Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 5: Geheimen van de tombes (video)
Ancient Aliens 5

Ancient Aliens 5: Geheimen van de tombes (video)

Over de hele wereld hebben archeologen oude tombes ontdekt die gevuld waren met vreemde voorwerpen en schilderingen.

Op veel plaatsen zijn opvallende overeenkomsten aangetroffen. Hoe kan het zijn dat de grafkamers van oude culturen onderling zo veel gelijkenissen vertonen?

Sommige onderzoekers geloven dat bepaalde complexe en technisch hoogontwikkelde tombes zijn ontworpen met de hulp van buitenaardsen.

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. In deze film hebben pyramides weer een andere functie dan in één van de vorige filmpjes. Toen waren het nog energiecentrales. Kwestie van zuigen aan de linker duim of rechter duim?

  0 likes
 2. [quote name=”Yes”]In deze film hebben pyramides weer een andere functie dan in één van de vorige filmpjes. Toen waren het nog energiecentrales. Kwestie van zuigen aan de linker duim of rechter duim?[/quote]

  Het zijn theorieën maar we kunnen natuurlijk ook vasthouden aan het idee dat het allemaal oversized graftombes zijn als je dat liever hebt? 🙂

  0 likes
 3. [quote name=”Yes”]In deze film hebben pyramides weer een andere functie dan in één van de vorige filmpjes. Toen waren het nog energiecentrales. Kwestie van zuigen aan de linker duim of rechter duim?[/quote]

  Niemand weet wat de echte functies zijn van de pyramides.

  0 likes
 4. [quote name=”IQon”][quote name=”Yes”]In deze film hebben pyramides weer een andere functie dan in één van de vorige filmpjes. Toen waren het nog energiecentrales. Kwestie van zuigen aan de linker duim of rechter duim?[/quote]

  Niemand weet wat de echte functies zijn van de pyramides.[/quote]
  Graftombes van de Faraos. Meer niet.

  0 likes
 5. Volgens die jongens van Ancient aliens kon de mens tot honderd jaar geleden helemaal niets. Alles wat daarvoor is gebouwd is voor of door aliens gedaan. Wat ze te melden hebben moet je niet met een korrel zout nemen maar met ettelijke tonnen zout.

  0 likes
 6. Hoe zie jij het dan.
  Eerst was de mens heel intelligent en daarna werden ze ineens weer oerdom.
  Ja, dat is pas echt logisch.
  De oermens word ineens super intelligent en dan vallen we terug op een flut niveau, want wij kunnen nu nog steeds niet de pyramides nabouwen, dus is 1 van ideeen dat het door aliens is gebouwd helemaal zo dom nog niet.

  0 likes
 7. [quote name=”kengai”]Hoe zie jij het dan.
  Eerst was de mens heel intelligent en daarna werden ze ineens weer oerdom.
  Ja, dat is pas echt logisch.
  De oermens word ineens super intelligent en dan vallen we terug op een flut niveau, want wij kunnen nu nog steeds niet de pyramides nabouwen, dus is 1 van ideeen dat het door aliens is gebouwd helemaal zo dom nog niet.[/quote]

  Klinkt waarschijnlijker dan het argument… We weten niet hoe het is gedaan, dus het zijn aliens geweest.
  Door lange tijd van oorlog of hongersnood of ziekte kan een maatschappij inderdaad “dommer” worden. Al vind ik dat zelf niet de juiste omschrijving. Ik zou het meer willen houden op een gebrek aan noodzaak om datgene voort te zetten. Wat in mijn ogen als slimmer kan worden gezien. Dit in het kader van misschien moeten we de hele aarde niet vol bouwen.

  Ik vind de arumenten van de makers van AA zeer beperkt. Zeker als je onderzoek doet naar de onderwerpen die ze behandelen. Hoe de pyramides zijn gebouwd wordt volgens verschillende manieren uitgelegd. De beste vind ik persoonlijk die van de franse architect Jean-Pierre Houdin. Als ik dan moet kiezen tussen. We don’t know…so… THE ALIENS DID IT!!! Wat standaard het argument is van AA is

  Of iemand die misschien niet een volledig sluitende theorie heeft maar in ieder geval een veel waarschijnlijker… tsja… voor mij niet zo’n heel moeilijke keuze.

  0 likes
 8. Ze zeggen helemaal niet dat de aliens het hebben gedaan, maar ze zeggen het meest waarschijnlijke is dat het door aliens is gedaan of sommige geloven dat het op die manier is gedaan.
  Ik vind hun redenering wel het meest geloofwaardig, want ik zie ons als holbewoner dit niet allemaal doen, ook nu niet, het verplaatsen en uitsnijden van zulke grote rotsblokken kunnen wij nu niet en ik zie de mens van vroeger dat ook niet doen.
  Het is gewoon het idee dat buitenaardsen dit misschien hebben gedaan, wat mensen stellig niet willen geloven, want wij zijn de enigen in het universum en dan staan de geschiedschrijvers zo voor gek.

  0 likes
 9. ALIENS DID IT? moet zijn: ANCIENT ALIENS DID IT!, haha. helemaal te gek! dat het sowieso op televisie komt, onderwerpen op enterainende wijze belicht ,en altijd prikkelt tot gesprek. Ik smul er met volle teugen van.

  Ruimte voor de mafste dialogen of personages, gekker dan het kapsel van wilders, schwarzenegger accenten van Erich van daniken, en een vleugje fox mulder en scully.

  alle gekheid op een stokje, zeg maar.

  top tv-format!

  meer meer meer!
  &hearths;

  bedankt niburu, voor het delen.

  0 likes
 10. En Anu, dat was het.
  Hartelijk bedankt voor dit prachtig relaas, vooral doorgaan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Meer dan HELFT proefpersonen krijgt last van bijwerkingen na coronavaccin

Tijdens een klinisch onderzoek naar een veelbelovend ...