Homepagina » Buitenland » “Rockefeller en Johns Hopkins zaten achter gruwelijke syfilis-experimenten”
"Rockefeller en Johns Hopkins zaten achter gruwelijke syfilis-experimenten"

“Rockefeller en Johns Hopkins zaten achter gruwelijke syfilis-experimenten”

Meer dan 750 slachtoffers hebben onder meer The Rockefeller Foundation en de Johns Hopkins-universiteit aangeklaagd omdat zij volgens hen de drijvende kracht waren achter het Guatemalteekse syfilis-experiment, waarbij nietsvermoedende mensen doelbewust met seksueel overdraagbare aandoeningen werden besmet.

Artsen besmetten school- en weeskinderen, psychiatrische patiënten, gevangenen en soldaten met syfilis en andere seksueel overdraagbare aandoeningen, zonder dat ze daarvan op de hoogte waren.

“Dit [experiment] lijkt rechtstreeks uit het notitieboek van dr. Mengele te komen,” zei Bradley Stoner, oud-voorzitter van de American Sexually Transmitted Disease Association. Hij vergeleek het met experimenten die de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog deden met Joden in Auschwitz.

In oktober 2010 heeft de regering Obama formeel excuses aangeboden aan Guatemala voor het uitvoeren van deze experimenten. Details van de experimenten werden bewust verborgen gehouden en kwamen pas in september 2011 aan het licht.

Prostituees werden doelbewust besmet en gingen vervolgens de straat op om de geslachtsziekten te verspreiden. Bij een vrouw uit een psychiatrische inrichting werd gonorroe van een mannelijke proefpersoon in haar ogen geïnjecteerd. De meeste Guatemalteken kregen geslachtsziekten en werden nooit behandeld.

Tuskegee-syfilisonderzoek

Wetenschappers van Rockefeller en Johns Hopkins die betrokken waren bij de experimenten in Guatemala, zaten ook achter het beruchte Tuskegee-syfilisonderzoek naar de gevolgen van onbehandelde syfilis. De proefpersonen waren 600 arme, zwarte Amerikanen die niet op de hoogte waren van het onderzoek. De zieke mannen kregen geen geneesmiddelen die toen beschikbaar waren, maar een placebo.

De onderzoekers keken toe hoe de proefpersonen wegkwijnden en hun vrouwen en kinderen besmetten. Er kwam uiteindelijk een einde aan de experimenten toen een klokkenluider naar buiten trad.

De slachtoffers uit Guatemala hebben ook het farmaceutische bedrijf Bristol-Myers Squibb aangeklaagd, omdat het de penicilline voor de experimenten leverde.

[PR Newswire]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
5 jaren geleden

Ik ben op de hoogte van de minachting door onze fijnbesnaarde elite naar het gepeupel, maar hier kijk ik toch echt weer van op….

trackback
BOINNK!!! | Bijzondere nieuwsfeiten bijgebracht door Arie Goedhart
5 jaren geleden
mono
mono
5 jaren geleden

ja en nog veel meer , hiv aids, ebola, en zo veel meer ziektes zijn mens gemaakte ziektes..
daar verdient de farma lekker aan he, we zijn gewoon proefkonijnen..
ook ziektes als kanker, autisme en vele andere worden door die lui verspreid door middel van vaccinatie en medicijnen, e nummers, msg, fluoride en tevens ook door ons eten, drinken en tevens onze etensstijl,..
wij gaan er van uit dat als iets in de winkel ligt, dat het (enigzins) goed voor je is, maar 80% is gewoon troep, ook zogenaamde goede dingen als groentes en fruit moet je goed afschrobben…
maar goed dat zal (moeten) veranderen, goedschiks of als het niet anders kan kwaadschiks..
GRT mono

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

Grappig dat Mengele wordt genoemd, want zijn technieken zijn door de mindcontrolprogramma’s verder uitgebouwd, dus de associatie is begrijpelijk.

Tinus Roll
Tinus Roll
5 jaren geleden

In dit bericht wordt vergeten dat dit gebeurde in het kader van een wetenschappelijk onderzoek. Hier zijn effectieve medicijnen uit voortgekomen die vele mensen hebben genezen.
Ik vind het niet zo netjes om een charitieve organisatie onterecht te demoniseren, om het maar eens heel voorzichtig uit te drukken.
Lees en word wijzer: http://www.rockefellerfoundation.org

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Tinus Roll
5 jaren geleden

Om het maar eens heel voorzichtig uit te drukken. Je hebt het over de grootste boevenbende die deze aardkloot kent Tinus Roll, maar als je niet verder komt dan een paar schoolboeken kan ik je niks kwalijk nemen.

