Homepagina » Buitenland » ‘Gevaar: kankerverwekkende stoffen op corona-wattenstaafjes’
kankerverwekkend
Foto: CC0

‘Gevaar: kankerverwekkende stoffen op corona-wattenstaafjes’

Er circuleert momenteel een filmpje waarin een man waarschuwt dat er gevaarlijke en kankerverwekkende stoffen zitten op de wattenstaafjes die gebruikt worden voor de coronatest. Veel mensen vrezen voor hun gezondheid en die van hun kinderen, schrijft internetkrant Wochenblick.

‘STERILE EO’ staat in grote letters op de verpakking van de coronatesten die de man in het filmpje voor de camera houdt. EO staat voor etheenoxide, een ontvlambaar gas dat onder meer wordt gebruikt bij sterilisatie van medische apparatuur.

Kankerverwekkend bij de mens

Via Wikipedia: etheenoxide is kankerverwekkend bij de mens en kan erfelijke genetische afwijkingen in de menselijke voortplantingscellen veroorzaken.

Sinds 1981 is het gebruik ervan in de Duitse voedingssector verboden. In de medische sector is het nog wel toegestaan. In Frankrijk is het gebruik van etheenoxide middelpunt van discussie geweest omdat de grenswaarden voor restgassen na sterilisatie zijn gebaseerd op het gewicht van een volwassene. Daarnaast wordt het gas geabsorbeerd door kunststoffen. Om deze reden moeten de wattenstaafjes een uitgebreid reinigingsproces ondergaan, hoewel er altijd residu in het materiaal achterblijft.

Nadrukkelijk verboden

De Oostenrijkse politicus Gerhard Kaniak (FPÖ) wil nu dat de antigeen-sneltesten die de overheid heeft ingekocht, worden gecontroleerd, met name de testen voor schoolkinderen. Het is namelijk de bedoeling dat kinderen zich binnenkort twee tot drie keer per week laten testen.

Normaal gesproken controleer je de kwaliteit van de testen voordat ze op de markt komen, maar dat heeft het kabinet van christendemocraten en Groenen nadrukkelijk verboden, aldus Kaniak. Volgens hem is dit niet de eerste keer dat de regering zo onvoorzichtig omspringt met de gezondheid van Oostenrijkers.

[Wochenblick]

Volg NineForNews hier op Telegram en krijg toegang tot alle artikelen.

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Ik weet niet meer wat ik zeggen moet.

Moeder de Gans
Moeder de Gans
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Begrijp ik, insgelijks.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Zoek ook eens naar Nagalase, dat zijn kanker enzymen, gebruikt in vaccins(?). Ik las voor het eerst daarover in de andere krant.

Edward
Edward
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

De mensheid is compleet gestoord geworden.

Rob
Rob
Reactie op  Edward
1 maand geleden

De oorzaak komt echter van de top van de wereld. Die haten mensen. En als die mensen haten, wat zijn zijn zij dan? Dan moeten ze geen mens zijn anders kunnen ze dat nooit zeggen.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Edward
1 maand geleden

mensDOM

Ttt
Ttt
1 maand geleden

Klopt als een bus. Zwaar kankerverwekkend middel.

Rob
Rob
Reactie op  Ttt
1 maand geleden

Als dan zo’n kabinet nadrukkelijk verbiedt om die tests te controleren dan weet je ook dat er iets heel erg mis is. Dan zou gevonden worden wat die test bevat en dat willen ze juist voorkomen. Er is ook al gezegd dat die tests nanotechnologie en medicijnen bevatten die ze in feite achterin je neus via het zeefbeen rechtstreeks je hersenen induwen. Stel dat iemand ontdekt dat dat spul op die teststaafjes zit. Dus als een kabinet uitdrukkelijk iets verbiedt dan zouden alle alarmbellen af moeten gaan die er maar af KUNNEN gaan.

