Buitenland

‘Kinderen die beweren dat ze transgender zijn hebben een psychische aandoening’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Als een kind beweert transgender te zijn, lijdt het aan psychische problemen. Dat heeft de Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy gezegd.

“Als een kind zegt dat zijn of haar gender niet overeenkomt met zijn of haar geslacht, heeft het geestelijke gezondheidsproblemen. Dat is een psychische aandoening,” aldus Ramaswamy in een interview met The Blaze.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onmenselijk en barbaars

We moeten hun misplaatste geloof volgens de presidentskandidaat niet bevestigen. Dat is inhumaan en wreed, vindt hij. “We moeten achterhalen wat er misgaat in het leven van dat kind.”

“Het is onmenselijk en barbaars dat we in een cultuur leven die dat laat gebeuren bij kinderen en als we niet leren van die fouten, zijn we daar zelf schuldig aan,” zei de presidentskandidaat.

Indoctrineren

“Als je volwassen bent en je wilt je op een bepaalde manier kleden, zal ik je niet tegenhouden. Maar ga niet onze taal, onze sporten, onze kleedkamers veranderen en ga zeker niet de manier veranderen waarop we onze kinderen indoctrineren,” benadrukte hij.

Ramaswamy, die in recente peilingen aan een opmars bezig lijkt, viel op tijdens het eerste debat tussen Republikeinse presidentskandidaten. Zo noemde hij alle anderen op het podium ‘omgekocht’. Hij verwees daarbij naar de vele campagnedonaties die zij ontvangen.

[Summit News]

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk.B
Henk.B
5 maanden geleden

Een kind dat kort na haar/ hem, geboorte tot hun minimale leeftijd thuis, door hun biologische ouders wordt opgevoed als jonge en of meisje. Dan transgender deze kinderen niet. De eerste 6 levens jaren zijn belangrijk tot vorming. Rust, reinheid en regelmaat. Zonder invloed van de electronisch buiten wereld. Geeft een gezond kind, ook in het verdere verloop van hun leven..

Mamalou
Mamalou
5 maanden geleden

Natuurlijk zijn die kinderen er, en dat zal er na mate ze ouder worden ook wel uit komen, prima.
Maar nu wordt het ze bijna aangepraat, worden ze gestuurd, kijk maar naar het boekje lentekriebels, en dat is niet prima. Ouders horen hun kinderen te beschermen tegen die onzin.

Daan
Daan
5 maanden geleden

Precies en niet anders 👍👍👍👍👍👍🙌🙌🙌🙌🙌🙏🙏🙏🙏

IFF
IFF
5 maanden geleden

Als een kind beweert transgender te zijn komt dat omdat het knetter- en knettergek gemaakt is door de gestoorde woke-lui. Wanneer vanuit overheden keihard optreden tegen deze waanzin ipv. van mee te stappen in een verhaal dat levenslange catastrofale gevolgen heeft voor de opgroeiende jongeren!???

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x