Homepagina » Het Complot » “Aanslag Charlie Hebdo draagt stempel van geheime diensten”
"Aanslag Charlie Hebdo draagt stempel van geheime diensten"

“Aanslag Charlie Hebdo draagt stempel van geheime diensten”

Jean-Marie Le Pen, erevoorzitter van de rechts-nationalistische politieke partij Front National, heeft volgens een Russische krant gezegd dat de aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo ‘de stempel van geheime diensten draagt’. Hij gaf later een verklaring waarin hij de uitspraak ontkende en zei dat zijn betoog onjuist was vertaald.

De 86-jarige Le Pen betwijfelt of de broers Saïd en Chérif Kouachi de aanval konden hebben gepland en uitgevoerd zonder dat de inlichtingendiensten ervan op de hoogte waren, aldus de krant Komsomolskaya Pravda.

“Ik denk niet dat de Franse autoriteiten achter deze misdaden zitten, maar ze hebben er wel voor gezorgd dat deze aanslag kon gebeuren,” zei hij. Het feit dat het identiteitsbewijs van één van de broers in de vluchtauto is gevonden, is voor Le Pen mogelijk bewijs voor de betrokkenheid van inlichtingendiensten.

"Aanslag Charlie Hebdo draagt stempel van geheime diensten"

Jean-Marie Le Pen (AFP)

De achtergelaten ID-kaart doet hem denken aan de aanslagen op 11 september 2001. Toen werd tussen de brandende puinresten van het World Trade Center op magische wijze het onbeschadigde paspoort van één van de vermoedelijke kapers gevonden.

Le Pen sloot zich niet aan bij de wijdverbreide steunbetuiging ‘Je Suis Charlie’ na de aanslag in Parijs. Hij liep ook niet mee in de mars ter ere van de slachtoffers. “Je ne suis pas Charlie,” zei hij volgens Le Figaro in zijn videobloog. Hij betreurt de dood van de redactieleden van het weekblad, maar ziet de mars als een ‘door de media geënsceneerde bijeenkomst’.

Bij de aanval op de redactie van Charlie Hebdo kwamen 12 mensen om het leven. De verdachten werden later gedood toen ze een man gijzelden in een drukkerij in het plaatsje Dammartin-en-Goële.

[Le Figaro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ron schreef:

  Het is wel duidelijk dat we bij de neus genomen worden .

  Wat “de elite” doet is veelal ingebed in rituelen, één daarvan is dat hetgeen ze uitvoeren openbaar gemaakt moet worden. Deze opzet heeft wel iets weg van die signatuur, het wel vertellen aan het grote publiek, maar op zo’n manier dat niemand het gelooft of er overheen leest of kijkt

  • Kalki schreef:

   Zo hebben de geheime diensten en de elite vernietigende aanvallen op de wereldleraar ingezet.

   • Edwin schreef:

    Wanneer laat jij jouw eigen overtuigingen nu eens los?
    Iedere keer zeg je dit, maar denk nu eens heel goed na over wat je zegt:
    Die wereldleraar MOET wel nep zijn geweest, anders had geen ene aardse instantie
    met wat voor een vernietigende aanval hem/haar OOIT kunnen tegenhouden…

    Die wereldleraar was dus ook nep

 • Liquid schreef:

  Le Pen, ‘fijne’ man, volgens een Russische krant, ook zo ‘betrouwbaar’.

  Voorlopig zie ik alleen meningen, veronderstellingen, aannames, napraterij en de meest wilde theorieën.

  • Roy schreef:

   Precies wat Liquid zegt, nog geen enkel bewijs gezien..

   • Loki schreef:

    Liquid en Roy. 1 van de bewijzen staat al bovenaan het stuk. De citroen die wordt opgetakeld heeft zwarte spiegels, die van de daders waarbij de politieagent “dood” geschoten zou zijn, heeft witte spiegels. Foutje.
    Dan is er nog die gijzeling bij die supermarkt, ook dit is nep omdat er een of andere idiote agent achter zijn tiental collega’s zijn automatisch geweer staat leeg te schieten. Die willen maar niet dood. Foutje. En dus losse flodders.
    Zo zijn er nog een aantal punten die niet kloppen oa het meelopen van de elite.

    Jullie moeten wat meer zoeken op het net dan kom je vanzelf achter de waarheid.

    • Roy schreef:

     Dat zeg ik Loki, geen bewijzen..

     De spiegels zijn NIET zwart of wit, deze zijn chrome..

     zie hier
     http://www.skynews.com.au/content/dam/skynews/news/world/europe/2015/01/09/skynews_1093460387.jpg/jcr:content/renditions/skynews.img.1200.745.jpeg

     “Dan is er nog die gijzeling bij die supermarkt, ook dit is nep omdat er een of andere idiote agent achter zijn tiental collega’s zijn automatisch geweer staat leeg te schieten. Die willen maar niet dood. Foutje. En dus losse flodders.”

     Ook gel*l, de agent heeft een vrije vuurlinie, wat je niet ziet op het manipulatieve filmpje wat door complotters gedeeld wordt, maar bijvoorbeeld wel op dit filmpje..

     http://www.liveleak.com/view?i=869_1420833044

     Ook zie je dat alles binnen aan gort wordt geschoten en dat vind ik wel heel knap met losse flodders. Of zit alles aan touwtjes binnen in de supermarkt en is er iemand die aan al die touwtjes aan het trekken is..

     Oftewel, deels een quote van je zelf, maar iets aangepast..

     Jullie moeten wat meer zelf nadenken en niet blind vertrouwen op complotter sites, dan kom je vanzelf achter de waarheid.

     • Liquid schreef:

      Niks aan toe te voegen.

      Behalve dan dat ik de hoop op zelf nadenken bij een aantal mensen hier maar heb opgegeven. 😉

    • Henk schreef:

     Het is verbazend om te zien dat gedebunked youtube ‘bewijs’ gewoon weer opduikt in de onderbouwing van sommige ‘wakkere’ mensen op deze site.

    • Pepijn schreef:

     Dan hebben we nog Helric Fredou. de hoofd commissaris van de politie die zelfmoord gepleegd zou hebben door zichzelf door zijn hoofd te schieten. De man was de familie van de slachtoffers aan het ondervragen op de dag van de aanslag. Zou hij de hoax doorzien hebben en zitten ze nu ergens onder een andere naam bijvoorbeeld met een hoop geld wegens goede verkoop?

    • Edwin schreef:

     Degenen die de waarheid zoeken, zullen hem nooit vinden

  • Off Course schreef:

   @Liquid and Roy, Helemaal gelijk, verder niets aan toe te voegen, ik mag graag jullie verhelderende schaapjes zien reageren met jullie instant knalharde bewijzen aangeleverd door de gevestigde en de door de zionisten-maffia gecontroleerde media.

   Daar komen tenminste de gefundeerde en harde bewijzen vandaan en dan ook nergens anders…Zo, laat de compleetdenkers (= complotdenkers) maar eens met tegenbewijzen komen, bewijzen die de gevestigde/mainstream media gelukkig nóóóóóóóóóit zullen/mogen halen….Slaap lekker vooral lekker verder, jullie zoet voetvolkje. Hoeveel schuift het eigenlijk zo gemiddeld voor het ageren tegen de waarheid? Of doen jullie dit werkelijk pro deo, want dat zou nog vele malen gekker zijn.

   • Jimmy Joe schreef:

    Niks aan toe te voegen.

