Mens en Dier

Frans Timmermans oogst storm van kritiek omdat hij ‘klimaatslachtoffers’ wil herdenken: ‘Laat je nakijken’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Europa staat in brand. Boris Johnson is afgetreden, Mario Draghi is exit na maanden van onrust en Emmanuel Macron is zijn absolute meerderheid kwijt in het parlement. In diverse Europese landen protesteren de boeren, die zich hebben laten inspireren door de Canadese truckers. Het piept en kraakt aan alle kanten.

Waar leg je dan de prioriteiten? Bij de ‘klimaatslachtoffers’ natuurlijk. Klimaatcommissaris Frans Timmermans wil voortaan een jaarlijkse Europese herdenkingsdag voor ‘klimaatslachtoffers’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verkeerd gebruik van een stuwdam

Volgens Timmermans vallen er wereldwijd praktisch dagelijks doden als gevolg van ‘klimaatverandering’. Europa werkt op dit moment aan plannen voor een CO2-reductie van 55 procent in 2030.

Timmermans beweert dat de overstromingen in België en Duitsland vorig jaar, waarbij meer dan 220 doden vielen, zijn veroorzaakt door ‘klimaatverandering’. Professor Damien Ernst van de Universiteit Luik zei echter dat de ramp in Wallonië is veroorzaakt door verkeerd gebruik van een stuwdam.

Psychiatrisch onderzoek

De Eurocommissaris oogst een storm van kritiek. “Iedere keer als je denkt dat het niet gekker kan! Ik ben bang voor clown Fransje dat de kalender al helemaal vol zit met geneuzel van de LGBTQ+ community,” reageert Robert Jensen.

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger schrijft: “Laat je nakijken gast.” Ronald Brok haakt hierop in: “Een jaarlijks psychiatrisch onderzoek voor politiek bestuurders zou verplicht moeten zijn.”

Of stap op

“Het gaat echt niet goed met die man hoor,” zegt advocaat Bart Maes. Journalist Roderick Veelo trekt fel van leer tegen Timmermans. “Hou eens even heel hard op met je verschrikkelijke symboolpolitiek, gruwelijke ijdeltuit!” Hij voegt toe: “Kap met die vieze biomassa of leg in de hele EU supertreinverbindingen aan zodat we niet meer hoeven vliegen! Of stap op!”

Regisseur Dick Maas vraagt: “Kan iemand deze man tegen zichzelf in bescherming nemen?”

4.9 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
leida
leida
1 jaar geleden

misschien moest er iets opgeruimd worden wat het daglicht niet meer kon zien.. je kan mensen niet echt meer lang voor gek houden, en al die slachtoffers hebben geen huis en nog geen schadevergoeding gekregen.

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 jaar geleden

Dan ook gelijk een herdenkingsdag voor de vaccinatieslachtoffers.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Begin maar eens met de spuitslachtoffers te erkennen!

Danny
Danny
1 jaar geleden

Klimaat yeah right 😂😂co2 BS, geloof Maar verder deze BS lol groeten aan Greta tuhnafish

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x