Homepagina » Gezondheid » Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?
Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Kinderen met autisme hebben een zeer hoog aluminiumgehalte in hun hersenen en een mogelijke oorzaak daarvan zijn vaccinaties, zo zegt een wetenschapper.

Aluminium wordt toegevoegd aan hulpstoffen in vaccins om een immuunreactie uit te lokken.

Professor Christopher Exley van de Keele-universiteit trof in de hersenen van vijf mensen die autisme hadden de hoogste aluminiumwaarden die ooit zijn vermeld aan.

Veronderstelde verband

De waarden lagen minstens 10 keer hoger dan normaal.

Opvallend genoeg waren de waarden in alle onderzochte hersenen even hoog, wat erop wijst dat het niet slechts gaat om een opeenstapeling van omgevingsfactoren op de lange termijn.

“Misschien hebben we nu het veronderstelde verband tussen vaccinaties en een autismespectrumstoornis (ASS) gevonden, namelijk de toevoeging van aluminiumbevattende hulpstoffen,” schreef Exley.

Specifiek

Uit zijn onderzoek blijkt dat ontstekingscellen vol aluminium via het bloed in de hersenen terechtkomen en de bloed-hersenbarrière passeren.

Dit patroon is specifiek voor ASS-patiënten, aldus Exley.

Volgens één theorie is een genetische aanleg hiervoor verantwoordelijk. Een andere theorie stelt dat de hulpstoffen in vaccins de patiënten vatbaarder maken voor het vasthouden van aluminium.

Combinatie

Volgens een derde theorie gaat het om een combinatie van beide.

De studie is gepubliceerd in het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

[Medisch Dossier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Erik schreef:

  Aluminium is een metaal. Dit komt niet voor in vaccins.

  0 likes
  • AlbertV schreef:

   Verklaar nader aub.

   1 likes
   • Jappiejajo schreef:

    Het gaat met vaccinaties om een verbinding met aluminium, dus niet aluminium zelf. De hulpstof waar moord en brand over wordt geschreeuwd is Aluminium-Hydroxide oftewel Al-OH. Iedereen met een beetje kennis weet dat deze stof zich bevindt in alledagelijkse producten en niet schadelijk zijn voor jezelf. Deze producten zijn o.a. fruit en maagtabletten. Als je 2 maagtabletten neemt heb je meer binnen dan met een vaccin. “Maar het wordt niet in het bloed opgenomen” een veel gebruikte smoes van mensen die niet weten hoe de stofwisseling werkt. Het wordt wel degelijk in het bloed opgenomen en het wordt niet afgezet in de hersenen.

    Het is leuk dat men zelf “onderzoek” doet, maar gebruik dan goede bronnen…

    1 likes
    • Tigron schreef:

     Beste Jappiejajo,

     Bij vaccinaties worden stoffen direct in de bloedbaan gespoten buitenom de normale verdedigingsmechanismen van het immuunsysteem van het menselijk lichaam.
     Dat geeft een ander effect dan wanneer je deze stoffen binnen zou krijgen op ‘n normale manier b.v. met voeding of drinken.
     Water uit de kraan drinken is goed voor het menselijk lichaam, echter, wanneer je dat zelfde kraanwater in je bloedbaan zou spuiten, grote kans dat je dat niet gaat overleven.
     Een ander voorbeeld is de lucht die we inademen, zonder dat gaan we het niet overleven.
     Maar zodra je lucht gaat injecteren in de bloedbaan je gegarandeerd het loodje leggen aan ‘n Embolie.
     Iedereen met ‘n beetje kennis kan dit achterhalen.
     Jouw verhaal is leuk, maar zoals je zelf schrijft; “gebruik goede bronnen”

     2 likes
     • Jappiejajo schreef:

      Wat een rare redenatie is dat. Een luchtbel in je bloedvaten zorgt ervoor dat je bloedstroom wordt geblokkeerd, dat maakt lucht niet giftig. Water injecteren wordt regelmatig gedaan met een zoutoplossing (NaCL 0,9%) Denk aan het niet laten verstoppen van een canule. Kraanwater zelf is geen probleem omdat het bloed voornamelijk uit water bestaat, doe het echter met geringe hoeveelheden omdat de zoutionen in je bloed worden verdund, anders krijg je hetzelfde effect als H2O drinken.
      Al-OH is een mooie hulpstof, waarom? Omdat het goed oplost in het bloedplasma. Hierdoor wordt de (geringe) hoeveelheid Al-OH afgescheidde in je nieren. Je hersenen kunnen het aluminium niet filteren uit de bloedbaan en omdat het een oplossing is zal het zichzelf niet afzetten.

      Ter samenvatting: lucht lost niet op, water verdunt en kan je een watervergiftiging opleveren (net als het drinken van water) en natuurlijk als je 30 maagtabletten per dag neemt ga je op langer termijn ook complicaties krijgen zoals nierstenen, verslechtering van je nierfuncties en eventuele lever problemen krijgen. Uiteraard vindt je maagwand dat ook niet leuk. Al-OH in vaccinaties is veel te gering om een gevaar te vormen.