   • Liquid schreef:

    Even wat quotes uit je bericht, Off Course:
    “jullie verhelderende schaapjes” … “compleetdenkers ” … “Slaap lekker vooral lekker verder, jullie zoet voetvolkje” …
    En last but not least:
    “Hoeveel schuift het eigenlijk zo gemiddeld voor het ageren tegen de waarheid? Of doen jullie dit werkelijk pro deo, want dat zou nog vele malen gekker zijn.”

    Ik had niet anders verwacht dan deze voorspelbare reactie. In plaats van dat je nou eens met iets zinnigs komt, met iets interessants, probeer je mensen die jou niet naar je mond praten te kleineren en uiteindelijk te ont-persoonlijken. Schaamteloos maak je ons tot vijand en waarom? Omdat wij niet zomaar alle onzin napraten die de ruimte in geslingerd wordt.

    Het woord dat je gebruikt om jezelf te omschrijven, ‘compleetdenker’, geeft precies aan wat mijns insziens o.a. het probleem is van nogal wat mensen hier. Je denkt ‘compleet’ te denken, maar ondertussen heb je zo’n tunnelvisie dat alles wat jouw theorieën ontkracht, gewoon voor de vorm maar wordt genegeerd. En als je te gekrenkt bent om het te negeren, probeer je het maar belachelijk te maken.
    Zo kom je dus nergens want in plaats van ruimte voor een werkelijk interessante uitwisseling van gedachten kap je alles maar af en negeer je voor het gemak alles dat jouw eigen wereldbeeld verstoord. Dat is heel makkelijk om te doen, je hoeft alleen maar de gehele media en uiteraard ook de wetenschap tot vijand te bombarderen en je mede-‘compleetdenkers’ geven je weer wat duimpjes. Veel makkelijker toch, om iets belachelijk te maken. Dat scheelt je namelijk heel veel zelf-onderzoek en het moeten toegeven dat je wel eens ongelijk zou kunnen hebben.

    Dat gezegd hebbende nog even iets anders. Dat de media beperkt is en een vaak vertekenend beeld geeft zal ik niet ontkennen (hopelijk begrijp je het nuance-verschil).
    Een van de meest kwalijke dingen van dit moment vind ik bijvoorbeeld hoe weinig aandacht er wordt besteed aan de slachtpartijen van Boko Haram in Nigeria. Terwijl hier iedereen nog bijkomt van de shock van een aanval op een westers doel, leven de mensen daar continue in diepe angst en/of rouwen ze zelf om het verlies van hun dierbaren. Het wordt niet verborgen gehouden hoor, er wordt alleen niet veel aandacht aan besteed.
    Op de MSM niet, maar ook hier op de AM niet. Blijkbaar zijn een paar ontvoerde schoolmeisjes van 10, die gedwongen worden zichzelf op te blazen, verder niet boeiend.
    Maar ga gewoon door met wilde theorieën spuien hoor, focus je lekker op aliens en reptilians, en loop, net als zo ongeveer de hele westerse wereld, rustig verder voorbij aan het leed dat ondertussen gaande is. En blijf daarbij ook vooral ontkennen dat er extremistische moslims achter zitten. Want dat kan natuurlijk niet waar zijn…..!

    • Roy schreef:

     Precies wat Liquid zegt.. Je ziet dat gedrag vaker, maar voornamelijk bij kleine kinderen….

    • Off Course schreef:

     @Liquid en Roy, Als jullie soort bewust permanente dwarsliggers en strijders tegen de waarheid en door de staat gehersenspoelden nu eerst eens probeert mensen te begrijpen, niet aan te vallen en niet belachelijk te maken of constant af te branden dan zal al wat jullie soort bedoelt misschien nog enigszins geloofwaardig zijn, verder is wat jullie soort doet niet anders dan het tegenwerken van degene die zoekt naar de waarheid en wat het feitelijke en uiteindelijke verhaal of doel is van de vele aanslagen en wat er zich achter de schermen afspeelt (het doel van de macht is belangrijk het verhaal rond aanslagen en terrorisme een middel).

     Het enige wat jullie vervolgens doen is het stelselmatig reacties die zeker hout snijden te frustreren en in het belachelijke te trekken. Hier worden jullie soort voor betaalt en dat moet haast wel, want zou je dit pro deo doen dan zijn jullie op z’n zachtst gezegd een klein beetje heel erg van ‘t padje af.

     Heel de reactie van jou en die van je soortgenoten en zovele oeverloze niets toevoegende reacties van jullie is een constante, niet aflatende brij van afwijzingen en staan bol van de eenzijdigheid en is één grote spervuur aan subjectiviteit van totale blindheid met complete onbegrip opgelegd door jullie soort verafgode staat. Verder is alles wat jullie soort doet niet meer dan de mainstream aanhalen en wat na kakelen en dat zegt al genoeg, uiteindelijk gaat het niet alleen daarom, maar zit er meer achter de ogenschijnlijke buitenkant van het nieuws en het verhaal die jullie soort maar niet kan zien en horen of niet mag/wil zien of horen.

     Je discussieert hier met weldenkende mensen en pas als je op dat niveau kunt begeven zul je ook een fatsoenlijk antwoord of een reactie terug kunnen verwachten, dat moeten jullie soort gewoon eens goed tot je door laten dringen en begrijpen en anders niet Miepen als je de waarheid om de oren geslingerd krijgt. Gegroet dames.

     • Liquid schreef:

      Echt heel knap wat hier allemaal gebeurt. Moeten jullie nou je eigen reacties eens bekijken. Besef je je dat het enige dat wij (ik en mijn ‘soortgenoten’) in deze draad gezegd hebben, is dat er dus tot nu toe nog geen bewijs is voor alle wilde theorieën?

      Blijkbaar is dat voldoende om een totale haat-campagne te beginnen. Over trollen gesproken zeg! Inmiddels zijn we ‘gepromoveerd’ van ‘zoet voetvolk’ en ‘trollen’ naar ‘strijders tegen de waarheid en door de staat (volgens jou ook nog eens door ons ‘verafgood’) gehersenspoelden’.
      Jongejongejonge.

      En dan nog dit:
      “Je discussieert hier met weldenkende mensen en pas als je op dat niveau kunt begeven zul je ook een fatsoenlijk antwoord of een reactie terug kunnen verwachten, dat moeten jullie soort gewoon eens goed tot je door laten dringen en begrijpen en anders niet Miepen als je de waarheid om de oren geslingerd krijgt. Gegroet dames. ”

      Ja, ik merk het. Je bent zeer weldenkend en van hoog niveau. Dat maak je volkomen duidelijk.
      Ga je zo met iedereen om die niet zomaar een wilde theorie aanneemt maar vraagt om bewijzen en gegronde onderbouwingen?
      Maar je hebt gelijk, met iemand van jouw ‘fatsoenlijke’ kaliber valt geen normale discussie te voeren.

     • Bataaf schreef:

      Duimpje omhoog!

     • Roy schreef:

      “Je discussieert hier met weldenkende mensen en pas als je op dat niveau kunt begeven zul je ook een fatsoenlijk antwoord of een reactie terug kunnen verwachten”

      Uuuuuhhhhhh, laat ik hier maar niets over zeggen. /Facepalm

   • Off Course, in jou denk wereld mag er dus niet afgeweken worden van jou denkwijze….komt me bekend voor bij bepaalde geloofsstromen.