Annette
Annette
1 maand geleden

Laat ik nu zeggen dat ik helemaal niet verbaasd ben. Ik ben inmiddels 72 jaar en kan met recht zeggen dat ik nog nooit in zo’n idiote wereld heb geleefd. Die wattenstaafjes heb ik altijd met argwaan bekeken. Deze zijn ook onderdeel van het duivelse plan. Vanaf het begin werd al duidelijk gemaakt door wetenschappers dat ze helemaal niet in staat waren om een besmetting te detecteren. Maar toch gingen ze er mee door, tot op de dag van vandaag. Erger nog: binnenkort liggen ze in de supermarkt. Onbegrijpelijk! Helaas moest ik een paar maanden geleden geopereerd worden aan een gebroken arm en daarvoor moest ik een test ondergaan. Dan sta je met je rug tegen de muur. Voor de rest heb ik nog nooit zo’n test gedaan en zal dat ook niet meer doen. Ik had er al een gezonde argwaan tegen. Naast het massaal “vaccineren” gebruiken ze dus ook die testen om de bevolking minimaal ziek te maken. Wat er verder nog allemaal mis kan gaan, laat ik aan de verbeelding van de lezers over.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Je kunt testen en testen,er bestaan verschillende test stokjes cq watjes, in het voorste gedeelte van de neus met een neutrale watje geen probleem, wel met de lang teststok, tot aan het poreuse bot tussen neus en hersenen, zo kun je zelfs een vaccin aanbrengen, En als we beginnen over het vervuilen – vergiftigen van ons leef millieu, nu dan zijn we voorlopig niet uit geschreven !

Johnny
Johnny
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Inderdaad Jenne. Het leger van de V.S. is op zichzelf (dus het grote land en inwoners plus economie nog buiten beschouwing gelaten) de nr.1 vervuiler van deze wereld.Groter dan welk land ook, zelfs groter dan heel China. En het is ook de grootste moordmachine van deze planeet. Zeker in combinatie met deze milieu vervuiling. Dan kunnen ze wel doen alsof ze iets om ons klimaat geven met die Green Deals maar dat is voornamelijk geklets en p.r. en dat helpt helemaal niemand. Net als al die mondkapjes met plastic enz. Allemaal lulkoek en onzin plus vervuiling. Meer hebben zij aristocraten en elite ons niet te bieden. Onzin geklets p.r. en terreur.

Rob
Rob
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Inderdaad. Die deals hebben niks met het milieu te maken maar alleen maar met macht. Sterker nog, wat ze nu opleggen veroorzaakt alleen maar meer vervuiling. Voor 2020 zouden er 52 miljard maskers geproduceerd zijn. In 2020 zou de marktwaarde van maskers van 790 miljoen dollar naar 166 miljard dollar zijn gestegen. Krankzinnigheid zonder grenzen. Veel van die maskers zouden ook weer in de oceaan etc terecht komen. OPgelegd door de elite maar de mens krijgt de schuld van diezelfde elite.
https://www.wakkeremensen.org/diverse/bewustmakend-nieuws/meer-maskers-dan-kwallen-covid-masker-vervuiling-vernietigt-oceaan-ecosystemen-en-wilde-dieren-door-gabriel-keane/

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Daarom worden straks ook getest met een kortere wattenstaafje, en denk je echt dat Kamerleden worden getest.

katsdebats
katsdebats
1 maand geleden

lekker etheenoxide bij de hersenpan. logisch dat het gezond verstand is opgelost in de ether

Claas Abels
Claas Abels
1 maand geleden

Wat een onzin, EO wordt al meer dan 50 jaar gebruikt om wondverzorgingsmateriaal te steriliseren, is na ontgassen volledig veilig.

R W
R W
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Claas, waar baseer jij dit op? Onderzoek? Kom eens met bewijs dat het onschadelijk is. Feiten graag, geen meningen. Op meningen is die hele covidshit gebaseerd. Dat hele fckg virus is nooit aangetoond, allemaal blablabla, statistieken, modellen, corruptie, macht.

Claas Abels
Claas Abels
Reactie op  R W
1 maand geleden

Nou, er is een hele berg aan klinisch bewijs, dus google maar eens.
Maar pas op, je computer wordt wel aangestuurd door microsoft sofware, je weet wel van Bill Gates enzo.

Onwell
Onwell
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Ik neem jou niet serieus. doei!

