Mens en Dier

Verpleegster luidt noodklok: ‘Dit is genocide!’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verpleegster Erin Olszewski vocht afgelopen jaar in New York in de frontlinie tegen de coronapandemie. Althans, dat dacht ze. In het ziekenhuis waar ze werkte, deed ze op het hoogtepunt van de pandemie een aantal schokkende ontdekkingen. Olszewski maakte undercoverbeelden, die het hele internet overgingen.

“In de ziekenhuizen in New York werden mensen in feite vermoord,” zei ze onlangs in gesprek met ondernemer en influencer Plyexit. “Mensen stierven niet door corona, maar door medische fouten en grove nalatigheid.”

Genocide

“Ik legde vast hoe ze mensen vermoordden,” zei de verpleegster. “Ze legden iedereen aan de beademing terwijl ze wisten dat niemand dat zou overleven. Niemand zei er iets van. Verpleegkundigen verdienden 10.000 dollar per week, artsen verdienden 50.000 dollar per week. Dat is zwijggeld.”

Ziekenhuizen kregen 13.000 dollar per opgenomen patiënt, 39.000 dollar om patiënten aan een beademingsapparaat te leggen en soms 10.000 dollar per coronadode, aldus Olszewski. “Geen autopsies, geen familie, geen aansprakelijkheid. Dit was genocide!”

Politiestaat

Ze zei verder dat alle alternatieve behandelingen, waaronder hydroxychloroquine en zink, werden verboden. “Eerder behandelden we al onze patiënten daar succesvol mee. Niemand stierf.”

Wat er nu gebeurt, is ongrondwettig, benadrukte de verpleegster. “Ik ben een veteraan. Ik heb mijn land gediend. Ik ben in Irak geweest. We leven nu in een politiestaat. Dit is communistisch China.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CONSERVATIVE UCE (@plyexit)

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Het is geen politiestaat maar een totalitaire politiestaat.

Etienna
Etienna
2 jaren geleden

Ben blij met dit informatie. Ik heb nooit in de pandemie gelooft

Waldemar
Waldemar
2 jaren geleden

Bill Gates de grootste geldschieter van de WHO welke hij ook dwong om Covid-19 tot pandemie uit te roepen!!
Toch niet verwonderlijk dat er ook heel veel eerd neergeteld voor (vermoorde) Coronapatienten.
Gevaarlijkst wezen op aarde, dit gedrogt.

Helga
Helga
2 jaren geleden

En zovelen die dit lezen, maar stilzwijgend akkoord blijven gaan met deze monsters en hun regeltjes. Mensen….. af die mondkapjes, geen vaccins meer, gewoon leven en laat de regering(en) de wipwap krijgen. Dit zijn geen volksvertegenwoordigers…. dit zijn land verraders. Voor n tribunaal zetten en wel onmiddellijk voor er nog meer sterven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x