Straling

5G-apocalyps: deze film onthult de lelijke werkelijkheid achter de volgende generatie draadloze technologie

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je de media moet geloven is 5G een geweldige technologie die alles sneller, makkelijker en ongelooflijker maakt. Maar is dat wel zo?

In de film ‘5G Apocalypse: The Extinction Event’ van Sacha Stone wordt de lelijke werkelijkheid achter de technologie onthuld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

5G brengt niet alleen risico’s voor de volksgezondheid met zich mee, maar maakt ook een einde aan privacy.

Onder het tapijt

“Het is belangrijk om te begrijpen wat 5G doet en wat ze zeggen dat het doet,” aldus de commentaarstem.

In de film komen onder meer wapenexperts, biologen, moleculair biologen en activisten aan het woord.

Terwijl Europa de gezondheidsrisico’s onder het tapijt veegt, heeft Brussel 5G als eerste grote stad geweigerd. Daarnaast mogen in Genève geen nieuwe 5G-masten worden gebouwd.

Compleet gestoord

Al die 5G-antennes installeren zonder ook maar één enkele veiligheidstest te doen, is het stomste idee dat ooit bedacht is, aldus emeritus hoogleraar Martin L. Pall van de Washington State University.

Tijdens een conferentie vorig jaar zei dr. Pall dat de uitrol van 5G ‘compleet gestoord’ is.

Zorgen

Ook in de Tweede Kamer zijn er zorgen over 5G. GroenLinks drong onlangs aan op een onafhankelijk onderzoek naar 5G-straling door de Gezondheidsraad.

“We weten nog altijd niet hoe het zit met de gevaren voor de volksgezondheid,” zei Kamerlid Laura Bromet. “We moeten de bezorgdheid van mensen serieus nemen en dit onderzoeken.”

Bekijk de film hieronder in zijn geheel:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
4 jaren geleden

Het pad naar de hemel komt letterlijk uit. Je gaat ervan dood.
Volg je het pad van de aarde, dan kun je het overleven.
Lees de kennis van de Hopi indianen.
Je ziet wel eens in films over een lichtbundel die mensen laat oplossen. Snelle dood. 5G en vorige zie ik meer als marteltuig. Je gaat er langzaam van dood. Snel onderzoek resultaten heeft dus geen zin. Probleem zit em in op langer termijn.
Veel problematiek is ontstaan door kort termijn denken. De beurswerking/technologie is hier mede schuldig aan.(snel/sneller).

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Sinds wanneer worden individuele mensen nog serieus genomen door de bestuurders. Alles draait om meer geld, groei, lobbyisten, macht, etcetera.

We moeten heel blij zijn dat we straks in een 5G zelf rijdende auto zitten, 5G koelkasten die zelf bestellen bij de AH en al dat soort fratsen. Daar moet je gelukkig van worden! Kom op, denk toch eens wat materialistischer met z’n allen das toch zo fijn. Goed ook voor de economie.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

VS denken dat ze verder zijn met de 5G-technologie dan Poetin en dat Poetin wel om die rede roet in het eten wil gooien door te verklaren dat 5G schadelijk is.

Rob
Rob
4 jaren geleden

5G mag dan het ultieme controle – en vernietigingssysteem zijn, we worden al jaren op alle mogelijke manieren gecontroleerd. Alle telefoons, laptops, PC’s, Ipads etc zijn allemaal verbonden met de supercomputer van de NSA. Ze slaan zo allang alles op wat je doet, wat je koopt, wat voor programma’s je kijkt enz. Letterlijk alles wordt opgeslagen. De mobiele telefoon is voor hen alleen het meest welkome apparaat want op dat ene apparaat doen mensen werkelijk alles. Plus dat ze ook nog eens toegang hebben tot elke camera en microfoon. Telefoons hebben ook al gezichtsherkenning. Ook handig om mensen buiten de eigenaar van de telefoon om in de gaten te houden. De camera’s die gemeenten en de staat hebben geplaatst zijn compleet overbodig. De camera’s van telefoons zijn HD en superscherp, met hoge resolutie. Veel beter voor spionage en controle dan de gare camera’s van de gemeente. Aangezien op enkelen na iedereen zijn eigen spionage apparaat op zak heeft is er een gigantische netwerk aan camera’s en microfoons toegankelijk voor de spionage diensten. Ze verbergen het niet eens. Ze hebben er een website van gemaakt en doen het voor komen alsof het om een sociaal netwerk gaat waar je alles deelt. Ja, met hen. http://getprsm.com/

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x