Blog

3 populaire tassen voor vrouwen

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als vrouw weet je natuurlijk als geen ander hoe lastig het vinden van de juiste tas kan zijn. Waar veel mannen puur praktisch ingesteld zijn, is voor vrouwen het formaat, de kleur en ook het model enorm belangrijk. Sterker nog, vaak kijken ze eerst hoe de tas eruit ziet en gaan dan pas verder met de praktische zaken.

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat het best lastig kiezen is met het enorme online aanbod, hebben wij het je wat makkelijker gemaakt. Zo hebben we namelijk de 3 populairste tassen voor vrouwen van dit moment voor je verzameld en vertellen we je precies waarom juist dit de tassen zijn die bij eigenlijk iedere vrouw passen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/uwonvrede-2.png

Uiteraard is het wel afhankelijk van je eigen stijl voor welk model en welke kleur je kiest, maar puur het type tas kan bij eigenlijk iedereen.

Handtassen

Ben jij op zoek naar een tas die je eigenlijk altijd en overal wel kunt dragen, dan is dat wel de handtas. Logisch ook dat dit by far de populairste tas is die vrouwen hebben. Gemiddeld heeft een vrouw namelijk 3 handtassen, je kunt je dus wel voorstellen hoe dit is verdeeld.

Zo zijn er dus ook vrouwen met meer dan tien handtassen, passend bij verschillende outfits. Het leuke aan deze tas, is dat je ze voor iedere gelegenheid wel kunt gebruiken. Wat dacht je van een avondje stappen met vriendinnen of gewoon voor naar je werk? Niet voor niets vinden ook wij dat deze tas een absolute aanrader is voor alle vrouwen die graag een tas dragen.

Crossbody tas

Ben jij op zoek naar een tas die niet alleen praktisch is, maar ook direct zorgt voor net dat beetje extra bij je outfit? Dan is de crossbody tas voor dames met een brede band een absolute aanrader. Het grote voordeel van deze tassen, is dat ze lekker klein en compact zijn en daarom dus ook ideaal zijn om te gebruiken voor naar een feestje of gewoon voor naar je werk.

Net als bij alle andere tassen, heb je ook hier ontzettend veel keuze als het gaat om kleur, model en prijsklasse. Kijk daarom eerst even goed rond, voordat je straks overhaast een beslissing neemt. Zo is het bijvoorbeeld wel handig dat je crossbody tas een vakje heeft voor je telefoon.

Strandtassen

Ben jij regelmatig op het strand te vinden of ga je binnenkort lekker op vakantie? Scoor dan vandaag nog jouw strandtas met rits. Zo is een strandtas niet alleen een leuke toevoeging aan je outfit, maar zijn ze ook enorm praktisch.

Je kent vast wel dat vervelende gevoel dat wanneer je terugkomt van een dagje strand, je tas en ook spullen onder het zand zitten. Nu is dat een keer niet zo erg, maar wel wanneer je vervolgens ook je hele hotelkamer onder het zand hebt liggen.

Kies je voor een strandtas met rits, dan hoef je je hier in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Het enige waar je wel even op moet letten, is of ze waterdicht zijn, zodat het niet erg is als er wat zeewater tegenaan komt bij een wat hogere golf.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x