Homepagina » Straling » 5G-apocalyps: deze film onthult de lelijke werkelijkheid achter de volgende generatie draadloze technologie
5G-apocalyps: deze film onthult de lelijke werkelijkheid achter de volgende generatie draadloze technologie

5G-apocalyps: deze film onthult de lelijke werkelijkheid achter de volgende generatie draadloze technologie

Als je de media moet geloven is 5G een geweldige technologie die alles sneller, makkelijker en ongelooflijker maakt. Maar is dat wel zo?

In de film ‘5G Apocalypse: The Extinction Event’ van Sacha Stone wordt de lelijke werkelijkheid achter de technologie onthuld.

5G brengt niet alleen risico’s voor de volksgezondheid met zich mee, maar maakt ook een einde aan privacy.

Onder het tapijt

“Het is belangrijk om te begrijpen wat 5G doet en wat ze zeggen dat het doet,” aldus de commentaarstem.

In de film komen onder meer wapenexperts, biologen, moleculair biologen en activisten aan het woord.

Terwijl Europa de gezondheidsrisico’s onder het tapijt veegt, heeft Brussel 5G als eerste grote stad geweigerd. Daarnaast mogen in Genève geen nieuwe 5G-masten worden gebouwd.

Compleet gestoord

Al die 5G-antennes installeren zonder ook maar één enkele veiligheidstest te doen, is het stomste idee dat ooit bedacht is, aldus emeritus hoogleraar Martin L. Pall van de Washington State University.

Tijdens een conferentie vorig jaar zei dr. Pall dat de uitrol van 5G ‘compleet gestoord’ is.

Zorgen

Ook in de Tweede Kamer zijn er zorgen over 5G. GroenLinks drong onlangs aan op een onafhankelijk onderzoek naar 5G-straling door de Gezondheidsraad.

“We weten nog altijd niet hoe het zit met de gevaren voor de volksgezondheid,” zei Kamerlid Laura Bromet. “We moeten de bezorgdheid van mensen serieus nemen en dit onderzoeken.”

Bekijk de film hieronder in zijn geheel:

[Natural News]


Vond je dit waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Sinds wanneer worden individuele mensen nog serieus genomen door de bestuurders. Alles draait om meer geld, groei, lobbyisten, macht, etcetera.

  We moeten heel blij zijn dat we straks in een 5G zelf rijdende auto zitten, 5G koelkasten die zelf bestellen bij de AH en al dat soort fratsen. Daar moet je gelukkig van worden! Kom op, denk toch eens wat materialistischer met z’n allen das toch zo fijn. Goed ook voor de economie.

  6 likes
  • @Rikk,

   Zeg er dan wel even bij dat het goed is voor HUN economie. Die van de 1% goddelozen, niet voor onze economie als ‘nutteloze eters’, zoals ze de mens zien. Trouwens, waar moeten we de apparatuur vandaan halen als we al door onze eigen ‘goddeloze’ politici leeg geroofd worden? We zijn dadelijk aangewezen op oude apparatuur omdat het nieuwe niet betaalbaar is. Misschien maar goed ook. Zo bouwen ze in feite een systeem dat niet gaat werken want niemand kan nieuwe 5G apparatyuur kopen. Je zou het ook helemaal niet eens moeten willen als je bewust wordt waar ze mee bezig zijn. Technologie zou mooi zijn als het het leven gemakkelijker zou maken. We leven echter niet in een wereld waar het om het leven gaat, alleen om macht en hebzucht van de top 1%. Maar hun macht brokkelt volgens veel informatie steeds meer af. Ze hebben geen toegang meer tot kapitaal. Misschien dat daarom e politiek steeds meer geld bij de bevolking weg rooft. Daarom: haal je geld van de bank en help zo het systeem sneller in te laten storten. Dat wil zeggen, wie nog geld heeft in deze tijd. Alle wat niet op de bank staat in deze tijd maakt het systeem zwakker. Eén ding weet ik wel. Als de wereld zo meteen werkelijk verandert zoals veel gezegd en geschreven wordt dan hebben we straks een hoop sloopwerk te doen om dat hele systeem uit de weg te ruimenzodat het leven weer kan floreren.