Tinus Roll
Tinus Roll
Reactie op  Gezinusk
5 jaren geleden

Jammer dat je zonder argumenten meteen op de man gaat spelen. Rockefeller heeft veel geld gedoneerd voor goede doelen. Is dat iets dat jij ook van jezelf kunt zeggen? Wat voor werk doe je, als ik vragen mag?

mono
mono
Reactie op  Tinus Roll
5 jaren geleden

zo als met alles heeft het verhaal 2 kanten, de goede en de kwade..
het gaat er om hoe heeft deze familie hun fortuin gegenereerd..
door middel van manipulatie en dwang, ect..
aan de andere kant heeft oude Rockefeller 1839-1937 ook veel geinvesteerd in goede dingen..

dit gaat over de oude Rockefeller die alles opgebouwd heeft
bron http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/32929/oliemagnaat-john-d-rockefeller-1839-1937.html

De koele strateeg Rockefeller beheerste het spel van dominantie, overnames en marktordening als geen ander. Hij startte een tweede raffinaderij, opende een handelskantoor in New York, en begon in het geheim alle concurrenten in de regio op te kopen. Hij stapte een voor een op deze firma’s af, liet zijn indrukwekkende boekhouding zien en gaf ze de keuze tussen vrijwillige overname en een ongelijke machtsstrijd, die onvermijdelijk tot hun faillissement zou leiden.

Bovendien bleef hij een trouw en actief lid van de baptistenkerk, waar hij ook zijn vrouw had ontmoet. Hij gaf zijn hele leven met grote nauwgezetheid minstens 10 procent van zijn inkomen aan goede doelen uit. Zo stichtte hij in 1884 een school voor Afro-Amerikaanse vrouwen in Atlanta, die later in Spelman College werd omgedoopt, en gaf hij 80 miljoen dollar aan een klein college van de baptisten, dat daarmee uitgroeide tot de University of Chicago.

zoon david
De huidige patriarch van de familie, de inmiddels 98-jarige David Rockefeller, schonk gedurende zijn leven 900 miljoen dollar en heeft nog steeds een geschat vermogen van 2,8 miljard dollar. De Rockefellers zijn daarmee wellicht de machtigste familie in de Verenigde Staten.

op zich weten we ook dat deze familie zich geen strootje breed in de weg laten leggen, om te bereiken wat ze willen bereiken..
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/52986-bilderberggroep-illuminatie-en-totale-wereldcontrole.html

GRT Mono

Tinus Roll
Tinus Roll
Reactie op  mono
5 jaren geleden

Eindelijk een goede inhoudelijke post. Alleen dat laatste, over de Bilderberg, Illuminati etcetera, vind ik erg speculatief en niet erg feitelijk, omdat er nauwelijks bekend is wat daar wordt besproken, en wat daarmee wordt gedaan.
Ik zelf geloof ook in een wereldwijde marsipulami, maar niet door ordinaire rijke families, die kunnen dat namelijk niet. Ik denk meer vanuit de spirituele wereld, en wellicht ook E.T.’s.

mono
mono
Reactie op  mono
5 jaren geleden

@Tinus Roll

ik ben kan me vinden in je uitspraak: Ik denk meer vanuit de spirituele wereld, en wellicht ook E.T.’s.

maar je moet wel veel geld hebben om dingen te laten gebeuren in onze wereld, om te kunnen kopen, omkopen..
geld is ook eigenlijk een duivels wapen…

eerst even uitspraken Rockefeller jr.

“Sommige mensen zeggen dat wij globalisten zijn en tegen God samenspannen om te werken aan een machtsstructuur in de wereld. Als dat de aanklacht is, dan verklaren wij ons schuldig, en we zijn er zelfs trots op.”

