BinnenlandCorona

4000 sterfgevallen in Europa na ‘coronavaccins’: Nederland één van de koplopers

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt in Nederland op grote schaal gevaccineerd tegen corona. Volgens coronaminister Hugo de Jonge is het vaccin de enige uitweg uit de crisis. Mensen die kritische vragen stellen over bijwerkingen worden door hem beticht van het verspreiden van nepnieuws en complottheorieën. De Jonge heeft herhaaldelijk gezegd dat de vaccins effectief en veilig zijn.

Hoe veilig zijn ze daadwerkelijk? Sinds kort is het mogelijk om op de website van de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) rapporten voor coronavaccins te raadplegen. Die schetsen een niet al te rooskleurig beeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Tot 13 maart zijn na toediening van de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca in Europa 3964 sterfgevallen en 162.610 gevallen van aandoeningen gemeld, schrijft website The Gateway Pundit. Het aantal sterfgevallen per vaccin: AstraZeneca 451, Pfizer 2540 en Moderna 973.

Eén van de koplopers

EudraVigilance meldt over de database: “Meldingen die worden ingediend bij EudraVigilance betreffen vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen die worden waargenomen in de fasen vóór en na toelating. Het systeem maakt detectie mogelijk van signalen van vermoedelijke bijwerkingen die eerder niet bekend waren en van nieuwe informatie over bekende bijwerkingen.”

“De informatie op deze website heeft betrekking op vermoedelijke bijwerkingen, dat wil zeggen medische incidenten die na het gebruik van een geneesmiddel zijn waargenomen, maar die niet noodzakelijk gerelateerd zijn aan of veroorzaakt zijn door het geneesmiddel.” Dit zou zomaar geschreven kunnen zijn door Hugo de Jonge. Die zei eerder dat eventuele bijwerkingen optreden ‘na vaccinatie met het middel, niet door vaccinatie’.

Als je kijkt naar het totale aantal gevallen van bijwerkingen per land valt één ding op: Nederland is één van de koplopers. We moeten alleen Italië nog voor ons dulden. Voor zowel het AstraZeneca-vaccin als dat van Moderna steekt ons land er met kop en schouders bovenuit. In het geval van het Pfizer-vaccin staat Nederland op een derde plaats, vlak achter Frankrijk.

Hieronder de grafieken per coronavaccin, geactualiseerd tot 27 maart 2021.

coronavaccin
Aantal gevallen van bijwerkingen voor het Pfizer-vaccin (www.adrreports.eu)
coronavaccin
Aantal gevallen van bijwerkingen voor het AstraZeneca-vaccin (www.adrreports.eu)
coronavaccin
Aantal gevallen van bijwerkingen voor het Moderna-vaccin (www.adrreports.eu)

[The Gateway Pundit]

4.6 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
3 jaren geleden

Vaccin = Moord

Annette
Annette
3 jaren geleden

Ongelooflijk: Nederland één van de koplopers. Je verwacht het niet. Als je ziet hoe traag die “vaccinatiecampagne” gaat (gelukkig maar!) zou je niet verwachten dat, als het om het aantal bijwerkingen (w.o. dodelijke) Nederland in dat opzicht koploper is. Het spreekt elkaar een beetje tegen, tenzij het aantal incidenten t.o.v. het aantal mensen dat “gevaccineerd” is, percentagegewijs zeer hoog is. Dat is de enige conclusie die ik kan maken.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Volgens coronaminister Hugo de Jonge is het vaccin de enige uitweg uit de crisis. (…) De Jonge heeft herhaaldelijk gezegd dat de vaccins effectief en veilig zijn.”
En het volk gelooft dat gelet op haar stemgedrag.
Dus een flinke meerderheid van het volk zal popelend in de rij staan om het pseudovaccin tot zich te nemen.
Het is alleen jammer dat de kleine minderheid zal worden gedwongen om ook dat gifspuit te nemen. Iets waarbij Mengele zijn vingers bij zou aflikken. In een normale rechtstaat zou deze kleine minderheid worden beschermd maar niet in Nederland. Nederland is geen rechtstaat meer. Journalisten worden zelfs opgepakt.

Het is dus wachten op pseudovaccinrazzia’s en het recht van opstand is in de jaren 70 uit de grondwet gehaald waar in elk artikel staat ter bescherming van het volk jegens de overheid: behoudens de wet.

John
John
3 jaren geleden

Op basis van opstapelende beschikbare informatie is er nog altijd geen enkele noodzaak voor een vaccin. Het is trouwens ook geen echt vaccin waarmee de Nederlandse bevolking wordt ingespoten. Het gaat in werkelijkheid om experimentele mRNA technologie nader omschreven als gentherapie.
De gevaccineerden zijn derhalve deelnemers aan een experiment dat volgens Pfizer zelf nog minimaal tot december 2023 zal duren. Inmiddels zijn er al vele bijwerkingen geconstateerd en een onrustbarend aantal doden. Elke paar maanden moet iedereen het volgende vaccin ingespoten krijgen, wat meerdere vaccinaties per jaar betekent, voor de rest van je leven. Elke vrijdag meldt Vaccine Adverse Event Reporting System alle meldingen openbaar van vaccinatieschade en voor zover bekend het aantal doden tengevolge van vaccinatie. Wat de overheden doen is doodsangst kweken en velen de stuipen op het lijf jagen. Door de voortdurende propaganda door onze politieke leiders en de media denken vele bange burgers dat ‘het vaccin’ hun enige uitweg is uit de lockdown. Maar dat is het niet want het nepvirus en de afgedwongen maatregelen van de overheden gaan niet meer weg want ze gebruiken het om de satanische de Great Reset plannen van Klaus Schwab verder uit te voeren.
 
Over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die ontwaken en tot het inzicht komen dat deze huidige gezondheidscrisis, deze zogenaamde ‘pandemie’, een paard van Troje is, dat is gebruikt om een nieuw tijdperk voor de mensheid in te luiden, zegt Dr. McCloskey. “De ‘Great Reset‘, de ‘Vierde Industriële Revolutie’, ‘Building Back Better’ – welke pakkende, opgewekte naam de bankiers en miljardairs het ook noemen – is niet goed voor jou en mij, voor de gewone mensen.” McCloskey verklaart dat alle relaties, van het familiaal tot nationaal niveau, “fundamenteel” worden getransformeerd.
 

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x