      0 likes
  • Mikkie schreef:

   Aluminium zit wel in de meeste deo’s. Vooral de bekende, waar mannen zich stoer in wanen….en wat massa’s vrouwen zou aantrekken….

   3 likes
  • Noenie schreef:

   Aluminium(zout) is een zeer veel toegevoegd ‘hulpmiddel’ om het effect te versterken.
   Eigenlijk een irriterende stof wat de reactie moet aanwakkeren. Verder zit er van alles zo weinig in, dat het te vergelijken is met een homeopathisch middel. Dus niets aan het handje hoor. helemaal veilig. Wordt ook zeer snel het lichaam uitgewerkt, waardoor systematisch vaccineren gewoon kan zonder problemen. Want er is zo weinig van aanwezig, in een stuk fruit zit nog meer gif.

   In onze tijden zijn o.a. neurologische aandoeningen heel gewoon. heeft niets te maken met alle metalen waaraan we worden blootgesteld. Komt omdat we steeds ouder worden en dat hoort er gewoon bij.

   dit is de wetenschap. Dat moet je toch wel weten.
   Wat men ziet in de praktijk doet er niet toe. Dat is omdat we het zo willen zien, de wetenschap zegt wat anders.

   0 likes
  • Tigron schreef:

   Beste Erik,

   Graag bronnen vermelden dan, niet zomaar wat schrijven.

   0 likes
 • Solida schreef:

  Alleen aluminium? Alleen autisme? Topje van de ijsberg…
  Vaccin bestanddelen kunnen componenten omvatten zoals Thimerosal, dat 49,6% ethylkwik, aluminium, 2-fenoxyethanol, formaldehyde / formaline, polysorbaat 80, fenol, antibiotica, glutaaraldehyde, MSG, natriumboraat is, plus een ‘boodschappenlijst’ van andere neurotoxische chemicaliën, samen met vaccin productiemedia die alles omvatten van apennier en andere dierlijke weefsels tot genetisch gemanipuleerd insectenvirus tot diploïde cellen, die afgebroken menselijk foetaal weefsel zijn. Vaccins zijn toch niet alleen een antigeen en zout water, zoals veel gezondheidswerkers u willen laten geloven. (Bron: gedachtenvoer.nl / Vaccinatie-Voodoo)

  6 likes
 • eksegese schreef:

  Ja, je moet iets om de mensheid onder de duim te houden………………………….

  3 likes
 • Doevie schreef:

  Als je deze studie goed leest, zoals ik heb gedaan, zie je dat er geen controlegroep is geweest. Er wordt alleen maar gesteld dat er aluminium is gevonden. Dit onderzoek heeft pas zin als je dit vergelijkt met willekeurige monsters. Het feit dat er aluminium is gevonden is geen bewijs en zelfs geen aanwijzing dat er een verband met autisme is. En als dat wel zo zou zijn is er nog geen verband met vaccinatie.
  Toxicologische effecten moet je altijd bekijken in het licht van concentratie, blootstelling en toedieningsroute. De Al hoeveelheden in vaccins zijn laag en betreffen eenmalige doses. Opname van aluminium en kwik vanuit het voedsel en zich systemisch verspreidt is vele malen lager dan via vaccin wordt binnengekregen.

  0 likes
  • Doevie schreef:

   Dat vraagt om een correctie: Opname van aluminium en kwik vanuit het voedsel en zich systemisch verspreidt is vele malen HOGER dan via vaccin wordt binnengekregen.

   0 likes
   • eksegese schreef:

    @Doevie, dat in Amerika een gerechthof in het leven is geroepen puur en alleen voor vaccinatieschade die inmiddels vele miljoenen uit heeft doen keren aan bewezen vaccinatieslachtoffers is zeker de reden dat vaccinatie zooo verschrikkelijk veilig is ?

    om maar eens een voorbeeldje te tonen :

    https://stichtingvaccinvrij.nl/eindelijk-erkenning-amerikaanse-gerechtshof-vaccinatieschade-geeft-toe-gardasil-oorzaak-is-overlijden/

    overigens : Families zoals de nabestaanden van Christina Tarsell worden vergoed met geld dat is opgebouwd door het innen van belasting op verkochte vaccins. Merck, het bedrijf dat Gardasil produceert, zal op geen enkele manier gevolgen ondervinden van de uitspraak van de rechter. Want door deze wet, die al van kracht is vanaf 1986, betaalt de Amerikaanse burger niet alleen de vaccins, maar ook de door de rechter gesommeerde vergoedingen voor de schade die het vaccin veroorzaakt! Over “prijsgunstige” smeerlapperij gesproken !

    2 likes
 • Joris schreef:

  Aluminium adiuvans zijn er in drie soorten.Exley geeft dat aan in een van zijn lezingen. Deze stoffen zouden wel eens op een andere manier in de hersenen terecht kunnen komen dan langsstromen en zomaar de Bloed-Hersen-Barriere passeren.