   • Bataaf schreef:

    @Off Course & Loki
    Deze site, ondanks of juist omdat wat de site beheerders zelf aan artikelen publiceren, ligt de laatste maanden aardig ‘onder vuur’ met reaguurders die zich manifesteren als trollen.Helemaal waar en niet te ontkennen.Vurig doen zij hun best het gestelde in de artikelen te ondermijnen door mainstream nieuws te verdedigen en verder op deze pagina te pompen en te promoten.Zo vurig dat neigt naar en zeer waarschijnlijk meer is dan een persoon of meerdere personen die een mening ventileren en verdedigen.De overheid doet dit de laatste jaren meer en meer omdat zij angst hebben voor de alternatieve media en de reikwijdte van desbetreffende media.Op deze manier proberen zij de gedachtengang van mensen te ‘sturen’.Want mensen zijn en blijven kudde dieren die graag zo denken als anderen.Mensen worden nu eenmaal graag bestuurd en gestuurd.Ook dit zal wel complot zijn in de ogen van deze trollen.Ja, je moet wat doen om de ‘waarheid’ een draai te geven en je werkgever te dienen in het gestelde doel.
    Helaas vallen ze door de mand door gebrek aan kennis.
    Misschien moet de overheid in het vervolg ex militairen als trollen aannemen want ‘ze’ schieten zichzelf in hun voet met deze lui.
    Verder ingaan op deze lui heeft geen nut.Waar het om gaat is dat mensen zelf leren denken en zaken afwegen en beoordelen.Helaas is angst een sterke kracht met een sterk pacificerende uitwerking.
    Zo zij het.Het kaf is reeds van het koren gescheiden.

    • Roy schreef:

     Oh ja, Liquid, dat waren we nog vergeten.. Als we aantonen dat hun bewijzen niet kloppen werken we opeens voor de overheid..

     “De overheid doet dit de laatste jaren meer en meer omdat zij angst hebben voor de alternatieve media”

     Denk je dit echt, ik denk eerder dat ze er hartelijk om lachen..

     “Waar het om gaat is dat mensen zelf leren denken en zaken afwegen en beoordelen”

     Was dit maar waar bataaf, men laat de alternatieve media voor hun denken (hoe belachelijk de berichten ook zijn).. Zelf leren denken wilt zeggen dat je ook je alternatieve bronnen niet voor waar aanneemt en daadwerkelijk verder kijkt dan je neus lang is.. Dit schijnt nogal moeilijk te zijn..

     “ligt de laatste maanden aardig ‘onder vuur’ met reaguurders”

     Heb je misschien onder een steen gelegen?
     Dit is altijd zo geweest, echter werden in de tijd dat deze site nog niburu.nl was 80% van al onze berichten verwijderd.. Petje af voor 9fornews dat het censuur ondertussen verdwenen is.. Ik ben blij dat de redactie van 9fornews niet bang is voor kritiek jegens de berichten..

     En de definitie van een trol is nog altijd mensen die opzettelijk verkeerde informatie geven. En als wij 1 ding niet doen, is het verkeerde informatie geven, daar zijn jullie veel beter in..

     • Bataaf schreef:

      “En als wij een ding niet doen.” en de term “jullie”.
      Knul je laat jezelf zo goed zien.
      Je bevestigd zaken.
      Daarbij kan je het niet laten slechts op berichten als de mijne ook al is deze niet direct naar jou gericht, te reageren.Alle ‘tegen’ berichten.Omdat je dat moet.
      Nergens ben je ook maar 1 keer ingegaan op technische, tactische en ballistische vragen.Omdat je er geen hout verstand van hebt en nog sneller door de mand zou vallen zou je een poging doen.Reageer maar eens inhoudelijk.DAT is namelijk de bedoeling van een forum.Maar dat is niet je doelstelling.De ‘waarheid’ boven tafel krijgen Alles behalve.
      Ga een echte baan zoeken oyR.

     • Roy schreef:

      Wat een bullsh*t is deze zin van jou zeg

      “ook al is deze niet direct naar jou gericht”

      jouw reactie was wel degelijk aan de mensen gericht die kritiek leveren en het is een feit dat ‘ik’ daar 1 van ben..

      “Nergens ben je ook maar 1 keer ingegaan op technische, tactische en ballistische vragen”

      De enige opmerking die jij daar over hebt gemaakt is de inval in de supermarkt, maar laten we het anders stellen.. Weet jij hoe de franse politie te werk gaat?? Ik denk dat ik het antwoord daar wel op weet.. Een feit is nog steeds dat hij een vrij schot had en dat er geen losse flodders zijn gebruikt..

     • Liquid schreef:

      “Oh ja, Liquid, dat waren we nog vergeten.. Als we aantonen dat hun bewijzen niet kloppen werken we opeens voor de overheid.. ”
      Uiteraard… En er komen vast nog wel meer verdachtmakingen. 😉
      Alles om de anderen er maar van te overtuigen dat wij ingezet zijn om de boel te saboteren.

      @ Bataaf:
      Quote van jou:
      “Nergens ben je ook maar 1 keer ingegaan op technische, tactische en ballistische vragen.Omdat je er geen hout verstand van hebt en nog sneller door de mand zou vallen zou je een poging doen.Reageer maar eens inhoudelijk.”

      Als je echt goed je ogen open hebt zou je zien dat Roy juist een van de weinigen is die wel degelijk inhoudelijk reageert. Maar blijkbaar kan je niet lezen, of heb je een wel heel selectief geheugen.

      Voor mijn verdere reactie verwijs ik je door naar het stuk dat ik aan Off Course heb gericht. Wat ik daar zeg geldt namelijk duidelijk ook voor jou.

     • Liquid schreef:

      “echter werden in de tijd dat deze site nog niburu.nl was 80% van al onze berichten verwijderd.. Petje af voor 9fornews dat het censuur ondertussen verdwenen is.. Ik ben blij dat de redactie van 9fornews niet bang is voor kritiek jegens de berichten..”

      Helemaal mee eens, tot mijn grote verbazing zijn mijn reacties tot nog toe nog niet een keer gecensureerd terwijl dit bij Niburu eerder regel dan uitzondering was.

     • Bataaf schreef:

      Ja, dus niet DIRECT naar jou.En wat doe je op een “complotters” site?Als je er zo ‘tegen’ bent.Ben je zo begaan met andermans falen de wereld helder te zien dat je hier bent?Om ze te helpen?
      Dat is pas belachelijk.Geef me 1 goede reden waarom je hier nog bent wetende dat dit een alternatieve site is met [email protected] artikelen.
      Nou Roy, ook ben ik ingegaan op de ‘executie’ van de agent.Het hoofdschot.Ben je dat vergeten omdat je zoveel tegen berichten moet sturen?
      Wat ook opvalt is dat je de standaard manier gebruikt om zaken af te weren.
      Mijn woorden:
      “De overheid doet dit de laatste jaren meer en meer omdat zij angst hebben voor de alternatieve media”
      Jouw woorden:
      Denk je dit echt, ik denk eerder dat ze er hartelijk om lachen..

      Zaken belachelijk maken om zo afleiding te creëren over de kern van de zaak.
      Overigens heeft Snowden stukken publiekelijk gemaakt waaruit wel degelijk blijkt dat de overheid betaalde trollen inzet op social media en alternatieve media.Ook dat is complot natuurlijk.Een echt complot he.Dus complotten bestaan wel degelijk.Maar dat terzijde.Wat doen we met dit gegeven?