Just me
Just me
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Zeg jij Claas Fabels.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Wondverzorgingsmateriaal steriliseren is nog wat anders dan dat het hoog in je neus wordt geduwd. En keer op keer.

densie
densie
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

ik kan slechts één duimpje omlaag doen….als t kon deed ik er 100!
Voor onze kinderen, let op met oversteken!
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Alice
Alice
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Neem eens een kijkje op Google. En dat iets al meer dan 50 jaar wordt gebruikt wil nog niet zeggen dat het veilig is.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Of het na ontgassen ‘veilig’ is, laat ik in t midden.
Andere vraag: stop jij 3x per week een vacuum pleister (gesteriliseerd met eo) in je neus? Om te zien of je een bloedneus hebt ofzo?
Waarschijnlijk niet. Waarom zou je dat wel doen met een wattenstaaf? Om te zien of je ‘besmet’ bent? Nog afgezien van het feit dat de testuitslag, waarvan de waarde van ‘besmet’ zijn al veelvuldig opgeschaald is, minimaal discutabel te noemen is?

Ik laat ook al jaaaaren geen bevolkingsonderzoeken meer doen. Altijd kreeg ik de uitslag ‘onrustige cellen’, 2e onderzoek fysiek en ander teststaafje: niets aan de hand. Ik had dat wel gezien na 3x. Zou me niets verbazen als teststaven voorbesmet zijn. Alles draait om en op de pharmacie.

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Dus omdat t al lang wordt gebruikt voor het steriel maken van medisch gereedschap is t prima dat t een kankerverwekkende stof is ? En dit om de dag (ja daar willen ze naar toe een testbewijs die 48 uur geldig is) je hersenen induwen is ook geen probleem ? Wakker worden Klaas ! De PCR test is er niet om besmettingen vast te stellen bij asymptomatische mensen. Dat heeft de uitvinder ervan op zn sterfbed verklaard. Wij kunnen slechts speculeren over de daadwerkelijke reden van de testdictatuur. Maar dat Ethylene Oxide kankerverwekkend is dat is een feit. Dus wat is nu eigenlijk je punt ?

Wim de Beer
Wim de Beer
Reactie op  Skalenski
1 maand geleden

Dat is vreemd, de maker van pcrtesten is in augustus 2019 gestorven. Dat is drie maanden voordat covid ontstond. Knap van die man dat hij virussen kan voorspellen maar meer denk ik dat jouw bewering incorrect is.

rrr
rrr
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Wondverzorgingsmateriaal steriliseren is een geheel andere toepassing ….

Eus
Eus
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Aha, vandaar dus de stijgingen in het aantal kanker gevallen.

ELBE
ELBE
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

word wel degelijk beschreven kijk hier https://www.youtube.com/watch?v=MyOJN_aqR9M

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Ethyleenoxide

https://www.cancer.gov/sites/g/files/xnrzdm211/files/styles/cgov_article/public/cgov_image/media_image/800/800/files/ethylene%20oxide.png?h=8982bb7d&itok=0DOFdt5I
Een model van het ethyleenoxidemolecuul.
Wat is ethyleenoxide?Bij kamertemperatuur is ethyleenoxide een brandbaar kleurloos gas met een zoete geur. Het wordt voornamelijk gebruikt om andere chemicaliën te produceren, waaronder antivries. In kleinere hoeveelheden wordt ethyleenoxide gebruikt als bestrijdingsmiddel en sterilisatiemiddel. Het vermogen van ethyleenoxide om DNA te beschadigen maakt het een effectief sterilisatiemiddel, maar verklaart ook de kankerverwekkende activiteit.
Hoe worden mensen blootgesteld aan ethyleenoxide?De primaire routes van blootstelling van de mens aan ethyleenoxide zijn inademing en inname, die kunnen optreden door beroepsmatige, consumenten- of milieublootstelling. Omdat ethyleenoxide zeer explosief en reactief is, bestaat de apparatuur die voor de verwerking ervan wordt gebruikt over het algemeen uit goed gesloten en sterk geautomatiseerde systemen, wat het risico op beroepsmatige blootstelling vermindert.
Ondanks deze voorzorgsmaatregelen kunnen werknemers en mensen die in de buurt van industriële installaties wonen die ethyleenoxide produceren of gebruiken, worden blootgesteld aan ethyleenoxide door ongecontroleerde industriële emissies. De algemene bevolking kan ook worden blootgesteld door tabaksrook en het gebruik van producten die zijn gesteriliseerd met ethyleenoxide, zoals medische producten, cosmetica en bijenteeltapparatuur.
Welke kankers worden geassocieerd met blootstelling aan ethyleenoxide?Lymfoom en leukemie zijn de kankers waarvan het meest wordt gemeld dat ze geassocieerd zijn met beroepsmatige blootstelling aan ethyleenoxide. Maag- en borstkanker kunnen ook in verband worden gebracht met blootstelling aan ethyleenoxide.
Hoe kunnen blootstellingen worden verminderd?De Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration heeft informatie over het beperken van beroepsmatige blootstelling aan ethyleenoxide.
Geselecteerde referenties:

