Homepagina » Binnenland » 4000 sterfgevallen in Europa na ‘coronavaccins’: Nederland één van de koplopers
coronavaccin
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

4000 sterfgevallen in Europa na ‘coronavaccins’: Nederland één van de koplopers

Er wordt in Nederland op grote schaal gevaccineerd tegen corona. Volgens coronaminister Hugo de Jonge is het vaccin de enige uitweg uit de crisis. Mensen die kritische vragen stellen over bijwerkingen worden door hem beticht van het verspreiden van nepnieuws en complottheorieën. De Jonge heeft herhaaldelijk gezegd dat de vaccins effectief en veilig zijn.

Hoe veilig zijn ze daadwerkelijk? Sinds kort is het mogelijk om op de website van de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) rapporten voor coronavaccins te raadplegen. Die schetsen een niet al te rooskleurig beeld.

Tot 13 maart zijn na toediening van de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca in Europa 3964 sterfgevallen en 162.610 gevallen van aandoeningen gemeld, schrijft website The Gateway Pundit. Het aantal sterfgevallen per vaccin: AstraZeneca 451, Pfizer 2540 en Moderna 973.

Eén van de koplopers

EudraVigilance meldt over de database: “Meldingen die worden ingediend bij EudraVigilance betreffen vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen die worden waargenomen in de fasen vóór en na toelating. Het systeem maakt detectie mogelijk van signalen van vermoedelijke bijwerkingen die eerder niet bekend waren en van nieuwe informatie over bekende bijwerkingen.”

“De informatie op deze website heeft betrekking op vermoedelijke bijwerkingen, dat wil zeggen medische incidenten die na het gebruik van een geneesmiddel zijn waargenomen, maar die niet noodzakelijk gerelateerd zijn aan of veroorzaakt zijn door het geneesmiddel.” Dit zou zomaar geschreven kunnen zijn door Hugo de Jonge. Die zei eerder dat eventuele bijwerkingen optreden ‘na vaccinatie met het middel, niet door vaccinatie’.

Als je kijkt naar het totale aantal gevallen van bijwerkingen per land valt één ding op: Nederland is één van de koplopers. We moeten alleen Italië nog voor ons dulden. Voor zowel het AstraZeneca-vaccin als dat van Moderna steekt ons land er met kop en schouders bovenuit. In het geval van het Pfizer-vaccin staat Nederland op een derde plaats, vlak achter Frankrijk.

Hieronder de grafieken per coronavaccin, geactualiseerd tot 27 maart 2021.

coronavaccin

Aantal gevallen van bijwerkingen voor het Pfizer-vaccin (www.adrreports.eu)

coronavaccin

Aantal gevallen van bijwerkingen voor het AstraZeneca-vaccin (www.adrreports.eu)

coronavaccin

Aantal gevallen van bijwerkingen voor het Moderna-vaccin (www.adrreports.eu)

[The Gateway Pundit]
4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
20 dagen geleden

Vaccin = Moord

Jacky
Jacky
Reactie op  Hein
20 dagen geleden

Helemaal mee eens, en Hugo ligt daar echt niet wakker van.

Ellis
Ellis
Reactie op  Jacky
20 dagen geleden

Dit is juist de bedoeling. Depopulatie

John
John
Reactie op  Ellis
19 dagen geleden

En maar Afrikanen binnenhalen…
Worden die eigenlijk ook gevaccineerd? Hoor er niks over.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Hein
20 dagen geleden

Kamervragen !
Waar is de volksvertegenwoordiging ?

Annette
Annette
20 dagen geleden

Ongelooflijk: Nederland één van de koplopers. Je verwacht het niet. Als je ziet hoe traag die “vaccinatiecampagne” gaat (gelukkig maar!) zou je niet verwachten dat, als het om het aantal bijwerkingen (w.o. dodelijke) Nederland in dat opzicht koploper is. Het spreekt elkaar een beetje tegen, tenzij het aantal incidenten t.o.v. het aantal mensen dat “gevaccineerd” is, percentagegewijs zeer hoog is. Dat is de enige conclusie die ik kan maken.