      En dan de Franse politie.
      Bij een inval op een pand/huis hebben alle westerse eenheden vergelijkbare tactieken.Dus ja, ik weet hoe zij te werk HOREN gaan.En dat is niet hoe wij het gezien hebben.Daar heb ik al enkele zaken van opgesomd.Het meest stuitende is die agent die vanuit de tweede lijn schoten afgeeft zonder zijn collega’s daar van op de hoogte te stellen.De flashbang die wel degelijk middenin de groep gegooid wordt/terecht komt.En last but not least, een agent/cowboy die als enige het pand binnentreed terwijl zijn collega’s vrolijk lood in de ruimte pompen.Hij loopt nota bene voor hun lopen langs zonder teken of andere vorm van kennisgeving!Dit zijn basis militaire vaardigheden die allemaal niet worden toegepast.En dan te bedenken dat dit elite troepen zouden moeten zijn.Nu heb ik toch al geen hoge pet op van de Fransen.Hebben ons ook al vaker in de steek gelaten (Srebrenica).Het enige goeie dat zij hebben is het vreemdelingen legioen.Het idee wat de media mede schept is dat de ‘terroristen’ als pro’s te werk gingen en laten een soepzooi zien als het om veiligheids troepen gaat.
      Overigens heb ik het niet over losse flodders gehad.Bij de executie van die agent neig ik daar wel aan te denken.
      Ik zal je uitleggen.
      Met losse munitie heeft men een mondingsstop nodig om een gasafsluiting te creëren.Anders vuurt het wapen niet automatisch meer en moet elke patroon handmatig geladen worden.Bijzonder te noemen is dat betrokkene na dit schot geen navolgend schot afgeeft.Ook opvallend is het feit dat het wapen totaal niet opslaat.Zeker een kalashnikov heeft een behoorlijke opslag zoals dat heet.(bij losse munitie slaat het wapen nauwelijks op.Alleen de afsluiter krijgt genoeg tegengas om een nieuwe patroon te pakken mits een mondingsstop is geplaatst.)Ook niet te vergeten is dat wanneer je betrokkenen in het begin van desbetreffend filmpje HOORT schieten (repeteer) zie je hen niet in beeld.Overigens denken weinigen aan het feit dat iemand gewoon door fimt als er lui op straat staan met kalashnikovs.HEEL onnatuurlijk.Maar ook dat zal ik maar terzijde laten.
      Dan is er nog de rook die te wit oogt.Bij scherpe munitie is deze blauwer.Dit zijn enkele zaken betreffende de agent en het hoofdschot die zouden kunnen wijzen op het gebruik van losse munitie.

      Al met al kloppen er legio zaken niet in dit hele verhaal.
      Het i.d bewijs zal ik ook maar niet aanhalen.Het ongemarkeerde graf waar een van de broers in ligt nu, ook niet.De zeer vreemde verklaringen van ‘familie’ ook niet.Het feit dat Hollande al na 30 min. op de plek was waar de twee nog vrij rondliepen ook niet.(super groot veiligheids risico).
      De pro Palestijnse houding van Frankrijk ook niet.De pro Palestijnse houding van Noorwegen vlak voor Breivik ook niet.

      Good trolling pal

     • Bataaf schreef:

      @liquid
      De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

      Beste, Roy is helemaal nergens op ingegaan als het om tactische, technische en ballistische zaken gaat.Alleen de filmpjes aanhalen en debunken.Dat is niet zo moeilijk natuurlijk.Dieper nadenken.Verder kijken.Dat zeggen ‘jullie’ toch te doen?

      Kijk dat je graag gelooft wat je voorgeschoteld wordt is niet onnatuurlijk.Heb ik ook al uitgelegd.Psychologie heet dat.

      De ‘argumenten’ worden echter wel steeds belachelijker en de opmerkzame lezer ziet dat wel.

      Verschil is ook dat ik geen overtuigingsdrang heb zoals ‘jullie’.

      Liquid, je kan niet heel je leven vloeibaar blijven.

     • Roy schreef:

      “Kijk dat je graag gelooft wat je voorgeschoteld wordt is niet onnatuurlijk.Heb ik ook al uitgelegd.Psychologie heet dat.”

      Ah vandaar dat iedereen gelooft wat er op de Alternatieve sites gemeld wordt zonder enigszins verder te kijken

      “Verschil is ook dat ik geen overtuigingsdrang heb zoals ‘jullie’.”

      Hier moest ik wel even om gniffelen.. Ik hoop dat je niet serieus was met deze opmerking?

     • Liquid schreef:

      Bataaf: “@liquid
      De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.”
      Nee hoor, nergens zie je mij mensen trol, schaap, sheeple, zoet voetvolk etc. noemen. Iets wat hier verder wel te pas en te onpas gebeurt, ook door jou. En dan het liefst tegen mensen die debunken of er een andere mening op na houden.

      “Kijk dat je graag gelooft wat je voorgeschoteld wordt is niet onnatuurlijk.Heb ik ook al uitgelegd.Psychologie heet dat.”
      Integendeel. Ik geloof nooit zomaar wat mij voorgeschoteld wordt. Dus ook niet hier op de AM. Je aanvullende denigrerende opmerkingen “Heb ik ook al uitgelegd.Psychologie heet dat.”, slaat nergens op en is alleen bedoelt om, wederom, te kleineren.

      “Verschil is ook dat ik geen overtuigingsdrang heb zoals ‘jullie’.”.
      Aan de hatelijke toon van je reacties te zien betwijfel ik dat ten zeerste.

      “Liquid, je kan niet heel je leven vloeibaar blijven.
      Liever wel Bataaf. Ik blijf graag flexibel, dat voorkomt starheid en tunnelvisie. Als iemand me met goede argumenten van mijn ongelijk weet te overtuigen heb ik weer wat geleerd en dat juich ik alleen maar toe.

     • Bataaf schreef:

      @ Roy

      Juist.
      En nu bewijs je het voor een derde keer.
      Je gaat niet in op gestelde zaken.Geeft geen antwoord op vragen.
      Omdat je dat niet kan.
      Een niveau van lik me vessie.
      Kunnen ze niet wat beter rekruteren bij de overheid of moesten ze het maar met jou doen?

      Deze ‘aanslag’ is niet door moslims gedaan en dat geldt voor praktisch alle ‘aanslagen’ van de jaren na 2001 inclusief 9 11 in het westen.
      Moet ik ze nog noemen?
      Operatie Gladio.Ken je dat?Zelfde tactiek echter was er nog geen ‘draagvlak’ voor de boze moslim destijds.Toen had het een rood kleurtje.Want daar was toen nog een groot draagvlak voor.De enge communisten.Oe!
      Ik ben geen moslim en heb er ook niets mee.Maar de hele islam issue en extremisme is gecreëerd en dat is de wel bekende class of cultures die de zionisten zo graag willen.Gedocumenteerd.Nou ik hoef dat niet want ik weet wat oorlog doet!En daarbij weet ik heel goed wie de vijand is.En dat is NIET de moslim!De meeste knakworsten hier denken dat het wel wat is, oorlog.Een beetje call of duty achtig.
      Dat hebdo blad is nog geen wc papier waardig maar dat ter zijde.Overigens net voor de aanslag in handen van de Rothchilds net als het WTC in New York destijds.

      Gniffel maar een ent raak..
      Hoop voor je dat je een ticket hebt gehad van je werkgever.