   6 likes
 2. Het pad naar de hemel komt letterlijk uit. Je gaat ervan dood.
  Volg je het pad van de aarde, dan kun je het overleven.
  Lees de kennis van de Hopi indianen.
  Je ziet wel eens in films over een lichtbundel die mensen laat oplossen. Snelle dood. 5G en vorige zie ik meer als marteltuig. Je gaat er langzaam van dood. Snel onderzoek resultaten heeft dus geen zin. Probleem zit em in op langer termijn.
  Veel problematiek is ontstaan door kort termijn denken. De beurswerking/technologie is hier mede schuldig aan.(snel/sneller).

  10 likes
 3. 5G mag dan het ultieme controle – en vernietigingssysteem zijn, we worden al jaren op alle mogelijke manieren gecontroleerd. Alle telefoons, laptops, PC’s, Ipads etc zijn allemaal verbonden met de supercomputer van de NSA. Ze slaan zo allang alles op wat je doet, wat je koopt, wat voor programma’s je kijkt enz. Letterlijk alles wordt opgeslagen. De mobiele telefoon is voor hen alleen het meest welkome apparaat want op dat ene apparaat doen mensen werkelijk alles. Plus dat ze ook nog eens toegang hebben tot elke camera en microfoon. Telefoons hebben ook al gezichtsherkenning. Ook handig om mensen buiten de eigenaar van de telefoon om in de gaten te houden. De camera’s die gemeenten en de staat hebben geplaatst zijn compleet overbodig. De camera’s van telefoons zijn HD en superscherp, met hoge resolutie. Veel beter voor spionage en controle dan de gare camera’s van de gemeente. Aangezien op enkelen na iedereen zijn eigen spionage apparaat op zak heeft is er een gigantische netwerk aan camera’s en microfoons toegankelijk voor de spionage diensten. Ze verbergen het niet eens. Ze hebben er een website van gemaakt en doen het voor komen alsof het om een sociaal netwerk gaat waar je alles deelt. Ja, met hen. http://getprsm.com/

  5 likes
  • Gelukkig behoor ik tot de happy few zonder smart phone, gewoon een oude Nokia 101 die voor mij prima functioneert. En een laptop waar de camera ouderwets is afgeplakt en torrent browsen normaal is.

   Maar het gaat wel steeds verder: Deze week op Eindhoven airport ging ik naar een ander Shengen land en werd bij de “poortjes” apart genomen: Er werd DNA afgenomen en in een machine gestopt, gelukkig kwam er toen een melding ‘No Alarm’. Maar ik had verder geen toestemming gegeven om DNA af te nemen…
   Onder het mom, als je niks te verbergen hebt….

   4 likes
 4. Heb zojuist een 5g petitie de deur uit gedaan ,hoop positieve reacties.Naar iedereen in mijn telefoon.Tevens bombardeer ik dagelijks de tweede kamer met dit soort mails en andere politieke partijen.Ook bombardeer ik het kinderopvang bedrijf berend botje dat kinderen weigert die niet vergiftigd zijn door vaccinaties,door ze informatie te sturen.Tevens zit ik bij een mailinggroep die ontzettend hard werkt om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en in gesprek gaan met hun gemeente.Stop umts heeft de petitie gemaakt.En wat doet deed of gaat u doen? Behalve er op een site op reageren.? Ben heel benieuwd.

  4 likes
 5. VS denken dat ze verder zijn met de 5G-technologie dan Poetin en dat Poetin wel om die rede roet in het eten wil gooien door te verklaren dat 5G schadelijk is.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het grote gevaar van 5G. Wat de MSM je niet vertellen

Het grote gevaar van 5G. Wat de MSM je niet vertellen

De 5G-revolutie heeft ook een duistere kant. ...

Honderden bijen vallen dood neer rond '5G-masten' in Californië. Deze beelden veroorzaken veel ophef

Honderden bijen vallen dood neer rond ‘5G-masten’ in Californië. Deze beelden veroorzaken veel ophef

De nieuwe 5G-technologie die momenteel wordt uitgerold, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.