  • Gezondheidseffecten Notebook voor gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen: ethyleenoxide. Washington, DC: U.S. Environmental Protection Agency, 2018. Ook online beschikbaar. Laatst geraadpleegd op 28 december 2018.
  • Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek. Ethyleenoxide, IARC Monographs on the Evaluation of Carcinogenic Risks to Humans, Volume 100F. Lyon, Frankrijk: Wereldgezondheidsorganisatie, 2012. Ook online beschikbaarDisclaimer afsluiten
  • . Laatst geraadpleegd op 28 december 2018.
  • Nationaal Toxicologisch Programma. Ethyleenoxide, rapport over kankerverwekkende stoffen, veertiende editie. Triangle Park, NC: Nationaal Instituut voor Milieuhygiëne, 2016. Ook online beschikbaar. Laatst geraadpleegd op 28 december 2018.

Gerelateerde bronnen

En jij weet het beter?

Marianna
Marianna
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

het is een zeer gevoelig gebied, zeker bij kinderen.

Edward
Edward
Reactie op  Claas Abels
1 maand geleden

Claas Abels u verteld fabels…het spul is extreem gevaarlijk voor mensen.

johannes
johannes
1 maand geleden

Het is namelijk de bedoeling dat kinderen zich binnenkort twee tot drie keer per week laten testen WAANZIN TOCH!

Isabeau
Isabeau
Reactie op  johannes
1 maand geleden

Niet als je het van den haag uit bekijkt. Ze moeten zich wel aan het plan houden anders worden de bazen boos en krijgen ze niets als het hele spel gespeeld is.
“Dus kom mensen, stop met zeiken over die vrijheid, stop die staven in je neus, anders wordt meneer gates boos op ons” aldus den haag. “Je weet niet wat eraan vooraf is gegaan of wat erna komt en wij wel, dus vertrouw ons maar.”

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Verontruste
Verontruste
Reactie op  johannes
1 maand geleden

Waanzin ja. Waanzin is een dekmantel voor schofterigheid.

Marianna
Marianna
Reactie op  johannes
1 maand geleden

zolang genoeg ouders dit normaal vinden, zal er niets veranderen.Allemaal weigeren!!

Jacky
Jacky
1 maand geleden

Risico’s van sterilisatie met ethyleenoxide
In Nederland is langer geleden (dit wisten ze dus al in 1987) het gebruik van ethyleenoxide voor sterilisatie van medische hulpmiddelen opnieuw beoordeeld. Dit geschiedde door een werkgroep samengesteld uit deskundigen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne, de Arbeidsinspectie en het Staatstoezicht op de Volksgezondheid in het kader van de Commissie Toelating Bestrijdingsmiddelen, want sterilisatie met ethyleenoxide is onderworpen aan de bestrijdingsmiddelenwet. Dit commentaar bevat de belangrijkste conclusies van deze beoordeling.MUTAGENE EN CARCINOGENE EIGENSCHAPPEN
De aandacht voor de risico’s van ethyleenoxide (EO) betreft vooral de mutagene en carcinogene eigenschappen van de stof. De mutageniteit van EO is met 15 verschillende testmethoden ondubbelzinnig vastgesteld. De carcinogene werking van EO blijkt onder meer uit een twee jaar durend experiment met ratten waarin een verhoogd voorkomen van tumoren, waaronder leukemie, werd waargenomen.2 Ook bij de mens zijn studies uitgevoerd naar het vóórkomen van leukemie en andere vormen van kanker bij groepen aan EO blootgestelde werknemers, met wisselende uitkomsten: in een Zweedse studie werd een duidelijk verhoogd voorkomen gevonden, met name van leukemie, maar in twee andere studies, in de VS en in de Bondsrepubliek Duitsland, werd dit effect niet waargenomen.34 Wel is in acht onderzoeken bij groepen aan EO blootgestelde werknemers een verhoging gevonden van de frequentie van chromosoomafwijkingen of zg. SCE’s (zusterchromatide-uitwisselingen) in perifere lymfocyten. Deze verschijnselen zijn een aanwijzing dat de stof in het menselijk lichaam zijn mutagene werking kan manifesteren.
Alle bevindingen samen zijn voldoende grond om EO te beschouwen als een ‘genotoxisch’ carcinogeen (een stof waarvan de carcinogene werking berust op inductie van mutaties) en als een stof die voor de mens kankerverwekkend kan zijn.3 Omdat bij het ontstaan van mutaties van een niet-omkeerbaar verschijnsel sprake is, wordt ervan uitgegaan dat er geen dosis zonder effect is, d.w.z. dat er geen drempelwaarde of ‘veilige dosis’ bestaat zoals die voor andere toxische effecten meestal wel wordt aangenomen. In zijn adviezen over carcinogeniteit en mutageniteit van chemische stoffen heeft de Gezondheidsraad daarom gesteld dat blootstelling aan dit soort stoffen in beginsel vermeden moet worden.56

