Great ResetMens en Dier

Klaus Schwab wil je katten en honden afpakken

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Net zero betekent niet alleen geen benzine, maar ook geen huisdieren. Nu de agenda van de ‘decarbonisatie’ verder wordt uitgerold, moeten ook onze trouwe viervoeters eraan geloven. En dat gaat stap voor stap.

In het Engelse Sussex is voorgesteld om honden te weren uit parken. In de Amerikaanse staat Colorado is recentelijk een wetsvoorstel ingediend om huisdieren te belasten. Eigenaren zouden al hun honden, konijnen en zelfs goudvissen moeten registreren. Voor ongesteriliseerde en ongecastreerde katten en honden zou je dubbel moeten betalen. Het wetsvoorstel belandde na vurig verzet in de ijskast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een gemeenteraadslid uit het Engelse Dorset stelde tijdens een raadsvergadering over net zero voor om (middel)grote honden te verbieden. Het raadslid, Mark Howell, stelde onomwonden dat labradors net zoveel CO2 uitstoten als een SUV. Hij zei ook dat huisdieren een vijfde van de wereldvoorraad vlees en vis consumeren. Zijn voorstel: minder huisdieren of huisdieren onderling delen.

Eugenetica

Eugenetica is een terugkerend thema bij de ‘klimaatcrisis’. Donnachadh McCarthy schreef voor de Britse krant The Independent dat honden en katten ‘een verwoestende impact hebben op de planeet’.

Pets at Home, de grootste retailer voor huisdieren in Engeland, heeft zich gecommitteerd aan net zero door veganistisch eten te promoten. Het gevolg: de prijs van vleesproducten stijgt, waardoor het steeds moeilijker wordt om een grote hond te houden.

Net zo vervuilend als vliegen per privéjet

Ook de media doen een duit in het zakje. Zo schreef Euronews dat 90 miljoen huishoudens in de EU huisdieren hebben en dat dit net zo vervuilend is als vliegen per privéjet!

Euronews is bezorgd dat steeds meer mensen een huisdier nemen, vooral sinds de coronalockdowns. Dat komt omdat mensen op zoek zijn naar gezelschap in een geatomiseerde samenleving, die het gevolg is van overheidsbeleid, inclusief de net zero-zwendel, schrijft Niall McCrae voor Country Squire Magazine.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doeterniettoe
doeterniettoe
1 maand geleden

tegen die tijd zit er geen verschil meer tussen jouw kind en mijn puppy.

an eye for an eye

A van der Klooster
A van der Klooster
1 maand geleden

Wanneer houdt die vent zijn kop eens

Greet
Greet
1 maand geleden

Die vent moeten ze in de klikko gooien.

bloodsin
bloodsin
1 maand geleden

Het zijn allemaal leugens

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x