Homepagina » Buitenland » Hillary Clinton belemmerde rechtsgang, politieke correctheid is kankergezwel. Bill Maher haalt snoeihard uit
Hillary Clinton belemmerde rechtsgang, politieke correctheid is kankergezwel. Bill Maher haalt snoeihard uit
Foto: Wikimedia Commons

Hillary Clinton belemmerde rechtsgang, politieke correctheid is kankergezwel. Bill Maher haalt snoeihard uit

De Amerikaanse tv-presentator en komiek Bill Maher heeft de aanval geopend op oud-presidentskandidaat Hillary Clinton.

Hij zei onder meer dat ze zich schuldig heeft gemaakt aan belemmering van de rechtsgang door bewijs te vernietigen dat gerelateerd was aan haar e-mailschandaal.

Hij wees er in een interview met CNN op dat de media in 2016 veel aandacht hadden voor Hillary’s e-mails.

Vreselijke kandidaat

“Wat was het effect daarvan op de verkiezingen?” vroeg hij.

“Er zijn veel redenen waarom de Democraten hebben verloren en veel daarvan hebben te maken met het feit dat Hillary een vreselijke kandidaat was,” aldus Maher.

CNN-presentator Chris Cuomo reageerde dat de manier waarop Clinton omging met het schandaal de situatie er niet beter op heeft gemaakt.

Kankergezwel

“Klopt helemaal,” zei Maher. “En ze heeft de rechtsgang belemmerd door haar telefoons en harde schrijven stuk te slaan.”

Maher zei verder in het interview dat de politieke correctheid binnen de Democratische Partij een kankergezwel is geworden.

“Ze hebben heel wat te verantwoorden,” zei hij. “Ze maken het er niet beter op en veel van deze extreemlinkse politieke correctheid is een kankergezwel op progressiviteit.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Washington Examiner]


Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Ik ben uitermate verbaasd dat ondanks alle feiten mevr Clinton met alles wegkomt.. als Trump zijn mobiel zou stukslaan zit hij morgen in de gevangenis (terecht of niet) maar Hillary heeft schijnbaar een onschendbaarheidspositie en kan zich permiteren wat ze wil.. Er word haar duidelijk een hand boven haar hoofd gehouden.

  34 likes
  • Het gaat niet alleen om een hand boven het hoofd houden… deze criminelen hebben zich met hun vieze spelletjes op hun posities weten te begeven. Juridisch komt het er op neer dat als er arrestaties komen heel veel criminelen op straat komen te staan.
   Als je veroordeeld bent door onderzoek van de FBI en die FBI is corrupt dan kan je je zaak aanvechten… je kan je immers afvragen of men wel op legale wijze aan het bewijs is gekomen. Een rechter zal je dus voorlopig op vrije voeten stellen in afwachting van een nieuw proces. Als 5% van de FBI uit functie gezet word ontstaat er interne choas. Ergo; het gaat jaren duren voordat je zaak weer voor komt.

   Daar komt bij dat je enkel hoog kan opklimmen in organisaties als die van de Jezuïeten, Illuminati, ect als je chantabel bent… ze begaan onder andere misdaden tegen kinderen en filmen deze… dat is de reden dat je steeds meer hoort over ‘Deep fakes’.

   Iemand als HRC heeft een hele dikke deathmansswitch. Als zij gaat, dan vallen er meer.

   5 likes
 2. Wat maakt het uit? De deepstate heeft het voor het zeggen. Mensen die je niet op tv ziet. Feit blijft: Amerika blijft oorlog voeren om geopolitieke redenen en om de dollar te handhaven. De rest is poppenkast.