Rockefeller sr.
“Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”

ik zou zeggen lees toch de link even
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/52986-bilderberggroep-illuminatie-en-totale-wereldcontrole.html

dit is info van de bilderberg agenda 2013 zie de overeenkomsten die erna uitgerold zijn..
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M25&ss=P2174&l=NL

wat punten van de agenda juni 2013:
Binnen drie jaar vernietiging van de nucleaire faciliteiten van Iran
Verlenging van de oorlog met Syrië door de anti-Assad krachten in Syrië te bewapenen
Dreiging van een wereldwijde pandemie
De 3-dimensinele printers onder controle krijgen
Internet controleren door “cyber veerkracht”
Een Ministerie van Waarheid creëren
Smart steden bevorderen om de mensen goed te kunnen bespioneren en surveilleren
Sociale protesten tegen bezuinigingen afzwakkenVoorkomen dat Groot Brittannië de EU verlaat
De euro beschermen zodat de eurozone intact blijft
Minimale economische groei in 2013
Macht van de Centrale Bank vergroten
Meer welvaart van de gewone mensen naar de bedrijven en superrijke elite
Zorgen dat de groeiende krediet zeepbel niet wordt doorgeprikt

Het Ministerie van Vrede houdt zich bezig met oorlog, het Ministerie van Waarheid met leugens, het Ministerie van Liefde met marteling en het Ministerie van Overvloed met hongersnood.

GRT Mono

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Tinus Roll
5 jaren geleden

Tinus Roll. Het is ook een beetje flauw van me, mijn welgemeende excuses. Waar ik werk vind ik te veel van het goede. Het heeft met vliegen te maken en voor de rest doet het er niet toe. Neemt niet weg dat ik achter mijn standpunt blijf staan ook al hebben de Rockefellers zoals mono aangeeft goede dingen gedaan, maar dat was grotendeels denk ik meer om hun duistere verleden recht te trekken. Hoe erg de oude John D. Rockefeller voor derden was, waaronder zijn eigen werknemers, zijn vele verslagen over geschreven. Maar misschien valt dit wel het beste af te leiden van het feit dat hij in zijn laatste jaren van zijn leven regelmatig op straat te vinden was om halve en hele edelstenen weg te geven aan het publiek dat langs kwam. Sommigen beschreven deze happening als het afkopen van zijn zonden. Op YouTube valt hier nog filmmateriaal van terug te vinden.

De goede doelen waar de Rockerfellers aan doneerde gebeurde veelal met gecreeerd geld. Met geld maakt men geld en de enige keer dat Laurence Rockefeller de kranten haalde omdat hij gigantische hoeveelheden had gedoneerd was omdat de doelen waaraan hij had geschonken geallieerd waren aan het Rockefellercomplex. Het is verder welbekend dat de Rockefellers grootschalig doneerden als ze een project zagen zitten en gingen er dan ook helemaal voor.

In relatie met dit artikel kan ik er verder weinig over zeggen. Of het daadwerkelijk heeft plaatsgevonden wil ik verder verifiëren. De vergelijking met de naam van concentratiekamparts Mengele verbaasd me echter niet. Jozef Mengele was een leerling van Dr. Otmar Herr Von Verschuer die in de tweede wereldoorlog zowel biologisch als eugenetisch onderzoek uitvoerde op tweelingen op een afdeling van het Kaiser Wilhelm instituut. Omdat de afdeling voor de tweede wereldoorlog was afgehuurd door de Rockefellers kwamen via deze weg de onderzoeksuitslagen van Dr. Mengele uit concentratiekamp Auschwitz en zijn mentor in handen van de Rockefellers.

http://en.wikipedia.org/wiki/Otmar_Freiherr_von_Verschuer

In welke mate de onderzoeksuitslagen bevorderlijk waren voor vervolgonderzoek blijkt mogelijk uit het feit dat na de tweede wereldoorlog
honderden SS-doctoren en wetenschappers in het geheim door de CIA naar Amerika werden gehaald met Operatie Paperclip. Noteer hierbij
dat de CIA van begin af aan zwaar word beinvloed door geheime genootschappen waaronder Amerika’s meest invloedrijke, the Order of
Skull and Bones. Je kunt dit gaan onderzoeken, je kan ook de volgende promo van twee minuten van een film van Robert de Niro en
Francis Ford Coppola bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=S8tdWA5g4Xs

De vervolgonderzoeken die in Amerika in het geheim werden uitgevoerd zouden later bekent worden als Project Artichoke, MKultra, MKdelta,
MKnaomi en meer. Alle projecten waren gebaseerd op onderzoek na de werking en het functioneren van het menselijk lichaam, met name
werd er gezocht naar manieren om controle over de persoon, hetzij zijn hersenen te krijgen. De schattingen lopen uit een van 50.000 tot honderdduizend personen die tegen hun wil werden blootgesteld aan proeven en dit met de dood moesten bekopen. Vele anderen bleven voor de rest van hun leven gehandicapt, getraumatiseerd, of belandde in een inrichting. Tweelingen waren speciaal interessant omdat ze de beschikking hadden over een zogenaamde controlegroep.