     • Bataaf schreef:

      @Liquid

      Doe maar wel want synoniem voor je naam (en waarschijnlijk ook je karakter) is dat je met de stroom meegaat.
      Hallo!
      Wakker worden!Is daar iemand?!
      De brede weg bewandelen laat je niet op de juiste bestemming komen.
      Als de krant morgen drukt: het was niet al qaida maar rechts extremisten.Dan ga je weer met die stroom mee.

      Liquid je bent als drijfhout.

     • Liquid schreef:

      “@Liquid
      Doe maar wel want synoniem voor je naam (en waarschijnlijk ook je karakter) is dat je met de stroom meegaat.
      Hallo! Wakker worden!Is daar iemand?!
      De brede weg bewandelen laat je niet op de juiste bestemming komen. Als de krant morgen drukt: het was niet al qaida maar rechts extremisten.Dan ga je weer met die stroom mee.
      Liquid je bent als drijfhout. ”

      Tegen zo’n sterk staaltje ‘psychologie’ kan niemand op. Bataaf, als je nog iets anders in te brengen hebt dan hatelijke en ongefundeerde beledigingen, dan praten we misschien wel weer eens verder.

     • Bataaf schreef:

      @liquid
      “Hatelijk en ongefundeerd”.

      Tuurlijk, dan maar zo.
      Ik ben inderdaad direct, ietwat sarcastisch.Staat dat gelijk aan haat?!Nee.
      Meelijwekkende termen roepen om sympathie te kweken voor jouw denkbeelden is wat ik hier weer uithaal.
      Of is dat hetgeen ‘jullie’ doen?
      Staat dat zo in het stappenplan van een overheids trol?!

      Natuurlijk kan ik dat laatste niet bewijzen, maar kijk eens zelf wat een tijd je hier instopt.
      Wat wil je de lezers hier nou vertellen dan?!
      Je hebt er bijna een dagtaak aan.Snap je.

      Ik hou niet van mensen die anderen als complotters wegzetten en hen kinderen noemt en wat nog meer.
      Dan kan je sarcasme verwachten.
      En hoe zit het met de vragen die ik heb voorgelegd?
      Wat doe je hier als je een hekel hebt aan complotters.Of de complotters kinderachtig vindt!
      Wil je ze verlichten of zo?
      Je weet toch wat voor site dit is, ga dan voor het AD werken of de Telegraaf.
      Zolang lui als jij zelf onderzoekende mensen (van elk verschil in niveau) zo wegzet, blijf ik ageren.
      En dat doe ik met inhoudt en perspectief.Kom op met inhoudelijk commentaar.
      Laten we er geen persoonlijk ding van maken.
      Kom op, inhoud.
      Discussie.
      We willen toch allemaal de waarheid weten.
      Kom op, dan gaan we die zoeken.
      En wie zoekt zal vinden.Elke onderzoeker weet dat je dan zelfs de meest ‘idiote’ ‘bewijzen’ mee moet nemen in je onderzoek.Alles meenemen en afstrepen wat niet als mogelijk kan worden beschouwd.
      Let’s do it.

     • Roy schreef:

      “En nu bewijs je het voor een derde keer.
      Je gaat niet in op gestelde zaken. Geeft geen antwoord op vragen. Omdat je dat niet kan.”

      Jawel hoor, maar je had zo’n groot verhaal, waar de overtuigingsdrang zo sterk aanwezig was, dat ik er even op mn gemak voor moest gaan zitten en een mens moet ook nog even eten en relaxen.. Dus even stap voor stap..

      “Beste, Roy is helemaal nergens op ingegaan als het om tactische, technische en ballistische zaken gaat.Alleen de filmpjes aanhalen en debunken”

      Ten eerste halen we de filmpjes aan, omdat deze als bewijs aangedragen worden. Dat is niet zo gek dus.. Ik en andere tonen aan d.m.v. bijv. ander bron en beeldmateriaal dat het aangedragen bewijs niet als bewijs gebruikt kan worden..
      Al helemaal niet op basis van een slechte resolutie video van afstand gefilmd..

      “En wat doe je op een “complotters” site? Geef me 1 goede reden waarom je hier nog bent wetende dat dit een alternatieve site is met [email protected] artikelen.”

      Ondanks ik me niet hoef te verantwoorden (jouw woorden). Ik ben hier al jaren en interesseer me in bepaalde vreemde zaken, noem een big-foot, noem een Nessie. Ook het UFO fenomeen vind ik interessant, hoewel 95% wat langs komt gewoon te verklaren is.. Wat ik wel jammer vindt is dat de meeste alternatieve media tegenwoordig vooral een politieke interesse toont.

      “Nou Roy, ook ben ik ingegaan op de ‘executie’ van de agent. Het hoofdschot.Ben je dat vergeten omdat je zoveel tegen berichten moet sturen?”

      Nee hoor ben ik niet vergeten, ik heb daar allemaal gewoon op gereageerd, dat kan je teruglezen, ook heb ik een link geplaatst naar een andere executie met een AK-47 om aan te tonen dat het meloen filmpje onzin is en dat het bloed niet om je oren vliegt.

      “Zaken belachelijk maken om zo afleiding te creëren over de kern van de zaak. Overigens heeft Snowden stukken publiekelijk gemaakt waaruit wel degelijk blijkt dat de overheid betaalde trollen inzet op social media en alternatieve media.”

      Ik denk dat 9ForNews het een eer vindt dat jij denkt dat het ook hier gebeurt, ik moet je echter teleurstellen, ik werk niet voor de overheid. Een oplettende lezer had geweten wat ik voor mn werk doe. Heb ik al meerdere malen gezegd.

      “En dan de Franse politie. Bij een inval op een pand/huis hebben alle westerse eenheden vergelijkbare tactieken. Dus ja, ik weet hoe zij te werk HOREN gaan. En dat is niet hoe wij het gezien hebben. Daar heb ik al enkele zaken van opgesomd.”

      Om te beginne een quote van de ncjrs
      “The papers presents results of a survey on systems of police education and training in Europe. The results indicate that European countries have very different systems of police education and training.”

      Verder zeg je enerzijds zeg je dat je het raar vind hoe ze te werk gingen en anderzijds zeg je dit.. “Nu heb ik toch al geen hoge pet op van de Fransen.”

      Het is een feit dat jij “niet” weet hoe ze “daar” normaal te werk gaan, zolang je geen vergelijkend materiaal hebt. Was jij bij de taktische besprekingen? Als die er al waren. Zag het er uit als een zooitje? Ja hoor zekers, heb je helemaal gelijk ik, maar wat bewijst dit dan??

      Als het een act zou zijn, waarom schieten ze dan met scherp?

      “Het meest stuitende is die agent die vanuit de tweede lijn schoten afgeeft zonder zijn collega’s daar van op de hoogte te stellen.”

      En waarom is dit het meest stuitende, aangezien hij gewoon een vrije vuurlinie had en hij misschien vanuit daar de kans zag om de gijzelnemer uit te schakelen.. Kan jij zien wat desbetreffende agent zag? Nope… Wat ik dan weer het meest stuitende vond was de agent die naar binnen rende..