  15 likes
  • De dollar gaat het niet overleven. Het hele westerse (dollar gedomineerde) financiële systeem stort in elkaar. Het contract van de Federal Reserve, dat in 1913 werd ondertekend en 100 jaar geldig was, is verlopen. Het hele centrale banken systeem wat daar ook aan gekoppeld is stort ook steeds meer in. Alles was bezit van de Rothschilds, dat hele financiële systeem. Dat systeem is alleen maar gebaseerd op schuld en slavernij. Een banken crisis is een punt waarop een bank op instorten staat maar dat wordt overeind gehouden door te gaan schuiven met geld van de burgers of met schulden onderling. De banken crisis is nu alleen zo enorm dat er niets meer aan te redden valt. De EU is ook alleen maar bezig geweest banken overeind te houden door met geld te schuiven. Griekenland is het meest duidelijke voorbeeld wat de EU is. Dat hele land is domweg de nek omgedraaid en het volk de armoede in gestort. Het geld dat Griekenland kreeg is doorgestuurd naar Deutsche Bank omdat die de grootste problemen had vanwege zeer wazige waardepapieren. Als DB zou omvallen dan zou de rest volgen. In Amerika (beter gezegd de VS corporatie) is de boel als een kaartenhuis aan het instorten. Als straks de boel een keer echt plat ligt is er geen deep state, shodow gouvernment enz meer want zonder dat financiële systeem hebben ze geen bron meer.

   10 likes
 3. Ik pleit voor levenslange opsluiting van dit soort linkse deug fascisten.
  Ooit komt er een dag waarop keihard zal worden afgerekend met dit linkse gezwel, snoeihard en meedogenloos.
  Ik walg al jaren van het socialisme en hun zwakzinnige aanhangers als ware het een enge sekte..

  15 likes
  • Beste Joost; dit gaat niet gebeuren. Zo steekt de mens in elkaar. We kunnen wel denken dat we er zijn. Hoe kun je dat nu verwachten; in een paar duizend jaar van Berenvel naar Maatpak? Vandaar al de Geloven/politieke stromingen; hoe moet je anders de Aapjes in bedwang houden? Die zijn uit “noodzaak” geboren. Wel eens van Sodom en Gomorra gehoord?

   0 likes
 4. Links in Amerika?
  Dream on en laat me niet lachen!
  Je bedoelt zeker rechts (democraten) en ultra rechts (republikeinen)

  3 likes
 5. Ik kijk geregeld filmpjes van Bill Maher omdat hij de democraten ook gewoon kritisch aanpakt. Dat schijnt bij anderen nogal lastig te zijn. En vaak deel ik zijn mening. Hij hamert al jaren op dat tenenkrommend politiek correct gezwam. Ook het feminisme durft hij kritisch te benaderen. Een verademing naar mijn mening.

  1 likes
 6. Bill Mayer heeft een klein productie bedrijf… Kid love productions.

  0 likes
 7. Als je lekker wilt wijzen, dan wijs je naar de politiek. Altijd raak.
  Maar wat schiet je daar mee op?
  Denk je dat hun opvolgers ook maar een haar beter zullen zijn?

  Precies.

  Verbetering komt van mensen die die iets positiefs beginnen.
  Wil of kan je dat niet?
  Ondersteun dan mensen die dit wel kunnen.

  Kan je niet stoppen met wijzen?
  Blijf dan boos en verdrietig kijken naar mensen die corrupt zijn.

  0 likes
 8. Als je bent doorgedrongen in de elite is het niet leuk dat er een filmpje van je is gemaakt waarin te zien is dat je met hele jonge meisjes/jongetjes aan het “spelen” bent. Als je dan voor de keuze wordt gesteld van LUISTEREN en doen wat wij zeggen, of dat jouw filmpje wordt openbaar gemaakt. Nu Epstein, laatst Clintons Pizzagate. In Nederland het onderzoek “Zandvoort” en de “Rolodexzaak”. Niemand vervolgd of veroordeelt door onze pedofiele officieren van justitie en D666-rechters, Nee natuurlijk niet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...

soros

Linkse protestclub ontmaskerd: ‘Wij hebben geld gekregen van Soros’

Project Veritas heeft undercoverbeelden vrijgegeven die onthullen ...