De reden waarom de Rockefellers en de Order van Skull and Bones op dit gebied zoveel interesse toonde kan een dochter van een voormalig
Skull en Boneslid, Charlotte Iserbyt, mogelijk beter uitleggen. Het verhaal begint op 3 minuut 22.

https://www.youtube.com/watch?v=29QV_GNMt3Q

Over Skull and Bones en de Rockefellers valt veel over te zeggen omdat je ze op dezelfde knooppunten tegenkomt. Ook over hun rol in de tweede wereldoorlog waar zij betrokken waren met het financieren en opzetten van nazi projecten. Op YouTube valt nog een Duitse documentaire te zien die is uitgezonden op eins. genaamd, Hitlers amerikanische gesschaftsfreunde.

Alhoewel er geen aandacht word besteed aan de contracten die Skull and Bonesleden met hooggeplaatste SS officieren in de jaren dertig op Wall Street afsloten, en de connectie met het Kaiser Wilhelm instituut.

De connectie hiervoor loopt mogelijk terug op het moment dat een weduwe van een invloedrijke Skull and Bones familie, de familie Harriman, samen met de Rockefellers en het Carnegie instituut, het E.R.O. financierde vanaf de oprichting tot het zijn deuren sloot in 1939. De Eugenetic Record Office op Cold Spring Harbor, New York werd in 1910 de uitvalsbasis voor onderzoek naar eugenetica onder leiding van oprichter en bioloog
Charles Davenport, Harry Laughlin, als directeur van de Amerikaanse eugenetische beweging, Irvin Fisher e.a.

De komende deccenia zou het ERO de Amerikaanse bevolking op natuurlijke tekortkomingen onderzoeken onder de noemer, Better Breeding.
Er werd gekeken naar de wijze waarop iemand sprak, een haperingen in de spraak, stotteren, de stand van de ogen, bepaalde zenuwtrekjes,
de vorm van de schedel, de manier van bewegen enzovoort.

Uiteindelijk werd de Amerikaanse burger ingedeeld als fit, of niet fitte type. 5% van het totaal die als niet fit werd bestempeld bestond uit lichamelijke en geestelijke gehandicapten, en zwaar gestoorden. De andere 95% bestond uit zigeuners, native amerikanen en Afro Amerikanen. Meer dan 40.000 van hen werden in Amerika en in de Cariben in opdracht
van de ERO geforceerd gesteriliseerd. De genen die de operatie uitvoerde hetzij op de achtergrond begeleidde waren de de Rockefeller foundation, de CIA, de Sterilization League en USAID.

In de jaren twintig trok de ERO meer racistische types aan waaronder Madison Grant, een advocaat uit New York die voor de eugenetische beweging werkte en later verscheidenne boeken schreef waaronder The Passing of the Great Race. Dit boek werd een bestseller waarin hij schreef over de europese alpenvolkeren en Nordics met blond haar en blauwe ogen. Grant wist de oplossing om voorgoed van crimminelen af te komen en als het even kon waardeloze ras soorten. Grant ontving een brief van Adolf Hitler met de complimenten, dit boek is mijn bijbel.

http://www.hschamberlain.net/grant/passingofthegreatrace000.html

https://www.pinterest.com/pin/4433299607045569/

http://www.dnalc.org/view/10454-Carnegie-Institution-research-disproving-the-popular-notion-that-a-pass-for-white-person-married-to-a-pure-white-may-have-a-negro-child-.html

Inmiddels was de Rockefeller Foundation ook buiten de grenzen begonnen met het steriliseren van niet fitte personen waaronder Duitsland. Drie jaar voordat de ERO zijn deuren sloot werd Harry Laughlin van het ERO onderscheiden op de universiteit van Heidelberg in Duitsland. De constitutie hiervoor was afkomstig van het ERO en vrijgegeven door H. Laughlin.
Vanaf 1939 werden meer dan 70.000 duitsers tegen hun wil in gesterriliseerd. Ook werd er naar mogelijkheden gezocht om
gehandicapten en zwakzinnigen door middel van koolmonoxidevergiftiging snel en effectief te vergassen. Hiervoor werden vrachtwagencabines gebruikt en viel onder het Aktion T4 programma die door sommige onderzoekers als de kleine Holocaust werd omschreven voordat de grote nog moest plaats vinden.