      “Met losse munitie heeft men een mondingsstop nodig om een gasafsluiting te creëren. Anders vuurt het wapen niet automatisch meer en moet elke patroon handmatig geladen worden. Bijzonder te noemen is dat betrokkene na dit schot geen navolgend schot afgeeft. Ook opvallend is het feit dat het wapen totaal niet opslaat.Zeker een kalashnikov heeft een behoorlijke opslag zoals dat heet.(bij losse munitie slaat het wapen nauwelijks op. Alleen de afsluiter krijgt genoeg tegengas om een nieuwe patroon te pakken mits een mondingsstop is geplaatst.) Overigens denken weinigen aan het feit dat iemand gewoon door fimt als er lui op straat staan met kalashnikovs.HEEL onnatuurlijk.Maar ook dat zal ik maar terzijde laten. Dan is er nog de rook die te wit oogt.Bij scherpe munitie is deze blauwer. Dit zijn enkele zaken betreffende de agent en het hoofdschot die zouden kunnen wijzen op het gebruik van losse munitie.”

      Enerzijds wil je hier laten zien dat je verstand hebt van je wapens en daar lijkt het ook op, anderzijds negeer je het feit dat je gerichter kan schieten als je single shot schiet, is het dan vreemd dat ‘getrainde’ extremisten met single shot zouden schieten..
      Maar ja, het feit dat ze single shot schieten, zou dus ‘kunnen’ aantonen dat het nog wel eens blanks kunnen zijn. Vind je dat ook niet een beetje ver gezocht.. Dat is wel erg makkelijk.. Heb je de gaten gezien in het raam van de politiewagen? En heb je het andere filmpje gezien waar ze op de politiewagen schieten, daar schieten ze toch echt meerdere keren (zonder handmatig te laden..) Verder is er genoeg aangetoond dat de terugslag niet altijd zo extreem hoeft te zijn als dat mensen beweren..

      Ook vindt je het vreemd dat er iemand filmt, waarom? alles wordt tegenwoordig gefilmd, iedereen heeft tegenwoordig ook de mogelijkheid om te filmen.. Het is niet zo dat het heel steady gefilmd is en als ze schieten duikt hij ook weg, niet zo heel vreemd lijkt me..

      Daar wordt jouw opmerking meteen verklaart..deze opmerking..
      “Ook niet te vergeten is dat wanneer je betrokkenen in het begin van desbetreffend filmpje HOORT schieten (repeteer) zie je hen niet in beeld. ”

      Wat ik wel raar vindt is dat iedereen via een lage resolutie filmpje denkt aan te kunnen tonen dat het allemaal fake is Als er bloed zou liggen onder het lichaam, zou je het waarschijnlijk niet eens zien op dit bewuste filmpje..

     • Roy schreef:

      “Overigens net voor de aanslag in handen van de Rothchilds net als het WTC in New York destijds. ”

      Ouch, weer iets waarmee je aantoont dat je maar wat mee praat met wat je leest via de alternatieve medie..
      Dit is niet waar en als je moeite had genomen om wat verder te kijken had je dit ook geweten..

     • Roy schreef:

      “Ik hou niet van mensen die anderen als complotters wegzetten en hen kinderen noemt en wat nog meer.
      Dan kan je sarcasme verwachten.”

      Kijk dit is precies waarom ik ook met sarcasme reageer, complotters en kinderen mag je dan veranderen in .. een kleine opsomming
      – schapen
      – slapers
      – Trollen
      – Sukkels
      – Shills
      – Dom
      – meelopers
      ……. moet ik doorgaan?

      Het zijn ook vaak de “wakkere” die beginnen met de denigrerende opmerkingen..

  • Elise49 schreef:

   Maandag 19 januari 2015. Op de beurzen is het een complete chaos.(is al een tijdje en Charlie was de afleider/stoker tegen moslims) Stort het in, dan zitten we aan het begin van een WO3. De moslim is de gebeten hond. I.p.v Joden worden dan de moslims weggevoerd. Wij Europeanen zitten precies in het hart. Zijn ze hier klaar, dan beginnen de grootmachten tegen elkaar. Een nucleaire oorlog is dan dichtbij. 1 grote chaos op de wereld. Een valse profeet/leider staat op. Daarna strijden alle goede mensen tegen het beest. Ze overwinnen en je krijgt weer 1000 jaar vrede…
   Laten we hopen/bidden dat dit niet uitkomt.

 • Gerard schreef:

  Anders gooien ze in de volgende editie ook even een spotprent erin met; paar gemaskerde mannen die de redactie kapot schieten? Humor toch? Vrijheid van meningsuiting toch?

 • Ivy schreef:

  Gaan we ons blijven focussen op deze negatieve gebeurtenis of gaan we ons focussen op het creëren van een betere wereld? Want je geeft al dat negatieve alleen maar kracht als je er op blijft focussen. Zo laten ze ons onbewust meehelpen in het graven van ons eigen graf.

  • EllenB schreef:

   Ik denk ook dat we op moeten houden met het zoeken naar de schuldigen, maar niet om dezelfde reden als jij.
   We moeten ons nu gaan concentreren, op de gevolgen van de aanslag.
   Proberen te voorkomen dat we teveel van onze vrijheid gaan verliezen, bedoel ik.
   Ik heb gezien wat er met de V.S is gebeurd, sinds 9/11 en dat zou een waarschuwing voor ons moeten zijn.
   Daar wil IK wel de straat voor op.
   Proberen te voorkomen, dat het hier een politiestaat wordt, dat is waar we ons nu op moeten concentreren

   • Ivy schreef:

    Ik moet even denken aan wat moeder Teresa zei:
    “Als ze mij vragen voor een anti-oorlog demonstratie zeg ik nee, maar als ze mij vragen voor een pro-vrede demonstratie zeg ik ja”.

    Focussen we ons op de problemen of focussen we ons op de oplossingen?

 • Raj schreef:

  Mijn reactie op het commentaar van Earthaxis in een eerder artikel:

  https://www.ninefornews.nl/aanslag-op-charlie-hebdo-uitgevoerd-door-amerikaanse-speciale-troepen/

  Klopt earthaxis. Natuurlijk zijn er gasten die hier rondstruinen, die het beter weten dan een oud politicus. Hoe durft hij iets te beweren (met argumenten) waar hij meer van af weet dan de rest van ons. Al de Amerikaanse en Israelische false flag operaties zijn uit de duim gezogen, sprookjes. Als er iemand meer weet over militaire interventies en wat er aan vooraf gaat, weet de “gewone man” het beter dan een oud-politicus. Wow, een 10 voor arrogantie.

  Ik ben bij de lezing geweest van Willem Middelkoop die een piechart liet zien van de direkte en indirekte oorlogen die Amerika heeft gevoerd SINDS hun onafhankelijkheid in 1776. Ongeveer 95% was rood gekleurd en ongeveer 5% van de tijd hebben ze vrede gehad of was er een wapenstilstand.

  Hij had ook een lijst van Amerikaanse false flags. Ik heb een andere, niet volledige, gevonden die begint bij (pas in) 1890:

  http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html

  Tja, you can’t fix stupid.

  • Jimmy Joe schreef:

   He das mijn motto, ‘ You can’t fix stupid. ‘. Zeg dat maar tegen Liquid & Roy.

  • Henk schreef:

   De discussie verschuift hier van de geloofwaardigheid van het ‘bewijs’ naar de geloofwaardigheid van de bron. De oud-politicus weet er meer van dan de gewone man, is hier de stelling.
   Een paar vragen: hoeveel van dit soort oud-politici lopen er op deze aarde rond? (Met kennis van deze zaken)
   Wat is hun visie op deze aanslagen? Wat zouden de motieven van deze bron zoal kunnen zijn om dit te beweren?
   En tenslotte: wat is het meest waarschijnlijk?