Jan Willem
Jan Willem
Reactie op  Annette
20 dagen geleden

Kan je nagaan. Wat als wij de snelheid hadden gehad net als Israël

ProAsfalt
ProAsfalt
20 dagen geleden

“Volgens coronaminister Hugo de Jonge is het vaccin de enige uitweg uit de crisis. (…) De Jonge heeft herhaaldelijk gezegd dat de vaccins effectief en veilig zijn.”
En het volk gelooft dat gelet op haar stemgedrag.
Dus een flinke meerderheid van het volk zal popelend in de rij staan om het pseudovaccin tot zich te nemen.
Het is alleen jammer dat de kleine minderheid zal worden gedwongen om ook dat gifspuit te nemen. Iets waarbij Mengele zijn vingers bij zou aflikken. In een normale rechtstaat zou deze kleine minderheid worden beschermd maar niet in Nederland. Nederland is geen rechtstaat meer. Journalisten worden zelfs opgepakt.

Het is dus wachten op pseudovaccinrazzia’s en het recht van opstand is in de jaren 70 uit de grondwet gehaald waar in elk artikel staat ter bescherming van het volk jegens de overheid: behoudens de wet.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
20 dagen geleden

Het gros van het volk is een beetje dom. Die geloven dat een derde klas lagere school leraar meer verstand van medicijnen en vaccinaties heeft dat (echte) onafhankelijke experts. Hugo de Zotte heeft ook het lef om dokters kwakzalvers te noemen. Misschien moet het volgende ook eens in ons land gebeuren.

https://eliascoachinghealing.blog/2021/03/27/hebben-gewone-burgers-zojuist-hun-burgemeester-bonnie-crombie-gearresteerd-in-mississauga-ontario/

Onwell
Onwell
Reactie op  Rob
19 dagen geleden

Gisteren stond op teletekst dat vaccinfabrikanten zeggenschap willen in het OMT. Hun adviezen aan deze schaduwregering kun je wel raden. Een ongelooflijke belangenverstrengeling cq. corruptie.

John
John
20 dagen geleden

Op basis van opstapelende beschikbare informatie is er nog altijd geen enkele noodzaak voor een vaccin. Het is trouwens ook geen echt vaccin waarmee de Nederlandse bevolking wordt ingespoten. Het gaat in werkelijkheid om experimentele mRNA technologie nader omschreven als gentherapie.
De gevaccineerden zijn derhalve deelnemers aan een experiment dat volgens Pfizer zelf nog minimaal tot december 2023 zal duren. Inmiddels zijn er al vele bijwerkingen geconstateerd en een onrustbarend aantal doden. Elke paar maanden moet iedereen het volgende vaccin ingespoten krijgen, wat meerdere vaccinaties per jaar betekent, voor de rest van je leven. Elke vrijdag meldt Vaccine Adverse Event Reporting System alle meldingen openbaar van vaccinatieschade en voor zover bekend het aantal doden tengevolge van vaccinatie. Wat de overheden doen is doodsangst kweken en velen de stuipen op het lijf jagen. Door de voortdurende propaganda door onze politieke leiders en de media denken vele bange burgers dat ‘het vaccin’ hun enige uitweg is uit de lockdown. Maar dat is het niet want het nepvirus en de afgedwongen maatregelen van de overheden gaan niet meer weg want ze gebruiken het om de satanische de Great Reset plannen van Klaus Schwab verder uit te voeren.
 
Over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die ontwaken en tot het inzicht komen dat deze huidige gezondheidscrisis, deze zogenaamde ‘pandemie’, een paard van Troje is, dat is gebruikt om een nieuw tijdperk voor de mensheid in te luiden, zegt Dr. McCloskey. “De ‘Great Reset‘, de ‘Vierde Industriële Revolutie’, ‘Building Back Better’ – welke pakkende, opgewekte naam de bankiers en miljardairs het ook noemen – is niet goed voor jou en mij, voor de gewone mensen.” McCloskey verklaart dat alle relaties, van het familiaal tot nationaal niveau, “fundamenteel” worden getransformeerd.
 