Lees hier het hele artikel

https://www.ntvg.nl/artikelen/risicos-van-sterilisatie-met-ethyleenoxide/volledig?fbclid=IwAR2jEelOH5r3bQALT0fbNjXwsNZebpnLAL1CmnyjHxd-2DBNAvl1CumnRMQ

Hey
Hey
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

Opmerkelijke dat later, in 2014, de Gezondheidsraad het volgende stelt: ‘Alles overwegende adviseert de commissie de risicogetallen van de AGS als uitgangspunt te
nemen voor het vaststellen van een wettelijke grenswaarde. Wel merkt de commissie hierbij op dat
deze risicogetallen waarschijnlijk het risico op kanker voor de mens overschatten.’
Deze AGS risicogetallen zijn alleen gebaseerd op dierproeven. Observaties bij mensen zouden inconsistent en onbetrouwbaar zijn.

Bron: https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2014/11/11/ethyleenoxide

ItsMe
ItsMe
1 maand geleden

Haha, die Reuters “fact checkers” kan je het beste omgekeerd lezen (zij hebben inmiddels ook een artikel over ethyleen oxide); als zij zeggen “niet waar”, dan is het wel waar en andersom. Hier een leuk voorbeeldje:

05-05-2020
https://www.reuters.com/article/idUSKBN22H2JD
“Reuters found no evidence of any statement given by Dr Anthony Fauci, director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID, part of National Institutes of Health), regarding vaccination certificates.”

05-01-2021
https://www.travelandleisure.com/travel-news/dr-fauci-covid-vaccine-passports-required-future-travel
“Dr. Anthony Fauci said it is “quite possible” that having the COVID-19 vaccine or presenting a vaccine passport will be necessary for future getaways.”

Vraagtekens
Vraagtekens
1 maand geleden

Deze hele hoax is 1 grote waanzin. 99.7 % overlevingskans, laten we inzetten op een gezonde levensstijl en een goede eerstelijns behandeling. En laten we als eerste de liegende aangst aanjagende msm en politici van de straat halen. In mijn optiek zou dan de hele plandemie binnen 1 dag over ze zijn. Hoe denken de verantwoordelijke metselaars hier mee weg te komen, ze worden wereldwijd ontmaskerd en blijven maar doorgaan met deze terreur. Er is natuurlijk voor deze satanisten geen weg terug maar ze zullen de woede van de volkeren niet kunnen overwinnen.

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Vraagtekens
1 maand geleden

Er is inderdaad geen weg meer terug voor de Satanische Globalisten en daarom gaat dit ook heel slecht aflopen. De 3e wereldoorlog is feitelijk al begonnen alleen heeft bijna niemand dit door. Ze gaan nu ALL-OUT. In 2030 moeten wij in de rest van de wereld (met name in Europa, VS, Australie en de rest van Azie) leven zoals de Chinezen al heel lang doen. Als een digitale slaaf in het systeem van Het Beest.

Ze weten dat er nog een 3e wereldoorlog nodig is om het Beast Systeem wereldwijd te implementeren. Houd de situatie in Oekraine in de gaten. Rusland gaat een keer terugslaan en dan heb je de poppen aan t dansen. Ze zullen net zolang doorgaan met provoceren totdat Rusland geen andere keuze meer heeft en uit zelfverdediging de aanval zal kiezen.

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Storm van kritiek op binnenlands vaccinatiepaspoort: ‘Medische apartheid wordt realiteit’

Als het aan het demissionaire kabinet ligt, ...

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x