 • Mammon schreef:

  Geweldig, zit zojuist het nieuws te kijken en weet je wat ze ons wijs willen maken:

  Er loopt 20.000 man leger\defensie personeel rond in België, maar er is NIETS aan de hand….

  België is simpelweg in OORLOG met de islam, maar niemand mag het zeggen, iedereen moet wegkijken, het halve leger is actief, maar dit stelt niets voor??

  Het is gewoon te laat! De blanken zijn bang in hun eigen land, durven dit NOOIT toe te geven net
  zoals het feit dat de Maatschappij deze islam\moslim problemen ZELF heeft veroorzaakt door maar
  weg te blijven kijken, want oh oh dadelijk NOEMEN ze me een racist, oei, oei, oei…

  – WAAROM NEMEN DE BLANKEN DIE WEGKIJKEN NU GEEN VERANTWOORDELIJKHEID !!! –

  Er is een hele grote groep mensen die deze problemen al 40 jaar lang benoemd, krijgen dezen
  mensen nu een ZWAAR excuus? Nee, zal wel niet. Want toegeven dat de massa helemaal mis zat
  zullen ze nooit doen.

  Ga vooral zo door en het OTTOMAANSE RIJK zal herrijzen tot proporties om de wereld te onderwerpen. Miljoenen strijders staan inmiddels klaar in Europa. Na 40 jaar volledige segregatie
  heeft de islam in Europa een eigen verborgen rijk gevormd met hun verborgen agenda!
  Ik zal alleen vechten voor mensen die al die tijd NIET weg hebben gekeken….
  De Massa die al die jaren continue heeft weggekeken zullen tevens mijn vijanden worden!

  – IK HAAT MIJN LAND MET ZIJN LAFFE WEGKIJKENDE VOLK –

  • Elise49 schreef:

   Laten we niet vergeten: moslims zijn zelf ook bang. Ook zij worden vermoord door ISIS/Al Quaida enz. en aan de andere kant krijgen zij nu te maken met nog meer scheve blikken enz. Vergeet niet dat bv. in Noord-Afrika deze strijd onder eigen bevolking al jarenlang wordt gevoerd. Het is juist zaak om ons te verenigen buiten de verschillende geloven om. Wist je dat er bv. in Marokko ook kerken en synagogen staan?
   Als angst hier gaat regeren, dan worden de problemen nog groter. Praten met elkaar brengt verbondenheid. Overigens vinden de meesten mensen dat moorden niet kan/mag. Ik zie ISIS enz. meer als een politieke sekte. Een goede moslim zal nooit zelf veroordelen of oordelen in uitvoering. Dat je Mohammed niet mag uitbeelden is een vaststaande wet en dat moet je los zien. Ik vind dat we deze mensen niet mogen afvallen. Kan ik ook niet, want ik heb zelf islamitische vrienden en mijn kinderen ook. Wij blijven met iedereen omgaan, al staat alles op zijn kop. Hoe eng het allemaal ook is.
   Even over integreren. Dat woord is een term waar ik niks van snap. Het wordt te pas en te onpas gebruikt. Het is de bedoeling dat je in het systeem past/meedoet. Maar zijn er wel genoeg mogelijkheden om nog mee te doen? Het sociale leven wordt steeds duurder. Banen liggen niet voor het oprapen. Menselijke invulling wordt steeds moeilijker. Het stelsel steeds meer ingewikkelder. enz. Kortom het wordt er niet makkelijker op. Je weg vinden. Weet je wat ik denk? De overheid weet het zelf niet meer en laat ons het gewoon zelf uitzoeken. Dat betekent het woord integreren. Een verbloemingswoord.
   Onze overheid doet niks aan beveiliging? Nou, ik heb vrijdag boodschappen gedaan in een winkelcentrum. Nu ben ik altijd al oplettend en dit is wat ik zag. De winkel werd continu gecontroleerd door eigen beveiligers. Ze keken onder de kassa’s/ wc enz. Op de parkeerplaats werd er met honden gesnuffeld aan auto’s. Men is zeker alert. Onze overheid heeft er bewust voor gekozen om het achter de schermen te doen. Zoals altijd….

   • Liquid schreef:

    “Laten we niet vergeten: moslims zijn zelf ook bang. Ook zij worden vermoord door ISIS/Al Quaida enz. en aan de andere kant krijgen zij nu te maken met nog meer scheve blikken enz. Vergeet niet dat bv. in Noord-Afrika deze strijd onder eigen bevolking al jarenlang wordt gevoerd. Het is juist zaak om ons te verenigen buiten de verschillende geloven om. Wist je dat er bv. in Marokko ook kerken en synagogen staan?
    Als angst hier gaat regeren, dan worden de problemen nog groter. Praten met elkaar brengt verbondenheid. Overigens vinden de meesten mensen dat moorden niet kan/mag. Ik zie ISIS enz. meer als een politieke sekte.”

    Als ik je voor dit stukje 10 duimpjes had kunnen geven had je ze gekregen. 🙂

  • Elise49 schreef:

   Het Ottomaanse rijk is Turks gelieerd en heeft dus niks met moslims uit andere landen te maken. In de wereld heb je heel veel verschillende moslims. Net zoals wij onder het christendom hebben. Ook bij de Joden heb je verschillende groepen. Wij moeten de moslims niet in 1 hokje duwen. Het systeem wil ons allemaal in hetzelfde hokje duwen, want dat is makkelijker controleerbaar/hanteerbaar. Elk mens is uniek en zo moet je het blijven zien. Samen leven betekent niet dat iedereen hetzelfde moet zijn. Dat is saai en het gevaar is dat je dan ruzie krijgt over hele pietluttige dingen. Je moet dus accepteren dat iemand anders is en iemand in zijn waarde kunnen laten als mens. Wij gaan met verschillende geloven/niet gelovigen gewoon gezellig samen naar de dierentuin. En dat was ook nog in Antwerpen. krommer kan je het niet hebben.

   • Liquid schreef:

    “Het systeem wil ons allemaal in hetzelfde hokje duwen, want dat is makkelijker controleerbaar/hanteerbaar.”

    Ik denk dat dit vooral iets is dat de meeste mensen zelf doen. In de politiek heb je partijen die daar gretig op inspelen door allerlei populistische uitspraken te doen. Gelukkig zijn er ook nog allerlei partijen, in binnen- en buitenland, die juist proberen te nuanceren.

  • Bataaf schreef:

   Niet je land haten maar de volksverraders in Den Haag en Brussel.Stuur je woede en vergeet niet wat belangrijk is.Want ik geef je GROOT gelijk.
   De kogel is al door de kerk en meer zal volgen.Dan zie vanzelf hoeveel goeie Nederlanders staan te trappelen om ons land weer terug te eisen.
   Het is al 40 jaar oorlog.Goede post.
   Maar nogmaals.Ga a.u.b. niet zomaar alles over boord gooien.Nederland, volk en cultuur zijn het meer dan waard voor te strijden.
   En Karel Martel vocht ook tegen een overweldigende meerderheid.De lafheid van Mooren werkte in zijn voordeel.Waar het om gaat is, uit welk hout je gesneden bent.

   Geef de moed niet op.

