Mens en DierCorona

Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Symen Tol uit Volendam wil zijn patiënten liever niet vaccineren tegen corona. In weekblad de Nivo zegt hij dat we op dit moment niet genoeg gegevens over de bijwerkingen van de coronavaccins hebben. “Ik kan het ‘wel vaccineren’ medisch-ethisch dus niet uitleggen aan de mensen met een laag risicoprofiel. Omdat zij dit vaccin niet nodig hebben.”

Tol merkt op dat nog niet bekend is of het vaccin de verspreiding van corona überhaupt tegengaat. In vaccins zitten bovendien conserveringsmiddelen die volgens de huisarts vervelende bijwerkingen kunnen veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij zegt dat ook virologen en immunologen huiverig zijn voor de coronavaccins omdat ze na enkele jaren auto-immuunziekten zouden kunnen uitlokken. Tol vindt dan ook dat deze zogeheten mRNA-vaccins eerst goed onderzocht moeten worden, temeer omdat ‘95 procent van de wereldbevolking ze niet nodig heeft’. “Ze zijn gewoon onvoldoende getest op mensen. Normaal gesproken zouden ze dan nooit op de markt mogen komen.”

Niet uitroeien

De huisarts benadrukt dat we het coronavirus met deze vaccinaties ‘niet uitroeien’. “Het blijft hoogstwaarschijnlijk gewoon bestaan.” Het is volgens hem ‘niet uit te leggen’ dat de hele wereldeconomie wordt stilgelegd door middel van lockdowns omdat overheden niet willen dat de IC’s overvol raken.

Het kabinet waarschuwt al enige tijd voor de Britse variant van het coronavirus. Premier Rutte zei bijvoorbeeld dat deze variant ‘letterlijk levensgevaarlijk’ is. Volgens huisarts Tol zijn er onvoldoende gegevens aanwezig om daar nu al iets over te kunnen zeggen.

4.6 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
KnutzEls
KnutzEls
3 jaren geleden

Wie geloven we nou? De artsen en immunologen die er voor gestudeerd hebben of Mark Rutte en De Jonge, die toch geen spat verstand van gezondheidszorg hebben. Om van Bill Gates maar te zwijgen, die kon het virus niet eens in zijn eigen computers tegenhouden. Ik geloof stellig dat we veel te snel zijn met dat in elkaar geflanst vaccin. Dus wacht ik nog even.

Marleen
Marleen
3 jaren geleden

Als het zo levensgevaarlijk is, hoe komt het dat nog geen enkele politiekers is gestorven aan het 4rus…..bestaat enkel in hun hoofd !!

linda
linda
3 jaren geleden

ik ben geen dokter! maar dit wist ik al!

TaoTruth
TaoTruth
3 jaren geleden

Binnenkort weer een ontslagen huisarts dus.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x