CoronaBuitenland

Compilatie mensen die omvallen (en sterven): ‘Er is iets gruwelijk mis’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Del Bigtree van The HighWire heeft een compilatie gemaakt van mensen die omvallen na een hartaanval, hartstilstand of vanwege bloedproppen.

We zien in de compilatie de 28-jarige professionele basketbalspeler Oscar Cabrera die na twee coronaprikken last kreeg van hartproblemen en stierf. Hij zei zelf dat het vaccin verantwoordelijk was voor zijn hartaandoening.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

We zien ook Bronny James, de zoon van basketbalvedette LeBron James, die een hartstilstand kreeg tijdens een basketbaltraining.

Ik ging naar de hel en weer terug

Daarnaast werd acteur Jamie Foxx met spoed in het ziekenhuis opgenomen vanwege medische problemen. “Ik ging naar de hel en weer terug,” zei hij over zijn gezondheidsproblemen.

Shaka Hislop, een Britse voormalig voetballer en een analist van ESPN, zakte in elkaar tijdens een live-uitzending. Het voorval gebeurde voorafgaand aan een wedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan.

Toen weervrouw Alissa Carlson Schwartz van CBS Los Angeles op het punt stond het weerbericht te presenteren, leunde ze voorover waarna haar ogen wegdraaiden. Ze zakte in elkaar, waarbij haar hoofd bijna het bureau raakte.

Heb je dit ooit eerder gezien?

Ook verslaggeefster Jessica Robb van CTV Edmonton komt voorbij. Ze werd live op tv onwel. Jessica begon zichzelf te herhalen en ook kwam ze niet meer uit haar woorden. Vervolgens begon ze te wankelen op haar benen, waarna de regie snel overschakelde naar de studio.

Bigtree verzamelde talloze nieuwsberichten over kinderen en tieners die hartaanvallen en bloedproppen kregen en vervolgens stierven. “Heb je dit ooit eerder gezien?”

“Er is iets gruwelijk mis,” stelde Bigtree, die eraan toevoegde dat het aantal sterfgevallen onder jonge mensen de pan uitrijst.

4.8 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yekaterina
Yekaterina
11 maanden geleden

Er gebeuren inderdaad rare dingen nu. Ik was op reis in Kroatië voor 3 weken en elke dag hoorde ik veel mensen bijvoorbeeld hard hoesten. Hun hoest was zeker niet normaal. Dan loop je daar als een van de weinigen (ik heb het over die plaats nu) die nog echt gezond is. 😁😁

De waarheid
De waarheid
11 maanden geleden

Ziekte van PLOTS

Marie
Marie
11 maanden geleden

Maar niets in de Staatsmedia.

Arwijn
Arwijn
11 maanden geleden

Had je de prik maar niet moeten nemen! Niemand heefft je gedwongen.

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x