Homepagina » Mens en Dier » Verpleegster luidt noodklok: ‘Dit is genocide!’
verpleegster
Foto: Klappen voor de zorg (Unsplash)

Verpleegster luidt noodklok: ‘Dit is genocide!’

Verpleegster Erin Olszewski vocht afgelopen jaar in New York in de frontlinie tegen de coronapandemie. Althans, dat dacht ze. In het ziekenhuis waar ze werkte, deed ze op het hoogtepunt van de pandemie een aantal schokkende ontdekkingen. Olszewski maakte undercoverbeelden, die het hele internet overgingen.

“In de ziekenhuizen in New York werden mensen in feite vermoord,” zei ze onlangs in gesprek met ondernemer en influencer Plyexit. “Mensen stierven niet door corona, maar door medische fouten en grove nalatigheid.”

Genocide

“Ik legde vast hoe ze mensen vermoordden,” zei de verpleegster. “Ze legden iedereen aan de beademing terwijl ze wisten dat niemand dat zou overleven. Niemand zei er iets van. Verpleegkundigen verdienden 10.000 dollar per week, artsen verdienden 50.000 dollar per week. Dat is zwijggeld.”

Ziekenhuizen kregen 13.000 dollar per opgenomen patiënt, 39.000 dollar om patiënten aan een beademingsapparaat te leggen en soms 10.000 dollar per coronadode, aldus Olszewski. “Geen autopsies, geen familie, geen aansprakelijkheid. Dit was genocide!”

Politiestaat

Ze zei verder dat alle alternatieve behandelingen, waaronder hydroxychloroquine en zink, werden verboden. “Eerder behandelden we al onze patiënten daar succesvol mee. Niemand stierf.”

Wat er nu gebeurt, is ongrondwettig, benadrukte de verpleegster. “Ik ben een veteraan. Ik heb mijn land gediend. Ik ben in Irak geweest. We leven nu in een politiestaat. Dit is communistisch China.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CONSERVATIVE UCE (@plyexit)

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Het is geen politiestaat maar een totalitaire politiestaat.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dit zelfde speelde in Frankrijk debut 2020 in de grote steden, de volle Oudevandagen tehuizen, geen medicijnen die er wel waren, maar niet mochten worden gebruikt, zware slaap en morphine producten, ald oude honden afgemaakt, maar men vergeet snel, en het gaat nog steeds door, de medicijnen die er zijn, verboden te gebruiken, je vraagt je af, hoe komen ze hier mee weg !

Eus
Eus
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Omdat we het toelaten?

Etienna
Etienna
1 maand geleden

Ben blij met dit informatie. Ik heb nooit in de pandemie gelooft

Johnny
Johnny
Reactie op  Etienna
1 maand geleden

Het is uiteraard in en intriest maar ik begrijp precies wat u bedoelt. Ik had mijn vermoedens dat dit precies gebeurde zoals deze verpleegster Erin Olszewiski hier uitstekend omschrijft maar het is fijn om nu de bevestiging te krijgen. Net als de feiten omtrent de democratische Gouverneur van de staat New York Andrew Cuomo die doodleuk in het begin van deze gecreëerde crisis corona patiënten in verzorgingstehuizen plaatste. Ook hij wist heus wel wat hiervan de uitkomst zou zijn. Kijk nog maar eens goed naar het extreem hoge aantal doden in NY ten opzichte van andere staten. En Cuomo was niet van de tv te slaan, schijnheilige hypocriete leugenaars hoor, die zogenaamde ‘democraten’. Bah. Ook zijn broertje Chris Cuomo is een geldwolf die het hele corona propaganda p.r. sprookje flink heeft aangezwengeld en gepromoot als tv hoernalist voor CNN. Deze is tevens jurist dus die weet prima wat hij zelf op zijn kerfstok heeft. Doodzieke figuren en nu dus bewezen moordenaars.
Deze Chris Cuomo beweerde begin maart dat hij zich ‘zwart van binnen voelt’ op de vraag van zijn gekleurde CNN collega Don Lemon waarom hij het liedje van de tv serie ‘Good Times’ zo goed kon meezingen. Als Tucker Carlson van Fox news precies ditzelfde zou zeggen zou hij direct zijn ontslagen. Cuomo kwam weg met een relletje.
Het is precies zoals in het boek boerderij der dieren van George Orwell: “alle dieren zijn gelijk maar sommige dieren zijn iets meer gelijk dan anderen”.

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Bill Gates de grootste geldschieter van de WHO welke hij ook dwong om Covid-19 tot pandemie uit te roepen!!
Toch niet verwonderlijk dat er ook heel veel eerd neergeteld voor (vermoorde) Coronapatienten.
Gevaarlijkst wezen op aarde, dit gedrogt.

Helga
Helga
1 maand geleden

En zovelen die dit lezen, maar stilzwijgend akkoord blijven gaan met deze monsters en hun regeltjes. Mensen….. af die mondkapjes, geen vaccins meer, gewoon leven en laat de regering(en) de wipwap krijgen. Dit zijn geen volksvertegenwoordigers…. dit zijn land verraders. Voor n tribunaal zetten en wel onmiddellijk voor er nog meer sterven.

