Homepagina » Mens en Dier » Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’
huisarts

Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’

Huisarts Symen Tol uit Volendam wil zijn patiënten liever niet vaccineren tegen corona. In weekblad de Nivo zegt hij dat we op dit moment niet genoeg gegevens over de bijwerkingen van de coronavaccins hebben. “Ik kan het ‘wel vaccineren’ medisch-ethisch dus niet uitleggen aan de mensen met een laag risicoprofiel. Omdat zij dit vaccin niet nodig hebben.”

Tol merkt op dat nog niet bekend is of het vaccin de verspreiding van corona überhaupt tegengaat. In vaccins zitten bovendien conserveringsmiddelen die volgens de huisarts vervelende bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Hij zegt dat ook virologen en immunologen huiverig zijn voor de coronavaccins omdat ze na enkele jaren auto-immuunziekten zouden kunnen uitlokken. Tol vindt dan ook dat deze zogeheten mRNA-vaccins eerst goed onderzocht moeten worden, temeer omdat ‘95 procent van de wereldbevolking ze niet nodig heeft’. “Ze zijn gewoon onvoldoende getest op mensen. Normaal gesproken zouden ze dan nooit op de markt mogen komen.”

Niet uitroeien

De huisarts benadrukt dat we het coronavirus met deze vaccinaties ‘niet uitroeien’. “Het blijft hoogstwaarschijnlijk gewoon bestaan.” Het is volgens hem ‘niet uit te leggen’ dat de hele wereldeconomie wordt stilgelegd door middel van lockdowns omdat overheden niet willen dat de IC’s overvol raken.

Het kabinet waarschuwt al enige tijd voor de Britse variant van het coronavirus. Premier Rutte zei bijvoorbeeld dat deze variant ‘letterlijk levensgevaarlijk’ is. Volgens huisarts Tol zijn er onvoldoende gegevens aanwezig om daar nu al iets over te kunnen zeggen.

4.6 120 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
KnutzEls
KnutzEls
9 maanden geleden

Wie geloven we nou? De artsen en immunologen die er voor gestudeerd hebben of Mark Rutte en De Jonge, die toch geen spat verstand van gezondheidszorg hebben. Om van Bill Gates maar te zwijgen, die kon het virus niet eens in zijn eigen computers tegenhouden. Ik geloof stellig dat we veel te snel zijn met dat in elkaar geflanst vaccin. Dus wacht ik nog even.

Marleen
Marleen
9 maanden geleden

Als het zo levensgevaarlijk is, hoe komt het dat nog geen enkele politiekers is gestorven aan het 4rus…..bestaat enkel in hun hoofd !!

linda
linda
9 maanden geleden

ik ben geen dokter! maar dit wist ik al!

TaoTruth
TaoTruth
9 maanden geleden

Binnenkort weer een ontslagen huisarts dus.

x

Check Also

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

83
0
We lezen graag je reactie!x