   CEDO NULLI

 • m.b schreef:

  “Bij de aanval op de redactie van Charlie Hebdo kwamen 12 mensen om het leven. De verdachten werden later gedood toen ze een man gijzelden in een drukkerij in het plaatsje Dammartin-en-Goële.”

  Is dit wel bewezen ?

 • Roy schreef:

  Een Intervention een False Flag noemen en vervolgens dit zeggen….

  “Tja, you can’t fix stupid.”

 • luna schreef:

  stempel op maart 2014.. top in Den Haag.. zogenaamde nucleaire top.. ME NEUS !
  gewoon een ” vergadering ” onder de leiders van het addergebroed om deze aanslagen te beramen en eens goed door te nemen met elkaar.. complete transparantie zou je zeggen..
  wel bizar dat het juist in nederland plaats vond vinden jullie ook niet?
  ook de ramp met de mh17 was misschien een agendapuntje…
  allemaal onder leiding van de grote regie uit de vs.. die ons graag de oorlog in willen jagen en zodoende blijft de oorlogsmachine lekker draaien.. mensen trap er niet in.. niets b e v r ij d i n g ooit in 1945 maar eerder bezetting !! wil be continued

  namaste allen die wake up calls waarderen

 • spooky schreef:

  Let eens op de foto boven aan van de auto!! En dan let op de auto in de filmpjes op internet,in de filmpjes zie je auto met witte spiegels op de foto zijn het zwarte spiegels…………

  https://m.facebook.com/ExposingTheBigThree?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.nl%2Furl&_rdr

  http://deepinsidetherabbithole.com/France_Cop_Shooting.html

  • Roy schreef:

   En nog steeds niets geleerd….. /Facepalm
   iets met oogkleppen….

  • Liquid schreef:

   “Let eens op de foto boven aan van de auto!! En dan let op de auto in de filmpjes op internet,in de filmpjes zie je auto met witte spiegels op de foto zijn het zwarte spiegels…………”

   10 punten voor de werkelijk ongehoorde stijfkoppigheid om niet verder te willen kijken dan je neus lang is. Gefeliciteerd. 😉

 • Dimmer schreef:

  Nu hebben we deze fabeltjes wel genoeg gelezen he zucht.
  Nu weer wat normaal nieuws aub?

 • Henk schreef:

  Weer hetzelfde liedje .

  Paris HOAX – French President calls Suspects “ACTORS”

  https://www.youtube.com/watch?v=C3Eby1Y3Ka0

 • Hans schreef:

  Ik geloof de media niet meer vanaf de dag dat ik WTC7 in zag storten…
  Dat was jaren na 11 september …toen werd ik met het filmpje van het instorten van WTC 7 geconfronteerd doordat m’n buurman dit aan mij toonde.
  M’n mond viel open van ongeloof en verbazing..dit kon alleen maar ‘n gecontroleerde istorting zijn…
  Het grootste mysterie omtrent zulke zaken is het onvoorwaardelijke geloof van de massa in de maistreammedia ondanks dat het verhaal aan alle kanten rammelt…

 • Anonymus schreef:

  Niemand minder dan de Mossad zit achter Charli aanslagen Parijs.9/11 Zat Bush zelf achter de aanslagen samen met Mossad.
  Die aanslagen in parijs is gewoon door Avigador gepleegd die geheime dienst Mossad .
  Mossad zit eeuwen achter aanslagen overal en vervolgens schuift het in schoenen van islam om islamofobie in westen en wereld te aanwakkeren.Hierin zijn ze geslaagd.
  Rothschild is, is een kleine toelichting wellicht wenselijk. Deze oud Ashkenazi joodse bankiersfamilie staat er om bekend wereld oorlogen te hebben gefinancierd via allerlei schimmige constructies. Ze financierden naar verluidt beide kanten van deze oorlogen, waaruit op te maken zou zijn dat deze oorlogen an sich volledig georkestreerd zijn. Het is de familie die in feite wereldwijd de macht over de geldstromen heeft. Nu nog steeds, want centrale banken zijn nog steeds privé eigendom. Het vergt wat graafwerk om dat goed in beeld te krijgen en de officiële geschiedschrijving zal dat zeker niet voor u ophelderen, net zo min als dat financiële experts zullen toegeven dat deze familie de machtigste ter wereld is, omdat zij het wereldwijde monetaire systeem in hun greep hebben.
  Achter de schermen zijn het echter wel Ashkenazi joodse zionistische machthebbers die bepalen wat er op het wereldwijde schaakbord gebeurt. Zij orkestreren oorlogen en organiseren ‘false flags’ om te bereiken wat ze voor ogen hebben. Dit gaat via de eeuwenoude stelregel ‘Problem, Reaction, Solution’. Men creëert een probleem; wacht op de reactie (chaos) en biedt de oplossing aan. Zo kan weer menig politiestaat maatregel doorgevoerd worden na de aanslagen in Parijs.
  Wat is er nu gevaarlijker voor deze machthebbers, dan dat er mensen opstaan die deze valse vlag aanslagen ontmaskeren? Is het dan niet uitermate slim als je zelf een complottheorie lanceert (vanuit eigen gelederen), die misschien wel volledig waar is, maar die absurd overkomt en belachelijk gemaakt wordt door het idee dat deze uitgesproken wordt door een vermeende afvallige uit de familie? Is het niet slim om iemand die zogenaamd uit de gratie gevallen is een verhaal te laten vertellen, waardoor iedereen denkt: “Ach, dat is lariekoek. Dat is gewoon een gestoord mens dat om aandacht verlegen zit! Waarschijnlijk bestaat ze niet eens.” En zo wordt een verhaal dat misschien wel volledig accuraat ‘bulls eye’ in de roos schiet, tot een ridicuul fantasieverhaal gedegradeerd. Wie zal het zeggen? In ieder geval is het interessant om te onthouden dat ook het blad Charlie Hebdo van de familie Rothschild is !
  Dit hele evenement werd georganiseerd in Brussel. Zelfs Ahmed Merabet, de eerste Franse politieman die naar verluidt werd doodgeschoten, is eigenlijk geen moslim: zijn echte naam is Avigdor, en de naam van zijn broer is Maloch, onlangs gewijzigd in Melek. Het zijn allemaal crypto-Joden in dienst van de Israëlische inlichtingendienst, dat wil zeggen: Mossad agenten.!Avigdor is op dit moment in Buenos Aires en zal daar zes jaar blijven, een standaard procedure voor diegenen die diep in dergelijke Israëlische psyops zitten. Daarna zal hij weer de kop opsteken met een nieuwe identiteit, tegen die tijd zal de bevolking natuurlijk alles over de aanslagen van Parijs vergeten zijn. Ken je Gladio nog?Dus Avigdor, de “held” van de Parijse operatie en de rest van zijn ‘partners in crime’, zullen elders een nieuw leven beginnen: met een nieuwe identiteit, nieuwe papieren en een nieuw paspoort. Zelfs in een mooi nieuw huis wordt voorzien. Alles wat nodig is om hen in staat te stellen een nieuwe start in het leven te maken, zal aan deze agenten worden gegeven, waaronder een vrouw of partner die ook een undercoveragent is. Niets, helemaal niets, wordt aan het toeval overgelaten.

 • x

  Check Also

  londen

  Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

  Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa ...

  frankrijk

  Enorme opstand in Frankrijk op nationale feestdag: ‘Revolutie! Revolutie!’

  Op de nationale feestdag van Frankrijk, de ...

  >