Gezondheid

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kinderen met autisme hebben een zeer hoog aluminiumgehalte in hun hersenen en een mogelijke oorzaak daarvan zijn vaccinaties, zo zegt een wetenschapper.

Aluminium wordt toegevoegd aan hulpstoffen in vaccins om een immuunreactie uit te lokken.

Professor Christopher Exley van de Keele-universiteit trof in de hersenen van vijf mensen die autisme hadden de hoogste aluminiumwaarden die ooit zijn vermeld aan.

Veronderstelde verband

De waarden lagen minstens 10 keer hoger dan normaal.

Opvallend genoeg waren de waarden in alle onderzochte hersenen even hoog, wat erop wijst dat het niet slechts gaat om een opeenstapeling van omgevingsfactoren op de lange termijn.

“Misschien hebben we nu het veronderstelde verband tussen vaccinaties en een autismespectrumstoornis (ASS) gevonden, namelijk de toevoeging van aluminiumbevattende hulpstoffen,” schreef Exley.

Specifiek

Uit zijn onderzoek blijkt dat ontstekingscellen vol aluminium via het bloed in de hersenen terechtkomen en de bloed-hersenbarrière passeren.

Dit patroon is specifiek voor ASS-patiënten, aldus Exley.

Volgens één theorie is een genetische aanleg hiervoor verantwoordelijk. Een andere theorie stelt dat de hulpstoffen in vaccins de patiënten vatbaarder maken voor het vasthouden van aluminium.

Combinatie

Volgens een derde theorie gaat het om een combinatie van beide.

De studie is gepubliceerd in het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
3 jaren geleden

Aluminium is een metaal. Dit komt niet voor in vaccins.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Ja, je moet iets om de mensheid onder de duim te houden………………………….

Solida
Solida
3 jaren geleden

Alleen aluminium? Alleen autisme? Topje van de ijsberg…
Vaccin bestanddelen kunnen componenten omvatten zoals Thimerosal, dat 49,6% ethylkwik, aluminium, 2-fenoxyethanol, formaldehyde / formaline, polysorbaat 80, fenol, antibiotica, glutaaraldehyde, MSG, natriumboraat is, plus een ‘boodschappenlijst’ van andere neurotoxische chemicaliën, samen met vaccin productiemedia die alles omvatten van apennier en andere dierlijke weefsels tot genetisch gemanipuleerd insectenvirus tot diploïde cellen, die afgebroken menselijk foetaal weefsel zijn. Vaccins zijn toch niet alleen een antigeen en zout water, zoals veel gezondheidswerkers u willen laten geloven. (Bron: gedachtenvoer.nl / Vaccinatie-Voodoo)

Doevie
Doevie
3 jaren geleden

Als je deze studie goed leest, zoals ik heb gedaan, zie je dat er geen controlegroep is geweest. Er wordt alleen maar gesteld dat er aluminium is gevonden. Dit onderzoek heeft pas zin als je dit vergelijkt met willekeurige monsters. Het feit dat er aluminium is gevonden is geen bewijs en zelfs geen aanwijzing dat er een verband met autisme is. En als dat wel zo zou zijn is er nog geen verband met vaccinatie.
Toxicologische effecten moet je altijd bekijken in het licht van concentratie, blootstelling en toedieningsroute. De Al hoeveelheden in vaccins zijn laag en betreffen eenmalige doses. Opname van aluminium en kwik vanuit het voedsel en zich systemisch verspreidt is vele malen lager dan via vaccin wordt binnengekregen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x