Rob
Rob
Reactie op  Helga
1 maand geleden

Probleem is alleen dat geen enkele organisatie nog over rechtvaardigheid gaat. Niet de politiek, niet de politie, niet de rechtsgang enz. Alles is door en door verrot en iedereen dekt iedereen in. Zin er dan nog wel wegen. Volgens dit artikel wel. De burgers zouden gewoonterecht en natuurlijke gerechtigheid toe kunnen passen. Zo hebben burgers in Ontario waarschijnlijk de burgemeester gearresteerd. Niet in het echt lijkt het maar de procedures van een arrestatie zijn wel gaande. Als je ziet hoe het eraan toe gaat dan zou het volk hier eigenlijk al alles zelf moeten regelen. Wat neerkom op oppakken en opsluiten. We weten inmiddels hoe verrot ze zijn. De rechtsgang zou al volledig overgeslagen kunnen worden. Velen zijn bekend met de misdaden die ze hier hebben begaan.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

VACCINE IS BIO-WAPEN VOOR GENOCIDE…
Gevaccineerde mensen lopen met biologische tijdbommen en zijn een BEDREIGING voor de samenleving
De psychopaten hun doelstellingen van wereldwijde massavernietiging, geven ze de gevaarlijkste en meest besmettelijke mensen “vaccinpaspoorten” zodat ze vrij door de samenleving kunnen zwerven en hun superstamvirussen overal kunnen verspreiden. ALLEMAAL OPGEZET..

HugodeClown
HugodeClown
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ik denk dat jij wrsch iets belangrijks op het spoor bent..

Joop
Joop
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Een *virus* is een leugen en niet besmettelijk .. zie filmpje (en zo zijn er nog meer Andrew Kauffman b.v allemaal virologen/dokters die dit zeggen).

https://www.bitchute.com/video/xhudT0Ssnt4/

Dus ik denk niet dat we ons druk moeten maken om een *virus* maar wel om 5G.

https://antenneregister.nl/Html5Viewer/Index.html?viewer=Antenneregister%5Fextern

Dit kan niet goed zijn !!

Occludo
Occludo
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Je vertrekt nog altijd vanuit de valse ziektekiemtheorie gepropageerd doorde fraudeur en massamoordenaar Pasteur. Zolang we dit dogma niet doorbreken blijven we in de vicieuze cirkel vastzitten. Besef dat we van bij de geboorte in uitbuiting terechtkomen door de geboorteakte (cestui que vie) en daarna verder onderdrukt en verdeeld worden door de germ theory

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Heel goed mogelijk, ze zijn tot alles in staat deze mensen vrienden !

nou en!
nou en!
1 maand geleden

pfizer wil zuidamerikaanse legerbasis overnemenhttps://m.youtube.com/watch?v=2zoSSHx9QtA

Inge
Inge
1 maand geleden

Gommers kreeg niet voor niets de machiavelliprijs, deze prijs ontvangt men wanneer men ten behoeve van de deepstate een kunstje heeft geflikt. Hij was namelijk verantwoordelijk voor die beademingsaparaten.

P.s. hoorde van een vriendin dat haar buurvrouw van 47 jaar direct na het 2de covid vaccin is overleden.

pien
pien
1 maand geleden

Ook zij komen straks aan de hemelpoort om te vertellen dat geld belangrijker was dan mensen

Wow
Wow
Reactie op  pien
1 maand geleden

er bestaat geen hemel pien anders dan hier en nu en kijk wat de cabalisten ervan gemaakt hebben, regelrecht een HEL. Dezelfde cabal met dezelfde mindset hebben van de gnostische religie een geloof gemaakt,…kijk maar eens wat jij gelooft. Religie is een weten en geloven doe je pas als je de waarheid niet kent,..Know thySelf,…maar je hebt een goed Hart. Hoe ik dat weet,….

salvar
salvar
Reactie op  Wow
1 maand geleden

ik hang geen religie aan maar gelooft wel in een schepper of hoger wezen.

wat voor heeft het als geboren wordt in ellende en je sterft en dat is het.
dan maakt het ook niets uit wat de cabal doet , dus geen geweten.

Inge
Inge
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Mogelijk is het doel om tot een hoger bewustzijn te komen voordat je sterft.

salvar
salvar
Reactie op  Inge
1 maand geleden

ja dat hebben verschillende wel nodig.
dat betekend dat je hier naar toe wilde.

Marjolein
Marjolein
1 maand geleden

Heftig zeg, het is ook niet vreemd dat dit gebeurd als je de bedragen ziet 😳 niet dat ik dat normaal vind maar meer dat mensen geld dus zo belangrijk vinden dat ze er mensen voor vermoorden. Ik hoop zo dat dit bewezen kan worden 🙏🏻

Yopie
Yopie
1 maand geleden

Goh, dat ik daar niet meer van opkijk (helaas) . . .

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen ...

vn

VN-rapport pleit voor wereldregering om ‘toekomstige pandemieën te voorkomen’

In een nieuw rapport dat is gepubliceerd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x