CoronaMens en Dier

Aangifte tegen minister De Jonge wegens zware mishandeling door schuld

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Trainer en motivational speaker Youri Hazeleger heeft aangifte gedaan tegen demissionair minister Hugo de Jonge. Hij beroept zich daarbij op meerdere artikelen van het Wetboek van Strafrecht.

Ten eerste: artikel 207a, bedrieglijke handelingen bij geneesmiddelen. Hazeleger noemt het opzettelijk achterhouden van mogelijke bijwerkingen van de coronaprik en de kans op de mogelijke bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Zware mishandeling door schuld

Ten tweede: artikel 326, valsheid in geschrifte. Hazeleger doelt hierbij op het opzettelijk verstrekken van onjuiste informatie met betrekking tot het tegengaan van transmissie met behulp van de coronaprik.

Ten derde: artikel 307, zware mishandeling door schuld. Hier gaat het om het opzettelijk achterhouden van mogelijke bijwerkingen, het opzettelijk en impliciet dwingen en het opzettelijk verstrekken van onjuiste informatie met betrekking tot de coronaprik. Dit heeft bij vele mensen in Nederland geleid tot zware mishandeling door schuld.

En tot slot: artikel 365, misbruik van gezag. In dat artikel staat: “De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.”

Onderbouwing

In zijn onderbouwing van de aangifte verwijst hij naar een aantal uitspraken die De Jonge heeft gedaan. Zo zei de minister op 24 december 2020: “Het enige wat wij hoeven te doen is even een prikkie halen. En dan een beetje nuffig zitten zeggen ‘nou, dat moet ik nog maar even zien, of ik dat wel wil’, ja dat kan natuurlijk niet.”

Op 8 maart 2021 sprak De Jonge tijdens de persconferentie de woorden: “Nee, nee, ik heb helemaal geen begrip voor mensen die zich niet willen laten vaccineren. Nul begrip, nul begrip.”

Hij zei ook dat ‘de bijwerkingen natuurlijk toenemen naarmate je meer prikken hebt gehad’.

De minister sprak verder van ‘een epidemie van de ongevaccineerden’ en zei dat het ‘moeilijk is om begrip te hebben voor ongevaccineerden’.

Op 14 december 2021 beweerde De Jonge tijdens de persconferentie: “Vaccinatie beschermt jezelf en de mensen om je heen tegen het virus en is verantwoord en veilig.”

Op 11 oktober 2022 bevestigde Janine Small van Pfizer dat het coronavaccin nooit is getest op het voorkomen van overdracht van het virus. Vorig jaar bevestigde het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) dat de COVID-19-vaccins niet zijn toegelaten op de markt voor beheersing van besmetting en het voorkomen of verminderen van besmettingen.

Vorige maand stemde het CDA van De Jonge tegen een motie van Pepijn van Houwelingen over een onderzoek naar een mogelijk verband tussen coronavaccinaties en gezondheidsschade.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 328 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
poekie
poekie
2 maanden geleden

Zo, dat is een wel heel erge milde straf voor hugo de groot.

Joyce
Joyce
2 maanden geleden

H de J is zeer populair bij het gerechtshof 😂😂

Aad.A
Aad.A
2 maanden geleden

Ach de vorige 69.000 + aangiftes werden ook geseponeerd zolang justitie net zo corrupt is als de politiek veranderd er niets!
Helaas!

Herman
Herman
2 maanden geleden

Hugo heeft no ergens €5.000.000.000,= liggen voor het betalen van die boete……

Back to top button
156
0
We lezen graag je reactie!x