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  John
20 dagen geleden

Check ook even de voordracht die Kaag heeft gehouden op de universiteit van Maastricht mbt de 4th industrial revolution. Je vindt het op YT

rrr
rrr
Reactie op  John
20 dagen geleden

De gevallen gemeld bij VAERS zijn nog geen 10% van het totaal. Het werkelijke aantal tav sterfgevallen en bijwerkingen is veel groter.

D'n dieje
D'n dieje
20 dagen geleden

Kunnen we de schandpaal terug brengen zodat we die ministers die het verdienen daar een poosje tentoon stellen zodat iedereen het een en ander met ze kan bespreken zonder dat ze er tussen uitknijpen

Johnny
Johnny
Reactie op  D'n dieje
20 dagen geleden

Goed idee! En dan ook het ambtenaren apparaat er achter aanpakken (misschien via hun loon dat WIJ met zijn allen betalen) zodat zij hun dagelijkse mini terreur niet meer over ons als ‘burgers’ kunnen uitstrooien met hun regeltjes en hun ‘papieren autoriteit’ die ook letterlijk alleen op papier bestaat. De boeren, de zorg en vele anderen zullen ons er voor bedanken als er minder idiote regelgeving zal.zijn en ze gewoon kunnen concentreren op hun echte werk. Dat lijken mij betere keuze’s dan de medische apartheid van de Build Back Backwards fanaten.

Linda
Linda
Reactie op  Johnny
20 dagen geleden

Ik ben zelf ambtenaar en ben het absoluut niet eens met de Corona maatregelen. Er zijn veel collega’s die er net zo over denken. Mondkapjes draag ik niet en de avondklok hou ik mij niet aan. Dus a.u.b. niet alle ambtenaren over een kam scheren.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Linda
20 dagen geleden

Heel goed, duidelijk laten merken dat u er niet mee eens bent!

doornbos
doornbos
Reactie op  Linda
19 dagen geleden

Top Linda!

Waldemar
Waldemar
20 dagen geleden

Deze corrupte overheden, die eraan meedoen.
Ze vermoorden hun bevolking met gentherapie en ze weten het!

Philip
Philip
20 dagen geleden

Toch ook een kanttekening, dat zijn alleen maar de gemelde gevallen.
De niet gemelde gevallen, dat aandeel is vele keren groter.

In het rusthuis waar ik werk, daar doet men sinds kort de moeite niet meer om te melden.
Niet omdat men niet wil of mag, maar gewoon door het feit dat er niets mee gedaan word door bepaalde instanties.
Die vele doden na vaccinatie, word toegeschreven aan onderliggende aandoeningen, we lopen keer op keer tegen een muur op.

Die vele bijwerkingen, dan krijgen we steevast het advies om de mensen te laten uitzieken en om ze een paracetamol toe te dienen.

Ondertussen zijn nagenoeg alle bewoners gevaccineerd, het personeel is de vaccinatie graad ruim 98% (ik heb er vriendelijk voor bedankt)

De dagen na de tweede vaccinatie, zijn er ondertussen meer mensen gestorven dan vorige jaar tijdens de hele corona golf die welig tierde in het rusthuis.
Dat wil wat zeggen over die vaccinaties, die geacht worden veilig te zijn!!

PS: ondanks de hoge vaccinatiegraad in het rusthuis, nog steeds mondmaskers verplicht, nog steeds beperkt bezoek, nog steeds mogen de bewoners alleen contact hebben met de bewoners van hun eigen afdeling.

