de grote getallen besmettingen.

Die hele media indoctrinatie is idd vreselijk. Maar nieuws luister ik allang niet meer. Covid blijft voor mij een vorm van zware griep. De maatregelen creëren de grootste ellende.

salvar
salvar
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

je spreek jezelf tegen?
je kan aan elke (zware griep) griep overlijden en daar hoef je zwak voor te zijn.
misschien heeft die gezonde 70 plusser toch iets gehad maar dat zal je nooit weten want alles was en is covid.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

Hallo Stephan,

Wanneer iemand kan aantonen dat een virus bestaat, kan deze persoon ongeveer 200.000 Euro verdienen. Dat is tot op heden nog niet gebeurd.

Naar mijn mening zijn mensen vergiftigd. In 1e instantie is dat door chemtrails gebeurd. Het moet lijken op een virus.

Dat was om mensen angst aan te jagen. Het daadwerkelijke doel is om alle mensen in de wereld in te enten en op deze manier een ziekmakend of zelfs dodelijk vergif, MERS, rechtstreeks in het bloedsysteem te brengen.

Dat is tevens de reden dat het hele proces van testen is overgeslagen. Alle mensen moeten zo snel mogelijk vergiftigd worden. Hier zijn een heel stel geesteszieke mensen voor verantwoordelijk. Het zijn de mensen die alles op inentingen inzetten, die zichzelf daar mee verraden.

Wat mij is opgevallen; er zijn bijna geen griepdoden meer. Mijn vermoeden is dat griep ook in een chemisch laboratorium is gemaakt en dat gaat terug naar begin 1900, toen de farmaceutische industrie de weg van natuurlijke genezing heeft verboden.

Het programma wat hier doorgevoerd wordt is er ter eliminatie van de mensheid en niets anders.

R W
R W
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Spot on.

Jacob
Jacob
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Oplossing: Laat u niet meer testen. Hebben we ook geen onjuiste cijfers meer en kan van Dissel echt alleen nog maar gissen.

Debbie
Debbie
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

Elk jaar kunnen veel mensen die ziek zijn geweest het navertellen of anders wel de nabestaanden, maar nu wordt volop aandacht besteed aan elk ziek patient en dan gaan ze er ook nog een fictief virusgenoom erbij halen met een ondeugdelijke pcr-test.

R W
R W
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

En hoe is bewezen dat deze mensen covid hadden? Heb je gemist dat dat hele virus wereldwijd gewoon niet aangetoond is? Nooit gevonden bij autopsies? Het virus bestaat slechts uit gratie van modellen en aannames. 0,0 bewijs voor. Waar mensen dan aan dood gaan? Who knows, ook die zgn gezonde mensen kunnen iets onderliggends hebben, hoge bloeddruk wordt niet zomaar gezien, mensen kunnen zonder te weten kanker hebben, of diabetes. Gezonde mensen met normaal immuunsysteem hebben nergens last van. Kom maar op met dat ‘virus’. Leven en dood gaan hand in hand, deal with it en doe NORMAAL.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  R W
1 maand geleden

Het is hiervoor al gezegd, maar ik geloof ook dat chemtrails een situatie kan scheppen, waarin iedereen direct aan Wuhan denkt, terwijl vliegtuigen al jarenlang hun troep rondstrooien.
Vlak voor de corona uitbraak heb ik op een heldere zonnige avond in januari veel uitwaaierende condenspatronen in de lucht gezien. Daarna maandenlang niets meer, terwijl het vliegverkeer uit o.a. China nog een tijdje doorging.

Stephan
Stephan
Reactie op  R W
1 maand geleden

Ik ben alleen van.mening dat corona wel bestaat, echter ik zie dit als een vorm van griep. Ik trek me dus ook geen ruk aan van alle maatregelen en dus ook niet van de vreselijke avondklok. We gaan meer en meer naar een politiestaat en mijn respect voor dit segment is dus kompleet weg. Schandalig hoe ze oa in Adam tekeer zijn gegaan.

salvar
salvar
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

stop het testen en het is over maar ja de gewillige schapen blijven in de rij staan.

ze gaan zo meteen ook kinderen pakken want de cijfers moeten opgekrikt worden.

Nina
Nina
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Om scholen open te laten gaan willen ze alle kinderen testen en dan…

Bert
Bert
1 maand geleden

Wanneer beginnen mensen te begrijpen dat als je een “building back better” programma wilt gaan uitvoeren het huidige systeem eerst volledig kapot moet. De enige logica in het huidige corona beleid is om het systeem te vernietigen.

Bibi
Bibi
Reactie op  Bert
1 maand geleden

Spijker op de kop!!

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Bert
1 maand geleden

Inderdaad volkomen logisch.

jack
jack
1 maand geleden

nou dat heeft de elite en de MSM dan mooi voor elkaar. alles naar de klote. bedankt Rutten.

Jos
Jos
1 maand geleden

Spijker op z’n kop!

Tevens mijn complimenten aan Robin die bijna 24×7 nieuws verzamelt dat we nodig hebben als hart onder de riem. Heel erg bedankt daarvoor Robin! Ik hoop dat je dit nog lang volhoudt.

robert
robert
1 maand geleden

Helemaal mee eens

Henk
Henk
1 maand geleden

Tommy
Goed verwoord, ook ik weet dat we al 9 maanden worden voorgelogen.
Mijn inziens puur om er de Global Reset door te drukken.
Een groot gedeelte van onze regering is compleet verrot en zo corrupt als mogelijk.
Met Lachbekje Kutte en de Drugkop De Jongste voorop.

Helaas, liefdevolle demonstraties werken niet, heeft dus geen zin om daar mee door te gaan.

Gerbrand
Gerbrand
Reactie op  Henk
1 maand geleden

Wat dan wel?

Elise
Elise
Reactie op  Gerbrand
1 maand geleden

Klinkt heftig: je moet zien te overleven. Als een slang door de mazen zien te gaan. Vele hier zitten al jaren op de alternatieve sites en weten hoe het geld/machtsysteem werkt. Alle niveaus. Daar heb je geen invloed op. Verloren energie. Wat je wel kunt doen, is zorgen dat iedereen om je heen het lichtje blijft zien. Dat je goed geïnformeerd blijft om stappen vooruit te zetten en anderen toch blijft wakker maken.(inslaan van voedsel/delen van spullen enz.) Ook al helpt dat tijdelijk. Maar elke dag/minuut is weer meegenomen.
Heb op tv een overlevende zien spreken over hoe zij het kamp had overleefd. Haar antwoordt: ze deed net alsof ze op vakantie was en dacht niet aan doodgaan. Ze leefde dus per minuut.
Ik denk, dat dit de enige optie is en hopen dat er iets toch vanzelf gaat veranderen. Hoe meer mensen het inzien(hoge functies), hoe eerder er misschien toch een verandering komt. Als een ziekenhuis dicht moet door het systeem, dan kunnen die hoge topgasten ook niet meer geholpen worden. Zoiets dus.
Wens iedereen veel sterkte, blijf menselijk en houdt de moed erin.
Wij hier doen veel spelletjes, trekken een fles drank open en lullen onzin en hebben toch lol. Gezelligheid moet/kun je zelf maken. En dit geeft dan weer energie om door te gaan.

Josan Nijhuis
Josan Nijhuis
1 maand geleden

100 % gelijk en een moedige aktie.

x

Check Also

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

vvd

Verkiezingsprogramma VVD: ongevaccineerde kinderen uitsluiten

Eind vorig jaar zei premier Rutte bereid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

101
0
We lezen graag je reactie!x