BuitenlandCorona

‘Gevaar: kankerverwekkende stoffen op corona-wattenstaafjes’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er circuleert momenteel een filmpje waarin een man waarschuwt dat er gevaarlijke en kankerverwekkende stoffen zitten op de wattenstaafjes die gebruikt worden voor de coronatest. Veel mensen vrezen voor hun gezondheid en die van hun kinderen, schrijft internetkrant Wochenblick.

‘STERILE EO’ staat in grote letters op de verpakking van de coronatesten die de man in het filmpje voor de camera houdt. EO staat voor etheenoxide, een ontvlambaar gas dat onder meer wordt gebruikt bij sterilisatie van medische apparatuur.

Kankerverwekkend bij de mens

Via Wikipedia: etheenoxide is kankerverwekkend bij de mens en kan erfelijke genetische afwijkingen in de menselijke voortplantingscellen veroorzaken.

Sinds 1981 is het gebruik ervan in de Duitse voedingssector verboden. In de medische sector is het nog wel toegestaan. In Frankrijk is het gebruik van etheenoxide middelpunt van discussie geweest omdat de grenswaarden voor restgassen na sterilisatie zijn gebaseerd op het gewicht van een volwassene. Daarnaast wordt het gas geabsorbeerd door kunststoffen. Om deze reden moeten de wattenstaafjes een uitgebreid reinigingsproces ondergaan, hoewel er altijd residu in het materiaal achterblijft.

Nadrukkelijk verboden

De Oostenrijkse politicus Gerhard Kaniak (FPÖ) wil nu dat de antigeen-sneltesten die de overheid heeft ingekocht, worden gecontroleerd, met name de testen voor schoolkinderen. Het is namelijk de bedoeling dat kinderen zich binnenkort twee tot drie keer per week laten testen.

Normaal gesproken controleer je de kwaliteit van de testen voordat ze op de markt komen, maar dat heeft het kabinet van christendemocraten en Groenen nadrukkelijk verboden, aldus Kaniak. Volgens hem is dit niet de eerste keer dat de regering zo onvoorzichtig omspringt met de gezondheid van Oostenrijkers.

[Wochenblick]

Volg NineForNews hier op Telegram en krijg toegang tot alle artikelen.

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik weet niet meer wat ik zeggen moet.

Ttt
Ttt
1 jaar geleden

Klopt als een bus. Zwaar kankerverwekkend middel.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Laat ik nu zeggen dat ik helemaal niet verbaasd ben. Ik ben inmiddels 72 jaar en kan met recht zeggen dat ik nog nooit in zo’n idiote wereld heb geleefd. Die wattenstaafjes heb ik altijd met argwaan bekeken. Deze zijn ook onderdeel van het duivelse plan. Vanaf het begin werd al duidelijk gemaakt door wetenschappers dat ze helemaal niet in staat waren om een besmetting te detecteren. Maar toch gingen ze er mee door, tot op de dag van vandaag. Erger nog: binnenkort liggen ze in de supermarkt. Onbegrijpelijk! Helaas moest ik een paar maanden geleden geopereerd worden aan een gebroken arm en daarvoor moest ik een test ondergaan. Dan sta je met je rug tegen de muur. Voor de rest heb ik nog nooit zo’n test gedaan en zal dat ook niet meer doen. Ik had er al een gezonde argwaan tegen. Naast het massaal “vaccineren” gebruiken ze dus ook die testen om de bevolking minimaal ziek te maken. Wat er verder nog allemaal mis kan gaan, laat ik aan de verbeelding van de lezers over.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Daarom worden straks ook getest met een kortere wattenstaafje, en denk je echt dat Kamerleden worden getest.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x