Marcel
Marcel
Reactie op  Tinus Roll
5 jaren geleden

Ik vind het heel ongepast om een demonische organisatie voor charitatief uit te maken.

Tinus Roll
Tinus Roll
Reactie op  Marcel
5 jaren geleden

De mensen die zijn geholpen door The Rockefeller Foundation zullen niet erg veel sympathie voor je kunnen opbrengen. Maar die zul je vast niet onder ogen durven komen.

Marcel
Marcel
Reactie op  Tinus Roll
5 jaren geleden

De slachtoffers die aan die naam verbonden zijn, waaronder miljoenen in grote en kleine oorlogen, slachtoffers van medische dogma’s en middelen, zullen ze graag te woord staan.

Er is een verschil tussen een masker en dat wat daar achter ligt dat nog niet helemaal tot je doorgedrongen is denk ik. Er wordt in deze wereld heel veel kwaad gedaan onder het mom van, en verscholen achter het masker van schijngoedheiligman.

Marcel
Marcel
Reactie op  Tinus Roll
5 jaren geleden

En nu we het er toch over hebben. Ik ben nooit zo scheutig met links, maar voor wie het geduld op kan brengen, lees dit artikel van de vlijmscherpe Amerikaanse arts Timothy O’Shea eens. Het gaat over de ontstaansgeschiedenis van die goeie ouwe medicijnen, en verklaart waarom iedereen doodziek wordt van de bijwerkingen. Dit gaat over de bron daarvan. Als je het hele artikel niet wilt lezen, het stuk dat ik bedoel begint op de 8ste alinea (soms van maar één regel) onder het kopje Bechamp. Adembenemend. Zoals veel van zijn artikelen.
http://www.thedoctorwithin.com/antibiotics/post-antibiotic-age/

Marcel
Marcel
Reactie op  Marcel
5 jaren geleden

…waaraan ik toe wil voegen dat het chemisch afval dat getransformeerd werd tot Pharmaceutica, ook zijn weg vond naar de “reguliere” voeding. Al die E-tjes, al die “stabilisatoren”, “antiklontermiddel”, noem maar op.. doodgewoon chemisch afval dat winstgevender is als je het op laat vreten dan af laat voeren.

De lastercampagnes tegen natuurvoeding deden de rest.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Marcel
5 jaren geleden

De oude John D. Rockefeller is in Amerika ooit begonnen als marskramer. Hij verkocht wondermiddeltjes aan de deur tegen allerlei soorten van klachten. Toen hij erachter kwam dat de mensen door een aantal van zijn producten flink in de schijterij waren geraakt veranderde hij de label en verkocht het als ontstoppingsmiddel. Later bleek dat het middel delen ruwe olie bezat verdunt met water.

De oude John D. had de eigenschappen van een pathologische oplichter en bleek snoeihard voor zijn omgeving. Veel amerikanen zijn bekend met het verhaal dat zijn enige zoon John D. junior van de trap naar beneden mocht springen in de armen van zijn vader. Echter sprong de oude John op tijd weg waarna junior op zijn smoel ging. De kleine John kreeg de boodschap mee dat dit een les was opdat hij niemand mocht vertrouwen, ook zijn vader niet.

John D. junior zou later zes kinderen krijgen waaronder David Rockefeller.
In 1910 opende de eerste Rockefeller University Hospital zijn deuren. Olie zou het hoofdbestanddeel worden van de medicijnenindustrie. De genen die een zeer belangrijke rol speelde om ook op dit vlak alle eindjes aan elkaar te knopen waren lid van de Orde van Skull and Bones. Zij worden de revolutionaire drie genoemd en stichtte o.a. de American Economic Association, de American Chemical Society en de American Psychological Association. Na de oprichting installeerde zoals de Orde van Skull and Bones gewoonlijk bekwaamd hun eigen leden als presidenten van deze organisaties.

http://www.sntp.net/education/sutton_1.htm

Freba
Freba
5 jaren geleden

Ach we leven nog in de Middeleeuwen, in plaats van Harnassen dragen we nu Armanipakken.

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

rijkste mannen

De 5 rijkste mannen van de 20e eeuw. Bezos en Gates vallen in het niet bij dit lijstje

Wat hebben John D. Rockefeller, Nicolaas II ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x