Mens en Dier

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door de coronacrisis. Hij moet iedere maand zo’n 10.000 euro ophoesten, maar kreeg tot nu toe slechts eenmalig 4000 euro aan coronasteun. In een video die momenteel rondgaat op Facebook somt hij op wat er volgens hem mis is met het huidige coronabeleid. “Ik heb lang getwijfeld of ik dit bericht moest opnemen,” begint Dieckmann.

Inmiddels is de ondernemer bijna op het punt gekomen dat hij de noodklok moet luiden. En waarom? Het coronabeleid veroorzaakt veel schade: “Depressies, huiselijk geweld, zelfmoorden, kinderen met leerachterstanden, daar wordt nu weinig tot geen rekening mee gehouden. Ouderen worden eenzaam opgesloten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ook mis ik nog steeds de campagne waarbij mensen wordt verteld hoe ze hun immuunsysteem kunnen boosten. Wat is nou eigenlijk goed voor ons? Dat is toch volksgezondheid? Of zit volksgezondheid tegenwoordig alleen nog maar in een spuitje?” vraagt Dieckmann. “Iedereen zou toch vrij moeten zijn in de keuze om een vaccin te nemen? En mensen met een andere mening zouden dat toch van elkaar moeten kunnen accepteren?”

Propaganda

De ondernemer vraagt zich ook af waar de middenweg is gebleven. “Mensen worden tegen elkaar uitgespeeld: de wappies tegen de schapen, de vaxxers tegen de antivaxxers. We zijn alleen nog maar met de vinger naar elkaar aan het wijzen. Maar ondertussen fietsen ze er allerlei regels doorheen en worden al onze vrijheden afgenomen.”

“Ik heb met eigen ogen gezien hoe de media alles verdraaien en alles alleen nog maar berust op propaganda. Terwijl ieder kritisch woord wordt gecensureerd en in de doofpot wordt gestopt. Misschien dit filmpje ook wel,” zegt hij.

Waar houdt het op?

De ondernemer kon de maatregelen in het begin nog wel begrijpen, vooral omdat er toen nog weinig bekend was over het virus. “Maar voor mij zijn ze nu niet meer reëel. Ze houden ons in het onwetende en voor iedere oplossing is er weer een nieuw probleem. Als de angst wat is gezakt dan duikt er in een ander land weer een nieuwe variant op. En iedere dokter die met een andere oplossing komt tegen het coronavirus wordt monddood gemaakt.”

“De avondklok staat voor de deur, het vaccinatiepaspoort wordt langzaam doorgedrukt, de verkapte vaccinatieplicht zal niet uitblijven. Waar houdt het op? Ondanks dat protesteren een grondrecht is, is opstaan voor je vrijheid en rechten verboden. Ik heb met eigen ogen gezien dat zelfs oude mensjes met een knuppel van het veld werden geslagen. Of is demonstreren alleen nog maar mogelijk als het een Black Lives Matter-protest is?”

“Er moet echt iets gaan gebeuren.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 jaren geleden

Ik heb het gezien en doorgestuurd aan de ontkenners die ik ken. als een goede uitleg.

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het lijkt een kwestie van snel of langzaam naar de vaantjes gaan. Beter staande te sterven in vrijheid dan op de knieën in slavernij zei iemand ooit eens. Bescherm de zwakkeren en gooi open de tent.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

En of, je bent tegenwoordig alleen nog maar een burger als je netjes ja en amen zegt. Geen vragen stelt. Geen mening hebt.
En vooral je mond dicht houdt, al was het maar uit puur lijfsbehoud zoals we afgelopen zondag gezien hebben

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Er is niet alleen iets mis met het Coronabeleid, maar met de hele regering. Het kan niet anders dan dat ook alle mensen in de regering zijn bedreigd als onderdeel van Rockefeller, Lockstep 2010.

Zij gaan mee op de ingeslagen weg van de vijand (Bill Gates, Tedros, WHO, de EU, Klaus Schwab, etc.). Commentaar op de regering is zo goed als verboden en het commentaar dat er is, zet geen zoden aan de dijk. Nog steeds staat eigen belang voorop en wordt er een toneelstuk opgevoerd, waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

Het wordt wel steeds dramatischer en nu mensen rechtstreeks via de inentingen vergiftigd worden met MERS, is er maar 1 oplossing: ONMIDDELIJK STOPPEN MET DEZE ONZIN. DIT IS VOLKERENMOORD.

Het zijn de mensen die zich laten testen en inenten, die er nu verantwoordelijk zijn dat de regering zijn gang kan gaan en de zogenaamde pandemie in leven houden. Helaas hebben deze mensen dit niet door, niet alleen angst overheerst, maar ook een gebrek aan gezond verstand.

Dat is wat er gebeurd, wanneer je de hele dag naar de radio luistert en TV kijkt, waarvan de medewerkers zijn omgekocht, om het door te voeren programma van mensen voor de gek te houden, eindeloos te herhalen. Dat is pure manipulatie. Wat mij betreft mogen ook alle DJ’s en presentatoren die geen commentaar hebben op het beleid van de regering, aansprakelijk gesteld worden. Dat geldt ook voor alle journalisten en kranten.

Voor diegene die kan aantonen dat een virus daadwerkelijk bestaat, is er nog steeds een groot bedrag te verdienen. Dat zegt genoeg.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x