Robh
Robh
Reactie op  Philip
20 dagen geleden

Ben benieuwd of er ook bijwerkingen zijn bij het personeel

Philip
Philip
Reactie op  Robh
20 dagen geleden

Ja ook bijwerkingen met het personeel, ruim de helft lag thuis voor een week ziek…vooral na de tweede dosis.
Dus kun je voorstellen, wat die bijwerkingen doen met de oudere mensen met een verzwakt stelsel (hart, nieren, lever etc..)

PS: zoals MdeFilosoof opmerkt, tijdens de Corona golf werd alles toegeschreven aan Covid19 en niet onderliggende aandoeningen, terwijl ruim 90% van de mensen overleden ten gevolge van onderliggende aandoeningen.
Nu zijn het wel onderliggende aandoeningen, terwijl in feite 90% komt te overlijden mede door vaccinatie.

Kwestie van de angst er in te houden, zodat mensen nog meer braaf en zonder vragen te stellen hun rechten opgeven!!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Philip
20 dagen geleden

Dat zorghuis uit midden Limburg vsn 45 bewoners 25 na vaccinatie overleden binnen 6 weken. Allemaal door hartfalen en onderliggend lijden. Ze weten zonder onderzoek dat het niet aan het vaccin ligt. Deze 25 mensen die overleden zijn, komen dus niet in de cijfers van Lareb en dus ook niet bij Vigillance. Nu gebeurd er precies het omgekeerde als vorig jaar maart met de statistieken. Toen werden ze manipulatief hoog gehouden, nu worden ze manipulatief laag gehouden. Iedereen werkzaam in de zorg wordt gedwongen mee te werken aan deze medische tirannie op straffe van ontslag en sociale uutsluiting of misschien nog erger…

Joris
Joris
Reactie op  Philip
20 dagen geleden

wow, ik dacht dat 2/3 van het zorgpersoneel tegen was?

Maar die meldingen zijn toch enorm belangrijk om te kunne publiceren. Als mensen dit wisten dan zouden ze ook als ze jonger zijn wel uitkijken.

Is er enige manier om dit naar buiten te krijgen?

jan
jan
20 dagen geleden

Gezien de verhouding inwoners Nederland t.o.v. grotere landen als Duitsland, zou je statistisch gezien in de grotere landen meer meldingen verwachten dan in de grafieken wordt aangegeven. Waarschijnlijke is de oorzaak een onderrapportage van gevallen, dus dit is nog maar het topje van de ijsberg…

t de vries
t de vries
20 dagen geleden

Ik beschreef dit gisteren al op deze side . Het is schrikbarend dat men in de media dit niet vermeld en een ieder die deze zeer kwade uitwerkingen van de drie vaccins die wij hier gebruiken kenbaar maakt is een wappie .Hugo kan met de beste wil van de wereld en met droge ogen blijven beweren dat het niet gevaarlijk is .En dat vooral een ieder zich moet laten vaccineren .Zij zijn als de dood zo bang dat de vaccinatie bereidheid nog verder afneemt vandaar dat er op de media gezwegen word al dan niet in opdracht Onze minister van volksgezondheid heeft bloed aan zijn handen indien hij werkelijk zo bezorgd zou zijn omtrend ons dan stopte hij de vaccinaties .Maar nee ge woon doorgaan niets aan de hand er spelen andere grotere belangen de hoofdrol .Waar ook hij en al die anderen va het rivm en gommerts en die andere dame die vandaag een prijs ontving met haar contacten i china waar zij financieele steun van ontving .WAARDOOR HAAR RIJS NAAR DAT LAND E ONDERZOEK EEN WASSEN NEUS BLEEK ..Laten wij zo veel mogelijk bekent maken wat men met ons van plan zijn met deze werelwijde experimentele uitroeiing .Onze regering heeft niets goeds met zij bevolking uitstaande denk daar aan .

Wappie
Wappie
20 dagen geleden

Voor europese informatie:
http://www.adrreports.eu/. Hier staan alle gegevens van alle landen in betreffende bijwerking en fatale uitwerkingen.

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x