CoronaBuitenland

2 jaar cel voor rechter die mondkapjesplicht onrechtmatig verklaarde: ‘Zo bang zijn ze voor de waarheid’

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!

Op 8 april 2021 verbood een Duitse rechter twee scholen om leerlingen mondkapjes te laten dragen, afstand van elkaar te houden en sneltesten af te nemen. Ook mochten de scholen geen onderwijs op afstand meer geven.

De rechter oordeelde in het voordeel van een moeder van twee leerlingen, acht en 14 jaar oud, van één van de scholen, die stelde dat de maatregelen fysieke en psychische schade veroorzaken en in strijd zijn met de wet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Rechter Christian Dettmar was het eens met experts die zeiden dat mondkapjes niet beschermen tegen virussen en dat PCR-testen geen infectie kunnen detecteren.

Zo bang zijn ze voor de waarheid

Na dit sensationele vonnis werden de woning, het kantoor en de auto van Dettmar doorzocht door de politie. Ook werd zijn telefoon in beslag genomen.

“Zo ver is het nu gekomen,” aldus Sietske Bergsma, maker van de podcast Bakkie met Bergsma, die een uitgebreid artikel schreef over de opzienbarende uitspraak.

De rechter (!) is nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar. “Voor deze uitspraak, die ik destijds besprak, gaat de rechter nu twee jaar de gevangenis in. In een ‘democratische rechtsstaat’. Zo bang zijn ze voor de waarheid.”

Duitsland draait de klok 80 jaar terug

“Twee jaar voorwaardelijke gevangenisstraf omdat rechter Christian Dettmar kinderen tegen volstrekt nutteloze mondkapjes wilde beschermen. De maatregel was niet proportioneel omdat elke wetenschappelijke onderbouwing ontbrak en daarom onverenigbaar was met rechtstatelijke beginselen,” reageert jurist Jeroen Pols.

Hij voegt toe dat Duitsland de klok 80 jaar terugdraait. Er was drie jaar gevangenisstraf geëist.

Schurkenstaat

De aanklager van het Landsgericht in Erfurt stelde: “De rechter heeft met zijn uitspraak een statement willen maken tegen het coronabeleid over de rug van de kinderen. Daarmee heeft hij zijn ambt en de rechtsstaat schade toegebracht.”

Dr. Simon Goddek schrijft op X: “Duitsland is een schurkenstaat!”

4.8 236 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Hoever gaat dit nog eer de totale pleuris uitbreekt?

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
8 maanden geleden

De waarheid politie in volle aktie.

Antiislam
Antiislam
8 maanden geleden

Zeg het al zo lang we worden het facisme cq communisme in gerommeld CBDC en biometrisch paspoort en klaar einde vrijheid Rutte en Co weten waar ze mee bezig zijn hij zij het al .Wie denkt dat alles na Corona weer normaal wordt heeft het mis dat komt niet meer terug.

wolfje168
wolfje168
8 maanden geleden

Het komt van alle kanten. De zeer kwalijke rol van de MSM mag niet onderschat worden.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x