CoronaBuitenland

2 nieuwe studies over myocarditis na vaccinatie leggen bom onder prikbeleid

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Er is onderzoek gedaan naar het aantal gevallen van myocarditis na mRNA-vaccinatie in de Canadese provincie Ontario. Wat blijkt? Eén op de 1287 (777 op één miljoen) mannen van 18 tot 24 jaar die eerst Pfizer en daarna Moderna namen, kreeg binnen 30 dagen myocarditis.

Dit is het hoogste aantal dat ik tot nu toe heb gezien, reageert arts Tracy Høeg. Ze wijst erop dat de combinatie Pfizer-Moderna ook in Scandinavische landen tot de meeste gevallen van myocarditis leidde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zes keer zoveel kans

Daarnaast blijkt uit een Franse studie dat myocarditis bij mannen vaker voorkomt na Moderna. In Frankrijk is alleen gekeken naar patiënten die in het ziekenhuis lagen. De gegevens uit Ontario hebben deels betrekking op mensen die niet in het ziekenhuis waren opgenomen.

Eerder bleek dat 1 op de 2700 jongens van 12 tot 17 jaar uit Hongkong myocarditis kreeg na de tweede dosis. Høeg merkt op dat mensen na het Moderna-vaccin zes keer zoveel kans hebben om de aandoening te krijgen. “Waarom zouden we Moderna in de Verenigde Staten dan goedkeuren voor adolescenten?” vraagt ze.

Geen medelijden met jullie

“Eén per miljoen, zei de minister van VWS. Nu zijn het er 777 als mannen tussen de 18 en 24 jaar eerst Pfizer krijgen, dan Moderna,” schrijft neuroloog Jan Bonte. “De onderschatting van het werkelijke aantal is onbekend, maar de schatting is dat voor elk geval er vijf tot 10 niet herkend worden.”

“Ik heb echt te doen met de mensen die in al hun goedgelovigheid dachten dat de overheid en Big Pharma het beste met ze voorhadden. Voor de vaccinatiefanatici die pleitten voor een vaccinatieplicht en iedereen verketterden die maande tot voorzichtigheid: geen medelijden met jullie,” aldus Bonte.

Het begint op te vallen:


4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Gelukkig hebben we de hartstichting.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat krijgen WIJ en dan bedoel ik DIE personen, die vanaf het begin goed geïnformeerd waren en dus volledig bewust van de eventuele consequenties NIET meegedaan hebben met het hele prikkencircus, wéér GELIJK.

Iedere dag nu inmiddels komen er meer en meer berichten door met in ieder geval één gemene deler: de uitgedeelde experimentele gentechinjecties waren, zijn en zullen NOOIT veilig worden.

Ik blijf het één grote horror show vinden, dat er zoveel miljoenen en miljoenen mensen in de smerige leugens van regeringsleiders EN uiteraard de farmaceutische industrie zijn getrapt. O ja, ik vergeet nog een héél belangrijke speler: de World Health Organisation.

Wat mij betreft kunnen ze deze hele club wel gelijk opdoeken, want met het oorspronkelijke doel, namelijk het proberen te waarborgen van de “gezondheid” van de wereldbevolking, heeft het natuurlijk al lang niets meer te maken.

Ik heb de afgelopen dagen begrepen, dat Reiner Fuelmich een grote rechtszaak is begonnen in Canada, gericht tegen o.a. de World Health Organisation. Ik dacht dat er ook nog een paar andere spelers zijn genoemd, maar dat is mij, vanwege de niet aflatende stroom van berichten, helaas even ontgaan.

Dus ALLE personen, die zich de afgelopen tijd kritisch en ook enigszins sceptisch hebben uitgesproken over Reiner….. HIJ is er nog steeds en probeert nog steeds het Grote Kwaad te verslaan. Wat mij betreft is hij een Grote Held.

Satan heeft helaas op dit moment nog steeds de macht, maar ik ben toch hoopvol, dat er een kentering zal komen. Naar mijn mening KAN dat ook niet anders.

Het zal voor ons allemaal nog een stukje moeilijker gaan worden, maar wat mij betreft is opgeven geen optie.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Weer zo’n weggepoetst verschijnsel.
Er moeten nog heel veel mensen de pijp uit, dus T shirt aan en als makke schapen naar de prikpost, spuitje 4-5-6-7-8-9-10 liggen al klaar.
Het WEF zal zegevieren.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Wanneer gaan we nou eens vrijwillig de wet Verplaatsing Bevolking uitvoeren?
Naar Den Haag dan sufferds.

Als de rat van huis is dansen de … Hoe was dat ook weer?

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x