  How aluminium travels into the brain
  http://vaccinepapers.org/vaccine-aluminum-travels-to-the-brain/

  0 likes
 • Joris schreef:

  Suzanne Humphries on Lymphatic system to the brain (: 27:40 min.)
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=qbnqO_vJVOk

  0 likes
 • Joris schreef:

  Abstract
  Structural and functional features of central nervous system lymphatic vessels
  One of the characteristics of the central nervous system is the lack of a classical lymphatic drainage system. Although it is now accepted that the central nervous system undergoes constant immune surveillance that takes place within the meningeal compartment1, 2, 3, the mechanisms governing the entrance and exit of immune cells from the central nervous system remain poorly understood4, 5, 6. In searching for T-cell gateways into and out of the meninges, we discovered functional lymphatic vessels lining the dural sinuses. These structures express all of the molecular hallmarks of lymphatic endothelial cells, are able to carry both fluid and immune cells from the cerebrospinal fluid, and are connected to the deep cervical lymph nodes. The unique location of these vessels may have impeded their discovery to date, thereby contributing to the long-held concept of the absence of lymphatic vasculature in the central nervous system. The discovery of the central nervous system lymphatic system may call for a reassessment of basic assumptions in neuroimmunology and sheds new light on the aetiology of neuroinflammatory and neurodegenerative diseases associated with immune system dysfunction.
  “Structural and functional features of central nervous system lymphatic vessels” by Antoine Louveau, Igor Smirnov, Timothy J. Keyes, Jacob D. Eccles, Sherin J. Rouhani, J. David Peske, Noel C. Derecki, David Castle, James W. Mandell, Kevin S. Lee, Tajie H. Harris and Jonathan Kipnis in Nature. Published online June 1 2015 doi:10.1038/nature14432

  Over wat dit betekent voor het ontstaan van hersenziekten:

  Implications profound for neurological diseases from autism to Alzheimer’s to multiple sclerosis.
  In a stunning discovery that overturns decades of textbook teaching, researchers at the University of Virginia School of Medicine have determined that the brain is directly connected to the immune system by vessels previously thought not to exist. That such vessels could have escaped detection when the lymphatic system has been so thoroughly mapped throughout the body is surprising on its own, but the true significance of the discovery lies in the effects it could have on the study and treatment of neurological diseases ranging from autism to Alzheimer’s disease to multiple sclerosis.

  bron: https://neurosciencenews.com/lymphatic-system-brain-neurobiology-2080/

  0 likes
 • Joris schreef:

  Prof. Exley vertelt aan het eind van zijn presentatie over dat aluminiumzouten de hersenen binnendringen, dat hij er tot zijn schrik achter kwam dat hij in het anti-vaccinatiekamp terecht was gekomen:

  39:02 min. So these types of immune reactive cells, you can get a signal from the brain to the rest of the body ´come and help! We have got an inflammatory problem! And cells comes from the rest of the body. And sometimes these cells are loaded up with aluminium, carrying a cargo of aluminium into brain-tissue.” (39:20 min.)
  […]

  39:46 min. “Perhaps we leave you with the more profound image. You know, I gave an interview directly after presenting this research for the first time at a conference in Paris. I was extremely succinct about it. Before I saw this research, I saw no role for aluminium in autism. But actually after we have done the research, I have to change my mind. I have to change my mind. And not only that, the inference that some of that aluminium could come from the injection site of a vaccine is incredibly strong. There are many instances where infants in their first month of live suffer brain encephalopathy mediately after vaccination.
  Bron: https://www.youtube.com/watch?v=GSgk5m3tds0

  0 likes
 • Jappiejajo schreef:

  Ik heb een tijdje zitten te zoeken en te kijken naar
  Christina Tarsell. Het lijkt erop dat mevrouw een “clinical trial” deed naar het in Nederland bekende HPV vaccin. Dat ze is komen te overlijden staat vast, een tragedie helaas. Echter, wat ook staat aangegeven (en uit context gehaald) door stichtingvaccinvrij, er zijn nogal wat (mogelijke) bijwerkingen geregistreerd. Deze registratie wordt aangevuld als mensen iets aan zichzelf ondervinden na gevaccineerd te zijn. Dit houdt dus niet in dat dit legitieme bijwerkingen zijn. Van de miljoenen vrouwen die gevaccineerd zijn, hebben er 85.000 personen wat ondervonden en hebben dat gedeeld, dit zegt niks over het vaccin zelf nog. Daarna moet er worden gekeken of er überhaupt een verband ligt. Het is ook niet goed aan te tonen of mevrouw daadwerkelijk is overleden eraan, maar het feit dat het een “clinical trial” was duidt aan dat mevrouw wist dat ze risico’s liep. Dat een rechter een oordeel velt, wilt dat niet zeggen dat ze overleden is door het vaccin, maar dat er een mogelijkheid bestaat dat er wat fout is gegaan.
  Stichtingvaccinvrij heeft weer eens een verhaal in een compleet andere context gegooid en dat valt ze best kwalijk te nemen. Er zijn zat mensen die nieuwsberichten lezen en het voor waar aannemen, ipv de personen en studies op te zoeken.

  0 likes
 • x

  Check Also

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  >